L’alt preu dels complements gratuïts de WordPress

Preu alt dels complements gratuïts de WordPress

Pel que fa a WordPress, dues de les meves coses preferides són els blogs – evidentment – i ampliar l’aplicació principal mitjançant l’ús de plugins..


Sí, he treballat amb temes i fins i tot he creat un parell d’aplicacions web a la part superior de la plataforma, però sovint torno a treballar amb plugins. Són unes aplicacions similars a WordPress, cert?

I ara mateix, hi ha un fenomen fantàstic per crear aplicacions per a diverses plataformes: ja sigui iOS, Android, Mac, Windows i qualsevol altra plataforma important que puguis imaginar – WordPress inclòs.

Però igual que passa amb la construcció qualsevol cosa, construir per WordPress presenta el seu conjunt de reptes. Si us interessa accedir a la creació de plugins sobretot per divertir-vos, aquí teniu un descens del que heu d’esperar.

Què espereu per crear complements gratuïts de WordPress

El procés de desenvolupament és molt diferent al de crear programari per a qualsevol altre marc o plataforma:

 • Teniu la capa d’aplicacions bàsica (és a dir, WordPress) i el seu conjunt d’API
 • Teniu dependències (és a dir, el vostre JavaScript, fulls d’estils i biblioteques de tercers)
 • I tens un conjunt de estàndards de codificació
 • …i més

Però l’important que cal tenir en compte és que, si només esteu començant amb això, o si veniu d’una altra plataforma, idioma o comunitat, només perque us oferireu el vostre complement gratuïtament no necessàriament vol dir que arribaràs a desenvolupar-lo com el seu salvatge oest.

Concretament, sempre que envieu un plugin al dipòsit de plugins de WordPress, la base de codis s’audita abans que s’aprovi..

Aquesta és una manera fantàstica d’assegurar un cert nivell de qualitat per al que està disponible a través del dipòsit de WordPress?

Però hi ha una excepció!

Vaig dir que no podríeu desenvolupar-vos com si es tractés del salvatge oest, però la veritat és que teniu previst publicar-lo al vostre propi bloc, al vostre lloc o a qualsevol altra propietat que pugueu tenir. pràcticament lliure de construir-lo com creieu convenient.

El cas és que, amb el pas del temps, la gent s’ha tornat a ser una mica prudent a l’hora d’utilitzar temes de WordPress gratuïts i complements de WordPress que no estan allotjats per una font de bona reputació o que no són excel·lents per la seva falta de qualitat..

No és necessàriament que el conjunt de funcions sigui dolent, sinó que el nivell de qualitat del codi és deficient i, sovint, es tradueix en massa problemes, problemes de compatibilitat o problemes generals sobre l’experiència de l’usuari. Tot i que la seva feina pot ser no en conseqüència, és probable que es desenvolupi aquesta reputació només a causa de la reputació que aquest tipus de treballs es desenvolupa.

Així doncs, feu-vos un favor i obteniu una auditoria gratuïta a l’equip de revisió del complement WordPress.org. Això no obté res més que qualitat.

Eines de lliure accés

A més, si voleu publicar un complement gratuït i us heu compromès a seguir les directrius per treballar amb les millors pràctiques, el dipòsit de complements de WordPress ofereix una varietat d’eines gratuïtes per utilitzar per suportar el vostre plugin..

wordpress-repositori

A part del control de la font, també obté:

 • Una pàgina principal del complement
 • El complement es troba indexat i cercable des del quadre de comandament de WordPress
 • La pàgina principal del repositori inclou un fòrum de suport gratuït perquè pugueu donar suport als vostres usuaris
 • Un sistema de qualificació perquè altres persones informin del que els agrada (o no els agrada) al vostre treball
 • Instruccions d’instal · lació
 • Una manera de gestionar les preguntes més freqüents
 • Estadístiques de quantes persones estan executant quina versió del vostre treball
 • …i més

Dolç, cert?

Però aquí hi ha el que poques persones discuteixen o fins i tot saben quan s’introdueixen en aquest joc: si teniu un complement que és particularment popular, el suport pot resultar extraordinàriament difícil..

Sou una sola persona que gestiona un projecte instal·lat a desenes de milers de blocs i totes aquestes persones poden compartir problemes sobre el vostre treball..

Ara, si teniu o no l’obligació d’ajudar aquestes persones és una zona grisa per a molta gent. Hi ha qui diu que, perquè és gratuït, no hi ha cap obligació; d’altres diuen que des que l’heu publicat, haureu d’estar disposat a donar-vos suport.

Aquest no és el post d’aquest debat.

En qualsevol lloc que no caieu, no subestimeu el temps que pot suportar el suport. Per a aquest propòsit, també els insto als vostres usuaris a llegir un gran article Chris Lema endavant diferenciant entre clients i usuaris.

Una paraula sobre suport

A mi em convindria si no m’assegurava que emfatitzés prou l’aspecte del suport. Per molt original que sigui el repositori de complements de WordPress, pot generar molts sentiments negatius cap a un projecte que vau començar a estimar simplement per la gran quantitat de peticions que aporten suport (ja siguin funcions, sol·licituds o errors reals). ).

No dic que ignorin aquestes peticions, al cap i a la fi, hi haurà persones que prenran el seu temps per informar sobre coses que només milloraran el vostre treball; tanmateix, si la gent sol compensar el seu temps i gastem una quantitat desorbitada de temps per resoldre preguntes de suport, potser haureu de plantejar la introducció d’algun tipus de model de negoci al vostre plugin..

Tot i que aquesta publicació no té marge, crec que val la pena esmentar que l’oferta d’una versió gratuïta d’un complement premium és un camí a seguir. Si la gent gaudeix del vostre complement i hi troba valor, sovint està disposada a pagar per obtenir ajuda.

“El vostre connector funciona”

Un dels majors reptes de la gestió d’un producte és el nivell de queixes que pugueu rebre.

La veritat és que la gent poques vegades truqueu als centres d’atenció al client per dir “gràcies” o per dir “una gran feina”, oi? Vull dir, amb quina freqüència de veritat fes-ho saber a la teva companyia de telefonia mòbil que estàs content que no hagis rebut una trucada amb l’última trucada?

Exactament.

Amb aquesta finalitat, l’enviament d’un producte de qualsevol manera, inclòs un plugin de WordPress, està subjecte a això, així que si encara no heu desenvolupat un plugin o esteu a punt de publicar-ne un, prepareu-vos per queixes..

No són els usuaris no elogis dels complements que utilitzen Mentiria si digués que no passava, però el nombre de queixes sovint superaran elogis.

Es tracta simplement de la naturalesa de com funcionen les persones i, per tant, el mercat.

Crec que tots hem construït de manera diferent pel que fa a rebre crítiques. Algunes persones tenen la pell gruixuda i poden agafar-la, deixar-la enrotllar a l’esquena i anar; d’altres, no tant. Però és una cosa així llauna ser après i desenvolupat amb el pas del temps.

Així, si esteu dins d’aquest darrer grup i acabeu d’entrar al mercat: prepareu-vos, però no l’adopteu personalment. A tots ens passa i, amb el risc de fer un puny, es continuen pressionant les paraules :).

Ara aneu a crear un complement

Bàsicament, aquesta publicació és un “si jo sabés el que sé ara” sobre WordPress, hauria de drecar una gran quantitat d’errors, passos equivocats i aprendre certes lliçons de la manera més difícil..

Crec que tothom aprecia aprendre dels altres, així que esperem aquesta publicació ha ajudat a fer dreceres algunes de les coses que solen aparèixer amb la publicació d’un complement.

De totes maneres, parlar és barat. Vés a construir alguna cosa :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map