Personalitzeu el vostre tema de WordPress amb aquestes eines útils

Eines per personalitzar el vostre tema de WordPress

Tens quatre segons (el temps exacte que necessites per crear una primera impressió duradora als visitants del web) per respondre a la següent pregunta. Què podríeu fer per diferenciar el vostre negoci en línia de les moltes empreses que hi ha a fora? Tick ​​tock … tres, dos, un. El temps s’ha acabat.


Probablement heu trobat aquestes respostes entre altres respostes:

 • Tingueu el producte més impressionant
 • Expliqueu una història personal fantàstica per què feu el que feu
 • Crea una formidable presència en línia
 • Parleu amb algú a Final Famous, Inc, que és una empresa totalment fictícia

Ficció a part, tornem al número tres de la nostra llista; construir una formidable presència en línia. Dit més fàcil que fer, crear una presència en línia que us permeti destacar entre la multitud comporta un parell de factors que tornen a tenir un gran lloc web..

Un lloc web fantàstic que dius? És correcte; el vostre lloc web és, entre altres coses, la cara del vostre negoci en línia: l’única i única oportunitat de deixar una primera impressió en els vostres clients. A la publicació d’avui, revelarem 20 eines que podeu utilitzar per personalitzar el vostre tema de WordPress per adaptar-se a les vostres necessitats empresarials i atreure els clients de les xarxes d’arrossegament. Tot i que, abans de la llista d’eines, hi ha algunes veritats sobre la personalització de temes de WordPress que heu de tenir en compte a mesura que feu canvis als vostres temes.

Com personalitzar els temes de WordPress

Si abans no havíeu personalitzat mai un tema de WordPress, podríeu creure que és un procés tan complicat que requereix el cervell d’un científic de coets i la resiliència d’un neurocirurgià. Res podria estar més lluny de la veritat. Canviar el seu aspecte i el seu funcionament de WordPress és més fàcil que mai, gràcies a una àmplia gamma de temes premium de WordPress que inclouen opcions de tema avançades. I molts temes, com ara Total, inclouen creadors de pàgines i opcions de personalització integrades perquè pugueu crear un lloc web senzill sense utilitzar codi.

No obstant això, fins i tot amb moltes opcions a la vostra disposició, algunes funcions i estils simplement no estan integrats, cosa que significa que cal afegir-les manualment. Però intentar que algú amb poc temps o experiència per escriure codi manualment no produeixi el millor dels sentiments, de manera que quines són exactament les opcions en la mesura de personalitzar els temes de WordPress?

Quan cerqueu un tema de WordPress perfecte, podeu anar amb un tema premium (com ara Total), un tema gratuït o un marc temàtic segons els vostres requisits comercials i les preferències personals. Amb un tema gratuït, no deixeu la targeta de crèdit, però la insuficiència de les funcions i opcions us farà desitjar. Per descomptat, sempre podeu obtenir complements per a qualsevol funcionalitat sota el sol, però tots sabem com va.

Amb els temes premium de WordPress, obteniu les funcions, l’aspecte, les actualitzacions i un suport fantàstic per un preu. N’hi ha prou amb dir-ho, el tema que trieu de primera manera pot no tenir totes les funcions i opcions que necessiteu per tornar-vos al quadrat. Un marc temàtic comercial us ofereix flexibilitat, els millors estàndards web, codi net, suport, etc., però si no sabeu el que feu o almenys el que és un tema infantil, esteu enganxats i no aconseguireu gaire a l’àrea de personalització de temes o fins i tot desenvolupament.

Prou sorprenent, utilitzar un tema infantil és la millor manera de personalitzar el tema de WordPress. Aquí vam tractar temes infantils de WordPress en el passat, així que no entraré en els detalls, però mai no heu de personalitzar els fitxers d’un tema directament per evitar que es perdin tots els canvis cada vegada que actualitzeu el tema. En el seu lloc, hauria d’utilitzar un tema infantil. Els temes infantils us permeten crear el lloc dels vostres somnis en funció del tema pare sense córrer el risc de perdre la personalització en actualitzar-vos.

Si feu servir el fitxer de full d’estil del tema del vostre fill (style.css), podeu modificar el aspecte de tot el vostre lloc web amb algunes línies de codi. Amb un fitxer PHP especial conegut com a funcions.php, podeu afegir funcions o alterar estructuralment el vostre lloc. Podeu anar un pas més enllà i crear fitxers de plantilles per al tema del vostre fill, la qual cosa us permet un control absolut sobre el disseny i l’estructura del vostre tema.

Un cop el tema fill estigui al seu lloc, podeu convertir el tema de la manera que desitgeu i endevinar què, podeu editar el CSS fins a cert punt des del tauler d’administració de WordPress. Tanmateix, els canvis que podeu fer d’aquesta manera són limitats, per tant, la necessitat d’eines addicionals.

Eines per personalitzar el vostre tema de WordPress

Les eines que abastem en aquesta secció van des d’editors de codis, clients FTP, inspectors de codi, manipuladors d’imatges i, probablement, tota la resta que es conservi dels desenvolupadors web, dissenyadors web i propietaris de llocs web amb tecnologia. Si sou un principiant perfecte, també hi trobareu algunes joies, però és del vostre interès que us familiaritzeu amb HTML, CSS i PHP, les coses de WordPress. Amb això, aquí teniu la llista d’eines que necessiteu per personalitzar el vostre tema de WordPress fructíferament.

TemplateToaster

TemplateToaster

Una de les opcions més fàcils és utilitzar una eina de creació de temes personalitzada com, per exemple, Creador de temes TemplateToaster. programari. Amb ell instal·lat a l’ordinador, teniu tot el que necessiteu per dissenyar el vostre propi tema.

Utilitzeu el creador visual arrossegar i deixar anar integrat per crear la vostra pròpia plantilla. Hi ha tones d’opcions per a columnes, capçaleres, menús personalitzats, galeries, àrees de widget i molt més. Tot sense necessitat de codificació. Fins i tot podeu afegir contingut mentre creeu els dissenys per estalviar temps més tard quan carregueu el tema al vostre lloc en directe. A més, tot respon completament (no cal que us preocupeu per concebre el disseny del vostre lloc per a diferents dispositius) i RTL i llest multilingüe. I quan heu acabat de crear el vostre tema personalitzat amb TemplateToaster, tot el que heu de fer és exportar-lo!

Eines per a desenvolupadors de Chrome

Teniu el tema de WordPress instal·lat i a punt per començar, però, com sabeu exactament quin element personalitzar? Si observeu el vostre tema des del front-end, no podreu saber quin element és. El fons no és millor, però gràcies Eines per a desenvolupadors de Chrome, podeu previsualitzar els canvis en l’estructura del tema i el CSS, de manera que podreu veure com es veuen abans de codificar-los. Podeu inspeccionar visualment qualsevol element mitjançant un enfocament puntual i de clic que us faciliti la feina. A Google Chrome, podeu obrir Eines per a desenvolupadors fent clic dret sobre el lloc i seleccionant “Inspeccionar element”..

Bloc de notes++

La personalització del tema de WordPress comporta (o implicarà) escriure molts codis. Per a això, necessiteu un potent editor de text que us permeti mantenir-vos al capdavant. Bloc de notes++ és la vostra millor aposta, ja que és fàcil d’utilitzar, té una aparença excel·lent i ofereix una gran quantitat de funcions fantàstiques que faran que l’escriptura de codi sigui molt divertida.

Text sublim

El bloc de notes ++ funciona amb Windows, però si necessiteu un editor de text únic per al vostre equip Mac, Text sublim és una bona opció (és el que fem servir aquí a WPExplorer per codificar tots els nostres temes). Ofereix un mode lliure de distracció, suport d’edició dividit i us permet personalitzar qualsevol cosa mentre canvieu de projecte a l’instant.

Servidor local (WAMP, XAMPP, MAMP, LAMP)

El millor i més fàcil entorn per personalitzar (o desenvolupar) temes de WordPress és un servidor local. Elimina el procés d’inici de sessió i de càrrega a un servidor en viu estalviant temps i esforç. També significa que teniu un control complet sobre el vostre servidor per personalitzar-lo segons les vostres necessitats. No heu de comprar espai d’allotjament ni registrar dominis / crear dominis per personalitzar o desenvolupar temes, cosa que és ideal per a la vostra cartera. No hi ha cap temps d’inactivitat ni cap cas d’ús més totes les altres coses que odies amb el vostre host de WordPress actual.

Per crear el vostre propi servidor local, necessiteu programes com WAMP i XAMPP per a Windows, MAMP per a Mac OS X o LAMP per a Linux. Utilitzo WAMP i fins ara ha estat fantàstic. Voleu aprendre a instal·lar WordPress? Consulteu el nostre guia!

Adobe Photoshop

Espera, no sóc dissenyador gràfic. Només vull personalitzar el meu tema (s) de WordPress. Em pots dir per què necessito? Adobe Photoshop? Aquí teniu un petit petit pressupost per al vostre plaer:

[Photoshop] és el programari estàndard defacto per a la manipulació d’imatges. El faig servir per editar logotips, canviar colors en gradients de fons i ajustar [gairebé] qualsevol element d’imatge en un lloc web. – Chris Cree, màrqueting de savvy web.

Ara veieu per què necessiteu Adobe Photoshop per personalitzar els vostres temes de WordPress? Hi ha tantes altres coses que podeu fer amb Photoshop, com ara crear maquetes, escoltar colors web, guardar imatges per a la web, etc. Photoshop costa uns 20 dòlars al mes, que és una mica car al meu món, però val la pena.

GIMP

Si tan sols comenceu i teniu un pressupost reduït, guanyar 20 dòlars al mes per Photoshop és una cosa que probablement no voldreu fer. Entrants GIMP i estalvieu el vostre dia i 240 dòlars per any. Tot i que desafiant la seva configuració, GIMP és una alternativa digna a Adobe Photoshop.

GenerateWP

Quan comenceu a personalitzar temes, necessitareu fragments de codi per a diversos components, com ara taxonomies, barres laterals, tipus de publicació personalitzats, menús, dreceres i barres d’eines per esmentar-ne alguns. Tot i que podeu triar passar hores al final Googling els codis, GenerateWP us ofereix la forma més ràpida i ràpida de crear codi personalitzat per al vostre projecte mitjançant els estàndards de codificació i API més recents de WordPress. Genereu qualsevol codi que vulgueu amb el clic d’un botó.

WhatFont

Si canvieu els detalls de minut (per exemple, tipus de lletra) del tema, pot tenir un gran efecte en el disseny i l’experiència de l’usuari. Però escollir el tipus de lletra perfecte per al vostre lloc de WordPress pot suposar un repte amb els milers de tipus de lletra que hi ha. No et preocupis, però, amb l’eina WhatFont, podeu trobar fàcilment els tipus de lletra utilitzats en qualsevol pàgina web. N’hi ha prou d’instal·lar l’extensió del navegador WhatFont, executar-la i arrossegar-la a qualsevol bloc de text. Senzill com 1, 2, 3.

CSSViewer

L’eina “Inspeccionar element” funciona molt bé, però és tan impressionant com la CSSViewer? No és rotund. Tot i que no podeu editar visualment el CSS (com a “Inspeccionar element”), CSSViewer és un visualitzador CSS senzill i intuïtiu que farà que la personalització de temes de WordPress sigui una brisa. Tot el que heu de fer és instal·lar l’extensió i el pas del ratolí sobre els elements per veure un ventall de propietats CSS.

Contingut maniquí

En la majoria dels casos, quan adquireixes un tema de WordPress, només rebeu: un tema en blanc sense contingut. Encara podeu personalitzar el color i el que no, però sense contingut fictici, serà difícil veure si hi ha alguna cosa correcta. Però, d’on obtindré algun contingut fantàstic? Tenim l’esquena tapada; podeu descarregar contingut de mostra Test de la unitat de tema del Còdex o Contingut de l’exemple de WordPress a WPCandy.

WPBakery (abans Visual Composer)

Un element de tendència a CodeCanyon en el moment d’escriure, el constructor de WPBakery és un creador de pàgines d’arrossegament i de llistats extremadament fàcil d’utilitzar i sensible que inclou editors visuals entre altres funcions dolces. En termes més senzills, podeu utilitzar Visual Composer per crear qualsevol pàgina de WordPress imaginable. Sembla l’eina que desitgeu al vostre costat quan personalitzeu el vostre tema de WordPress?

Amb un disseny sensible, més de 45 elements de contingut, plantilles, suport en diversos idiomes i facilitat d’ús entre altres funcions, Visual Composer és exactament el que necessita per crear el tema de WordPress dels teus somnis. Amb més de 388.000 vendes, té una impressionant qualificació de 4,65 / 5,00 i només costa 64 dòlars.

Unitat de prova temàtica

Theme Test Drive és un complement molt ben qualificat per Vladimir Prelovac, un creador de renom amb més de 25 plugins sota el cinturó. El connector no fa res de fantasia: només cal “controlar de forma segura qualsevol tema com a administrador, mentre que els visitants utilitzen el tema predeterminat [”.

Està bé, mitjançant la unitat de prova de temes, podeu executar dos temes al vostre lloc de WordPress alhora. Per descomptat, els vostres lectors només en veuran un mentre personalitzeu l’altre. Quan inicieu la sessió, només podreu veure el tema que esteu personalitzant, permetent-vos fer canvis de manera transparent i sense que els usuaris us adoneu mai que teniu un tema diferent per a vosaltres mateixos..

Sóc responsable

A mesura que personalitzeu el tema de WordPress amb noves funcions i estils, voleu veure com es veu i funciona el tema personalitzat en diferents dispositius. Si no sabeu per on començar, sóc responsible la vostra resposta. Un cop hàgiu accedit al lloc web Am I Responsive, només cal que afegiu la vostra URL i feu clic a GO! botó i això és.

Altres alternatives adequades inclouen Controlador de disseny responsable, o la prova de disseny responsable per a mòbils de StudioPress. No voleu que els elements personalitzats es superposin o caiguin fora de la línia quan canvieu l’amplada de la pantalla, ara??

Personalitzador de temes de WordPress

Aquesta eina hauria d’haver estat en primer lloc en aquesta llista, però bé, qui segueix comptant de totes maneres. La pelussa a part, Personalitzador de temes de WordPress és una eina de WordPress fàcil d’utilitzar que permet personalitzar qualsevol tema en una previsualització en directe. Podeu personalitzar-ho tot, des de l’encapçalament fins als menús fins a colors fins a ginys i molt més, segons les opcions disponibles del vostre tema. Per utilitzar el personalitzador de temes de WordPress, només cal navegar per Aparició Personalitzar al tauler de control de WordPress.

CSS Hero

Aquesta és una eina de disseny web integral en un que us ajuda a personalitzar el vostre tema de WordPress fàcilment. N’hi ha prou d’assenyalar i fer clic per editar marges, encoixinat, colors, fons, tipus de lletra i afegir efectes visuals com ombres i passar el ratolí entre d’altres. Des de CSSHero.org, aquesta eina “… és el complement de WordPress definitiu per personalitzar fàcilment totes les propietats dels vostres temes amb una interfície de clic i punt fàcil i intuïtiva.”

Evernote

Tant si personalitzeu el tema propi com el client, cal que tingueu una eina per treure notes i fer el seguiment del vostre progrés. Podeu triar anar a la vella escola i anotar-hi notes sobre un paper que perdreu més endavant o bé anar a la secció Evernote carro de banda i mantingueu les notes organitzades i sincronitzades als vostres dispositius. L’elecció és vostra. La millor part? Evernote és gratuït!

FileZilla

Durant i després de personalitzar el tema de WordPress, heu de penjar fitxers al servidor web. Podeu utilitzar la funció de Gestor de fitxers que ve amb el compte d’allotjament o bé amb FileZilla, client de FTP directe per a molts usuaris. És gratuït i compatible amb Windows i Mac OS X entre d’altres.

FireFTP

Aquesta és una excel·lent extensió del navegador per als amants de WordPress amb una cosa per a Firefox. FireFTP funciona bé amb Firefox, de manera que podeu pujar / descarregar fitxers des del vostre navegador favorit sense baixar mai un client FTP autònom. A més d’això, FireFTP és gratuït, funciona com publicitat i a partir dels números, força popular eina. De fet, és la millor eina FTP basada en web!

Campament base

Si personalitzeu temes per a una vida, òbviament, teniu projectes en cap. Si no feu el seguiment del vostre treball, tot seguit passarà a la moda, cosa que definitivament no voldreu. Campament base costa entre 25 i 150 dòlars al mes, i és la millor eina per “assignar tasques, comprovar les dates de venciment, col·laborar en projectes, compartir fitxers i tenir discussions”. Basecamp ofereix una prova gratuïta de 60 dies, de manera que no tingueu por de fer-ne una prova: no us demanaran la vostra targeta de crèdit.

ActiveCollab

Si Basecamp no és del vostre gust, ActiveCollab és una alternativa impressionant. Amb una gran quantitat de funcions fantàstiques i a partir de només 25 dòlars mensuals, ActiveCollab us ofereix totes les eines que necessiteu per estar al capdavant de qualsevol projecte, no només de la personalització del tema..

Over to You …

Si encara no heu de començar a personalitzar temes de WordPress, és fàcil, sobretot ara que disposeu de més de 20 eines fantàstiques per facilitar la vostra feina i la diversió. Si no us resulta còmode, us recomanem que utilitzeu un tema ric en funcions, com ara Total, per fer personalitzacions. Si personalitzeu temes de WordPress, quines altres eines utilitzeu? Si us ha agradat aquesta publicació, compartiu els vostres pensaments amb nosaltres, sempre esperem els vostres comentaris. Ad astra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map