Ets un complement de complement? Com netejar el vostre lloc WordPress

Ets un complement de complement? Com netejar el vostre lloc WordPress

És un protector de complements? Penseu-hi un minut. Al principi sona una mica ridícul, i per descomptat ets ni un d’ells. Però, amb centenars de “experts” de WordPress que recomanen nous plugins cada setmana, no és estrany que alguns llocs web i administradors web acabin una mica… massa equipats per a la tasca a la pràctica. La meitat del temps es complementa amb una garantia que afectarà d’alguna manera la vostra línia de fons positiva i, si és gratuïta, pot ser difícil dir que no.


Sabria, he instal·lat i provat gairebé tots els complements de compartició social que hi ha. Prefereixo no admetre-ho, però estic segur que ho he fet amb l’esperança que una audiència aparegui a l’aire pràcticament prim amb una mica d’empenta del complement adequat. I sé que tampoc sóc l’única.

Els 7 signes d’advertència que sou un plugin de WordPress

Si algun dels senyals d’avís sonen una campana, el lloc de WordPress pot utilitzar una neteja de molla. Continua llegint per veure com podeu accelerar WordPress mitjançant l’eliminació de plugins no utilitzats.

1. No teniu idea del que fan la meitat dels vostres complements

El motiu complet per tenir un plugin instal·lat és utilitzar-lo realment, i si no només no utilitzeu la meitat dels vostres complements, sinó que ni tan sols podeu recordar què haurien de fer pel vostre lloc web, aquest és un mal signe que pot ser que utilitzeu un complement.

2. No podeu actualitzar WordPress a causa dels vostres complements obsolets

Això no només impedeix accedir a la nova funcionalitat de les pròpies actualitzacions de WordPress, sinó que també pot significar que us heu d’abstenir d’actualitzar els complements o el tema perquè ja no és compatible amb la vostra versió antiga de WordPress..

3. Tens més complements que parts de contingut, i el teu lloc web és molt més que poques setmanes

No sempre és rellevant, però sol ser una bona indicació que potser haureu passat una mica per sobre.

4. Mantenir actualitzats els vostres complements és convertir-se ràpidament en un treball a temps complet i heu contractat algú per fer-ho.

Almenys ara teniu algú a bord que us pugui fer la neteja, tot i que potser es mostraran reticents si s’adonen que es reduiran si no eliminarien completament la seva feina.

5. Disposa de diversos complements multifuncionals “resistents” de gran resistència que només utilitza per a una o dues funcions

De vegades menys no vol dir millor o més ràpid. De vegades és millor tenir uns quants plugins més lleugers que facin la mateixa feina.

6. Encara teniu plugins que vau “comercialitzar per a un millor”

De vegades pot ser fàcil oblidar treure el vell quan entra el nou i millor. La bona notícia és que sempre que estiguin inactius, almenys només ocupen espai al fons. La mala notícia és que està obstruint el directori de complements i que pot indicar una situació pitjor i més perjudicial.

7. Teniu instal·lats un munt de connectors que “Segurament usareu algun dia”

Tot i que això pot semblar raonable, és molt millor crear una llista descriptiva dels complements a Evernote o un document de Google i procedir a provar-los amb el pas del temps. Si només teniu un munt de plugins asseguts, és probable que ho facin tot. Utilitzeu-los o perdeu-los.

Per què molts plugins solen ser dolents (i per què cal netejar-lo)

neteja de complements

L’excés de plugins pot fer que la feina sigui més difícil i complicada del que necessita. I, tot i que no hi ha res malament amb tenir molts plugins necessaris, tenir molts plugins que carreguen molts recursos es converteix en un problema. Això pot retardar la velocitat de càrrega del vostre lloc web afegint sol·licituds de http addicionals. En poques paraules, fa que el navegador salti per cèrcols addicionals abans que realment pugui carregar i mostrar el vostre lloc web, fent-lo més lent. I la càrrega del vostre lloc més lenta pot tenir efectes brutals a la línia de fons.

Si el vostre lloc web es carrega de manera molt lenta, podeu veure’s embruixat a causa d’augmentar els percentatges de rebots, perdre la confiança del client, o pitjor, veure un impacte directe sobre les vostres vendes. Per exemple, Amazon va informar que va veure disminució de les vendes de fins a un 1% per cada 100ms més lenta de la pàgina carregada (Font: Strangeloop). Un altre estudi va revelar que un augment de 1 segon en el temps de càrrega va causar una disminució del 7% en les conversions, un 13% menys de visualitzacions de pàgines i un 17% menys de satisfacció del client (Font: Tagman). La bona notícia és que significa que augmentar la velocitat de càrrega ha de mostrar resultats contraris.

Com s’ha esmentat breument anteriorment, els complements també poden accidentalment (o fins i tot no tan accidentalment en casos molt rars) proporcionar forats de seguretat que les persones poden abusar per accedir al fons del vostre lloc..

La darrera raó és menys evident. El fet de tenir massa plugins pot oferir-vos moltes distraccions que permeten de centrar-se en el lloc que necessita estar. Pot convertir-se en una excusa per preocupar-se de les petites coses. I evitar les petites coses pot evitar que trobeu grans oportunitats de negoci o millorar la vostra còpia per augmentar massivament les conversions o trobar temps per a la xarxa i fer créixer el vostre públic..

Com descartar el vostre lloc WordPress

Per sort, netejar els complements no és tan difícil. Esbrineu quins complements realment fan la diferència per al vostre lloc web i, a continuació, us elimeneu de la resta.

Potser tingueu la temptació de preguntar-vos: “Quins són els fonaments generals?” La resposta és que hi ha moltes i moltes opinions diferents sobre aquest tema. I, mentre que algunes persones acostumen a recomanar una gran varietat de complements, d’altres són molt més minimalistes i només suggereixen: Analytics, caching de velocitat, seguretat, socials, SEO i, per descomptat, opt-in.

Per a mi, una pregunta molt més important és quins complements són essencials per a vostè i el vostre lloc específicament?

Hi ha molts tipus de llocs web diferents, amb objectius i necessitats diferents. La bellesa de WordPress és la seva versatilitat i capacitat per afrontar multitud de reptes a través de plugins, però de vegades pot esdevenir una habilitat per al complement dels connectors. A continuació, esbrineu quins són els complements i rebutgeu-ne la resta.

L’ideal és que només desitgeu guardar els complements útils per a l’objectiu que teniu per al vostre lloc web d’una manera molt tangible. Connectors que milloren la línia de fons. Tot i que només teniu un bloc personal, en algun lloc hi sol haver un objectiu mesurable, com ara aconseguir una audiència més gran. I per a empreses, visitants de retorn, participació d’usuaris, subscriptors i vendes. I, segurament, hi ha seguretat. Atès que ningú vol que el seu lloc sigui segrestat durant un temps.

Els complements que voleu conservar

WordPress Plugins que heu de conservar

Connectors per millorar la seguretat

Els complements que augmenten la seguretat del vostre lloc web redueixen el risc de problemes futurs. Efectua la vostra línia de fons de la manera que eviteu haver de gastar diners i hores de frustració intentant recuperar el control sobre un lloc web segrestat per falta de previsió.

Recentment, Kevin va escriure una revisió Hide My WP que explica com el connector augmenta la vostra seguretat amagant el fet que el vostre lloc web funciona amb WordPress, i Tom també va escriure una revisió del complement de Ninja Ninja que també podríeu desitjar. Aquests dos són excel·lents plugins que potser vulgueu considerar per mantenir el vostre lloc segur i segur.

Per cert, els plugins poden proporcionar forats de seguretat a les persones que els maltractin, de manera que tenir menys plugins en excés tampoc és mala idea.

Connectors per millorar la velocitat de càrrega

Millorar la velocitat de càrrega pot reduir significativament les taxes de rebot. En particular, si la velocitat de càrrega del vostre lloc web supera els pocs segons, aconseguir una extensió del cau pot ser una bona opció. No només això, el nostre propi Sourav fins i tot us explicarà com configurar WP Total Cache per obtenir resultats òptims (i no deixeu de consultar tota la seva guia sobre sèries de publicacions en caché de WordPress per obtenir més informació sobre el funcionament de la memòria cau i com podeu utilitzar-la. per millorar el lloc de WordPress).

Com a avantatge, netejar plugins que serveixen de poca funció, a part de proporcionar-vos funcionalitats que realment no utilitzeu, també pot ajudar a disminuir la velocitat de càrrega del vostre lloc web..

Connectors per millorar la participació d’usuari

És important augmentar la participació dels usuaris, ja que mentre més algú s’enganxi i interactuï amb el vostre lloc web, més probabilitats siguin realment atenció al vostre missatge i acabin sent part del vostre públic / convertint-vos en un client que paga. I durant els últims anys, una gran part de la participació dels usuaris és el de “compartir”, i els complements que ajuden a compartir compartiments ajuden a la línia de fons amb més trànsit. Si busqueu un bon complement de compartició per a la revisió de la nostra llista amb els millors complements de xarxes socials, així com l’article de Tom sobre com fer que el vostre lloc web de WordPress sigui més social.

Connectors per millorar les tarifes d’inclusió i les taxes de conversió

Tant si es tracta d’un connector que fa que la vostra caixa d’activació es converteixi millor, com si un plugin que recopili dades sobre el comportament de l’usuari (òbviament, cal que tingueu dades sobre el comportament de l’usuari per esbrinar quins enllaços realitzen la diferència), els plugins d’optin són, òbviament, és important per a la vostra línia de fons i aconseguiu romandre. Un dels mòduls que recomanem per augmentar les taxes d’inclusió és OptinMonster.

Pràcticament val la pena conservar qualsevol complement que tingui un impacte directe o indirecte sobre la línia de fons. I qualsevol complement que només tingui res a fer res fa un petit viatge i no tornarà mai més.

Com es mesura l’eficàcia dels complements i el seu efecte en la velocitat de càrrega

Velocitat de càrrega d'efecte dels complements

Configureu Google analytics o la vostra eina d’analítica preferida per provar plugins que us ajudaran en els percentatges de conversió. Si mai no heu provat els resultats sense ells i només suposeu que tenen efectes positius, feu-ho. Prova les teves conversions sense que el complement estigui activat. Assegureu-vos de donar-li un període de control adequat (tret que hi hagi una immersió molt evident i dolorosa en la conversió, en aquest cas, per descomptat, tornarà a funcionar.) Per analitzar les velocitats de càrrega de la pàgina, podeu utilitzar Eines de pingdom o altres eines gratuïtes, com ara mesurar si un complement retarda el vostre lloc web més del que val.

Important: Assegureu-vos que configureu la configuració a una ubicació de prova específica alhora i proveu-ne la velocitat de càrrega de la pàgina algunes vegades abans de començar a desactivar els complements..

Si teniu moltes coses diferents per provar la velocitat de pàgina, potser el millor seria fer-ho durant les hores menys transitades. I si teniu un lloc web especialment ocupat, o feu un negoci a temps complet, us cloneu manualment o utilitzeu un complement de clonació (la Plugin gratuït de Duplicator és una bona opció).

Tot plegat hauria de tenir el mateix DNS i servidor, per descomptat, només podeu crear el nou bloc en un nom de directori “wpclone” del vostre lloc web. A continuació, podeu provar les velocitats sense deixar que els visitants us vegin embolicant.

Per exemple, una cosa que podria succeir és que si teniu un complement de caixa de desactivació realment maldestre que redueix la velocitat de càrrega, tot i que augmentant el vostre percentatge d’inclusió, pot tenir un efecte perjudicial a llarg termini per tornar els visitants i, de fet, subscriptors.

I ara … La neteja real

Si teniu un ampli llistat de contingut, teniu molts plugins obsolets o els vostres ingressos depenen de que el vostre lloc estigui en funcionament, una bona còpia de seguretat del lloc web abans de començar és una idea fantàstica, si no és una necessitat absoluta (podríeu, per exemple, utilitzar Backup Buddy).

Ara que heu descobert quins complements són útils i quins són inútils (per a vosaltres), ha arribat el moment d’embolicar-vos les mans.

Desactiva i elimina els complements

Per sort, la supressió real dels complements és molt senzilla. Simplement, obriu la vostra pestanya de complements i comenceu a treballar. Desactiveu (si no s’ha fet ja) i desinstaleu l’excés i el no desitjat. A menys que tingueu alguns complements molt desactualitzats o que no funcionin correctament, caldrà eliminar tot, fins i tot les dades sql. Així, no hi ha cap fregament addicional necessari!

Si encara llegiu i heu aconseguit recórrer els vostres plugins i netejar la paperera, hi hauria una altra cosa que us aconsellaria fer. Optimitzeu més el vostre lloc web si apreneu a instal·lar i utilitzar adequadament plugins en memòria cau.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map