Quadres d’opcions del tauler de tema de WordPress

Al cor de molts temes populars de WordPress hi ha un potent panell d’opcions de temes. Aquesta és una manera excel·lent d’incloure opcions de personalització de temes que els no desenvolupadors poden gestionar i entendre. Molts usuaris no tenen ni idea del que és CSS, però poden utilitzar pestanyes, commutacions, desplegables i recollidors de colors.


A continuació, enumero alguns dels principals marcs gratuïts d’opcions del tauler de temes de WordPress disponibles al web. Tenen interfícies d’interès fàcil d’utilitzar i totes són opcions fantàstiques per als desenvolupadors de temes de WordPress a l’hora de codificar temes nous.

Personalitzador de temes de WordPress

Personalitzador de temes de WordPress

Aquesta és una opció impressionant ja que està integrada directament a WordPress. El Personalitzador de temes de WordPress facilita que els usuaris puguin personalitzar el seu tema sense haver de conèixer cap codi. El millor de tot, a mesura que canvien la lletra, pengen un logotip, canvien el color de fons o qualsevol altra cosa que puguin veure les seves edicions en una vista prèvia en directe a mesura que les fan. D’aquesta manera poden visualitzar els seus canvis abans de comprometre’s amb un tipus de lletra o color específic.

Una vegada més, com que ja és part de WordPress, no hi ha res per instal·lar. Ja es troba al tauler temàtic a l’aparença. Hi ha indicacions a WordPress.org (i a Internet, només Google it) per ampliar el personalitzador per afegir opcions per a qualsevol cosa que pugueu pensar que inclouen tipus de publicació personalitzats, lliscants i molt més.

Més informació sobre el personalitzador

Redux Framework

Redux Framework

Redux Framework es pot utilitzar com a complement o integrat al vostre tema / complement per afegir opcions, però també inclou una poderosa classe de meta-post, de manera que podeu afegir opcions meta a les vostres publicacions i pàgines, així com suport per al personalitzador del tema..

Hem utilitzat Redux Framework en el nostre tema total de WordPress, ja que ens permetia afegir una gran quantitat de configuracions potents per controlar els colors del tema, dissenys, fons, configuració social, opcions de retallat d’imatges, opcions de lletra .. etc.

Redux és un dels marcs d’opcions més potents que hi ha i també té un suport molt bo pels desenvolupadors. Ens agrada tant que ja els hem enviat diverses donacions. A més, estan treballant en alguns complements fantàstics premium que aportaran encara més funcionalitat.

Obteniu el connector Redux Framework

Opció Framework Framework

tema-opcions-marc

El complement del quadre d’opcions és una manera fantàstica d’afegir opcions de personalització esteses al tema de WordPress. De fet, fins i tot hem utilitzat aquest complement en alguns dels nostres temes Premium de WPExplorer (mireu el nostre tema Ultra). El complement suporta gairebé qualsevol personalització que pugueu pensar, com ara caixes de text, selector de colors, càrregues d’imatges i opcions de tipografia només per citar-ne algunes. La creació de les vostres opcions personalitzades també és senzilla, ja que el desenvolupador del complement (Devin Price) va empaquetar una útil carpeta “opcions de comprovació” que actua com a model de les opcions a la descàrrega de github..

La instal·lació no pot ser més fàcil. Obteniu el complement del directori de complements de WordPress. A continuació, definiu totes les vostres excel·lents opcions de tema al fitxer options.php i el complement del framework d’Opcions les mostrarà automàticament.

Obteniu el connector d’Opcions Framework

Marc fluent

Marc fluent

El Fluent Framework és un framework de desenvolupament molt avançat per a WordPress que no només serveix per crear panells d’administració de temes, sinó també per a metaboxes, meta d’usuaris, metaonomia meta i molt més. Això significa que podeu utilitzar el marc únic fonamentalment per a totes les funcions que no siguin de la plantilla. El marc fluent va ser creat per “nohalfpixels”, llançat el 8 de juliol de 2014 i es ven a CodeCanyon a un preu molt assequible..

Marc lleugerament modificat d’opcions – Ara és part de Redux!

SMOF

SMOF és un potent marc d’opcions nascut a partir de la combinació del connector d’opcions Framework abans esmentat, KIA Options Framework i algunes idees d’interès d’interès de la interfície gràfica del connector OptionTree. A WPExplorer, hem utilitzat SMOF en un munt de temes recents (mireu Cleaner, Foxy i el nou Office 2.0) perquè és fàcil per als usuaris entendre-ho, s’integra perfectament als temes de WordPress i permet fer-ho afegeix opcions avançades com ara arrossegar i deixar anar seccions de pàgina d’inici i la gestió del control lliscant personalitzat.

Si afegiu SMOF al vostre tema de WordPress és ràpid i indolor. Pega el codi al fitxer funcions.php, restableix la base de dades i afegeix les teves opcions al fitxer theme-option.php. I si us enganxeu, hi ha documentació i un fòrum de suport per ajudar-vos a sortir.

Avís: aquest complement s’ha combinat amb el marc de Redux anterior, per tant, si us plau, fes-ho!

OptionTree Framework Plugin: ara és part de Redux!

opció lliure

Aquest petit complement molt intel·ligent va ser patrocinat per ThemeForest per oferir als seus autors una opció fantàstica per afegir opcions de tema de manera que els usuaris puguin entendre. OptionTree permet als desenvolupadors de temes el canvi per oferir moltes opcions per a dissenyadors / usuaris que comprin els seus temes de WordPress. Amb l’actualització 2.0, OptionTree té la possibilitat d’existir al directori arrel del vostre tema, de manera que podeu utilitzar-lo a través de paràmetres / meta-boxes i aquells que compren el vostre tema no podran trencar les opcions OptionTree si canvien qualsevol de la configuració de l’UI Builder. Una altra opció fantàstica és la importació / exportació d’opcions de tema i dades, de manera que podeu empaquetar diferents versions d’opcions de tema amb el vostre tema.

Una altra instal·lació molt fàcil. Obteniu el formulari de complements al directori de complements de WordPress, activeu-lo i, a continuació, utilitzeu la documentació si necessiteu més ajuda.

Avís: Aquest complement s’ha fusionat amb el marc de Redux anterior, per tant, si us plau, fes-ne un!

Obteniu el connector OptionTree

Marcador de temes

upthemes-framework

UpThemes va crear aquest marc impressionant basat en la API de configuració. El framework també utilitza la càrrega de càrrega integrada de WordPress per mantenir-la lleugera i segura. Podeu afegir moltes opcions de personalització per als vostres usuaris, com ara colors, dissenys, tipus de lletra i molt més. A més, el personalitzador de temes en viu integrat de UpThemes, de manera que podeu previsualitzar cadascuna de les vostres personalitzacions (és a dir, un conjunt de colors o un fragment de lletra).

Teniu dues opcions: o descarregar el marc de github i enganxar el contingut no descomptat al vostre options.php, o afegir el marc com a submòdul al vostre tema (d’aquesta manera, totes les actualitzacions del marc seran automàtiques). Hi ha tota una Guia d’introducció a la pàgina de Framework UpThemes amb instruccions detallades, cosa que facilita els dos mètodes d’instal·lació.

Obteniu el framework UpThemes

Marco de opciones de tema NHP

nhp-theme-options-framework

El NHP Options Framework deriva d’una combinació del complement Framework Framework i del marc UpThemes. Aquest marc compta amb pestanyes de configuració fàcils d’utilitzar, integració amb l’API de configuració integrada de WordPress, eines i missatges d’error personalitzats, i el millor de tot podeu personalitzar i estendre aquest marc fàcilment. Creeu camps personalitzats (text, botons, càrregues, etiquetes, colors, caselles de verificació, etc.) o validacions (URL, entrades HTML, valors hexàtics, dates, etc.) amb classes de camp extensibles i classes de validació, o bé amb les funcions de devolució..

Per instal·lar Opcions de tema de NHP només cal afegir el fitxer bhp-options.php al fitxer funcions.php. Fàcil peasy. També hi ha un WIKI massiu amb tot tipus d’informació sobre el marc i us pot ajudar gairebé amb qualsevol pregunta que pugueu tenir.

Obteniu el marc de les opcions per al tema de la NHP

Les vostres experiències

Volem saber si heu utilitzat algun dels marcs anteriors i com us agrada. Deixa un comentari a continuació i mostra la teva experiència i recomanacions!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map