Guia de marcatge final d’esquema de WordPress

Guia de marcatge final d’esquema de WordPress

Hi ha literalment milers de milions de llocs web a Internet, cosa que significa que heu de treballar molt si voleu que el vostre destaqui entre la multitud. En els últims anys, s’ha centrat en l’optimització de motors de cerca (SEO) per fer visible el vostre lloc web i la gent sempre està buscant noves formes de classificar-se bé en motors de cerca i conduir trànsit de més qualitat al seu lloc..


Això és perquè es tracta d’un lloc web d’empresa o d’un personal, l’últim que voleu és que el vostre lloc acabi amb moltes pàgines de resultats irrelevants del motor de cerca (SERPs) o que sigui difícil de trobar i gairebé no sigui visible. Aquí és on entra el marc d’Esquema.

Si abans no heu sentit a parlar de la marca d’Esquema, no us preocupeu que no estigueu sols. Aquest és un concepte relativament nou i que ha estat dissenyat per donar més context al vostre contingut i ajudar-vos a situar-vos millor en els motors de cerca. Voleu obtenir més informació sobre com pot marcar el marc d’Esquema per fer més visible el vostre lloc web de WordPress? Heu arribat al lloc correcte!

En aquesta guia completa, farem (i respondrem) les cinc preguntes següents per ajudar-vos a comprendre millor què és el marcatge d’Esquema i com podeu fer-ho per millorar el vostre lloc web de WordPress. Aquestes preguntes inclouen:

 • Què és el marc d’Esquema?
 • Quina diferència hi ha entre Schema i SEO?
 • Quins són els diferents tipus de marca d’Esquema?
 • Com podeu afegir la marca d’Esquema al vostre WordPress?
 • Per què hauríeu d’afegir la marca d’Esquema al vostre WordPress?

Esteu preparats per obtenir més informació sobre això? Començarem, en aquesta primera secció, una ullada a què és realment la marca d’Esquema.

Què és Schema Markup?

Prova de dades estructurada de Google

Obtenir el cap pel marcatge d’Esquema pot ser complicat en les primeres etapes, però ho heu de fer si voleu utilitzar-ho com a eina per fer més visible el vostre lloc de WordPress. Motor WP simplifica el concepte descrivint l’esquema de la manera següent:

“Penseu en la marca d’Esquema com la vostra“ targeta de visita ”per als motors de cerca. Proporciona un context al vostre contingut per ajudar els rastrejadors a determinar de què es tracta. De la mateixa manera que una targeta de visita indica als clients potencials el seu títol de feina, el marcatge d’Esquema indica als motors de cerca què són les coses perquè puguin ser indexades correctament. “

Per tant, en poques paraules, Schema és un tipus de microdades afegides a les vostres pàgines web per proporcionar context als motors de cerca i ajudar-los a classificar les vostres pàgines en conseqüència. Essencialment, el marcatge de l’esquema compleix quatre propòsits principals: són:

 1. Per ajudar els motors de cerca a indexar el vostre lloc correctament
 2. Perquè el vostre lloc destaqui visualment en relació amb altres pàgines de classificació de termes de cerca concrets
 3. Per ajudar els lectors a trobar el contingut que buscaven
 4. Per afegir context als vostres enllaços i contingut

Un dels resultats clau del marcatge d’Esquema és que de manera predeterminada les vostres pàgines seran més visibles als motors de cerca i us portarà més clics a les vostres pàgines. A més, algunes de les metadades apareixeran a sota dels títols dels SERPs, donant a l’audiència una millor indicació del que es tracta de la pàgina web.

També convé destacar que, mentre que les dades d’Esquema encara es troben en les primeres etapes quan es tracta de mòbils, motors de cerca com Google ja han començat a mostrar resultats molt rics en termes de cerca per a mòbils. Això significa que el marcatge d’Esquema també pot augmentar les vostres pàgines web en tauletes i telèfons intel·ligents, i això és especialment important tenint en compte això més del 50% de les cerques globals ara es realitzen en dispositius mòbils.

Quina diferència hi ha entre l’esquema i el SEO?

Abans d’anar més lluny, és important aclarir la diferència entre l’optimització de motors de cerca (o més concretament WordPress SEO) i la tasca de marques d’Esquema. El SEO és sobre classificacions i visibilitat, però actualment no hi ha proves que l’afegir microdades a Esquema pugui tenir un impacte directe en els rànquings de cerca orgànica del vostre lloc. De manera essencial, el que estem dient és que sovint es fa un esquema mal entès com a manera de millorar els rànquings i no és així.

Si bé Schema optimitza les vostres pàgines i publicacions i ajuda que el vostre contingut aparegui en SERP més rellevants, no augmenta de manera inherent els vostres rànquings naturals com SEO. Dit això, com més context ofereixi al vostre lloc de WordPress i el contingut que compartiu (a través de ressenyes, miniatures, valoracions, productes, etc.) més probabilitat tingueu de fer clic i de trànsit al vostre lloc. El que, al seu torn, pot ajudar a augmentar la visibilitat de les vostres pàgines i millorar el rendiment general del vostre lloc web.

Quins són els tipus de marcatge d’esquema?

Per aprofundir en la comprensió del marcatge d’Esquema, anem a fer una ullada als diferents tipus d’Esquema. Ofereix diverses formes i mides i dependrà del contingut que compartiu i de les parts en què vulgueu que el vostre públic se centri més.

Podeu triar els “presets” de l’Esquema a WordPress mitjançant plugins o bé afegint el codi manualment. Hi ha molts tipus d’esquemes (que podeu fer veure aquí), però els connectors populars de WordPress solen afegir tipus de claus que pensen que seran necessaris per a la majoria dels usuaris. Per exemple, a l’esquema i a les dades estructurades per a WP i AMP, actualment n’hi ha tantes 35 tipus d’esquema diferents disponible a través dels seus serveis. Però anem a fer una ullada a alguns dels elements més utilitzats, a continuació:

 • Producte: Podeu afegir part de la informació clau sobre el vostre producte per aparèixer als resultats de la cerca, com ara el preu, els comentaris i la disponibilitat
 • Vídeo: Si afegiu vídeos a les vostres pàgines i, a més de la descripció, podeu incloure una miniatura per atraure més espectadors
 • Esdeveniments: Estàs allotjant / anunciant un esdeveniment? Utilitzeu Schema per assegurar-vos que la informació sobre dates, vendes i ubicacions es mostra a la pàgina de resultats
 • Receptes: Utilitzant fragments rics podeu compartir informació sobre la recepta i d’on provenia abans que el lector fins i tot obri l’enllaç, també pot proporcionar puntuacions d’estrelles per a la vostra recepta
 • Articles / articles al bloc: L’esquema us pot ajudar a millorar l’aspecte dels vostres blocs i articles i podeu compartir detalls sobre l’autor i el contingut que hi trobareu
 • Negoci local: Si sou un negoci local, podeu fer que la vostra ubicació, les revisions i fins i tot els horaris d’obertura siguin visibles des de la pàgina de resultats de la cerca

Com afegir l’esquema Markup a WordPress?

Ara enteneu què és Schema i les maneres populars d’utilitzar-les per empreses, llocs de comerç electrònic, blocaires i molts altres, és hora de fer una ullada a com podeu afegir-ho al vostre lloc web de WordPress. Seria WordPress sense complement? És clar que no! Per tant, la primera i potser la més senzilla opció per afegir marcatge d’Esquema al vostre lloc és mitjançant un complement, que us ajudaran a crear meta descripcions riques i rellevants. Hi ha diversos plugins disponibles, que inclouen:

SEO de Yoast

Plugin SEO de Yoast

Afegeix automàticament la informació de Schema.org amb Yoast. El complement afegeix informació del vostre lloc amb JSON-LD com ara el vostre lloc, logotip, articles, xarxes socials, etc..

Esquema de tot en un dels fragments rics

Esquema de tot en un dels fragments rics

Aquest complement gratuït us permet treballar a través de cada pàgina i publicar-hi afegint informació sobre el contingut.

Dades estructurades de l’aplicació Esquema

Dades estructurades de l'aplicació Esquema

Aquest complement fa el vostre treball dur mitjançant la configuració automàtica de la configuració de l’esquema i les dades de les vostres publicacions i pàgines.

Esquema i dades estructurades de WP i AMP

Esquema i dades estructurades de WP i AMP

Hi ha una versió de pagament d’aquest complement que us ofereix més opcions per crear fragments rics de Google.

Esquema Pro

Esquema Pro

Informació i descàrregaVeure la demostració

Realitzat per les mateixes persones que han creat fragments rics en un esquema All In One, aquest complement és una mica més costós, però inclou 13 tipus d’esquemes diferents i una personalització d’un clic.

Esquema Vocabulari

Com podeu veure, hi ha diversos plugins disponibles per afegir Schema a WordPress i que escolliu dependrà de la quantitat de contingut del vostre lloc i de si disposeu del pressupost per invertir en un complement de pagament. Una altra manera d’afegir marcatge d’Esquema al vostre lloc web és afegint manualment el codi i això us permet fer molt més, si teniu prou confiança fent aquesta codificació vosaltres mateixos..

Hi ha tres vocabularis Esquema diferents que podeu utilitzar per codificar dades del vostre lloc, i són JSON-LD, RFDa i Microdata. JSON-LD, que significa la notació d’objectes JavaScript per a dades enllaçades, és el vocabulari més popular i recomanat àmpliament i, possiblement, el millor per afegir esquema al vostre WordPress.

Per tal d’assegurar-se que tot el vocabulari de l’Esquema s’ha establert en un estàndard per a tots els motors de cerca (Google, Bing, Yahoo, etc.), els equips van treballar conjuntament per crear una estructura i una terminologia coherents. També van llançar Schema.org i aquesta pot ser una eina clau per comprendre aquests vocabularis i us ajudarà a generar el vostre marc quan codifiqueu el lloc de WordPress..

Així, si no teniu una nova codificació o encara no esteu segur d’afegir manualment Schema, podeu visitar-lo  Schema.org per orientació.

Per què afegir l’esquema Markup al vostre lloc de WordPress?

En aquesta secció final, resumirem per què heu d’afegir la marca d’Esquema a les vostres publicacions i pàgines de WordPress i, en general, veure com Schema pot augmentar la vostra visibilitat. Per fer-ho, hem agrupat una llista de les quatre raons per les quals haureu de plantejar afegir Schema al vostre lloc ja sigui mitjançant un complement o bé afegint el codi manualment. Els principals motius per afegir la marca Esquema són:

 1. L’estructuració de les dades ajuda al vostre lloc de WordPress a comunicar-se millor amb els motors de cerca i, per tant, a ser més visibles als SERP rellevants
 2. Amb una millor comprensió del contingut, motors de cerca com Google poden proporcionar millors resultats als usuaris
 3. Les microdades com ara fragments, miniatures i valoracions riques augmenten la taxa de clic al vostre lloc web, cosa que pot augmentar el trànsit de gran qualitat
 4. Finalment, en afegir dades estructurades, podreu comprovar el contingut del vostre contingut a mesura que es creen més i més tecnologies relacionades amb la cerca

Per obtenir més informació o per començar, dirigiu-vos a Schema.org per a més detalls.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map