Formes contrastades per millorar el vostre percentatge de conversions amb proves socials

Formes contrastades per millorar el vostre percentatge de conversions amb proves socials

El màrqueting i la psicologia poden semblar dues línies d’estudi molt llunyanes. Però quan es combinen poden fer miracles. Els venedors han estat aprofitant el poder de la psicologia per augmentar les vendes i fer créixer el seu negoci durant anys. La forma més comuna que existeix és mitjançant la col·locació d’un producte, el seu color, el seu embalatge, etc..


La majoria de les vegades els consumidors no identifiquen adequadament les seves necessitats. La qual cosa dificulta tots els passos de compra successius, com avaluar les alternatives disponibles i escollir-ne la més adequada. És comerciant posar un producte correctament davant dels possibles consumidors abans que sentin la necessitat de comprar-lo. I per fer-ho, la psicologia és una eina potent. Per construir la prova social al vostre lloc web, tindreu l’oportunitat de jugar amb la psicologia del vostre client i influir-los en la decisió de fer créixer el vostre negoci..

Què és la prova social?

La col·locació i la fixació de preus dels productes poden ser la primera capa de màrqueting, però a nivell més profund els venedors utilitzen FUD i FOMO.

El FUD el concepte, que significa Fear, Incertacert i Doubt, és tan potent que pot fer que els vostres consumidors potencials s’aturin, pensin i canviïn el seu comportament. FUD i FOMO són ​​dos conceptes similars i es poden utilitzar de forma intercanviable. FOMO significa Fear of Missing Out, que ressona el concepte fonamental del model FUD.

Com fer que els vostres consumidors deixin de fer el que estan fent, triguen un segon a pensar i canviar el seu comportament de compra? Una de les eines més efectives utilitzades per aprofitar el model FOMO i FUD és Social Proof.

Prova social és contingut generat per l’usuari que s’acumula de forma natural al llarg del temps en diferents plataformes de xarxes socials. Les formes més habituals de Prova Social són comentaris en línia, comentaris, valoracions i mencions. Però les proves socials també poden existir en forma de comptes de descàrregues i, nous registres de registre de correu electrònic.

Per què és eficaç la prova social?

Sí, per descomptat, funciona. La por és la primera i més primitiva emoció dels humans i la més forta també. Però l’objectiu de la prova social no és inculcar la por als vostres consumidors. La majoria de vegades la por ja hi serà a la ment dels vostres consumidors. Els consumidors temen comprar el producte dolent, temen perdre productes bons, temen desaprofitar diners, temen no obtenir totes les funcions, temen no obtenir prou ajuda postcompres. La llista pot continuar.

Com a comercialitzador heu de resoldre aquestes pors i dubtes. Però, per què faríeu servir la Prova Social? Doncs us donarem dues raons, però primer posarem llum sobre dues estadístiques. Segons un informe, el 60% dels mil·lenaris realitzen compres reactives per culpa de FOMO. A més, la taxa efectiva de FOMO Màrqueting és del 87%. Ara parlem de teoria.

Segons Robert Cialdini que va escriure al seu llibre Influence: La psicologia de la persuasió, “Veiem un comportament com a més correcte en una situació determinada fins al punt que veiem que altres ho realitzen”. Així que el primer motiu diu que, si veieu un dels vostres amics que realitzen una determinada tasca, us animareu més a realitzar-lo vosaltres mateixos. De la mateixa manera, si veieu que els vostres amics trien un producte entre altres alternatives, és més probable que compreu aquest mateix producte.

I el segon motiu diu que, davant la incertesa, busquem informació d’altres persones. I no només això, suposem que disposen d’informació més exclusiva a la qual no tenim accés i, per tant, qualsevol decisió que prengui valdrà la pena seguir.

Tipus de proves socials per impulsar la conversió

Aprofitant la prova social, podeu augmentar les vendes i portar el vostre lloc web a un nou nivell. Sense més detalls, mirem algunes de les maneres més efectives d’afegir proves socials al vostre lloc web i augmentar les conversions..

1. Activitat del client en temps real

L’activitat al client és una manera excel·lent de fer conèixer als visitants del lloc el que fan els usuaris antics al vostre lloc web. Això també millora enormement l’experiència de l’usuari a la navegació pel vostre lloc web. Mostrant l’activitat en temps real del públic del vostre lloc, podeu bàsicament crear proves socials al vostre lloc web i animar a altres a fer el mateix en el procés.

Activitat del client en temps real

NotificacióX és una de les eines més efectives que us permet mostrar automàticament i en temps real l’activitat del client i generar proves socials instantànies al vostre lloc web. Aquest complement GRATU forT per a WordPress us permet crear credibilitat instantània per a la vostra empresa i augmentar la vostra taxa de conversió immediatament.

Voleu buscar una manera d’afegir notificacions de vendes recents sense servei de tercers? El Complement de notificació de WooCommerce és una bona manera d’afegir un feed de vendes en directe al vostre lloc de WordPress.

2. Utilitzeu la prova social amb urgència

Recordeu la importància que té la por per als venedors. La por a no desaprofitar els productes de bona qualitat a un preu més baix és el que fa que la majoria dels consumidors es despertin a la nit. Però, com a venedor, la vostra feina no consisteix a espantar la gent. La vostra feina consisteix en pal·liar la por i incitar-los a prendre una determinada actuació amb urgència. Aquestes accions poden ser una de les següents:

 • Compra el teu producte
 • Inscriu-te als teus butlletins
 • Deixa un comentari
 • Donacions de penyora

Però, com es crea la sensació d’urgència? Una gran eina seria l’animació d’aparició de Pop-Up. Definiu el contingut dins d’un quadre emergent i el quadre emergent només apareix quan es realitza una acció determinada. Aquesta aparició imprevista i sobtada del quadre emergent no deixarà de cridar l’atenció dels usuaris.

NotificacionsX caixes emergents

NotificationX us permet crear quadres emergents que poden contenir qualsevol forma de missatges de demostració social. Inclou amb diverses plantilles integrades, que podeu implementar a l’instant un cop l’heu emplenat amb el vostre propi contingut.

WooCommerce Scheduler WordPress Plugin

O podeu utilitzar un complement com el Scheduler per a WooCommerce per afegir ofertes de temps limitat o temporada. Utilitzeu el temporitzador de compte enrere integrat per mostrar als clients la quantitat de temps que queda per obrir un acord. I podeu programar automàticament les hores d’inici i finalització, així com una notificació per correu electrònic per a articles fora de stock.

3. Exposició o popularitat en mitjans socials

L’exposició a mitjans de comunicació social és un procés bidireccional. Els primers comercialitzadors curen la prova social de diferents plataformes de xarxes socials i els segons aprofiten per assegurar-se que tinguin una forta presència en línia.

Exposició o popularitat en mitjans socials

Això pot passar encoratjant més persones a deixar comentaris i valoracions per al vostre negoci. Un cop establerta la prova social amb una forta presència en línia, més gent se sentirà animada a romandre connectada als vostres comptes de xarxes socials per a futurs anuncis, com ara ofertes de descompte i actualitzacions de funcions. I podeu utilitzar fàcilment un complement de WordPress de xarxes socials per afegir els vostres enllaços, comptes socials, publicacions recents i molt més al vostre lloc.

4. Testimonis del client

En un enfocament de màrqueting intel·ligent, el propietari de l’empresa sap que els clients satisfets poden conduir les seves vendes més que el públic o el representant persuasiu. El que fan els testimonis de clients és que dóna al vostre lloc web una credibilitat molt necessària.

Testimonis Prova social

Revisió del tema total de WordPress

En mostrar els comentaris positius que han deixat els teus clients, pots crear proves socials instantànies al vostre lloc web i animar els altres a provar el seu servei. Si utilitzeu Elementor Page Builder al vostre lloc web, podeu provar complements per a Elementor per mostrar testimonis atractius al vostre lloc web amb facilitat. En cas contrari, hi ha molts bons complements testimonials de WordPress que podeu utilitzar per afegir una secció de testimonis al vostre lloc.

5. Avaluació de persones influents o experts en indústria

En els fenòmens de màrqueting actuals, el màrqueting d’influencer s’ha convertit en un gran negoci per al creixement del vostre negoci. L’objectiu d’aquesta estratègia de màrqueting és arribar a un públic completament nou. Atès que els influencers famosos tenen els seus propis grups de seguidors grans, us ofereix una oportunitat interessant per aprofitar-la. Quan recomanen o esmenten el vostre producte a través dels seus canals, us provocaria que molts seguidors de confiança els intentin comprovar. Així és com amb aquesta tècnica de prova social pots portar el teu negoci a una alçada més nova.

Posem per exemple: Bob WP persones influents en WordPress. Amb les seves recomanacions expertes a través de les revisions de Podcast o YouTube, més gent està disposada a comprovar el que ofereix el vostre producte i provar-los ells mateixos. És per això que el màrqueting Influencer pot ser absolutament crucial per al reconeixement de la vostra marca i per arribar a un públic més ampli.

6. Integracions amb altres plataformes

L’associació empresarial pot ser molt essencial per al creixement de la vostra empresa. És una estratègia de màrqueting molt popular per arribar a un nou conjunt de bases d’usuaris i accedir també a nous productes. El que és més important, més integracions amb plataformes populars animarien la gent a confiar en els vostres productes.

Integracions de rodes optin wp

WP Optin Wheel Integracions

Penseu-hi d’aquesta manera quan, en comprar a una botiga de comerç electrònic, acostumeu a comprovar l’autenticitat primer, oi? Després de veure integracions d’altres plataformes, ens sentim molt més còmodes per confiar en l’empresa. Amb aquesta tècnica de prova social, podeu fer que el vostre negoci sigui versemblant als nous visitants i millori massivament la vostra conversió.

7. Nombre de quotes socials

Avui en dia, la plataforma de xarxes socials afecta molt als visitants des de la lectura de qualsevol bloc fins a prendre decisions de compra. L’exposició de comptes de quotes socials al vostre lloc web aporta proves socials instantànies al contingut. Anima la vostra audiència a confiar en la vostra empresa i a provar el que oferiu.

Al llarg dels anys, la compartició social ha estat una forma demostrada d’impulsar la conversió del lloc. En termes de màrqueting de contingut, mostrar el nombre total de comptes de participacions al vostre bloc influeix en altres visitants per comprovar-ho. Quan més gent comparteixi o vegi el contingut, és probable que s’engreixi més.

8. Valoracions i comentaris

Bàsicament, les valoracions i ressenyes en línia mantenen la reputació completa de la vostra plataforma empresarial al món exterior. És una oportunitat per deixar una bona primera impressió entre els visitants del vostre lloc. Si els clients més nous es sentiran interessats a comprar els vostres productes, si els vostres clients deixen comentaris positius per provar el vostre servei.

Avaluació i valoracions Social Proof

Segons la investigació realitzada per Assessor El 90% de les persones no van comprar cap producte d’Amazon amb menys de 3 classificacions. No només això, el 50% de les decisions de compra es prenen després de visitar qualsevol lloc quan es revisen comentaris positius amb bones valoracions. Per tant, és per això que és absolutament crucial aprofitar la prova social a la vostra plataforma empresarial mostrant les valoracions dels clients.

WooCommerce té les classificacions integrades, juntament amb l’opció de permetre només comentaris de clients reals. D’aquesta manera, les vostres opinions són reals i de confiança.

9. Mencions de Mitjans de Comunicació Social

Menció a les xarxes socials significa que la gent et etiqueta a les publicacions o als comentaris per demanar la teva atenció. En aquest moment i època, és la manera més popular de fer sonar el vostre nom de la marca a tot el món. Així, sempre que la gent recomani la vostra empresa a través del seu compte, pot ser molt beneficiosa per a vostè. Funcionarà com a prova social i altres persones se sentirien influenciades per provar-ho en el procés.

Mencions a Mitjans de Comunicació Social

Així és com les mencions de les xarxes socials poden tenir un impacte enorme en el creixement del vostre negoci. Amb l’ajuda del complement de màrqueting FOMO NotificationX, podeu mostrar fàcilment les mencions de les xarxes socials al lloc web. Podeu connectar els vostres comptes de les xarxes socials amb Zapier i començar a aprofitar la prova social al vostre lloc mitjançant finestres emergents sempre que algú us ho recomani..

10. Recomanacions del client

Recordeu la dita: “Els clients sempre tenen raó?” No és gens interessant que també siguin coses més importants del vostre negoci. Doncs bé, les paraules valuoses dels vostres clients satisfets poden generar una gran font de trànsit per al vostre negoci. Malauradament, moltes persones sovint no s’adonen de la importància d’aquest aspecte. Segons la investigació realitzada per Diari de PR de Ragan, El 83% dels compradors està influenciat en realitat per les recomanacions dels seus amics i familiars.

El mateix truc també es pot aplicar per al vostre magatzem alimentat per WordPress. Amb l’ajuda de NotificationX, podeu mostrar increïbles teasers de revisió dels vostres complements de WordPress i fer créixer el vostre negoci.

11. Publicacions o productes populars

La publicació de publicacions o productes relacionats és una de les maneres més populars de fer que els vostres visitants comprovin què més ofereixen. És una tècnica força eficaç per ajudar els usuaris a trobar el que busquen exactament. En trobar les alternatives al mateix lloc, no haurien d’anar a un altre lloc. Per tant, pot ser molt beneficiós mantenir interessat el vostre públic i augmentar el compromís del lloc en aquest procés.

Publicacions o productes populars

Per a una plataforma de comerç electrònic, podeu categoritzar els vostres productes a productes més venuts o més populars. Les seccions visibles com aquestes podran agafar els visitants immediatament i connectar-se als altres productes. Amb l’ajuda d’aquesta tècnica de prova social, és així com podeu disparar la conversió del vostre lloc. Per exemple, WooCommerce inclou un widget “Products by Rating” ja integrat. Així, podeu anunciar els articles més valorats a la barra lateral, al peu de pàgina o a una altra zona preparada per a widgets. O bé utilitzeu la funció integrada de promoció WooCommerce (a la pestanya “Productes enllaçats” quan creeu un producte) per recomanar articles complementaris a la pàgina del vostre producte, com la secció “Altres també comprats” de la imatge de dalt.

12. Utilitzeu la prova social de persones rellevants

En psicologia del màrqueting, si podeu mostrar el vostre nombre total d’informació del comprador amb la ubicació al lloc web, això influirà en els vostres nous visitants per obtenir el vostre servei en aquest lloc. En mostrar les alertes de notificació de vendes en temps real al vostre lloc web, és altament eficaç afegir credibilitat al vostre negoci i impulsar la conversió del vostre lloc a gran escala..

13. Subscriptor de correu electrònic o compte d’usuaris

Els butlletins de correu electrònic són una manera fantàstica de fer anuncis sobre les properes actualitzacions de funcions i ofertes de descompte. Però sovint, els usuaris potencials no s’inscriuen a un nou butlletí informatiu que tinguin correu brossa. A ningú li agrada rebre correus electrònics que no els aportin cap valor.

Com convèncer aquestes persones que no volen que s’inscriguin al vostre butlletí? La resposta és senzilla: Prova social. Un cop que vegin que els altres s’inscriuen feliços al vostre butlletí, es veuran més motivats a registrar-se.

Abonat per correu electrònic o compte d’usuaris

Si us pregunteu com podeu mostrar les alertes d’inscripció de correu electrònic al nostre lloc web, podeu utilitzar NotificationX. Aquest complement us permet mostrar les subscripcions recents com atractives alertes de notificació al vostre lloc web sense codificació.

Llista de Newsletter

O bé podeu crear la vostra secció de trucada personalitzada mitjançant la creació de pàgines. Per exemple, amb WPBakery o Elementor podeu inserir fàcilment una secció de crida que inclogui la vostra prova social juntament amb un formulari de registre.

14. Torneu a presentar el contingut generat per l’usuari

Els usuaris poden lloar el vostre negoci o us podrien fer fora de forma brutal a les plataformes de xarxes socials. Així que sí, el contingut generat per l’usuari pot ser un malson. Però, com a comercialitzador, podeu obtenir comentaris positius i utilitzar-los com a prova social al vostre lloc web. Els fitxers multimèdia generats per l’usuari, els blocs de ruta i els vídeos de revisió són un bon contingut de màrqueting que es pot utilitzar com a prova social al vostre lloc web i tornar a compartir-lo a les xarxes socials.

15. Compromís de comentaris en publicacions de blocs

Els blocs són la segona forma més popular de contingut en línia just després dels vídeos. Malgrat la introducció de noves formes de contingut en línia, els blocs no han perdut la seva popularitat. Animeu els lectors a que es dediquin i deixeu un comentari propi, mostrant-los nous comentaris.

Compromís de comentaris a les publicacions del bloc

Una manera senzilla d’aconseguir-ho és afegir un widget “Comentaris recents” a la barra lateral o al peu de pàgina. Aquesta és una tècnica que molts blocs populars utilitzen, inclosa WP Tavern.

De forma alternativa, podeu mostrar les alertes de comentaris mitjançant un complement com NotificaitonX. Amb el complement instal·lat, podeu mostrar els comentaris recents realitzats pels usuaris com a finestra emergent. Amb aquesta tècnica de prova social, podreu animar el vostre públic a participar en la discussió i augmentar el compromís al vostre lloc web.

16. Premeu Cobertura per obtenir credibilitat

La cobertura de premsa és la forma de màrqueting més antiga. Des de principis dels anys 1900, els venedors han estat aprofitant els anuncis de televisió i els mitjans de comunicació per exposar-los. I és impressionant el nombre de persones que veuen regularment la televisió, llegeixen revistes i segueixen blogs populars. Però, com reforçar aquesta cobertura al vostre mercat objectiu potencial?

Cobertura de premsa per obtenir credibilitat

Es visualitza al lloc web, per descomptat. La manera més senzilla i senzilla de reforçar el vostre missatge de màrqueting entre els vostres clients potencials és crear un aparador dels recursos on es revisaven o apareixien els vostres productes. Incloeu el logotip, una cita de l’article i, per descomptat, un enllaç perquè els vostres lectors el puguin consultar. Aquest mètode de reforç és igualment eficaç per a anuncis publicitaris de televisió, ressenyes de blocs afiliats i blocs de comparació.

17. Principals logotips del client

Els diners guanyen diners. Això és cert per a generar nous clients. Els consumidors antics tenen el poder de convertir la nova base d’usuaris. També us poden ajudar a entrar en un segment de mercat completament nou. Per això, és important ressaltar els vostres socis oficials perquè altres empreses se sentin animades també a fer negocis amb vosaltres.

Afegiu uns quants logotips o estudis de cas per crear proves socials al vostre lloc i donar-li la credibilitat al vostre lloc per portar-lo al següent nivell. Si utilitzeu un creador de pàgines, podeu dissenyar un impressionant Logo Carrusel en molt poc temps.

Carrusel amb logotip

Logo Carousel Pro és un sistema de gestió de logotips bell i potent per a WordPress. Permet mostrar i gestionar diferents logotips de l’empresa fàcilment mitjançant un panell de configuració de generadors de codi curt fàcil d’utilitzar com a carrusel, vista a la graella, llista, filtre i moltes maneres més. Té més de 100 funcions útils premium que us ajudaran a mostrar els logotips amb els estils més senzills, ràpids i únics.

Aquest complement us ajudarà sens dubte a mostrar els vostres logos de forma molt elegant i intel·ligent que qualsevol altre. El tauler de configuració útil de Logo Carousel Pro també us ajudarà sens dubte a mostrar els logotips de la vostra manera més sorprenent. Qualsevol que tingui les habilitats mínimes de WordPress o tecnologia-savieig pot manejar fàcilment aquest complement. Aquí obtindreu tot sobre Logo Carousel Pro que no podeu perdre al vostre lloc. Després de recórrer tota la llista de funcions i descripcions, podreu gestionar el complement fàcilment i mostrar els logotips de manera intel·ligent. Així, anem a veure el que realment teniu amb Logo Carousel Pro.

18. Mostra els teus millors números

Com a negoci pot haver-hi múltiples fites que considereu com a proves del vostre creixement. Per exemple, en quants dies en què arribeu 100K descàrregues / compra pot ser un gran contingut de màrqueting. Si posem un punt de mira sobre les figures clau del vostre negoci, influirà que els visitants del vostre lloc confiïn en la vostra empresa.

Mostra els vostres millors números

Aquesta tàctica de prova social té un historial demostrat d’obtenir més conversions. Tot i això, us recomanem que compareu primer aquest número amb la mitjana de la indústria. Aquestes xifres de números us ajudaran a crear una imatge positiva sobre el vostre negoci en la ment del vostre mercat objectiu. Si esteu dins de la creació de pàgines Elementor, podeu destacar la informació clau de la vostra empresa d’una manera impressionant.


Per completar-ho, és absolutament innegable la importància d’aprofitar les proves socials al vostre lloc. L’èxit de tota la vostra empresa depèn de la manera d’implementar la prova social al vostre lloc. Per molt bons que siguin els vostres productes o serveis, gairebé mai podreu influir en ningú per provar-los sense ell. Per això, heu de trobar l’eina adequada per afegir proves socials al vostre lloc i portar el vostre negoci a una alçada nova.

Hi ha moltes solucions de WordPress que podeu utilitzar per afegir proves socials al vostre lloc. Aprofiteu el temps per plantejar-vos què necessiteu el vostre lloc i utilitzeu plugins per a enllaços socials o aparells emergents segons sigui necessari. O bé, aporta una solució per a proves socials com NotificacióX una prova. Fins i tot hi ha GRATU .T versió completa de funcions bàsiques per començar a crear credibilitat per al vostre lloc WordPress.

Què en penses, de les eines de demostració social que hem esmentat? Feu-nos saber si hem perdut algun punt de la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map