Què heu de saber sobre allotjament de WordPress gestionat

Durant els últims deu anys, WordPress ha jugat un paper important en la democratització del web. Aquests dies, pràcticament, qualsevol pot crear un bloc en pocs minuts amb el sistema de gestió de contingut favorit del món sense haver de preocupar-se per qüestions tècniques potencialment confuses..


Tot i això, hi ha moltes coses importants que passen “sota el capó”, per així dir-ho. Els problemes posteriors afecten molts llocs. Altres persones creuen que actualitzar WordPress i els seus complements és un problema. Tot i que WordPress és un sistema de gestió de contingut impressionant, administrar el gestor pot ser un problema.

Per sort, ha sorgit un mercat que tindrà cura d’aquesta responsabilitat per vosaltres: el hosting de WordPress gestionat. En aquesta entrada explicaré què és, qui potser ho necessita i per què. També inclouré algunes companyies que formen part del negoci d’allotjament de WordPress gestionat.

Què és Allotjament de WordPress gestionat?

En poques paraules, l’allotjament de WordPress gestionat tracta de totes les tasques de backend relacionades amb l’execució d’un bloc de WordPress de manera que no haureu de fer-ho. D’aquesta manera, us podreu centrar en allò que realment importa: vendre els vostres productes i / o serveis als clients.

Allà donaran el vostre lloc, per descomptat. Més enllà d’això, també aporten experiència específica de WordPress i treballen per optimitzar el vostre lloc en moltes àrees: velocitat, seguretat, funcionament, actualitzacions del nucli de WordPress i compatibilitat de complements. Sean O´Brien, directora de màrqueting de Pagely, resumeix el que considera els principals beneficis de l’allotjament de WordPress gestionat:

Seguretat, velocitat (SEO) i actualitzacions. Treballem exclusivament i busquem treure el màxim partit a tots tres.

Qui ha de gestionar-se allotjament de WordPress?

Els amfitrions de WordPress gestionats ajuden en diversos aspectes. Però l’opció no és per a tothom. Per exemple, els plans de Pagely comencen a partir de 24 dòlars, amb opcions més cares que ofereixen més funcions. El cost no és paralitzant, però tampoc és res per ensumar. Els blocaires personals probablement s’ho passen millor sense l’allotjament gestionat.

D’altra banda, les petites empreses i les grans corporacions haurien de considerar-ho definitivament. El cost d’administració de sistemes d’allotjament gestionats en comparació amb el de contractar un administrador del sistema. L’adquisició d’un pla d’allotjament de WordPress gestionat serà més barat que pagar algú per treballar per la vostra empresa i resoldre els problemes.

Recordeu també que l’allotjament gestionat està orientat específicament a WordPress. Si voleu que el vostre lloc estigui a l’avantguarda, pot tenir els seus proveïdors centrats en el vostre sistema de gestió de contingut.

Què costa canviar?

Amb un servei d’allotjament normal, migrar un lloc d’un proveïdor a un altre pot ser frustrant. Els amfitrions de WordPress gestionats tenen com a objectiu agafar aquest dolorós procés i fer-lo dolormenys. Els resultats són excel·lents. Normalment, podeu esperar que tingueu una migració amb temps mínims d’inactivitat. La majoria de proveïdors de WordPress gestionats posaran a prova el vostre lloc en els seus servidors i us permetran veure una vista prèvia abans canvien la informació del DNS.

Jerod explica:

La clau és donar a la gent la possibilitat de previsualitzar els seus llocs abans de canviar qualsevol configuració DNS. Això permet que la migració es produeixi “a les fosques” sense que el lloc en viu es vegi afectat … així, sense temps d’aturada.

Els detalls varien de proveïdor a proveïdor; algunes empreses de WordPress gestionades mouran qualsevol lloc de forma gratuïta, mentre que d’altres cobren un suplement.

Per descomptat, sempre heu d’investigar com les diferents empreses gestionen (i cobren) les migracions de llocs. Sean O´Brien resumeix la política de Pagely:

… ajudem a la migració de forma gratuïta en comptes Professionals i Enterprise, i oferim la migració de forma gratuïta en els altres plans. El cost varia en funció de la complexitat. Movim llocs tot el temps, de manera que poques vegades hi ha cap problema.

Què obtindré de l’allotjament de WordPress gestionat?

Tot i que té un cost, l’allotjament de WordPress gestionat presenta alguns avantatges clau, i molts d’aquests són motius pels quals WPExplorer s’allotja a WP Engine.

 • Augment de la velocitat del lloc
 • La seguretat reforçada
 • Temps de funcionament fiable
 • Actualitzacions del nucli de WordPress
 • Comprova la compatibilitat de complements.

Seguretat

La seguretat és clau. Amb WordPress, que alimenta al voltant del 18% de la web en aquests dies, és un gran objectiu per a spammers i hackers. Els serveis d’allotjament gestionats es prenen seriosament la seguretat. Jerod detalla l’enfocament de la síntesi:

Proporcionem exploracions diàries de programari maliciós de Sucuri per a cada instal·lació de WordPress que tinguem. I en cas d’algun incompliment, ens responsabilitzem completament de netejar-lo i bloquejar el lloc enrere. A més, hem estat entre els més proactius del negoci en prevenir el flagell de WordPress: intents d’inici de sessió de força bruta … També es fan còpies de seguretat diàries de totes les instal·lacions de WordPress, de manera que cap lloc de síntesi no es supera mai de les 24 hores d’un. restauració completa.

Altres serveis ofereixen funcions de seguretat similars per protegir el vostre lloc.

Velocitat

Aquestes empreses també adopten velocitats més ràpides com a punt d’orgull. Una cosa a destacar, però, és que els augments de la velocitat variaran segons el lloc en què es troba ara mateix. Chris Piepho escriu:

No hi ha cap manera real d’afirmar una mitjana: he vist alguns anuncis sobre això i trobo increïblement enganyós … per a llocs que ja són ràpids, pot haver-hi un petit canvi, però no es pot millorar molt en molt bons … Per llocs que presenten lentitud, hi ha una possibilitat molt real de millorar-los.

Què passa amb les alternatives?

Sempre hi ha altres opcions, de manera que la que trieu depèn de les vostres necessitats. Les empreses de manteniment de WordPress afirmen tenir un servei superior, però arriba a un preu. Vaig explorar això en una publicació anterior aquí a WPExplorer. Els servidors privats virtuals i els servidors dedicats són una altra opció, però heu de tenir en compte que no s’especialitzen en WordPress. Chris Piepho pesa en:

En comparació amb un VPS més reduït, els nostres serveis són generalment competitius en relació amb els preus, cuidant tot el mal de cap de la gestió. En comparació amb un servidor dedicat, Lightning Base serà més car, però els clients es beneficien de la nostra experiència a l’hora d’executar un gran nombre de llocs de WordPress. Si necessiten contractar algú per obtenir experiència similar, serà molt més car que el nostre servei..

Com sempre, els amfitrions de WordPress gestionats recalquen la seva experiència. Sean O´Brien continua:

El nostre servei és molt superior si feu servir WordPress. Les nostres tecnologies són molt detallades en tots els detalls de WordPress, inclosos plugins, temes i actualitzacions, mentre que una tecnologia típica d’una empresa d’allotjament estàndard pot no saber res de WordPress.

S’administra WordPress allotjant una bona inversió?

En última instància, hauríeu de triar hosting WordPress gestionat? Coneixes el millor de la teva situació individual, de manera que només pots decidir-ho. Esperem que la informació que us presento us ajudarà en la vostra elecció.

El preu de l’allotjament de WordPress gestionat sembla bastant raonable, especialment per a les empreses que normalment haurien de pagar algú per fer front a aquests problemes. Hi ha qui considera que pot tractar els seus propis problemes de WordPress a la part posterior. Si sou d’aquestes persones, potser seria bona idea mantenir-vos amb el que esteu fent actualment.

Si obtenir o no un allotjament de WordPress gestionat es redueix a una anàlisi lògica de costos i beneficis: el temps que estalvieu i les funcions que obteniu acabarà estalviant més diners del que invertiu en l’allotjament de WordPress gestionat? Si la resposta és sí, és difícil justificar no fer el canvi. Si la resposta és no, podeu agafar una pàgina del llibre de Dory i seguir nedant.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map