Per què heu de comprar un tema (i altres mentides sobre WordPress)

Sembla que tothom arriba a la taula amb nocions preconcebudes sobre WordPress. I bé o bé, pot ser difícil canviar d’opinió després que s’hagin format.


Hi ha certes idees errònies que s’alcen una vegada i una altra. Perden i interrompen contínuament els empresaris intel·ligents que saben que WordPress és un bon CMS, però se’ls ha proporcionat prou informació dolenta per fer-los una pausa. Realment és una vergonya, ja que pot evitar que persones i empreses puguin avançar en la creació d’una presència web. I, com tots sabem, crear una presència web viable és una de les coses més importants que pot fer un negoci en aquests dies.

Avui, establirem el rècord en cinc de les mentides més perpetuades sobre WordPress i farem tot el possible per eliminar-les bé.

Mentida 1: heu de comprar un tema de WordPress

En gestionar un lloc de WordPress per al vostre negoci, és important tenir un estil i un disseny distintius. Desitgeu que el vostre lloc estigui més destacat dels altres, especialment dels competidors. Moltes persones ho aconsegueixen comprant un tema premium. En la seva ment, això garanteix la individualitat del seu lloc.

Malauradament, la seva actuació és errònia. Per començar, moltes persones poden comprar els mateixos temes premium. I si mantenen el tema amb la configuració predeterminada, és molt probable que hi hagi altres llocs amb el mateix aspecte i sentit.

Tot el que dic és que comprar un tema premium no us garantirà un lloc 100% original. No passarà. A més, molta gent té la impressió que els temes premium venen automàticament amb suport per a desenvolupadors, però no sempre és així. No vull descoratjar-vos de comprar un tema premium (ja que normalment són millors que les opcions gratuïtes, només heu de fer una ullada a alguns dels temes premium de WordPress que es fan aquí a WPExplorer), però heu de fer-ho, entenent que no garanteix la individualitat.

Tema WPExplorer

Segur que té aspecte sexy (el tema, no el Frank), però sens dubte podria beneficiar-se d’un toc personal.

Tant si aneu premium com si us adheriu a una opció de tema lliure, ho sabeu: la personalització és la vostra amiga. Els temes gratuïts no ofereixen tantes opcions de personalització com les premium, però encara es poden fer per semblar i sentir com vulgueu. Per tant, si tot el que necessites és un lloc molt senzill, només cal invertir en gràfics personalitzats i hauríeu d’estar tot definit.

Mentida 2: només algunes indústries poden utilitzar WordPress

Aposto que ja ho heu sentit abans: WordPress és només per als bloggers. I pels bloggers, la persona que diu aquesta frase sovint repetida ho significa de manera semi-despectiva. És rebuig. I mentre WordPress definitivament és una plataforma de blocs, és capaç de més coses també. De fet, es pot adaptar (i ha estat) adaptat a les necessitats de gairebé qualsevol indústria (de fet, Freddy només va escriure una publicació sobre algunes de les marques de grans noms que utilitzen WordPress).

Podeu afegir pàgines d’inclusió i vendes des d’una sola instal·lació de WordPress, afegir una botiga completa i seleccionar-ne entre una àmplia gamma de temes. Podeu contractar algú perquè dissenyi un lloc des de zero o utilitzeu un tema elaborat prèviament i el personalitzeu per adaptar-vos a les vostres necessitats. El cel es el limit.

Això em porta a un altre punt: sembla que molta gent pensa que els temes disponibles només s’adapten a l’estil de bloc de presentació de contingut, però això no és cert. Podeu trobar un tema perfecte per a qualsevol empresa de qualsevol indústria, des de la fabricació fins a la propietat immobiliària fins a la confecció legal. Si no trobeu un tema predefinit, també podeu crear-ne un totalment personalitzat o fer-ne un. No hi ha limitacions.

Mentida 3: no podeu executar un lloc de comerç electrònic a WordPress

Això és completament fals. Tu absolutament llauna executar un lloc de comerç electrònic a WordPress i és molt fàcil fer-ho. Hi ha tants plugins disponibles que permeten crear una nova botiga o integrar el que ja existeix amb la plataforma WordPress. I, en la seva majoria, la gestió de productes, eines d’analítica i molt més seran accessibles des del quadre de comandament de WordPress.

Només heu d’ajustar algunes configuracions de configuració i us convé anar amb SSL complet, suport de divises múltiples, múltiples opcions de pagament i molt més. Hi ha un gran tutorial sobre Tuts+ sobre aquest tema, utilitzant el complement de comerç electrònic WP, però que està molt lluny de la vostra única opció. Un parell d’altres opcions excel·lents inclouen Easy Digital Downloads i WooCommerce.

Sempre heu de fer la vostra diligència abans de descarregar i instal·lar nous complements de qualsevol tipus, no només relacionats amb el comerç electrònic. Assegureu-vos que primer el que heu seleccionat és l’adequat a les vostres necessitats específiques. I presta molta atenció als paràmetres de seguretat. Com que sereu els responsables de mantenir segura la informació personal i financera d’altres persones, vosaltres haver de fer d’aquesta prioritat.

Mentida 4: no podeu personalitzar el vostre lloc

Aleshores, aquesta es relaciona amb les dues primeres mentides, però té la seva raó per un motiu molt bo: hi ha qui sembla que WordPress és tan fàcil i tan senzill que no es pot personalitzar amb cap propòsit realment significatiu. És una plataforma de blocs casual, res més.

Un cop més, això no és cert. Podeu personalitzar un lloc de WordPress fins al darrer detall. En funció del grau de saviesa de la web, podeu ajustar i entelar el contingut del vostre cor. Podeu codificar un tema des de zero o afegir totes les campanes i xiulets que vulgueu a un tema existent. Bàsicament, podeu simplement tenir nous.

La millor manera de fer aquest últim és crear un tema infantil i crear-ne la personalització. Fins i tot podeu canviar el tauler de comandament o personalitzar la interfície d’usuari d’administració de WordPress perquè reflecteixi la marca de la vostra empresa per tal que tots els participants en la vostra organització tinguin una experiència de marca completament iniciada la sessió.

Qualsevol persona que digui que no es pot personalitzar WordPress és mal informada o ignorant. De qualsevol manera, no els hauríeu d’escoltar.

Mentida 5: heu de ser un desenvolupador web per utilitzar WordPress

Pel que fa a l’inversor, sembla que molta gent té una concepció errònia sobre WordPress que és massa complicada. És curiós com poden coexistir aquestes dues opinions, no? No obstant això, aquesta mentida és tan extensiva com qualsevol, i deixa molta gent fora del CMS.

El fet és que WordPress és extremadament fàcil d’utilitzar. Només és més difícil, i ofereix funcions més avançades, si voleu que sigui. Així, els desenvolupadors web poden treure-li molt profit i també els bloggers poden començar. Aquesta és la bellesa i per què sóc un evangèlic tan intens de WordPress, es pot utilitzar per a gairebé qualsevol propòsit.

Si sou un principiant de WordPress, podeu instal·lar-lo, carregar un tema gratuït, recórrer les opcions bàsiques de personalització i trucar-lo al dia. Bàsicament, ningú no ho diu tenir per complicar-ho. Tret que vulguis. Ho tinc?


WordPress està envoltat de desinformacions i parcialitats, però esperem que ara tingueu una comprensió més clara del que ofereix aquest CMS. És realment versàtil i sempre que sabeu què voleu treure d’ella, podeu aconseguir tot el que vulgueu. Creeu un bloc senzill per explicar les aventures del vostre gat o crear un lloc de comerç electrònic totalment personalitzat. No us sembla, depèn de vosaltres i, tot això, tot aquest punt?

Heu evitat utilitzar WordPress per una de les raons anteriors? Si actualment l’utilitzeu, què us va convèncer per aprofundir? Ens interessa aprendre quines altres idees errònies han sentit a parlar també sobre WordPress. Si us plau, sona els comentaris. Com sempre, ens agradaria escoltar el que penses.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map