Guia d’optimització del percentatge de conversions a WordPress

Optimització del percentatge de conversions (CRO) és una tècnica d’optimització de llocs web significativa que tracta de la manera com els visitants s’interessen amb el vostre lloc web. És essencialment una manera de fer-ho pista i optimitzar el nombre de visitants que hi ha de fet comprar el seu producte o bé, realitzant la vostra acció desitjada.


Aquí hi ha un fet interessant: un lloc web amb trànsit elevat però amb una taxa de conversió baixa genera menys ingressos que un lloc web amb trànsit relativament inferior, però amb una taxa de conversió més elevada. En altres paraules:

Una taxa de conversió més elevada genera millors ingressos.

Glossari

A continuació, es detallen alguns termes que hem d’entendre abans de continuar amb la guia. Anem a esborrar-ho perquè no ens oblidem:

 • Conversió: Quan un visitant realitza un producte específic acció al vostre lloc web, es denomina conversió.
 • Acció: Una acció pot ser qualsevol activitat o transacció que voleu que faci el vostre visitant. Es pot inscriure al vostre butlletí, comprar el vostre servei (o promocionat), subscriure-us al vostre canal social, etc..
 • Taxa de conversió: Agafeu la nombre de persones que converteixen i dividiu-los per total de visitants al vostre lloc. Per exemple, si el vostre lloc té 1000 visitants, dels quals 50 converteixen, tindreu una taxa de conversió del 5%

Fórmula del percentatge de conversions

 • Embut de conversió: La seqüència d’accions realitzades per un visitant per transformar-la en client. (Un client en aquest context és algú que realitza la vostra acció desitjada)

Un senzill embut de conversió

 • Crida a l’acció (CTA): És el botó que visiten els visitants hauria de feu clic per realitzar l’acció desitjada. Es pot tractar de “Comprar ara”, “Registrar-se per a una prova gratuïta” o creatius com “Veure per què perds diners”.

Bounce Exchange

Bounce Exchange és una de les fronteres de la tecnologia amb intenció de sortida. Els botons que veieu són els CTA. 

Punters claus

A continuació, es mostren algunes pautes bàsiques per a CRO, manllevades a Neil Patel (un conegut expert en analítica).

 • Els vostres esforços de CRO s’han d’orientar cap a obtenir més conversions, és a dir, a augmentar la taxa de conversió.
 • CRO no es basa en el que voleu. Es tracta de posar-vos a les sabates dels vostres visitants i el pensament des de la seva perspectiva. Es tracta de fer l’acció desitjada per al vostre visitant el més fàcil i fiable possible.
 • Es pot abordar el CRO de dues maneres: es recolzaven proves i tècniques genèriques. El primer requereix més esforç i sol tenir un ROI millor.
 • Tècniques genèriques potser no sempre funciona. El que funciona per a un lloc web pot no funcionar per a un altre.

procés cro

El CRO és un procés evolutiu

 • Les proves es recolzen Els esforços del CRO haurien de ser centrada en l’usuari i orientada a les dades. No hauria de basar-se només en tàctiques de llibres de text. Heu d’estudiar els usuaris, obtenir coneixements i formular hipòtesis, provar-los i repetir el procés fins assolir el vostre objectiu de conversió.
 • Recerca demostra que massa opcions afecten el nostre procés de presa de decisions. Per tant, cada acció desitjada hauria de situar-se a la seva pròpia pàgina de destinació. El millor és no agrupar una sola pàgina amb massa opcions ni CTA.
 • En continuïtat amb el punt anterior, els vostres esforços de CRO també han de tenir com a objectiu màxima experiència d’usuari. No deixeu a l’usuari que endevini si només vol descarregar el llibre electrònic o registrar-se per separat al vostre butlletí. En lloc d’ells, ofereix-los un formulari d’inscripció d’un butlletí únic on rebin una còpia gratuïta del seu llibre electrònic.
 • Recordeu, menys opcions = menor temps per a la presa de decisions = conversió més ràpida.
 • Les imatges valen 1.000 paraules i determinades imatges funcionen millor en funció del vostre públic objectiu. Imatges reals de vegades superiors a les imatges.

Què diferencia CRO: per què és tan important??

El CRO és una d’aquestes tècniques que es plantegen qualitat per quantitat. Com he comentat abans, un lloc web amb trànsit elevat, però cap conversió us costarà diners. Així, en comptes de centrar els esforços de màrqueting en l’adquisició de més trànsit, hauríeu de treballar convertint el trànsit que ja teniu. Maximitza els vostres beneficis sense haver de pagar més trànsit (per descomptat, haureu de suportar el cost del procés CRO).

Els esforços del CRO necessiten una inversió de temps important (i potencialment financera). És una bona idea dividir el pressupost de màrqueting per igual en trànsit i SEO i CRO. Si feu un ús del trànsit, el CRO us ajuda a segregar el tipus adequat de visitants per al vostre negoci. Amb el dades impulsades Podeu entendre el vostre tipus de clients. Podeu fer servir aquestes troballes per afina el teu SEO i els esforços d’adquisició de trànsit per adquirir trànsit objectiu. Aquests visitants són més probabilitats de convertir.

cro millora l'adquisició de trànsit

CRO millora el procés d’adquisició de trànsit

El procés CRO

1. Identifiqueu la pàgina que voleu optimitzar

Conegueu les bases: sabeu què heu de fer. Identificar el l’element del vostre lloc web necessita l’optimització. Això no és tan fàcil com sembla. Com hem vist abans, el CRO depèn del vostre lloc web i, el que és més important, del vostre públic. Pot ser que una tàctica que funcioni de manera brillant en un lloc sigui possible.

Aquí teniu un exemple. Penseu en una situació en què us especialitzeu en serveis de consultoria de WordPress i oferiu una consulta gratuïta. El vostre objectiu hauria de ser optimitzar la pàgina i el CTA que tinguin la consulta gratuïta. La gent té més probabilitats de convertir-se M’agrada l’oferta gratuïta inicial.

2. Establir una línia de referència

Abans de començar a optimitzar, heu de saber com era el rendiment anterior. És allà on arriba la línia de referència. Consulteu les estadístiques de conversions i establiu-la com a línia de referència. Assegureu-vos de seleccionar una durada viable (dies, setmanes o mesos) en funció del trànsit i enganxeu-lo al procés CRO actual.

Com s’hi passa a WordPress:
Experiments de contingut de Google, que forma part de Google Analytics, és una manera excel·lent de dividir les pàgines de prova de WordPress. Permet la creació d’objectius i el registre de variants de pàgina per al seguiment. Ajudarà els administradors web a identificar una pàgina “guanyadora”. Hi ha un connectar per integrar els Experiments de contingut de Google amb el vostre lloc web de WordPress, proporcionant una interfície per afegir fàcilment el fragment de codi a les vostres pàgines. Discutirem tota una llista d’eines d’optimització del percentatge de conversions a WordPress en un article proper de la sèrie.

3. Identificar les barreres

Ara que us heu establert en una pàgina en concret que voleu optimitzar, comenceu per segregar l’embut de conversió en parts lògiques. Si teniu un percentatge de rebot alt, identifiqueu la part per on solen sortir els usuaris. Aquesta és la part que voleu canviar. Prepareu diferents versions d’aquesta part i testeu A / B cadascuna d’elles.

No sempre és habitual que els usuaris vulguin sortir del vostre lloc. De vegades és possible que vulgueu implementar canvis petits (o grans) a la pàgina de destinació i veure el seu rendiment respecte a l’antiga.

Per exemple, potser heu col·locat el vostre CTA en un carrusel, cosa que és realment una mala idea. En un control lliscant automàtic de tres diapositives, el CTA quedaria ocult dos terços del temps. És molt millor tenir un pàgina de destinació estàtica amb la informació fàcilment visible. El mateix passa amb les pàgines d’expressió de Flash i HTML5. Són una vella escola, amb estil i horrible tant per a SEO com per a CRO, independentment del bonic aspecte.

4. Trastornar les barreres

Si el percentatge de rebots és alt, pregunta’t: per què surten els visitants en aquesta pàgina en concret?

Aquí teniu algunes preguntes per ajudar-vos a detectar el culpable:

 • El CTA és correctament visible o és difícil trobar-lo?
 • Si es pot fer clic al CTA? La gent fa clic al CTA?
 • En ambdós casos, utilitzeu el programari d’anàlisi de mapes de calor per aconseguir el mateix.
 • És el barra de risc massa alt? No és tan bona idea demanar els detalls de la targeta de crèdit per a una consulta gratuïta. Al costat del flip, mostrar “cap targeta de crèdit necessària” representa una millor oportunitat per a una conversió.

Quan vulgueu implementar petits canvis a la pàgina de destinació, podríeu fer-ho experimentar amb el següent:

pàgina d'inici envato

La pàgina d’inici d’Envato utilitza un enfoc testimonial + CTA

 • Canvia la microcòpia del CTA
 • Canvieu la disposició del CTA (botons més grans, mida de text, estil de lletra, etc.)
 • Proveu un conjunt de colors diferent per a la pàgina de destinació sencera. La investigació demostra que el color afecta l’estat d’ànim i el comportament dels usuaris.
 • Canviant la quantitat de dades a la pàgina de destinació: els usuaris desplacen massa per arribar al CTA?
 • Amb quina freqüència estic mostrant el CTA? Quin efecte té la visualització de CTA diverses vegades sobre la taxa de conversió?
 • Són els meus titulars prou magnètic?
 • Canviar la posició dels testimonis del client, la cartera i la clientela.
 • Sóc jo demanant massa informació al formulari d’inscripció? Per exemple, és bona idea no demanar l’adreça del client quan el servei de processament de targetes de crèdit no ho requereixi.

5. Esbandiu i repetiu

Hem d’entendre això CRO és un procés en constant evolució. Després d’experimentar amb un conjunt de tècniques per a un conjunt d’elements determinats, s’obté una taxa de conversió particular. Un canvi en la tendència de la indústria afecta les masses. Penseu en el boom dels telèfons intel·ligents i la Internet of Things. Això comporta un canvi en l’interès de les masses.

Ahir es tractava de tenir un parell de auriculars dignes. Avui es tracta de boomboxes sense fils, els Píndola de beats.

Formes generals de millorar el CRO

Fins ara hem parlat de tècniques específiques de màrqueting. la identificació de barreres, Optimització CTA, microcòpia, Donem una ullada a algunes de les dades altres formes de millorar el vostre percentatge de conversions. Aquests mètodes són genèrics i s’apliquen a tots els llocs web amb l’objectiu d’una bona experiència d’usuari (UX).

A ningú, inclòs Google, li agrada un lloc web lent.

Hi ha moltes maneres de millorar la velocitat del vostre lloc web. Ja els hem cobert al bloc, així que esperem que semblin una mica familiars.

Tècniques geomètriques i / o consumidores de temps (per petites que siguin):

Voleu gratificació instantània? Podeu implementar una memòria cau millor o un CDN per ajudar a millorar la velocitat del vostre lloc. Aquí teniu les nostres opcions preferides.

1. Implementa la memòria cau de WordPress

2. Utilitzeu una xarxa de lliurament de contingut

Tècniques lliures de problemes:

Generalment costen més però et donen tranquil·litat. Aquí teniu una llista de les diferents tècniques d’allotjament, ordenades en ordre decreixent de costos:

1. Hosting de WordPress gestionat

wpengine

Transferiu el vostre lloc de WordPress a un conegut allotjament de WordPress gestionat empresa: són increïblement ràpid i no us haureu de preocupar per problemes de hosting / velocitat / seguretat / actualització. Tot el que heu de fer és pagar la factura mensual i no sou lliure centreu-vos en el vostre contingut.

 • Exemple: Utilitzem WPExplorer i recomanem WPEngine
 • Cost: 30-250 $ USD / mes

2. Hosting WordPress compartit

recinte

S’utilitza a hosting compartit de WordPress servei Es tracta d’un formulari d’allotjament compartit especialitzat en WordPress i recentment ha estat introduït per les grans companyies d’allotjament.

 • Exemple: SiteGround, Temple dels mitjans
 • Cost: 15-80 dòlars USD / mes

3. Servei d’allotjament en núvol gestionat

els núvols

Utilitzeu a servei gestionat d’allotjament en núvol com Cloudways: allotgen i gestionen el vostre lloc de WordPress en proveïdors d’allotjament en núvols com Microsoft Azure, DigitalOcean i Google Cloud.

 • Cost: 5-300 dòlars / mes

4. Serveis d’allotjament en núvol

impressió de paraules digitals

Empreses com DigitalOcean fan allotjament en núvol fàcil i assequible. També proporcionen instal·lacions de WordPress d’un clic, de manera que podreu implementar un lloc web preparat per a WordPress en menys d’un minut.

 • Inconvenient: Cal que tècnicament sigui sòlid i la resolució de problemes sigui un veritable dolor.
 • Pros: Des dels avantatges, obteniu més potència i control sobre el vostre servidor, amb un augment mínim dels costos d’allotjament, en comparació amb l’allotjament compartit.
 • Cost: 5-300 dòlars / mes

5. Hosting compartit

bluehost

L’allotjament compartit no requereix cap introducció. És un primer pas assequible per a CRO i, amb una instal·lació de WordPress amb un clic, podeu començar al vostre lloc bastant ràpidament.

 • Exemple: BlueHost
 • Pros: Una de les maneres més fàcils i fiables de desplegar un lloc de WordPress per a principiants.
 • Contres: Podria provocar temps d’inactivitat i suspensió del compte durant pics de trànsit.
 • Cost: 4-8 dòlars / mes

Conclusió

Així, la vostra organització Els esforços del CRO no són una cosa única. Similar a SEO, ho és ha de mantenir-se al dia amb el últims interessos del vostre visitant.

Recerca. Desbaratar. Repetir.

En el següent article, farem un cop d’ull a alguns increïbles plugins de WordPress que us ajudin a centrar-vos en el vostre procés d’optimització del percentatge de conversions amb mínimes despeses tècniques..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map