Les millors eines en línia per fer el seguiment de la vostra competència

Les millors eines en línia per fer el seguiment de la vostra competència

Quan dirigiu qualsevol empresa o lloc web, heu de mantenir les pestanyes a l’entorn empresarial que us envolta. És important per fer-vos comparativa, establir estàndards, assolir objectius i controlar i millorar el SEO. Afortunadament, això no és massa dur en aquest món agradable per Internet. Hi ha moltes eines en línia gratuïtes que us poden ajudar a esbrinar què passa al vostre nínxol i a inspirar-vos. A més d’utilitzar-les per fer el seguiment de les mètriques del vostre lloc web, també podeu utilitzar aquestes eines en línia per fer el seguiment de la vostra competència.


Si us pregunteu per què haureu de basar-vos en eines en línia per fer el seguiment de la vostra competició, hi ha algunes raons clares:

 • Podeu estar al dia amb les darreres tendències i esdeveniments
 • Pot ser una font d’inspiració quan et quedes sense idees
 • T’ajuda a estrategia i a mantenir-se amb la competència
 • T’ajuda a establir estàndards per al teu propi negoci o lloc web
 • No hi ha cap mal en aprendre dels qui ho han aconseguit

Dit això: entrem a algunes de les millors eines en línia per fer el seguiment de la vostra competició.

1. Alertes de Google

Google Alerts és la vostra eina útil per fer un seguiment de qualsevol paraula clau que vulgueu, el vostre nom, la vostra empresa o la vostra competència. Podeu mantenir les paraules de cerca tan estretes o tan detallades com desitgeu. Google Alerts fa cerques al web per esmentar aquestes paraules i us avisa mitjançant correu electrònic. Tot i que les paraules clau s’esmenten com a enllaç, podreu sentir-ne.

Eines en línia per fer el seguiment de la vostra competició: Google Alerts

Simplement, heu de triar les paraules que voleu rastrejar i especificar les fonts que voleu controlar per Google. Les fonts poden ser tan variades com blogs, web, notícies, vídeos, llibres o discussions. Podeu conservar-la a qualsevol regió geogràfica determinada o publicar la vostra xarxa arreu del món. Els correus electrònics es poden rebre en qualsevol moment que seleccioneu o fins i tot com a respostes en un sol correu.

A més d’ajudar-vos a mantenir fitxes a les mencions socials de la vostra empresa, també sabreu la visibilitat de la vostra competència.

2. Explorador de llocs

Com s’identifiquen els llocs web més importants del vostre nínxol? Explorador de llocs et pot ajudar aquí. L’ajuda a identificar llocs que gaudeixen de la màxima autoritat del domini i enllaços de backlinks de recerca. Això us dóna una mesura dels passos que heu de realitzar per arribar a la part superior del vostre domini.

Tots sabem que els enllaços de backlinks d’alta qualitat poden millorar el vostre SEO. Amb l’explorador de llocs, podeu esbrinar els llocs més importants del vostre nínxol i després navegar pels enllaços descoberts recentment que remunten al lloc del vostre competidor. Si compareu només el perfil de backlink del vostre competidor, tindreu una idea justa de com millorar el vostre propi perfil de backlink..

Explorador d’enllaços

Explorador d’enllaços (encara en beta) aviat substituirà aquesta eina. La nova eina utilitza algoritmes més refinats per determinar l’autoritat de domini i analitzar enllaços enllaçats. I, amb un compte Moz gratuït, podeu plantejar 10 consultes al mes. L’eina també mostra una puntuació de correu brossa que revela quants llocs similars han estat sancionats per Google. Podreu jutjar la qualitat dels enllaços entrants al vostre lloc i fer un seguiment tant dels vostres URL com del vostre competidor..

3. Eines que ajuden a conèixer CMS / Temes / Complements

Molt sovint ens trobem amb funcions d’altres llocs web que després volem implementar pel nostre compte. Com sabem quin programari va utilitzar aquest lloc web per implementar aquesta funció? Bé, aquestes eines en línia per fer un seguiment de la vostra competència també poden ajudar-vos aquí.

En primer lloc, potser voldreu saber què utilitza el lloc web de CMS. Per fer-ho, només cal que visiteu Què CMS i escriviu l’URL del lloc web. Aquesta eina és força precisa i detecta més de 378 sistemes de gestió de contingut. Una altra eina IsItWp, comprova si el lloc web utilitza WordPress, així com els detalls del tema i del complement.

Què CMS

Per esbrinar el tema o els complements que utilitza qualsevol lloc web de WordPress, proveu Què és el tema de WordPress. També podeu esbrinar amb extensions del navegador com ara WPSniffer per a Chrome (o proveu una de les altres eines que us recomanem a la nostra guia sobre com saber si un lloc utilitza WordPress).

L’important que cal recordar aquí és que aquestes eines no poden aparèixer temes o complements a mida. Però en aquests casos, podeu fer clic amb el botó dret al lloc web i cercar el codi que es revela per detectar CMS, temes i complements..

I si la vostra competència té un lloc web molt ràpid, voldreu saber més sobre els seus serveis d’allotjament. També hi ha una eina: WhoIsHostingThis. Tot i que no sempre és exacte (un CDN pot llançar-se fora de curs), val la pena provar-ho.

4. construït amb

construït amb és un dels preferits entre molts dissenyadors web. Aquesta eina de perfeccionador de llocs web pot revelar diverses tecnologies utilitzades en qualsevol pàgina. Cobreix més de 25.000 tecnologies d’internet que inclouen analítica, publicitat, hosting, CMS i molt més. Les tendències tecnològiques d’Internet us ajuden a fer un seguiment setmanal dels canvis en l’ús de la tecnologia d’Internet.

construït amb

Podeu esbrinar quins llocs utilitzen carros de compres, analítiques, allotjament i filtrar els resultats per ubicació, trànsit, vertical i molt més. Podeu recopilar gran part de la informació que necessiteu sobre altres llocs web per millorar la vostra intel·ligència de vendes i la quota de mercat.

builtWith és una eina millor que moltes de la mateixa classe i, per obtenir resultats més ràpids, simplement podeu activar una extensió cromada.

5. SimilarWeb

Web similar us ofereix una visió general de qualsevol lloc web amb l’URL en què introduïu – el vostre o el vostre competidor. A més, si afegiu una altra URL, podeu comparar els dos llocs web, en la seva totalitat o en pàgina de pàgina per pàgina. És excel·lent per comprovar la manera de millorar els llocs web de parells. A més, classifica el lloc web en termes de trànsit que rep a nivell mundial, així com per país i categoria.

SimilarWeb

En qualsevol URL que escriviu, separa el trànsit en molts grups: trànsit de mòbils / escriptoris, visites totals durant un període de temps, durada de la visita, taxa de rebot i el nombre de pàgines per visita. També es realitza un seguiment de moltes altres mètriques: el desglossament del trànsit en relació amb els països, els llocs que enllacen amb aquest URL i les paraules clau principals que generen trànsit. També hi trobareu el percentatge total de trànsit generat per cada canal social i altres llocs web que també visiten els vostres usuaris. Una llista de llocs similars i de competidors també està disponible.

6. Alexa

L’última eina de la nostra llista d’eines en línia per fer el seguiment de la vostra competència és Alexa. Aquesta eina de classificació de pàgines prové d’Amazon i és fantàstica si voleu fer un seguiment de la competència que s’estén per tot el món.

Alexa

Permet aprofundir en les paraules clau i enllaços del vostre competidor i comparar el vostre lloc web amb el de la vostra competició. Podreu comparar les mètriques de trànsit de diversos llocs web i molt més. La cistella d’eines d’anàlisi competitives inclou la superposició d’audiència, llocs principals, cercar llocs similars, llocs que s’enllacen, visitants únics, projector de llocs i llocs principals.

Alexa també està disponible com a extensió del navegador per accedir més fàcilment.

Pensaments finals sobre les millors eines en línia per fer el seguiment de la competència

Cap empresa o lloc web opera de forma aïllada. Si voleu atraure trànsit al vostre lloc web i augmentar la taxa de conversió, és important saber què passa al vostre entorn empresarial. Aquestes eines en línia per fer el seguiment de la competició poden ajudar-vos a estar al capdavant de les tendències i esdeveniments del vostre lloc. Són totes eines excel·lents que ajuden a assenyalar el rendiment del vostre rendiment davant dels vostres competidors i companys, a més de generar oportunitats noves mentre optimitzeu el vostre propi lloc..

Si teniu dubtes o comentaris a afegir només deixeu-nos una nota a continuació. Ens encantaria conèixer els vostres pensaments!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map