GoDaddy: encara ets un enemic de WordPress o un servei d’allotjament nascut per néixer?

Els temps de càrrega són lents i dolents, el servei d’atenció al client deficient, les molèsties ferotges i les incompatibilitats de complements un cop plagada la reputació de GoDaddy com a amfitrió de WordPress. Durant molt de temps, principalment associats al sentiment negatiu dels usuaris, les marees es redueixen lentament a favor que un servei de hosting renaixi.


GoDaddy s’ha mostrat intencionat per millorar el rendiment del producte, la usabilitat i l’assistència al client i al producte.

Més concretament, han combinat un impuls important per integrar plenament WordPress en les seves ofertes de productes tant per a principiants com per a professionals amb una sèrie de paquets específicament dirigits a la plataforma..

Aleshores, els seus esforços han tingut un impacte substancial, o GoDaddy és encara un enemic de WordPress? En aquest article, tractarem l’historial sovint farcit de la relació de GoDaddy amb WordPress, la seva nova direcció i els productes i serveis que s’ofereixen..

GoDaddy i WordPress: Then and Now

Fundada el 1997 com a Jomax Technologies, Bob Parsons i el seu equip van rebatejar aquesta companyia de programari GoDaddy el 1999. El seu nom comercial còmic, però memorable, reflectia el plantejament capritxós de l’empresa a la publicitat..

Tot i això, no ha estat una navegació senzilla respecte a WordPress. Els desenvolupadors sovint es van queixar dels temps de càrrega lenta al llarg dels anys i també es van posar de manifest sovint respostes incoherents i culpacions inapropiades del suport tecnològic..

Un blogger es va traslladar a expressar-se en termes forts recentment el 2013:

Dir que són “WordPress Friendly” és com dir que el pit bull és amable mentre utilitzeu cada unça de força que intenteu evitar que m’atacin!!

En els darrers dos anys i mig, però, el nou conseller delegat Blake Irving ha intentat canviar dràsticament l’empresa.

Sota el seu lideratge, GoDaddy ha renovat l’oferta de productes, ha ampliat el seu centre d’atenció al client, ha millorat la formació en suport tècnic i va abordar la representació de les dones de l’empresa. Fins i tot han començat a patrocinar diversos esdeveniments de WordCamp a nivell internacional.

Configuració perfecta del compte de WordPress

Allotjament de WordPress gestionat per GoDaddy.

Allotjament de WordPress gestionat per GoDaddy.

Amb l’allotjament gestionat de GoDaddy, ja no s’aplicarà l’antic advertiment de “Obteniu el que pagueu”. Tot i que el preu continua sent entre els més baixos de la indústria (actualment estan fent una promoció amb hosting bàsic de WordPress a partir d’1 duro al mes), el nivell de valor de l’oferta s’ha disparat..

WordPress ja no és simplement una de les moltes opcions de GoDaddy. En lloc d’això, han convertit WordPress en un ciutadà de primera qualitat en la seva línia de productes amb un conjunt de solucions que el personal descriu com una oferta de productes “estretament gestionada”. Veureu la diferència immediatament després d’activar el vostre compte.

Característiques destacades de l’allotjament de WordPress de GoDaddy

L’oferta de WordPress renovada inclou una sèrie de funcions noves i senzilles. A continuació, hem seleccionat alguns dels més notables.

Tutorials Sidekick

Si ets nou a WordPress, tindràs accés a centenars de tutorials SIDEKICK que demostren com crear el teu lloc web. Els seus vídeos s’actualitzen constantment i tracten temes com l’edició de fotos, la creació de pàgines i publicacions, la selecció de temes i molt més.

WordPress 101

Els vídeos WP101 vénen de sèrie.

Els vídeos WP101 vénen de sèrie.

També s’actualitza amb cada nova versió, WordPress 101 ofereix tutorials de vídeo formatats per a tots els dispositius. Cobreixen tot, des d’instruccions molt bàsiques fins a conceptes més avançats com l’optimització de SEO.

Personal de suport format

Al maig del 2014, GoDaddy va dissoldre el suport de correu electrònic i el bitllet de problemes. Simplement no funcionava. Entre altres problemes, hi ha hagut massa retards en el processament de les sol·licituds de clients i no disposaven de les eines per verificar la informació del client si les sol·licituds s’enviaven des de correus electrònics que no fossin del compte.

Ara bé, el personal d’assistència tècnica s’ha format per resoldre problemes exclusivament per als usuaris de WordPress a través del telèfon i a través de xat en viu les 24 hores del dia, una millora massiva dels nivells de servei..

Augmentada la seguretat del lloc web

Segons Jeff King, director general d’Hostatge i Seguretat de GoDaddy, la companyia ha adoptat una posició cada cop més proactiva contra les amenaces de seguretat fins al final. Algunes de les noves funcions de seguretat de GoDaddy són un bloqueig de correu brossa, actualitzacions automàtiques i còpies de seguretat nocturnes del lloc amb la reinstal·lació d’un clic..

Compatibilitat de connectors

Com s’ha esmentat anteriorment, la compatibilitat de complements era un problema important en el sistema d’allotjament antiga de GoDaddy. Han agafat el seu compromís de millora del producte de WordPress un pas més amb la llista 100 de temes i complements més utilitzats (i sí, aposteu que el total hi és).

Aquesta llista es lliura setmanalment, amb els temes i complements populars de WordPress que utilitzen els clients que acullen WordPress GoDaddy. Curiosament, en lloc de classificar el nombre total d’instal·lacions actives, GoDaddy avalua el canvi net de temes i complements actius en el moment de la seva anàlisi setmanal.

GoDaddy també ha recopilat una llista de complements coneguts per interferir amb la funcionalitat dels seus comptes d’allotjament de WordPress gestionats. Si està activat, GoDaddy les eliminarà complements de llista negra des del vostre compte gestionat en detectar-lo.

Migració de llocs web

Sembla que les opcions de migració també han millorat substancialment. Un blogger va informar que migrava diversos llocs web sense embuts. Durant el procés de migració, podeu previsualitzar els vostres llocs web en un subdomini separat. A més, podeu esperar que es produeixi un augment en la velocitat de la pàgina del lloc web un cop finalitzada.

Vés Pro amb els teus clients existents

GoDaddy Pro és una avantatge per als desenvolupadors.

GoDaddy Pro és una avantatge per als desenvolupadors.

GoDaddy Pro es va crear tenint en compte desenvolupadors, dissenyadors i agències creatives. Combina components bàsics de l’allotjament de WordPress gestionat per GoDaddy (a més d’opcions per a servidors compartits, núvols, VPS i servidors dedicats) amb eines hàbils de gestió de clients.

Podeu utilitzar l’eina de migració del lloc web per transitar clients existents a aquest nou sistema o crear un compte completament nou per a clients nous. A continuació, detallem algunes de les característiques més destacades d’aquest nou producte.

Administració de comptes

Els vostres clients determinen el vostre nivell d’accés, però podeu fer proves de darrere, comprovar el rendiment del lloc, la funcionalitat del complement, la revisió del codi: tota la bola de cera. Fins i tot podeu començar a construir el lloc del vostre client en un domini temporal fins que s’instal·lin en un de final.

Compres racionalitzades

Alguna vegada heu realitzat compres per als vostres clients només per acabar en una web enredada per esbrinar com es pot tornar a transferir la propietat dels seus productes? GoDaddy Pro tracta aquest problema amb els carretons de la compra del client. Hi ha dues opcions:

  1. Ompliu el carro de la compra i, a continuació, envieu-lo al vostre client per a la seva compra.
  2. Realitzeu la compra en nom del vostre client amb la targeta de crèdit que heu de presentar.

Els clients mantenen la propietat mentre treballes en el seu compte amb menys singulars. És una excel·lent opció per tenir i estalvia molta incomoditat en la línia.

Atenció al client dedicada

Quan feu malabars a diversos clients, és fàcil deixar-hi la pilota de tant en tant. GoDaddy ajuda a evitar que això passi, dedicant una línia d’assistència al client als seus clients Pro. Els temps d’espera són més curts, i encara teniu l’opció d’utilitzar el xat en viu.

Una característica addicional que prefereixen molts autònoms és l’opció d’enviar un tiquet d’assistència. Un cop resolt un problema, rebreu una actualització. Això us allibera per continuar treballant als comptes dels vostres clients en lloc de perdre el temps per resoldre problemes enrere.

Accés a un Evangelista de WordPress

GoDaddy manté l’oïda a terra amb la comunitat més àmplia a través del seu evangelista de WordPress, Mendel Kurland. Mendel viatja àmpliament per obtenir informació de desenvolupadors, dissenyadors i propietaris de llocs a tot el món. A més d’establir relacions dins de la comunitat de WordPress, Kurland retransmet els comentaris directament a l’equip de desenvolupament de GoDaddy per augmentar el rendiment i la usabilitat de GoDaddy Pro.

GoDaddy és bo per anar?

Una vegada que una opció potencialment dolorosa per als usuaris de WordPress es considera com a soci d’allotjament, GoDaddy ara és un concursant seriós amb la introducció de hosting de WordPress gestionat. I, ara mateix, podeu provar-ho per només un dòlar al mes (només cal fer clic al botó per obtenir la promoció), així que què heu de perdre?

Allotjament web gestionat per GoDaddy

Han canviat molt per canviar la percepció del client i demostrar la seva fiabilitat com a empresa d’acollida, a més d’afegir novetats innovadores com GoDaddy Pro per a desenvolupadors.

Som curiosos sentir els vostres pensaments. Aquests canvis específics de WordPress són suficients perquè pugueu plantejar-vos allotjar el vostre proper lloc web a través de GoDaddy? O encara esteu a la tanca? Posa’t en contacte mitjançant els comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map