Llista de comprovació fàcil de publicar blocs de WordPress per obtenir millor contingut

Llista de comprovació fàcil de publicar blocs de WordPress per obtenir millor contingut

Heu llegit aquest contingut web sòlid, més que cap altre factor, que determina l’èxit del vostre lloc web. Però què determina si has escrit o no un publicació al bloc?


És impossible dir objectivament, però hi ha diversos articles d’acord generals que poden contribuir a l’efectivitat de les publicacions del vostre bloc. Incorporeu-les a totes les publicacions que publiqueu i en quedareu bé.

Tenint present això, en aquest article comencem per explorar l’anatomia d’una publicació d’un bloc i, a continuació, mostrarem com podeu incorporar les parts constitutives esmentades a una llista de comprovació generada per complements que podeu executar cada vegada que es produeixi una publicació al bloc dins de WordPress. Comprovem!

L’anatomia d’una publicació de blocs d’alta qualitat

Què cal incloure en una publicació típica del bloc? Anem amb una metàfora mèdica. Si un esquema de la publicació d’un bloc fos un esquelet, la seva estructura estaria composta per deu punts clau. Aquí teniu un cop d’ull a cadascun d’ells:

 1. Una paraula clau de tema i enfocament sòlida. Trieu un tema de publicació del blog que sigui d’alguna manera beneficiós per als vostres lectors i, a continuació, cerqueu una paraula clau relacionada que us ajudi a ancorar el tema i ajudarà tant els humans com els aranyes del motor de cerca a saber de què tracta la publicació del vostre bloc..
 2. Titulars i subtítols convincents. Es necessita aprendre a escriure títols que cridaran l’atenció dels lectors, però és una habilitat essencial, perquè el títol és sovint la diferència entre un clic o una passada. I ja que la majoria de visitants del lloc escanegen publicacions de blocs, el mateix concepte és cert per a les subpartides.
 3. Formatació adequada. Segons el tipus de publicació que escriviu, variarà el format “adequat”. Dit això, en general, voldreu utilitzar els subtítols (h2, h3, etc.) i incorporar negreta, cursiva, llistes i altres elements similars per proporcionar varietat a les publicacions del vostre bloc.
 4. Meta descripcions. Es tracta de resums que es mostren als resultats del motor de cerca; també són utilitzats per les xarxes socials i en llocs web de marcatge social. El teu no hauria de ser més que 159 caràcters (inclosos espais) Les descripcions meta no són tan importants en termes de SEO, però permeten als lectors saber què esperar quan es trobin a la vostra pàgina en motors de cerca o en llocs web de xarxes socials.
 5. Mitjans de comunicació. Cada publicació hauria d’incloure almenys una imatge i altres formes de suports si és possible. Vídeos, infografies, podcasts i fitxers d’àudio milloren l’experiència de lectura i fomenten la compartició social. A més, no tots els visitants del vostre lloc podran llegir totes les publicacions; pot ser que alguns necessitin escoltar un podcast quan funcionen o es desplacen per treballar. A mesura que arribeu a conèixer el vostre públic, la vostra elecció de suports ha de ser més orientada.
 6. Una conclusió i crida a l’acció. Les conclusions ajuden els lectors a digerir el contingut del vostre blog i a decidir què fer després i una crida a l’acció anima els lectors a relacionar-se amb la vostra comunitat de blogs.
 7. Enllaç adequat. A més de semblar que no és professional, els enllaços trencats poden fer que els rastrejadors del motor de cerca creguin que el vostre lloc web no és de confiança, cosa que pot provocar que els rànquings es caiguin. Complements de WordPress com Comprobador d’enllaços trencats pot escanejar el vostre lloc web per assegurar-vos que els enllaços interns i externs funcionen correctament.
 8. Categories i etiquetes. A part d’ajudar-vos a estructurar temes de publicacions del bloc, les categories es comuniquen als motors de cerca dels conceptes bàsics escrits al vostre bloc. De la mateixa manera, les etiquetes tenen un abast més ampli i haurien d’incorporar termes relacionats.
 9. Edició. Independentment de quantes vegades llegeixis el teu article a l’editor de text o de visual, el fet de llegir-lo com a previsualització de WordPress hauria de ser part de la rutina. Aquesta és la millor manera d’editar i revisar correctament la publicació del vostre bloc, ja que us permet veure una imatge més gran i recollir-ne els tipus d’introducció, problemes estructurals que d’altra banda haureu perdut..
 10. Programació. No escrius alguna cosa que publicaràs de seguida, oi? Per descomptat, no, el vostre calendari editorial està previst amb antelació. Tenint en compte això, un cop heu finalitzat una publicació, haureu de programar-la!

Allà el teniu: una estructura fiable per a cada publicació de bloc de WordPress que publiqueu. Segons el tema del vostre blog, la vostra audiència i els vostres objectius comercials, potser haureu de fer addicions o modificar aquesta llista. Dit això, si incorporeu el que s’ha descrit anteriorment, us deixareu per començar.

Ara ja sabem què volem fer, hem de transformar la nostra estructura prevista en una llista de comprovació per assegurar-nos que es faci cada vegada.

Per què són tan importants les llistes de comprovació?

Potser us pregunteu si és necessari tenir una llista de comprovació de la publicació d’un bloc de WordPress. Vaig ser igual de escèptic quan vaig començar a blog regularment. Però, abans de molt de temps, em vaig adonar que necessitava tenir un sistema en qüestió si havia de fer que aquesta cosa de blocatge funcionés realment.

Veieu que, fins i tot amb les millors intencions, és fàcil oblidar una tasca o dues sense fer una referència formal al que fa que una publicació sigui completada. Atul Gawande, autor de El Manifest de la llista de comprovació, Va escriure que fins i tot experts com cirurgians qualificats necessiten també llistes de control (hauria de saber-ho és un cirurgià).

Una llista de verificació no és una muleta. És una ajuda molt valuosa per a la vostra efectivitat. Ens mantenen responsables i racionalitzen un procés que pot arribar a ser monòton o oblidable.

Utilitzant el connector de llista de verificació prèvia publicació

Publica prèviament el complement de la llista de comprovació de publicacions

Amb el complement de publicació de llista de verificació prèvia, podeu crear una llista de comprovació personalitzada específica per a la vostra pròpia publicació de blocs i mai oblidar un pas. Anem a realitzar la seva configuració. És bastant ràpid, així que anem aquí!

Aquest complement gratuït es pot trobar al dipòsit de WordPress.org. El que significa que simplement podeu dirigir-vos a Connectors> Afegir nou i buscar la “llista de comprovació prèvia publicació” per instal·lar-la.

Publica prèviament el menú de complements de la llista de comprovació de publicacions

Després d’instal·lar i activar el connector, hauríeu de veure que un nou Llista de comprovació de publicació prèvia s’ha afegit l’element a la configuració del tauler de control principal de WordPress. Aquí és on podreu crear i gestionar la vostra llista de comprovacions i les opcions relacionades.

Publica la configuració de la llista de comprovació de publicacions

El complement es desencadena quan un usuari intenta publicar una publicació o pàgina nova al vostre lloc web. El primer pas és definir el que voleu passar quan els usuaris facin clic a publicar. Com es pot veure més amunt, hi ha opcions per fer complir la llista de comprovació completa, afegir un avís quan un usuari intenta publicar sense finalitzar la llista de comprovació, o simplement permetre que es publiqui contingut (fins i tot si la llista de verificació s’ignora). També podeu optar per habilitar la llista de comprovació de publicació prèvia a publicacions i / o pàgines. La majoria dels llocs web probablement utilitzaran el complement per a publicacions (sobretot blocs amb diversos autors). Però assegureu-vos de guardar la configuració un cop hàgiu acabat d’aplicar-les al vostre lloc.

Publicar prèviament la gestió de la llista de comprovacions de publicacions

A continuació, heu de crear realment la vostra llista de comprovació. Aquest és un procés ràpid i senzill. Hi ha una llista predeterminada d’elements disponibles (vegeu més amunt) per començar. Per afegir nous elements, només cal que utilitzeu el camp de text a la part inferior de la pàgina. A continuació, feu clic a Afegir a la llista per afegir el nou element a la part inferior de la llista de comprovació. Per reordenar, simplement feu clic a la icona de l’hamburguesa a la part esquerra d’un element de la llista i arrossegueu-lo al lloc. Un cop heu afegit tots els elements desitjats a la vostra llista, heu acabat.

Així es veu la llista de comprovació quan es crea una publicació nova mitjançant l’editor de Gutenberg:

Publicar a la llista de comprovació de la publicació Gutenberg

I així es veu si (com nosaltres) preferiu l’editor clàssic:

Edita clàssica de la llista de comprovació de publicacions

Una nota ràpida però. Si utilitzeu l’editor clàssic, però no veieu la llista de comprovació, potser haureu d’activar-la des de la pestanya Opcions de pantalla que hi ha a la part superior dreta de la pantalla de la publicació. Marqueu només la casella i aparegui la vostra llista de verificació.

Amb la llista de comprovació de publicació prèvia activada, podeu comprovar fàcilment els elements a mesura que s’acabin. L’ideal fins que les acabi totes, és clar, en quin moment publicaria la publicació o la pàgina. Segons el paràmetre que heu seleccionat per a l’acció de la llista de comprovació, hauríeu de veure un avís si feu clic a publicar abans de completar la llista.

Publica el missatge de la llista de comprovació de publicacions

Com que es va seleccionar l’opció de mostrar un avís, però permetre publicar la publicació, és el que sembla el missatge. I si em preguntes, és un recordatori molt útil.

Tot i que l’activació d’aquest complement és opcional, pot ajudar-vos a tenir l’hàbit de crear millors publicacions al bloc. Més concretament, afirma que tots els elements (que es consideri necessari per vosaltres) hi són presents per atraure els lectors i mantenir-los compromesos.


No ha de ser impossible escriure contingut que impliqui els lectors i que els animi a prendre mesures, només cal que hi hagi una llista de verificació.

Haureu de tenir un tema focalitzat, un títol captivador i punts de suport ressaltats amb subtítols i altres elements de format. Voleu incloure una imatge destacada i altres formes de suports (si és possible) per atreure l’atenció dels lectors. Les dades meta, les categories i les etiquetes fan que la vostra publicació al bloc es pugui cercar més, i el vostre resum i crida a l’acció són la guinda del pastís. Un cop heu editat, només us queda programar la publicació per publicar-la.

Quan incorporeu els articles enumerats a totes les publicacions del vostre blog, el resultat serà una publicació ben estructurada i atractiva, que està preparada per ser rastrejada pels motors de cerca i compartida per la web..

Què inclouria a la llista de comprovació de la publicació d’un bloc de WordPress? He deixat fora algun element? No dubteu a afegir-vos a aquesta llista i / o a compartir els vostres comentaris a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map