Per què i com millorar la vostra cerca interna de WordPress

Fem front als fets. Les funcions de cerca del lloc de WordPress no són tan bones com podrien ser. Des de retornar resultats que no s’ordenen per la seva rellevància, no tenir la possibilitat de cercar fitxers penjats o no trobar contingut coincident, és just dir que hi ha marge per millorar..


Així que, mentre esperaves una futura actualització del nostre programari de publicació favorit per solucionar-ho, també podríeu rectificar el problema actual. Si instal·leu un dels connectors adequats que s’han creat per millorar l’eina bàsica de cerca de llocs de WordPress, podreu donar a aquest element del vostre lloc web un impuls de rendiment molt necessari..

Si no oferiu als vostres visitants l’opció de cercar el contingut del vostre lloc web per trobar més del que busquen o no esteu satisfets amb el rendiment de la vostra solució de cerca actual, visiteu la informació per obtenir un millor rendiment. comprensió dels avantatges d’afegir una funció de cerca interna eficaç al lloc web, seguida d’alguns suggeriments de complements que us poden ajudar a fer-ho.

Beneficis de proporcionar una eina de cerca interna eficaç de llocs

Beneficis de proporcionar una eina de cerca interna eficaç de llocs

És possible que hagueu decidit no incloure cap eina de cerca al lloc web o, potser, no esteu segur dels avantatges de l’actualització d’aquesta funció del vostre lloc. Si és així, llegiu més informació per descobrir per què us heu de centrar a oferir una eina de cerca eficaç de llocs als vostres lectors.

Augmenta les visualitzacions i el temps de la pàgina a les mètriques del lloc

Per facilitar als visitants trobar més contingut que li interessen al vostre lloc web, els podreu mantenir durant més temps. L’augment de les visualitzacions de la pàgina i del temps al lloc de cada visitant són segons s’informa factors de rànquing que Google té en compte a l’hora de decidir on llistar un lloc als resultats del seu motor de cerca.

La mitjana de temps dedicat al vostre lloc per visitant, proporciona una bona indicació als motors de cerca del nivell de qualitat del vostre lloc web, cosa que suggereix un temps més alt. Per tant, té sentit fer tot el possible per animar els visitants a mantenir-se durant més temps, i habilitar la cerca al lloc pot ser una manera de fer-ho..

Millors taxes de conversió d’objectius

Aquest avantatge es deriva de l’últim, ja que mentre un visitant roman més al vostre lloc, majors són les possibilitats de convertir-se en un dels vostres objectius..

Com més pàgines vegin al vostre lloc, més trucades es veuran. Si heu experimentat proves de divisió per comparar diverses variacions de trucades a accions, incloent-hi dissenys i ofertes únics, aleshores quan els visitants cerquin i trobin més contingut del vostre contingut, estaran exposats a més oportunitats per unir-se a la vostra llista de correu. a membres (recomanem aquests complements de membres de WordPress) o fem una compra.

Una font generada per l’usuari d’idees de publicació de bloc

Com que Google va deixar de compartir quines paraules clau i termes de cerca van conduir els visitants al vostre lloc web des del motor de cerca, ja no hi ha una font d’inspiració valuosa. Tanmateix, en habilitar la cerca al lloc web, podeu accedir a un conjunt de dades similar.

Examinant les paraules clau que utilitzen els vostres visitants per cercar contingut al vostre lloc web, s’obté immediatament una llista d’idees de contingut generades per l’usuari per al vostre bloc. Tot i que alguns dels termes que busquen els vostres visitants els portaran directament a un article rellevant del vostre lloc web, és possible que altres paraules clau no.

A continuació, aquesta llista us proporciona una font d’inspiració, proporcionant idees sobre els temes que es tractaran a continuació al vostre bloc, i que tingueu la prova de que hi ha un mercat. Molts dels complements de cerca que veurem a continuació us donen accés a aquestes dades, donant-vos un altre motiu per actualitzar la funció de cerca interna del lloc web.

Si alguna vegada us penseu de fer idees per publicar el vostre bloc, aquest benefici podria ser la raó important per permetre la cerca al lloc web.

Experiència d’usuari millorada

Finalment, habilitar la cerca al lloc web pot millorar l’experiència de l’usuari en general. No només una eina eficaç de cerca del lloc retornarà resultats més rellevants, sinó que afegir aquesta funció al vostre lloc us pot ajudar a apel·lar més al segment dels vostres visitants que prefereixen fer cerques, més que a la interacció amb els menús de navegació..

Complements de cerca gratuïts i gratuïts en llocs de WordPress

Ara que ja sabeu per què hauríeu de pensar en l’actualització de la funcionalitat de cerca del vostre lloc web de WordPress, és hora de fer una ullada a com podeu fer-ho. Afortunadament, hi ha un bon nombre de complements comercials gratuïts que podeu activar per tal de fer més efectiva la vostra cerca al lloc de WordPress.

Relevanssi

Relevanssi

Relevanssi està disponible en versions comercials, gratuïtes i gratuïtes, la qual cosa us permet provar una cerca millorada al vostre lloc de WordPress sense gastar ni un cèntim. Un cop el complement estigui actiu al vostre lloc, els visitants tindran un temps més fàcil per trobar el que busquen, o almenys sabent que han fet tot el possible per fer un seguiment del contingut que cerquen.

Algunes de les funcions d’aquest complement de cerca inclouen: resultats de cerca ordenats per rellevància en lloc de data, concordança difusa, cerca de documents, cerca de frases i possibilitat de cercar comentaris. I si escolliu passar a la versió premium de Relevanssi, podeu començar a utilitzar funcions com ara: la cerca de perfils d’usuari, els suggeriments de cerca i la ponderació de contingut per influir en els resultats de la cerca..

Busca tot

Busca tot

Cerca tot és una altra opció gratuïta. Tot i això, haig de confessar que és una opció que no he utilitzat àmpliament. Tot i que amb més de 80.000 instal·lacions actives i una valoració de 4,3 sobre 5 estrelles, val la pena mencionar.

Amb el Search Search instal·lat al vostre lloc, els vostres visitants poden literalment cercar-ho tot. A més de publicacions i pàgines, inclouen fragments, fitxers adjunts, comentaris, etiquetes i camps personalitzats. Tot i això, tot i que la configuració del complement, podeu excloure fàcilment els elements dels resultats i configurar exactament el seu funcionament al vostre lloc..

SearchWP

SearchWP

SearchWP és una opció només premium. Tanmateix, si us preocupa de millorar les capacitats de cerca del lloc de WordPress i obtenir tots els beneficis associats a fer-ho, haureu de considerar definitivament aquest complement. Ja fa temps que l’utilitzo jo mateix al meu bloc i, malgrat els nivells relativament baixos de trànsit que rep, les estadístiques de cerca mostren que ha ajudat els meus visitants a trobar el contingut que busquen quan realitzen una cerca..

Després d’instal·lar SearchWP al vostre lloc, el plugin està a punt per sortir, fora de la caixa. Tot i això, inclou algunes configuracions força detallades que permeten configurar exactament el seu funcionament. Això inclou: configurar la ponderació de la publicació, triar el contingut indexat i molt més.

El complement també inclou una funció de cerca en directe, cosa que facilita als vostres visitants realitzar cerques que són més propenses a retornar els resultats que buscaven. SearchWP té la possibilitat d’indexar qualsevol fitxer PDF que formi part del vostre lloc, la qual cosa és una eina fantàstica per permetre als vostres visitants cercar tot allò que us ofereix..

Conclusió

Si bé preferiu navegar per un conjunt de menús ordenat, la veritat és que alguns dels vostres visitants prefereixen fer cerques al vostre lloc i volen accedir al contingut que busquen ara. Per a la generació amb accés instantani al contingut, proporcionada per motors de cerca com Google, si no afegiu una eina de cerca eficaç al vostre lloc web de WordPress, podríeu fer que el vostre lloc sembli obsolet i no sigui fàcil d’utilitzar..

Afortunadament, en triar un dels complements de cerca gratuïts o gratuïts disponibles per a WordPress, avui podeu afegir aquesta funció fàcilment al vostre lloc web. Quins idees teniu a la cerca del lloc? Tots els llocs web han de tenir una eina de cerca de treball? Compartiu els vostres suggeriments als comentaris següents.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map