Pàgines mòbils accelerades: AMP per a optimització de mòbils de WordPress

Pàgines mòbils accelerades per a WordPress

Navegar i navegar per Internet ha de ser ràpid i fàcil. Els administradors web intenten fer-ho constantment optimitzant el rendiment del lloc web i millorant la velocitat del lloc, i una bona manera d’aconseguir-ho és amb AMP per WordPress..


Els llocs web van ser dissenyats principalment per a la pantalla més gran. Però les pantalles més petites van augmentant el nombre i fins i tot superen els ordinadors portàtils i ordinadors personals. Ara els mòbils representen El 65% del temps en mitjans digitals. Els dispositius portàtils necessiten pàgines per carregar-se tan ràpidament com ho fan a les pantalles més grans, si no és més ràpid.

Per satisfer aquesta demanda de contingut de càrrega ràpida, les aplicacions dissenyades per a plataformes mòbils específiques estan disponibles a Apple (Notícies), Facebook (Articles instantanis) i Snapchat (Discover). A principis d’aquest any. Google va introduir la pàgina mòbil accelerada (AMP) per accelerar el lliurament de contingut mòbil i proporcionar una millor experiència als usuaris.

Què és AMP?

AMP per a WordPress: Projecte AMP

Projecte AMP va ser anunciada per Google a l’octubre de 2015, i es va llançar al febrer de 2016. És una iniciativa de codi obert que proporciona als editors els mitjans per crear contingut optimitzat per a mòbils un cop i fer-lo carregar a tot arreu a la web mòbil a l’instant..

El 24 de febrer de 2016, Google va començar a desplegar contingut compatible amb AMP en un carrusel a la pàgina de resultats de cerca per a mòbils. Els usuaris poden fer lliscar el carrusel i tocar el tema que volen llegir. Pinterest va informar de les pàgines 4 vegades més ràpid, utilitzant 8 vegades menys dades que les pàgines normals optimitzades per a mòbils. Això és possible a causa de la forma i publicació de les pàgines.

A l’agost de 2016, Google Search té més de 150 milions de documents AMP al seu índex i creix a raó de 4 milions a la setmana. A principis d’agost, Google també va començar a vista prèvia de la cerca de Google per a contingut amputat. Es preveu implementar-lo de manera més àmplia a finals d’aquest any.

AMP per a WordPress: vista prèvia de la cerca AMP

AMP en vista prèvia de la cerca

Podeu veure les pàgines de càrrega ràpida de la cerca habilitada AMP aquí. Proveu-ho mitjançant l’enllaç del telèfon mòbil (no funcionarà als ordinadors de sobretaula).

Quins llocs web han d’utilitzar AMP?

Al febrer, es va iniciar el projecte per a editorials. Però l’adopció d’AMP s’ha estès molt més enllà de la indústria editorial per entreteniment, viatges, comerç electrònic i molt més.

Els primers adoptants es reben informes favorables. Amb una millora del 88% en el temps de càrrega dels documents AMP, Informes del Washington Post un augment del nombre d’usuaris que tornen dels telèfons mòbils en un 23%. eBay és una de les principals empreses de comerç electrònic que canvien a AMP amb prop de 15 milions de pàgines de navegació de productes basats en AMP. D’aquí a poc, s’espera que aquestes pàgines s’explosin per ser descobertes en una cerca.

Llavors, quins llocs web haurien d’utilitzar AMP? Definitivament, els que depenen molt del mòbil per al trànsit. Però tenint en compte que cada vegada més usuaris decideixen fer servir els seus dispositius mòbils per navegar per l’AMP d’Internet per WordPress (o qualsevol lloc web) pot ser una bona incorporació.

Què hi ha de diferent en AMP?

Aquest sistema de lliurament de contingut es basa en el marc HTML AMP i és més ràpid que el HTML habitual,

 • És una versió magra del marc HTML normal, menys tot el contingut de JavaScript. Per a JavaScript, el marc es basa en la biblioteca comuna AMP JS.
 • El contingut s’emmagatzema i s’emmagatzema en un núvol comú, de manera que s’elimina el temps necessari per fer consultes i obtenir des del servidor.

Hi ha moltes més diferències, però les dues esmentades aquí haurien de proporcionar una comprensió àmplia i ràpida.

Per què els editors i els blocs haurien d’habilitar l’AMP

Mentre la lectura de pàgines de càrrega lenta en mòbils segueixi sent una experiència descoratjadora per als usuaris, els editors falten els ingressos de la publicitat en mòbils. AMP ajudarà a aconseguir i retenir un visitant durant períodes més llargs al lloc web i té potencials per generar ingressos.

Les pàgines AMP apareixen al costat d’una icona d’un raig per marcar-les de les pàgines web normals. Els usuaris que facin clic sobre aquesta opció seran dirigits directament a les pàgines d’AMP de l’espectador AMP. No només això, el contingut estarà disponible a l’instant en una cerca de Google i serà accessible a través de plataformes socials com Twitter, LinkedIn, WordPress, Parse.ly, Adobe Analytics, Nuzzel i Pinterest.

A més, els editors tindran accés a Google Analytics per observar el rendiment de les seves pàgines. Poden seleccionar el millor contingut i utilitzar-lo per optimitzar el rendiment i l’experiència dels usuaris del lloc web.

AMP ofereix un altre avantatge en què té cura de l’alt rendiment i l’experiència dels usuaris, de manera que els recursos de l’editorial es poden centrar en proporcionar contingut excel·lent.

Quines optimitzacions es necessiten per a AMP

AMP és en realitat moltes optimitzacions per al lloc web fet de manera uniforme segons les exigències de Google. Les diverses optimitzacions que cal dur a terme per complir AMP per a una pàgina web són diverses,

 • Permet només JavaScript asíncron – per evitar que es retardi la representació de la pàgina. Això vol dir que no podeu utilitzar cap JavaScript creat, i que haureu de confiar en elements AMP per gestionar el contingut interactiu de les vostres pàgines. Es permet JS en iframes, però només si no impedeix la representació.
 • Mida tots els recursos estàticament – L’AMP carrega la pàgina sense esperar que es descarreguin recursos com imatges i iframes. La mida d’aquests recursos s’ha d’indicar a HTTP, de manera que es coneix la mida i la posició d’aquests recursos abans de començar la descàrrega.
 • No permetem que els mecanismes d’extensió bloquegin la representació – si cal incloure alguna extensió a la pàgina, l’escriptura personalitzada ha d’informar el sistema al respecte. Així doncs, es crea un espai per a l’extensió, fins i tot abans que AMP sàpiga què inclourà. Les extensions per a caixes de llum, incrustacions d’Instagram i tuits estan bé, ja que no bloquegen la representació de pàgines, tot i que requereix peticions HTTP addicionals.
 • Manteniu fora de la crítica tots els JavaScript de tercers – el JavaScript personalitzat només es permet en iframes empaquetats a la zona de sorra. D’aquesta manera no impedeix carregar la pàgina principal.
 • Tots els CSS han de ser enllaçats i enllaçats per mida – això ajuda a reduir el nombre de peticions HTTP a la ruta crítica.
 • El desencadenament del tipus de lletra ha de ser eficient– el sistema AMP no permet peticions HTTP fins que les fonts no comencen a baixar-se.
 • Minimitzar les recalculacions de mida – les recalculacions retarden la presentació, per la qual cosa s’ha de mantenir al mínim.
 • Executeu animacions amb GPU només – totes les animacions han de poder funcionar amb GPU (unitat de processament gràfic).
 • Prioritzeu la càrrega de recursos – En primer lloc, només es carrega el contingut que es necessita, amb anuncis i imatges obtingudes tan aviat com sigui possible, però només es carrega quan calgui. D’aquesta manera es manté al mínim la demanda de CPU.
 • Carregueu pàgines en un instant – la pre-representació utilitza molt ample de banda i CPU. Les càrregues de pre-renderització AMP només necessiten contingut primer i descarregueu iframes de tercers i altres recursos només si es requereix.

Estarà disponible una gamma estàndard de formats d’anuncis, xarxes d’anuncis i tecnologies. Al mateix temps, els editors també poden triar els seus propis formats, sempre que no sigui un ritme de velocitat.

Com afegir AMP a WordPress

Google té un tutorial al qual podeu referir-vos per crear pàgines HTML AMP bàsiques, escenificar-les, validar-les com que conformen AMP, publicar-les i distribuir-les. Validació de les pàgines AMP és important, perquè així tercers com Twitter i Instagram confien que les pàgines es mostren bé a les seves plataformes.

Pel que fa a llocs web allotjats a WordPress.com, aquests s’admeten automàticament per a WordPress sense haver de fer res més enllà. Els llocs web de WordPress que s’allotgen de manera independent poden habilitar AMP per a WordPress mitjançant la instal·lació d’un complement.

Plugin de WordPress AMP per Automattic

Plugin de WordPress AMP per Automattic

Un cop el descarregueu, instal·leu-lo i activeu-lo Complement AMP al lloc web de WordPress, les publicacions tindran automàticament una versió AMP generada dinàmicament. Podeu accedir a aquestes pàgines annexant amperi al final de la vostra URL (exemple.com/my-post/amp). Si no teniu activats els enllaços continuats, afegiu-ho ?amp = 1 a enllaços (que semblen exemple.com/?p=100&amp=1). L’únic altre pas és provar i validar les vostres pàgines tal com s’ha esmentat anteriorment.

No notareu cap configuració ni cap funció per a aquest complement. Hi ha una sola opció de tauler addicional per a AMP Analytics on podeu enganxar el vostre propi codi de configuració JSON, però són totes les persones.

Aquest complement és el connector oficial de l’estable Automattic i, actualment, no admet pàgines ni arxius, ni es pot personalitzar les pàgines. Però és una opció molt senzilla i fàcil d’utilitzar, i en podeu trobar una mica d’orientació documentació sobre Github per personalitzar.

AMP per a WP: pàgines mòbils accelerades

AMP for WP Free WordPress Plugin

Una altra gran opció gratuïta és AMP per WP. Aquest complement gratuït de WordPress ofereix una configuració fàcil i ràpida: només cal instal·lar, activar la configuració i començar a generar automàticament l’AMP per al vostre lloc web. Bonus: aquest complement també és compatible amb diversos llocs.

Hi ha configuració integrada per habilitar AMP (publicacions, pàgines, arxius), afegir àrees d’anuncis mòbils, dades estructurades (una part important de SEO), integració de metaetiquetes SEO de Yoast, opcions avançades d’índex / sense índex, notificació push, nativa Comentari AMP, traduccions AMP personalitzades (si utilitzeu un idioma diferent al anglès, voldreu actualitzar-ho) i molt més. La configuració és molt completa per a un complement gratuït que és increïble.

El millor de tot, aquest complement ofereix opcions de disseny perquè pugueu personalitzar l’aspecte de la vostra sortida AMP. Feu servir temes AMP per defecte inclosos o utilitzeu-ne els Marc de tema AMP per crear el vostre propi disseny amable.

AMP per a WP també ofereix extensions premium per afegir funcions (com una crida a l’acció o una memòria cau AMP) i suport per a complements populars, com ara WooCommerce, camps personalitzats avançats i el formulari de contacte 7.

Més maneres d’afegir AMP per a WordPress

Per descomptat, aquesta no és l’única manera d’afegir AMP al vostre lloc web amb WordPress. Altres complements que us poden ajudar amb els llocs web de AMP per a WordPress inclouen:

 • WP AMP: per crear un disseny AMP personalitzat sense codificar i potenciar SEO. Podeu llegir més informació aquí.
 • Pàgines mòbils accelerades (AMP) per a WordPress: per crear un tema AMP per al vostre lloc web.
 • AMP personalitzada – per ajudar a personalitzar el contingut AMP.
 • Articles instantanis de Facebook i pàgines AMP de Google – per publicar i gestionar el vostre contingut directament des de WordPress a les pàgines AMP de Google amb suport per a anuncis i analítiques.
 • Cola per a Yoast SEO i AMP – per assegurar-se que el complement AMP WordPress predeterminat utilitza els metadats SEO Yoast adequats i permet modificar el disseny de la pàgina AMP.

Si voleu afegir AMP per a WordPress?

Tot i que l’AMP no és obligatòria que les pàgines web siguin descobertes per Google, és força evident que Google intentarà implementar el projecte AMP de forma més àmplia. Actualment, no és un factor independent la conformitat amb AMP rànquing de cerca per Google. Tot i que és raonable suposar que en algun moment serà important,

Si teniu en compte que la velocitat de càrrega de pàgina és un factor de classificació del motor de cerca, realment no us queda gaire opció si voleu formar part de la xarxa mòbil. Si els rànquings dels motors de cerca són importants per a vosaltres, es podran esvair tots els segons pensaments sobre el camí AMP.

El fet de formar part del projecte necessita una rigorosa adherència al format requerit per Google i pot ser que no sigui la tassa de tothom. Restringeix el que podeu posar al vostre lloc web i pot fer que tots els blocs semblin una mica uniformes i amb individualitat. Algunes animacions no estan permeses i les formes no són compatibles. Pel que fa a les pàgines de destinació, és possible que l’AMP no sigui una bona idea. A més, hi pot haver llocs web que estressin l’estètica i la marca per sobre de la velocitat, per als quals AMP pot demostrar ser un amortidor.

Tanmateix, si voleu crear una experiència ràpida i atractiva per als vostres usuaris i aconseguir que es quedin més temps, heu de considerar seriosament l’AMP per a WordPress (o qualsevol altre tipus de lloc web que pugueu executar). Si es tracta d’un lloc al carrusel AMP a les pàgines de cerca de Google que voleu cantonar, espereu al carro de banda AMP..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map