Feu créixer el vostre negoci de WordPress amb butlletins de notícies

Feu créixer el vostre negoci de WordPress amb butlletins de notícies

Els butlletins informatius són les maneres més eficaces de connectar les marques amb els seus clients i clients. Permeten comunicar-se de manera senzilla però assequible. Com a comercialitzador, considero que els butlletins destaquen com a alternatives increïbles a altres canals degut al factor de confiança. Els butlletins són efectius per a empreses de totes les mides i dominis. Actuen com a finestra personal per als vostres clients, empleats, venedors, persones interessades en el vostre negoci en general.


En aquest article, aprendrem a utilitzar butlletins per fer créixer el vostre negoci de WordPress. També portaré una guia de 7 passos per crear butlletins per a la vostra empresa. Guardeu-vos per explorar el tema en detall.

Per què butlletins informatius el 2020

La resposta senzilla és “devolucions”. El màrqueting per correu electrònic genera un ROI de 4200%. Per descomptat, el màrqueting en xarxes socials cada cop és més popular, però n’hi ha més. Tant els paisatges de Social Media Marketing (SMM) com els paisatges SEM estan amuntegats. Heu de competir contra desenes de milers de competidors i fer-vos notar és difícil, fins i tot si feu servir les millors eines de SEO de WordPress del mercat. També, a enquesta diu que el 80% dels nord-americans utilitzen ni més ni menys que un adblocker. Redueix l’efectivitat d’aquestes plataformes.

Juntament amb això, també vull ressaltar que totes aquestes activitats estan destinades a generar “oportunitats”. Per recollir aquests missatges, heu de crear contingut convincent i convèncer els lectors perquè comparteixin la informació de contacte. Les adreces de correu electrònic pertanyen als clients que ja us han subscrit. Això vol dir que ja estan interessats i reduir l’embut de venda. Perdre l’oportunitat d’arribar a ells és un greu error i ho hauríeu d’evitar de tota manera.

La manera més fàcil de fer créixer la vostra llista de correu electrònic amb WordPress és implementar un complement o dos. Podeu incloure l’ús d’un complement per afegir formularis d’optinització de butlletins a través d’un formulari emergent, roda d’optin (tornada per guanyar) o una pàgina de destinació dedicada.

Què cal fer després d’obtenir les adreces de correu electrònic dels vostres clients? No els podeu enviar correus electrònics de màrqueting tot el temps, sinó que us marcaran com a correu brossa. No comunicar adequadament és igualment desaconsellable. Els butlletins informatius solucionen la bretxa entre màrqueting de contingut i comunicació basada en el valor amb els vostres clients i clients.

El 2020 és el moment adequat perquè pugueu desenvolupar les vostres campanyes de màrqueting per correu electrònic o en iniciar-ne una, si no ho esteu fent actualment. Això ajudarà a gestionar el pressupost i arribar als clients i als clients existents de manera eficaç. Per tant, com a venedor comercial, què hauria de ser el primer que us vagi a la ment? Vegem que a la secció següent:

Configureu l’agenda i netegeu la vostra llista de correu

Per regla general, qualsevol activitat s’inicia només després de la definició del seu propòsit. Us suggereixo que comenceu establint el resultat desitjat. Què voleu que faci la gent després de llegir la vostra comunicació? Voleu que utilitzin un codi de referència, un cupó de descompte o que els expliquin algun esdeveniment proper? Establir una agenda clara us ajudarà a esbrinar la direcció en què heu d’anar.

Un dels consells més importants que us ofereixo és netejar la vostra llista de correu. Elimineu els subscriptors que estiguin inactius, donin lloc a missatges de correu electrònic rebuts o que no s’utilitzin. Això és especialment beneficiós perquè pugueu fer servir els vostres butlletins segons el que més li agradi. Podeu ampliar els destinataris de forma gradual per obtenir-ne més compromís.

A continuació, us detallo 7 passos per crear bons butlletins per a la vostra empresa. Podeu utilitzar aquests principis per a gairebé qualsevol tipus de butlletí.

Guia de 7 passos per crear butlletins impecables cada vegada

Creeu butlletins de notícies impecables

Abans d’avançar, heu de saber que els diaris difereixen molt de les altres formes de contingut. Depenen del contingut textual per transmetre valor mentre banquen sobre visuals per estètica. Han de portar els lectors a fer clic al botó CTA al més aviat possible. D’alguna manera, és l’art de curar diversos elements de contingut petit per desencadenar ràpidament una acció desitjada. Comencem amb el procés de disseny:

Pas 1: Comenceu amb el CTA

Sí, ho heu llegit bé. El botó Call to Action (CTA) hauria d’estar al centre dels vostres esforços. Es poden tractar de cupons gratuïts, codis de derivació, enllaços per adquirir articles / serveis o RSVP a esdeveniments de la seva ciutat. També podeu demanar recomanacions i recollir comentaris. Saber què ha de fer l’audiència ajudarà a donar forma als detalls que els obligaran a fer-ho.

És fàcil afegir una trucada a l’acció a WordPress. Amb l’ajuda d’un complement de creador de pàgines, codi curt, formulari o optin, podeu tenir un CTA al vostre lloc en pocs minuts.

Pas 2: creeu una línia d’assumpte fluida

Això és el primer que veuran els destinataris. L’has de fer com la que vols llegir personalment. La majoria de nosaltres decidim si obrim un missatge o no en qüestió d’uns quants mil·lisegons. Per tant, hi ha algunes maneres de garantir que la vostra assignatura segueix sent rellevant:

 • Eviteu les línies genèriques de temes.
 • Mantingueu-lo limitat a 5-7 paraules. Això també millora l’experiència de les persones que utilitzen telèfons mòbils.
 • No hauria de semblar-se: COM ESTÀS AFECTANT ELS TREBALLS DE TREBALL o SÓN ELS QUE TENIEN AMB ELS POBLACIONS DE POBLACIÓ19. Mantenir sempre la capitalització normal.
 • Eviteu utilitzar massa emojis.
 • No tracteu d’utilitzar signes d’exclamació a menys que ofereixi premis o premis. Això fa que es marqui com a correu brossa en la majoria dels casos.

En poques paraules, no donis motius als seus subscriptors per saltar el butlletí. Feu-lo digne de fer clic i fixeu les expectatives aquí.

Pas 3: Afegeix un costat visual de la història

Els gràfics només estan segons la línia de l’assumpte quan es tracta de captar el vostre públic. Us recomano que utilitzeu fotografies d’imatges gratuïtes o imatges sense royalties per evitar problemes d’infracció de drets d’autor. La imatge ha de ser rellevant i atractiva. Penseu en utilitzar subtítols per explicar la història i estalviar espai per a contingut textual. També podeu utilitzar colors rellevants per combinar el propòsit d’enviar les notícies o simplement coincidir amb el color de la vostra marca. Hi ha moltes opcions gratuïtes en línia que podeu utilitzar per crear imatges per al vostre blog de WordPress i per als vostres butlletins.

Recordeu que el nostre cervell processa gràfics 60.000 vegades més ràpid que les dades textuals. A continuació, es dóna un bon exemple:

Afegiu un aspecte visual de la història

Pas 4: Escriviu el cos de correu electrònic com un culturista

No estic gens de broma aquí. El culturisme clàssic tractava d’estètica ben proporcionada. El vostre butlletí també ha de semblar proporcional i agradable als ulls. Algunes de les qualitats que cal incloure són:

 • Línies curtes i paràgrafs breus.
 • Ús adequat de capçaleres.
 • Si és possible, distribuïu el contingut per blocs.
 • Subratlleu consells, informació útil i missatges.
 • Alineu-vos a la dreta si és massa llarg, per a una millor visibilitat.
 • Mantenir la coherència amb la comunicació prèvia si escau.
 • Optimitza per a tots els dispositius i mides de pantalla.

Es tradueix en una apel·lació neta, concisa i convincent a l’estructura. Per descomptat, posar només informació rellevant és obligatori, però l’ús adequat del llenguatge és igualment necessari. Intenta mantenir-te educat, una mica casual però poc professional. L’organisme ha de contenir totes les dades rellevants sobre el motiu pel qual cal fer clic al CTA. Mantenir-lo valuós i educatiu us costarà molts quilòmetres. Les eines són útils en forma de plugins per a màrqueting de correu electrònic com en el cas dels llocs WP, mentre que els CRM per a altres. Ajuden a la construcció plantilles de correu electrònic atractives sense esforç.

Pas 5: tallem el greix

Després de muntar el butlletí, sempre trobareu algunes porcions que no aporten prou valor. Podeu parafrasejar-les o ometre-les segons calgui. Tallar el greix és bàsic per mantenir el contingut final cruixent i digne de lectura. Aneu passant-hi diverses vegades mentre llegiu la prova i editeu-les. Això només resultarà en una còpia millor i captivadora.

Pas 6: trieu el temps i la freqüència d’enviament adequats

Aquesta és la part tècnica per arribar a les masses. Ajuden a definir l’estratègia adequada. Heu de decidir la freqüència adequada i enviar el temps si voleu un màxim de valor màxim. Com molts venedors, també estic d’acord que enviar el butlletí el dilluns o el dimarts al matí és el millor moment. Els subscriptors probablement el llegiran mentre passen per correu electrònic de treball.

Una vegada més, això és subjectiu. Si sou propietari d’un restaurant o sala de cinema, els divendres us podrien resultar més favorables. Podeu anar a qualsevol freqüència com ara diàriament, setmanalment, mensual o fins i tot anualment en casos extrems. L’únic que heu d’assegurar és que no desbordeu els lectors fins al punt que es donen de baixa.

Pas 7: Mesura i puja el nivell

No hi ha panacea per escriure butlletins. Heu d’aprendre de les vostres campanyes anteriors sobre què emociona el vostre públic i què no. Si teniu un lloc de WordPress, podeu instal·lar fàcilment un complement de prova A / B Split. O depenent del servei de butlletí que utilitzeu, es podrien incorporar al vostre pla d’eines d’assaig i anàlisi de divisions.

També podeu utilitzar les eines de Google Analytics que són fàcils de configurar mitjançant el connector de Google Site Kit. La mesura del compromís és un procés continu ja que les persones canvien els seus interessos durant un temps i les tendències també continuen canviant. No obstant això, tenir les eines adequades us ajudarà a nivellar el vostre joc i a mantenir-vos rellevants.

Com ajuden els butlletins a generar un fort informe

En primer lloc, una vegada que els subscriptors fan clic, se’ls adreça directament al contingut sense que hi hagi competidors. En afegir-hi, hi ha més persones que llegeixen correus electrònics durant el temps 18 segons que és superior al passat. Podeu compartir consells, notícies del sector o contingut educatiu; el que els agradaria veure als vostres clients, però no ho aconsegueixen regularment d’altres empreses. Sempre he sentit la necessitat d’alinear la comunicació amb una estratègia de creació de relacions. Més de la meitat (61%) dels consumidors prefereixen que les marques es posin en contacte amb ells des dels correus electrònics. Podeu crear una campanya dividint el contingut dels vostres butlletins o enviant els regals / cupons promesos segons la programació.

Sempre hi ha una certa confiança entre vosaltres i els vostres lectors, ja que us han proporcionat les seves adreces de correu electrònic. Aquest és, amb diferència, el factor més important per a què arrenqui una sèrie d’interaccions personalitzades. Correu electrònic personalitzat rep 6X els tipus de transacció normals. A poc a poc, podeu incrementar la vostra implicació amb les eines d’analítica i crear un contacte íntim amb els vostres subscriptors.

L’impacte de SEO dels butlletins

Els butlletins informatius són canvis de jocs per al vostre SEO. Els vostres subscriptors els poden estalviar i aquest és un dels avantatges més importants en els vostres esforços de màrqueting. Això augmentarà indirectament el rànquing de SEO, ja que condueix el trànsit regularment al vostre lloc web i anima la gent a relacionar-se amb la vostra marca en altres plataformes. Proporcionar “botons de compartir” als llocs de xarxes socials és una bona manera d’obtenir el suc de SEO ja que les mencions d’aquestes plataformes transmeten senyals positives a motors de cerca com Google. Tot això té un preu molt assequible i això és cert que no es pot ignorar.

Over To You

Podem concloure que participar amb la vostra base de consum és fàcil a través de butlletins de notícies sense sonar massa empenta. Les consideracions de costos també actuen a favor. La creació de compromisos amb el pas del temps no és menor que un actiu, ja que no haureu de dependre molt de gastar grans dòlars per obtenir visibilitat. També generen ingressos recurrents molt millors que altres canals a llarg termini. Dit això, és la vostra plataforma personal. Vostè té una llibertat absoluta en la seva aparença i contingut sense que els competidors hi giren al seu voltant. Aquestes són raons suficients perquè aprofiteu els butlletins per fer créixer el vostre negoci durant el 2020 i després.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map