Hauríeu de fer una aplicació per al vostre negoci de WordPress?

Si voleu fer una aplicació per al vostre negoci de WordPress

Aquesta pregunta es planteja bastant i depèn completament de les vostres respostes a algunes preguntes addicionals.


No és una bona idea fer una aplicació per a mòbils només perquè creus que és la nova tendència empresarial. No només les aplicacions per a mòbils poden resultar cares, sinó que sovint només us dificultarà el procés per als vostres clients.

Per exemple, un restaurant pot tenir una pàgina de Cupons i un enllaç de reserva al seu lloc web mòbil. Aleshores, quin és el punt d’obligar els clients a descarregar una aplicació que faci el mateix?

Aleshores, hauríeu de crear una aplicació per complementar el vostre negoci de WordPress? Fem una ullada.

Ja hauríeu de tenir un lloc web de WordPress sensible

Si actualment no esteu treballant amb un lloc de WordPress sensible per a mòbils, és el moment d’obtenir-ne un. Bàsicament significa que el vostre lloc web s’instal·la i fa que es facin més botons, imatges i mida de tipus de lletra més fàcils d’utilitzar quan es visualitzen en una tauleta o un smartphone.

Si no esteu segurs si el vostre lloc web té resposta, aneu a la secció Prova amigable amb Google per a mòbils, enganxeu a l’URL i feu clic a Prova d’execució botó. Google us indica si el vostre lloc és mòbil.

Si no és així, us recomano que trobeu un nou tema de WordPress (per descomptat, recomanem el tema Total de WordPress, perquè només és el paquet total, inclòs el receptiu, el RTL preparat i el SEO amigable). En cas contrari, els resultats de la cerca podran patir.

El següent pas és visualitzar el vostre lloc de WordPress sensible en un telèfon i una tauleta. Doneu una ullada a la interfície i vegeu si té totes les funcions que desitgeu des d’una aplicació mòbil.

De vegades, no cal que pagueu diners addicionals per a una aplicació per a mòbils, sobretot perquè requereix que els clients facin el pas addicional per baixar una aplicació.

Hi ha alguna funció que necessiteu millor amb una aplicació mòbil?

Hi ha moltes funcions d’aplicacions per a mòbils que simplement no podeu duplicar amb un lloc web amb resposta per a mòbils. Per exemple, una de les funcions més habituals que veieu és un programa de recompenses. Algunes empreses vinculen recompenses a les targetes de crèdit, mentre que d’altres fabriquen codis de clients exclusius que es poden escanejar sempre que es facin al registre.

Una altra de les funcions que he vist a les aplicacions per a mòbils és un sistema de reserva. La majoria de les vegades en llocs web responsius el procés de reserva es converteix en una cosa molt més complicada del que hauria de ser. Per exemple, Chipotle va crear una aplicació que permet que les persones facin les seves comandes a través de l’aplicació, i poden saltar la línia quan arribin. No puc imaginar un lloc web sensible que ofereixi les mateixes funcions.

La característica d’aplicació per a mòbils gran que no podeu duplicar amb un lloc WordPress sensible és la notificació personalitzada. No només això, sinó que la notificació push és generalment una de les majors empreses de diners quan es tracta d’aplicacions mòbils.

Una aplicació mòbil beneficiaria als vostres clients?

D’acord, així que heu decidit que una funció desitjada només es pot fer amb una aplicació per a mòbils.

Ara la pregunta és: aquesta funció realment ajudarà els vostres clients?

Amb les notificacions push, enviaran cupons de valor o una gran quantitat d’anuncis als quals no els interessen els clients?

El programa de recompenses és prou convenient i valuós perquè els clients puguin plantejar-se descarregar l’aplicació per a mòbils i fer-la servir de manera coherent?

Teniu els mitjans per comercialitzar l’aplicació?

Si no obteniu usuaris que descarregueu l’aplicació per a mòbils, no hi ha cap raó per tenir-ne una. He vist que diverses petites empreses de venda al detall realitzen aplicacions impressionants. Vaig tenir un client de camp de golf que va fer una aplicació i va publicar un cartell amb els avantatges de descarregar a la botiga professional.

El tipus fins i tot tenia un codi QR per escanejar i descarregar ràpidament. L’únic problema va ser que alguns treballadors professionals mai van mencionar el rètol.

Tot i això, un treballador va explicar els avantatges de l’aplicació a tots els golfistes. El que era interessant és que podíem fer referència al temps en què la gent descarregava l’aplicació quan treballava aquest empleat. El 90% de les descàrregues es van produir quan aquesta persona va formar part de la botiga professional.

En definitiva, heu d’estar a punt amb un pla per comercialitzar l’aplicació.

De vegades es crea un lloc de WordPress per a un bloc o servei en línia que tingui usuaris de tot el món. En aquest cas, tindreu un esforç de màrqueting més centrat en la digitalitat.

Això pot incloure:

 • Màrqueting per correu electrònic
 • Anuncis de Google
 • Publicacions de Facebook
 • Blocs

Tot i això, les empreses locals amb aplicacions mòbils no volen usuaris d’arreu del món. Només esteu intentant convèncer els vostres clients actuals i nous perquè descarreguin l’aplicació.

Això significa que la majoria del màrqueting d’aplicacions depèn de tu i dels teus empleats. El màrqueting per correu electrònic, les xarxes socials i els anuncis d’orientació local seran útils, però les àrees de màrqueting següents faran o trencaran el nombre de persones que baixen l’aplicació:

 • Empleats formats que mostren a la gent com descarregar l’aplicació
 • Una mena de bo per registrar-se com un BOGO
 • Un rètol al registre amb un codi QR i una menció al vostre lloc web (ja que moltes persones no saben com utilitzar codis QR)
 • Un pla de màrqueting digital ben pensat

Com convertir el vostre lloc web de WordPress en una aplicació

Amb un complement, per descomptat! Hi ha dues maneres més populars de convertir els llocs de WordPress actuals en aplicacions per a mòbils MobiLoud i AppPresser.

L’únic problema que tinc amb aquests convertidors d’aplicacions de WordPress és que els resultats no són gaire diferents del d’una pàgina web responsiva. Els convertidors semblen generar botons i pestanyes que siguin compatibles amb els mòbils, però si ja ho teniu en un lloc web sensible, bàsicament us ho complicaran els usuaris, ja que hauran de baixar l’aplicació des d’una botiga d’aplicacions..

Tanmateix, aquesta és la funcionalitat dels ossos nu d’aquests complements de conversió.

MobiLoud, per exemple, us ofereix coses com ara notificacions push i funcions d’aplicació addicionals, a partir de 69 dòlars al mes. La gran pregunta és si val la pena o no el preu, per la qual cosa és important que reviseu quines funcions esteu rebent i teniu en compte si guanyareu diners a l’aplicació.

Per exemple, la versió premium MobiLoud podria acabar sent una opció millor que un dels constructors d’aplicacions dedicats més avançats que apareixen a continuació.

Per què?

 • El paquet inicial és de $ 120 al mes. Això sona fort per a una petita empresa o startup.
 • Però la majoria dels creadors d’aplicacions avançats a continuació no us estalviaran molts diners.
 • I MobiLoud garanteix que mantingueu la marca actual del vostre lloc WordPress.
 • A continuació, amb el pagament de 120 dòlars al mes, rebeu notificacions push.

Es farà una prova, però el següent escenari de plantilla de gossos calents no és infreqüent:

 • El vostre estand de gossos calents ven aproximadament 100 gossos durant la preparació del dinar.
 • Cada hot dog us brinda un benefici de 3 dòlars.
 • Això vol dir que només necessiteu obtenir 40 clients més al mes per justificar els 120 dòlars mensuals.
 • Com que es poden enviar notificacions push en funció de la ubicació durant un temps determinat, 40 clients al mes sembla completament factible (sobretot perquè podeu crear ofertes de temps limitades durant hores fora de pic).

Per tant, heu d’entendre què us farà l’aplicació i si aquestes notificacions push proporcionen o no valor a vosaltres i als vostres clients.

És possible que uns 120 dòlars mensuals siguin poc raonables en un bloc que només ven uns quants llibres electrònics al mes, de manera que depèn completament del vostre negoci i del treball que realitzeu en el màrqueting..

Més Advance Builders d’aplicacions amb eines fantàstiques

Aquestes opcions no converteixen el lloc de WordPress. En lloc d’això, comenceu amb les plantilles i obteniu funcions molt més importants com ara iBuildApp o BuildFire. I, per descomptat, hi ha milers de desenvolupadors especialitzats en llocs com Toptal i Upwork preparats per ajudar-vos a obtenir una tarifa horària.

Si voleu fer una aplicació per complementar el vostre negoci de WordPress?

Visiteu la llista de preguntes per decidir si una aplicació és correcta o no:

 • El vostre lloc responsiu ja satisfà les vostres necessitats mòbils?
 • Hi ha una funció que es pot millorar millor amb una aplicació per a mòbils?
 • L’aplicació us guanyaria diners?
 • Beneficiaria els vostres clients?

Després d’això, hauríeu de prendre la vostra decisió. Informeu-nos si teniu previst fer una aplicació per al vostre negoci de WordPress. I si voleu més consells, consulteu la nostra guia sobre com convertir el vostre lloc web de WordPress en una aplicació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map