Guia dels formats de publicació de WordPress: què són i per què utilitzar-los

Els formats de publicació de WordPress ràpids i reals són meta informació (o “etiquetes”) que els temes poden utilitzar per personalitzar la presentació d’una publicació. Urgh! Meta què? Podem pensar en aquells que no tinguin una bona versió en desenvolupadors els formats de publicació com a funció que us permet presentar publicacions en diferents estils. Allà, el teniu privat, podeu deixar les pistoles ara mateix.


Els formats de publicació amplien la cara de micro-blogging de WordPress, ja que podeu crear la vostra publicació com a un costat, una actualització d’estat, una cotització, una galeria, un vídeo, un enllaç o una imatge i estilar el contingut del vostre cor. Bottom line: la funció de formats de publicació fa de WordPress una plataforma de blocs més completa.

Penseu-hi així. Podeu compartir un enllaç extern que s’adapti als vostres lectors, crear actualitzacions similars a Twitter, crear galeries sorprenents i compartir citacions inoblidables entre altres coses amb un sol clic. N’hi ha prou amb dir, si el vostre tema admet formats de publicació de WordPress, podeu personalitzar com es veu cada format, fins i tot si el desenvolupador ja ho ha fet.

Formats de publicació de WordPress

En essència, creeu una publicació normal, però la funció de formats de publicació us permet ajustar aquesta publicació a un costat, vídeo, imatge, galeria, enllaç, etc. sense fer massa feina. Ni tan sols heu de crear categories, com es feia en el passat, per dissenyar les publicacions de manera diferent.

Sens dubte, el contingut que introduïu per a cadascun dels formats és lleugerament diferent. Volem dir que, una publicació de la galeria contindrà un parell d’imatges (o el codi curt de la galeria), una publicació de vídeo contindrà un vídeo de tercers o que s’allotgi a si mateix, una publicació d’enllaç hauria de tenir un enllaç a un recurs extern, etc. endavant.

Els formats de publicació eren una incorporació interessant a WordPress 3.1, és a dir, han estat ja fa temps. La majoria (si no tots) els desenvolupadors són conscients d’aquest fet, però la majoria dels principiants (tu, potser?) Mai no han sentit a parlar dels formats de publicació. Això és especialment cert si feu servir un tema que no admet els formats de publicació.

Tanmateix, fins i tot si heu comprat temes que admetin aquesta opció característica potent però descuidada, els formats de publicació no ocupen una posició destacada a l’editor de publicacions de WordPress, explicant per què passen desapercebuts la majoria de les vegades. Però, si ens referim als conceptes bàsics, la característica del format de publicació és simplement una taxonomia personalitzada, amb un conjunt de formats normalitzat. O com ho diu Otto:

Post Formats és només una taxonomia. Es tracta d’un conjunt d’adjectius que descriuen els substàncies que són les publicacions. Ara tenim “publicacions de banda” i “publicacions de galeria” i “publicacions de xat” i “publicacions de vídeo”, etc. – Fusta Otto

Els formats de publicació disponibles són:

 • Galeria per crear, bé, galeries
 • Enllaç per crear publicacions que enllacin amb recursos externs directament des del títol
 • A part de crear apartaments (un o dos paràgrafs màxim, probablement amb / sense títol)
 • Imatge de … bé … la imatge publica genialitat
 • Citeu aquesta cita que simplement no podeu esperar a compartir-la amb els vostres lectors
 • Estat perquè les actualitzacions ja no estan reservades a Facebook i Twitter
 • Xateu perquè pugueu publicar transcripcions de xat sempre que vulgueu
 • Vídeo per a publicacions de vídeo i incrustacions
 • Àudio perquè, de vegades, escoltar té més sentit que llegir

Esquema dels formats de publicació de WordPress

Què podem aprofundir i descobrir què es pot aconseguir amb cadascun dels formats de publicació anteriors.

Format de publicació estàndard

Si alguna vegada heu utilitzat WordPress per publicar una publicació, sou dels pocs afortunats que han utilitzat el format de publicació estàndard. Quina sort que tens de fet. Aquest format de publicació és el per defecte format de la publicació per a totes les publicacions. Podem pensar en això format de publicació elemental tant si el vostre format de publicació és compatible o no. I per què els vostres temes no haurien de donar suport als formats de publicació, ja que han estat durant una bona part de la història de WordPress?

Així, sempre que creeu una publicació (amb o sense galeries, vídeos, cites, vídeos o imatges), essencialment utilitzeu el format estàndard de la publicació. Probablement per què l’han nomenat format de publicació “estàndard”. Està bé, i continua creant contingut fantàstic perquè pugueu fer créixer la vostra base de lectors i conduir més trànsit al vostre lloc de WordPress.

Galeria

Què has dit? Prenem un selfie primer? A tots ens agraden les fotos, no? Ens encanta mostrar els nostres bods d’estiu, viatges exòtics, els vostres amics d’animals, les tasses Starbucks amb noms escrits amb missatges, els nous aparells més nous de la ciutat, i podria seguir endavant i si Instagram no fos tan popular..

Endevina què? El vostre lloc web també podria utilitzar una pluja de colors. Si voleu afegir una galeria com a publicació de WordPress, podeu confiar en el format de la publicació de la galeria. No oblideu etiquetar adequadament les vostres imatges i afegir l’etiqueta alt. Sent que aquest tipus de coses és excel·lent per a WordPress SEO.

A part

Fa molt de temps, vaig llegir en algun lloc on podeu buscar inspiració a la vostra secció de comentaris per escriure contingut altament atractiu. Va una cosa així: cerqueu un gran comentari (o dos) i creeu una publicació de discussió al voltant. Aconsegueix la meva deriva?

Doncs bé, podríeu fer referència al comentari mitjançant el format de la publicació de les cotitzacions, escriure una publicació estàndard de 4.000 paraules o simplement fer al·lusió al fet que us preocupa els vostres lectors amb un costat curiat. Al cap i a la fi, se suposa que un apartat proporciona una informació addicional, una mica més llarg que una cotització, però molt més curt que una publicació estàndard.

Format de publicació de xat

Ara, per què algú voldria publicar una transcripció del xat al seu blog? Sorprenentment, hi ha moltes raons. De tres se m’acudeixen de seguida. Potser us agradaria mostrar els vostres talls de suport i publicar una sessió de xat recent entre vosaltres i un client feliç. Els testimonis també funcionen, però “Hola, aquí teniu una transcripció del xat que mostra que suportaré a vosaltres com a client!”

Potser vau ser piratejat fa un parell de dies i ara no podreu dormir fins que no faci vergonya els nois que van oferir suport en forma de slipshod quan el vostre vaixell s’enfonsava OMG, a qui més pensa Titànic? En qualsevol cas, us descarregueu la transcripció del xat (realment us permeten enviar una còpia per correu electrònic) i cridar des dels terrats. T’escolten i prometen comprar-te un pastís d’aniversari, però no et faran el seguiment perquè el món no gira al teu voltant i tens una altra oca per rostir.

Potser aquesta altra oca és el vostre desig sobtat i incontrolable de publicar una de les obres de teatre que tant heu estimat a l’escola mitjana. És ben cert que són poques algunes de les moltes maneres en què es pot utilitzar un bon format de publicació de xat.

Format de l’enllaç

Internet és el lloc molt recurs en el qual esteu d’acord. Podeu caure en un tresor en un moment donat. Jo sóc talmbout trobar-se amb un recurs que sabeu emocionarà els vostres lectors fins al cel alt. Què fer? Podeu marcar la pàgina, tornar-la més tard i crear un recurs similar, però tots sabem com va. No cal dir que el vostre gran recurs pot ser una notícia antiga o inexistent en el moment que torni.

Si premeu el temps o simplement no podeu crear un recurs similar, podeu fer un favor als vostres lectors compartint el vostre tresor nou trobat al vostre bloc. Com? Simplement utilitzeu el format d’enllaç. Només cal que afegiu el títol de l’enllaç, l’URL i trieu “Enllaç” Format menú. Oh, espera, pots afegir els teus propis comentaris si vols.

Format de publicació d’imatges

Un format de publicació d'imatges és Wprth 1000 paraules

Una imatge parla 1.000 paraules, no?

Us permetré esbrinar què fa tot el format de la publicació d’imatge. Acord? Genial.

Format de publicació de vídeo

Tens la més mínima idea de quanta gent mira vídeos en línia? Una recent recerca de Hubspot – Sí, aquells nois de màrqueting entrant – revela que un terç de tota l’activitat en línia es dedica a veure vídeo. Digues què? És una xifra impressionant, el meu amic. Si esteu pendents del viatge, aquí teniu un parell de dades més:

 • Podeu augmentar el percentatge de conversions en un 80% si inclogueu un vídeo a la pàgina de destinació,
 • Al voltant del 92% dels usuaris de mòbils comparteixen vídeos amb amics i familiars,
 • Si encara no s’està precipitant la sang, el 90% dels usuaris afirmen que els vídeos sobre productes són útils en el procés de decisió i
 • Segons YouTube, el consum de vídeo mòbil augmenta 100% cada any

Heu vist un vídeo avui? Exactament el meu punt! No? Probablement ho veureu abans que s’acabi el dia. Podria llançar-vos aquestes estadístiques a la cara durant tot el dia, però la qüestió és que el vídeo és bo. Tan bo el tipus que hi ha al darrere del club The Dollar Beard Club en vídeos per crear una marca de milions de dòlars. Hi ha un altre tipus ViralNova, com es diu? Scott? Sí, Scott. Algú ha mencionat YouTube? YouTube ni tan sols ha creat els vídeos. Tot està generat per la base d’usuaris. Ahem.

Podeu aprofitar el poder dels vídeos per impulsar el vostre màrqueting gràcies al format de publicació de vídeo. Si necessiteu més espai per respirar, podeu buscar una solució de pàgines de destinació com Thrive Leads o la nostra pròpia pàgina d’Appy Mobile Landing Page (construïda amb el tema Total) que us aproparà més als vostres lectors..

Format de publicació de cotització

Com a company de viatge (Déu, m’encanta aquesta paraula; em fa sentir com si estigués en un d’aquests EUA Empresa vaixells espacials) a través de l’ampli univers que hi ha a Internet, he vist un bon nombre de llocs de cotització que pesen molt perquè, suposo que, a la gent els encanta les cotitzacions. Sí, cites motivacionals, cites de multimilionari, cites de Chuck Norris, cites amoroses i cites sobre això i això.

Potser el fet de llançar un lloc de pressupost suposa calfreds a la columna vertebral. No és per si sol la tassa de te, però potser us agradaria inspirar els vostres lectors amb una cita motivadora de tant en tant. Ja ho sabeu, alguna cosa així com:

Viu com si demà morís. Apreneu com si visqués per sempre. – Mahatma Gandhi

Fins i tot podríeu descriure les vostres pressupostes amb un parell de paraules, perquè: el format de la publicació de la cita. El que apareix anteriorment és la meva cita preferida. Teniu un pressupost de recollida que m’agrada llençar sempre? Sí? Compartiu els comentaris.

Format de publicació d’àudio

Els podcasts i els llibres d’àudio són fantàstics, ja que podreu escoltar el vostre altaveu / autor preferit en qualsevol moment i on. En estat d’ànim baix? Oieu escoltar el zumbit de l’activitat humana al centre comercial? No sabeu què fer quan conduïu? Escolteu un podcast il·luminador. Necessiteu algun consell de WordPress? Definitivament, hi ha un podcast per a tu amic.

Hi ha podcasts i audiollibres per a pràcticament tots els temes sota el sol, i són populars. Heck, fins i tot es pot escoltar quan els autors et revaloritzen amb històries de novel·les de 600 pàgines en aquests dies.

Els llibres d’àudio i els podcasts són molt populars perquè tot el que heu de fer és reproduir premsa i gaudir. No hi ha pàgines que es converteixen aquí. Però, com aconsegueixen els editors en línia, com tu, obtenir els seus podcasts i audiollibres (o qualsevol altre fitxer d’àudio) davant dels seus estimats oients?

Segur, algunes editorials depenen d’Amazon. Altres contracten desenvolupadors per escriure codi especial perquè, entre altres motius, neden diners. Podríeu arrencar, executar amb format de publicació d’àudio WordPress i explicar la vostra història al món sencer. Cantem-nos una melodia potser, o interpretem-nos alguna cosa de la teva banda favorita. Feu una llista de reproducció inclosa, perquè volem l’àudio i ara la volem! D’acord, m’aturaré.

Format de la publicació d’estat

Les actualitzacions d’estat ja no són la preservació de llocs de xarxes socials com Facebook i Twitter. Es troben a qualsevol lloc on es miri, i WordPress manté aquesta marca amb el format de publicació d’estat. No hi ha res molt a dir, a més del format de post d’estat, similar a un costat, però molt més sobre un estat simple d’una línia. I no, no es tracta de pressupost.

Formats de publicació versus tipus de publicació

Per tal que no us deixeu confondre quan teniu ocasió d’aquestes dues funcions, remarquem la diferència entre WordPress formats de publicació i WordPress tipus de missatges.

Els formats de publicació permeten mostrar publicacions en diferents estils segons l’efecte que desitgeu. Per exemple, potser voldreu que les vostres cotitzacions semblin diferents de les vostres parts, de les vostres publicacions d’imatges diferents de les vostres publicacions de vídeo, etc. Tot i així, no treballareu amb publicacions normals del bloc.

Més vers els tipus de publicació de WordPress o contingut tipus segons Mark Jaquith. Una publicació de bloc estàndard és un tipus de publicació específic. Una altra pàgina del vostre lloc de WordPress és un altre tipus de publicació. La vostra navegació també és un tipus de publicació, i també ho és un fitxer adjunt. El vostre desenvolupador pot incloure un parell de tipus de publicacions personalitzades, com ara portafoli, testimonis i productes.

Una cosa és evident aquí. Un tipus de publicació gira al voltant del contingut que no és de la publicació, és a dir, de pàgines, menús, fitxers adjunts, etc. Els formats de publicació consisteixen en dissenyar o “formatar” la publicació del bloc, que, per cert, és un tipus de publicació per començar..

WordPress s’envia amb publicacions i pàgines com a principals tipus de publicació. Podeu afegir els vostres propis tipus de publicació personalitzada i no hi ha límits quant al nombre. Des de WordPress 3.1, ens han atès a nou formats de publicació. No podeu afegir els vostres formats de publicació, però podeu utilitzar els formats de publicació existents en els vostres tipus de publicació personalitzats, però aquesta història durant un altre dia.

Finalment, els tipus de publicacions personalitzades solen aparèixer al menú d’administració de l’esquerra, però els formats de publicació apareixen a l’editor de publicacions de WordPress (sí, a la pantalla on escrius les teves publicacions).

Per resumir-ho tot, els formats de publicació us proporcionen més control sobre com mostrar-los publicar tipus de publicació Ho aconsegueixes? Bé. Ara passem i descobrim com podem donar suport als formats de publicació del vostre tema. Recordeu-vos que els formats de publicació s’incorporen al nucli de WordPress; només cal que les activeu al vostre tema.

Com configurar els formats de publicació de WordPress

La configuració dels formats de publicació és bastant senzilla. Afegeix una funció a la llista de WordPress en quins formats de publicació vols utilitzar i estàs daurat. Si creeu el vostre propi tema de WordPress, el codi següent figura al fitxer funcions.php. Si afegiu formats de publicació a un tema existent, assegureu-vos d’utilitzar un tema infantil ja que protegeix els vostres estils personalitzats cada cop que actualitzeu el tema..

Amb aquest preàmbul, fem això. Comença per crear el fitxer “funcions.php” al directori del tema, és a dir, si encara no en tens. Només heu d’utilitzar un editor de text (hola, Bloc de notes++ o Text sublim?) per crear un fitxer de text normal anomenat “funcions” amb obert

Afegiu el codi següent a functions.php:

funció wpexplorer_add_post_formats () {
add_theme_support ("post-formats", matriu (
'galeria',
'cotitzar',
"vídeo",
'a part',
'imatge',
'enllaç',
'estat',
'àudio',
xerrar
));
}
add_action ('després de l'ensenyament_de_tema', 'wpexplorer_add_post_formats');

Deseu els canvis i pengeu aquest fitxer al vostre tema.

El codi anterior activarà tots els formats de publicació per al seu gust. Si creeu una publicació nova, veureu aquests formats de publicació en una llista de botons de ràdio a la dreta de l’editor de publicacions de WordPress.

Si el vostre tema no admet els formats de publicació des del principi, és probable que haureu d’afegir estils personalitzats per a cada format de publicació mitjançant CSS (a més de modificar les plantilles potencialment). Això és tot fàcil.

Sempre que el tema estigui correctament utilitzant el funció post_class per afegir classes d’entrada i entrada, podeu orientar elements segons la seva classe de format de publicació per afegir CSS personalitzats. Ja que la funció post_class afegirà noms de classe (com .format-pressupost) per permetre editar els formats habilitats. L’únic requisit és que hagueu de conèixer els fonaments bàsics de CSS.

Si voleu modificar de forma condicionada les vostres peces de plantilla, hi ha una funció trucada get_post_format que us permetrà recuperar el format actual de la publicació. Tingueu en compte que si no hi ha assignat cap format de publicació, es retornarà un valor buit.

Temes de WordPress amb formats de publicació

Ara que podeu afegir suport a formats de publicació a gairebé qualsevol tema sota el sol, què podem fer del vostre treball amb una llista breu de temes que es carreguen prèviament amb formats de publicació? La llista és fantàstica per a vosaltres, si no teniu ni idea de què és qui o CSS.

Tema de Hueman WordPress

Tema de Hueman WordPress

Hueman és un directiu presentat per Press Customizr gratuït Un tema de WordPress que proporciona temes gratuïts i premium a correr pels seus diners.

PressCustomizr diu que Hueman és “… una revista completa i responsiva, d’alta resolució i tema del bloc sense compromís. Hueman presenta el que heu d’escriure de manera visual i fàcil d’utilitzar en tots els dispositius. “

Realment, la vostra revista o bloc en línia podria utilitzar una mica de màgia en format post. Aquest nadó s’envia amb suport per a tots els formats de publicació i una varietat d’altres funcions dolces que són difícils d’ignorar.

Tema total de WordPress

Tema total de WordPress

Ens prenem el disseny seriosament aquí a WPExplorer, i és per això que fem temes dels quals estem molt orgullosos. En el cas, és el tema de WordPress Multi-Purpose Multi-Purpose, que us farà volar perruca..

No em prenguis la paraula, no dubteu a fer una ullada a la llista extensa de funcions que inclouen els formats de publicació de WordPress. A més de triar diferents formats de publicació segons les vostres necessitats, Total inclou configuracions addicionals de publicació que us permeten canviar aspectes com el fons de la publicació, les devolucions, els suports, el títol i les capçaleres entre d’altres. Les publicacions faran un cop de puny i això és una garantia.

El tema té una qualificació suprema de 4,85 / 5,00 amb gairebé 30 quilòmetres de clients feliços a l’hora d’escriure. Parella amb un suport increïble i està bé de dir que estàs en mans segures. He vist créixer aquest tema, i el nen estic impressionat o què.

Tema de WordPress Matala

Tema de WordPress Matala

Oh, quina bellesa això és. El color és el nom del joc, i Matt Mullenweg (sí, ho va fer) no es manté aquí. Matala és més conegut per funcions com ara sis formats de publicació (podeu afegir-ne més; només heu après com), dues àrees de widget, disseny de textures de colors i diverses opcions de personalització, incloses capçaleres personalitzades, galeries aleatòries en pàgines d’una sola imatge i molt més. És 100% gratuït a WordPress.org

Socialitza el tema de WordPress

Socialitza el tema de WordPress

Hola amants de BuddyPress. Esteu al mercat d’un tema de WordPress realitzat específicament per a xarxes socials i llocs de comunitat? Si és que sí, només tenim el tema. Saludem a Socialitzar, un dels millors temes de BuddyPress premium del mercat.

A més de totes les funcions que necessiteu per tornar a la vida del vostre lloc de la comunitat, socialitzar els bucs amb tots els formats de publicació per garantir que els usuaris s’ho passin bé al vostre lloc. Per descomptat, podeu utilitzar Socialize per crear qualsevol altre lloc imaginable, ja que és 100% flexible. M’agradaria passar les funcions amb vosaltres, però no és aquesta publicació.

Espais Tema WordPress

Espais Tema WordPress

Parlem ara d’un tema de cartera que no és com cap altre. Dames i gents, presentem Spaces de ThemeBeans, un autor i desenvolupador extraordinaire.

Treballeu dins dels cercles creatius? Si és així, òbviament necessiteu un tema que us ajudarà a mostrar amb estil el vostre treball. Podeu cridar l’atenció del lector sobre el vostre treball o el vostre bloc i el jazz a tot el shebang amb vídeos, imatges, àudio, galeries, cites, enllaços i punts d’interès. Hi ha un afegit personalitzat, 19 plantilles de pàgines personalitzades, opcions de personalització integrades en temes en viu i suport complet per a complements populars (WooCommerce, EDD i tots els complements d’extensions Bean)..

Per acabar …

La funció de formats de publicació de WordPress us proporciona el poder que sempre heu necessitat per afegir una mica d’estil; una mica oomph; una mica de pizzazz al vostre bloc. És tan trist que molts usuaris de WordPress no utilitzin mai els formats de publicació per trencar la monotonia i sobrecarregar les seves publicacions.

Esperem que aquest post us inspira a emprendre accions i a crear màgia amb el vostre bloc. Tens alguna cosa a afegir a la conversa? Si us plau, deixa’ns els comentaris. Ja ens veurem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map