Personalitzeu la vostra àrea d’administració de WordPress amb la marca d’etiquetes blanques

  1. 1. Actualment Llegint: Personalitzeu la vostra àrea d’administració de WordPress amb la marca d’etiquetes blanques
  2. 2. Com personalitzar la vostra interfície d’usuari d’Administrador de WordPress

Tothom està familiaritzat amb la interfície d’administració de WordPress. Al desembre es va donar un nou disseny modern. Es va millorar l’esquema de colors, però la disposició general de la interfície no ha canviat en molts anys.


WordPress és conegut per la seva flexibilitat a causa de la funcionalitat que els plugins i els temes poden oferir. Malauradament, l’administrador no és flexible. La versió bàsica de WordPress no us permet canviar de forma l’àrea d’administració.

Avui us vull fer una ullada ràpida a un fantàstic complement anomenat White Label Branding que us permet canviar l’àrea d’administració que considereu oportuna. El connector és útil per marcar llocs web per als clients i eliminar els menús que no són necessaris.

White Label Branding ofereix centenars d’opcions de personalització. Les opcions es divideixen en cinc seccions principals: Branding, Navegació, Iniciar sessió, Esquemes de colors i Role Manager.

Branding

Marcar la vostra àrea d’administració és una manera fantàstica de distingir els vostres llocs web i d’augmentar el vostre perfil tant per a clients com per a personal. El complement us permet canviar el vostre favorit d’administració, canviar el logotip de la capçalera i canviar el logotip del peu de pàgina. Des dels àmbits també es poden desactivar els missatges i les opcions d’ajuda de WordPress.

Opcions de marca

Es pot configurar l’adreça de correu electrònic i el nom que s’utilitzen als correus electrònics de notificació. També es poden afegir missatges al tauler públic i al tauler d’editors i administradors.

Els ginys per defecte també es poden desactivar dels taulers de control. Aquesta és una opció útil perquè el tauler de comandament sovint pot arribar a atorgar i desbordar els usuaris.

Opcions de marca

Navegació

El marcatge de les etiquetes blanques permet eliminar (llegir: ocultar) els menús i submenús de primer nivell del menú d’administració principal de WordPress (és a dir, el menú de la part esquerra de la pàgina). Això és útil si esteu dissenyant un lloc web per a un amic o client que no tingui experiència amb WordPress. Per exemple, podeu eliminar els enllaços del menú Aparença i configuració per a usuaris novells de manera que no es canvien la configuració de configuració important.

Opcions de navegació

La barra d’administració de WordPress (és a dir, el menú de la part superior de la pàgina) també es pot amagar. També podeu eliminar elements específics de la barra d’administració.

Opcions de navegació

iniciar Sessió

La pàgina d’inici de sessió i el formulari d’inici de sessió es poden personalitzar mitjançant l’àrea de configuració. Podeu canviar el logotip d’inici de sessió i l’esquema de colors que s’utilitza a la pàgina d’inici de sessió. Aleshores es pot situar el formulari a la pàgina mitjançant un eix horitzontal i vertical.

Opcions d’inici de sessió

Hi ha moltes opcions de personalització de formularis. Podeu canviar els colors de cada etiqueta, camp i sanef. També es pot canviar el radi de la forma.

La gran quantitat d’opcions de configuració disponibles no seran utilitzades per la majoria dels usuaris de WordPress; tanmateix hi són els que ho necessiten.

Opcions d’inici de sessió

Si no us agrada el formulari d’inici de sessió predeterminat, podeu substituir-lo completament pel vostre compte mitjançant HTML i CSS. També hi ha una opció per fer una còpia de seguretat de la configuració de la plantilla.

Opcions d’inici de sessió

Esquema de colors

WordPress 3.8 va introduir vuit nous esquemes de colors d’administració. Aquest va ser un bon canvi de les opcions blaves i grises disponibles abans.

Esquema de color de marca de marca blanca

Cadascun d’aquests nous esquemes de colors es pot triar com a base per al vostre propi esquema de colors en marca blanca d’etiquetes. Podeu personalitzar el color principal, el color d’enllaç i el color que es mostra quan algú passa sobre un element.

Opcions de l'esquema de color

Podeu fer una còpia de seguretat de la configuració de l’esquema de color i també podeu optar per carregar el vostre propi conjunt d’icones.

Opcions de l'esquema de color

Gestor de funcions

White Label Branding també inclou un complet gestor de funcions i funcions. Aquesta funcionalitat no està habilitada de manera predeterminada. Heu d’activar-lo a l’àrea d’opcions. Un cop activat, podeu habilitar o desactivar tots els paràmetres de permís per a grups d’usuaris. Els permisos també es poden configurar en un usuari per usuari.

Una de les millors característiques del gestor de funcions és la possibilitat de desactivar completament l’àrea d’administració de WordPress per a un grup d’usuaris i, després, redirigir-los a una altra pàgina. Per exemple, si no voleu que els comentaristes visualitzin l’àrea d’administració, podreu desactivar l’àrea d’administració del grup d’usuaris subscriptors i redirigir-los de nou a la pàgina inicial..

Opcions del gestor de funcions

Opcions

La pàgina d’opcions del complement us permet habilitar o desactivar la funcionalitat específica del complement, com ara el gestor de funcions i la marca de correu electrònic.

Opcions Pàgina

Per sort, el connector té un gran sistema d’importació i exportació. Això us permet fer una còpia de seguretat de tots els aspectes de la configuració de l’administració i exportar-los a altres llocs web de manera que tots els vostres llocs web estiguin configurats de la mateixa manera.

Els dissenyadors de llocs web també podrien utilitzar l’opció d’exportació per crear plantilles de configuració diferents per als clients. Per exemple, podeu configurar una configuració per a usuaris novells, una altra per a usuaris que estiguin familiaritzats amb WordPress, etc. Això us estalviarà de configurar la interfície d’administració cada vegada..

Opcions Pàgina

Pensaments finals

Antigament he utilitzat molts complements de personalització d’administració de WordPress. La majoria permet personalitzar senzilles com canviar el logotip del formulari d’inici de sessió i modificar l’esquema de colors de l’àrea d’administració. White Label Branding és diferent en aquest sentit. Permet personalitzar tots els aspectes de la interfície d’administració. No puc pensar en cap altre complement que us doni aquest nivell de control de l’àrea d’administració.

El connector es ven per 25 dòlars a CodeCanyon. Va ser llançat inicialment a finals del 2010, però encara s’actualitza regularment fins avui. Si esteu dissenyant llocs web per a amics o clients, us recomano que reviseu la marca de marca blanca ja que us permetrà tenir un control complet sobre el que la gent pot veure i fer dins de l’administrador de WordPress. El complement també és útil per a aquells que vulgueu ordenar el menú d’administració i eliminar els menús (ja que cada desenvolupador de complements sembla insistent en afegir el seu menú al nivell més alt!).

Obteniu més informació sobre el complement de marca de marca blanca de marca blanca.

Si feu servir tots els vostres llocs web de manera senzilla, però voleu afegir marca al vostre formulari d’inici de sessió i àrea d’administració, us recomano que utilitzeu Personalització de l’administrador en canvi Es pot descarregar gratuïtament i només triguen un minut a configurar-se.

Espero que us hagi agradat aquesta ressenya. Si teniu cap pregunta sobre el connector, no dubteu a preguntar-lo a la zona de comentaris.

Bona sort,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map