Els millors serveis de manteniment de WordPress al web

Serveis de manteniment de WordPress

Petita o gran, avui dia tots els negocis tenen presència. Si voleu ser notats o accessibles, és absolutament necessària una adreça de la carretera d’informació. WordPress és el sistema de gestió de contingut més popular entre els propietaris de llocs web. És fàcil de configurar i mantenir, però pot ser difícil per a alguns, i molesta per a molts.


Perquè un lloc web atragui visitants, és important que sigui ràpid, eficient i orientat al rendiment. Per mantenir un lloc web SEO SEO, es necessita una quantitat considerable de manteniment de manera continuada. El contingut del lloc web pot ser excel·lent, però no podreu seguir el trànsit a no ser que funcioni com una màquina adequada.

Això pot suposar una gran distracció per a un negoci. No voldríeu dedicar-vos a un temps al vostre lloc web, que més aviat dedicaràs a les activitats bàsiques del negoci. Per a gent tan ocupada i per a aquells que no es preocupen massa per la tecnologia, els serveis de manteniment de WordPress són una solució excel·lent. Podeu deixar-ne el més gran i concentrar-vos en el vostre negoci.

Opcions de manteniment de WordPress

Hi ha uns quants proveïdors de serveis que poden tenir cura de tot el manteniment de WordPress per menys de 100 dòlars al mes. Per aquest preu, tenen cura de les actualitzacions de WordPress (nucli, complements i tema), còpies de seguretat i restauració. Alguns poden incloure alguns extres, com ara temps per a desenvolupadors.

Per comprovar si un pla és una bona opció per a vostè, pot ser una bona idea per a les matemàtiques. Consulteu quant de temps invertireu en manteniment i la quantitat de diners d’aquest temps. Encara que no s’afegeixi a la perfecció, encara pot ser beneficiós. Per exemple, és possible que no vulgueu fer alguna cosa que no us sigui, cosa que va bé. De vegades és molt millor deixar que un expert ho manegi.

Els llocs web també necessiten protecció contra els pirates informàtics contra la proa i el programari maliciós. Els pirates informàtics s’han tornat més sofisticats i el programari maliciós més perjudicial. Quan la seguretat és un problema, pot ser millor deixar-la als professionals.

Els serveis de manteniment del lloc web eliminen les preocupacions adjuntes a la propietat del lloc web. La majoria de serveis ofereixen un suport sòlid. Sovint, poden detectar problemes abans de fer-ho i poden identificar-los i explicar-los millor a altres tercers com ara proveïdors de serveis d’amfitrió. També acostumen a ser proactius i poden observar desastres.

Quan contractar ajuda

En poques paraules, per què heu de deixar el manteniment a un proveïdor de serveis de manteniment,

 • Estalvia temps i probablement diners.
 • Us deixa lliures de concentrar-vos en el negoci principal.
 • Estalvia en el requisit d’expertesa interna.
 • Suport sòlid del proveïdor de serveis.
 • Els proveïdors de serveis poden interactuar amb tercers com els serveis d’allotjament.
 • És possible l’acció preventiva i s’eviten possibles temps d’inactivitat.
 • Els proveïdors de serveis poden notar temps d’inactivitat, fins i tot abans de fer-ho.
 • Es tenen cura de les preocupacions de seguretat.
 • Tranquil·litat, deixant problemes negatius als experts.

Si heu decidit que deixareu els serveis de manteniment de WordPress en mans més capacitats que les vostres, la següent pregunta seria: amb qui confiar aquesta tasca? Hi ha molts proveïdors de serveis de manteniment de WordPress, i n’hem seleccionat alguns per fer-ho més fàcil.

Nota: Recordeu que aquesta llista és només per presentar opcions de manteniment de WordPress. WPExplorer no representa ni dona cap garantia sobre les empreses que cotitzen. Feu sempre la vostra investigació per triar el servei adequat per al vostre lloc web.

Fixmysite

Fixmysite

Cerqueu ajuda ràpida i única amb un problema? Fixmysite.com sens dubte pot ajudar. El seu amable i servicial equip us ofereix una àmplia gamma de serveis per a qualsevol cosa que necessiteu. La fixació de preus varia en funció del nivell tècnic de l’ajuda que necessiteu. Actualment (a partir del juny de 2019) Fixmysite ofereix els següents serveis:

 • Errors i personalitzacions del tema $ 39
 • Instal·lació de WordPress 49 $
 • Migració de 59 $
 • Optimització de velocitat 89 $
 • Eliminació de programari maliciós de $ 99
 • Auditoria del lloc 159 dòlars

Tot el que heu de fer per començar és obrir un bitllet amb una descripció detallada de l’ajuda que esteu buscant. Si afegiu icones socials a la vostra capçalera o bé solucioneu un problema amb la paginació del vostre bloc. L’equip de Fixmysite revisarà la vostra sol·licitud per informar-vos de quin pla d’assistència pot ser adequat per al treball i després de treballar. Abans de saber-ho, es farà la tasca i el vostre lloc serà bo com a nou!

Suport tècnic WP

Assistència tècnica WP Manteniment de WordPress

Relativament nova en comparació amb algunes de les altres opcions de la nostra llista, Suport tècnic WP ofereix un manteniment general proactiu per ajudar a que el vostre lloc web funcioni sense problemes.

Els plans comencen a tan sols 45 dòlars mensuals (a juny de 2019) i cobreixen aspectes clau del manteniment d’un lloc. Comença amb una revisió inicial de la salut per solucionar qualsevol problema que pugui tenir el vostre lloc. A més, l’equip d’assistència tècnica WP gestionarà totes les còpies de seguretat del vostre lloc, les actualitzacions bàsiques de WordPress i us ajudarà a millorar la vostra seguretat.

Cerques més? Actualitzeu-vos a un pla de programació o negoci per a solucions il·limitades de llocs, actualitzacions de tema gestionades de WordPress i 30 minuts (60 per a empreses) de millores per personalitzar el vostre lloc. Amb el servei d’assistència tècnica WP, podeu centrar-vos en les vostres tasques comercials diàries i deixar la gestió del vostre lloc en les seves mans capaces.

Però no és tot. WP Tech Support també ofereix serveis d’emergència. Obteniu una correcció ràpida d’asap per només $ 65. Per tant, tant si voleu ajuda de trucada com si només la necessiteu, ofereixen un pla a mida per a vosaltres.

Atenció al lloc web

SiteCare

Atenció al lloc web es va iniciar el 2012 i té un simple objectiu: facilitar la vida en línia dels bloggers i propietaris d’empreses. Tenen un enfocament integral del manteniment. A partir del nivell de codis, fan una ullada detallada als codis i plugins defectuosos, a les imatges inflates, als serveis d’allotjament i a qualsevol xarxa d’anuncis. Busquen els glitches i l’ajusten per millorar la velocitat i el rendiment.

Asseguren que el lloc web és SEO amigable perquè Google pugui llegir, trobar i classificar el vostre lloc web fàcilment. La còpia de seguretat s’executa en temps real. Només es fa una còpia de seguretat incremental que significa que l’espai del servidor s’utilitza de manera eficient. Les còpies de seguretat es creen al núvol d’Amazon.

Per a còpies de seguretat en temps real, la gestió d’actualitzacions de WordPress i la neteja de seguretat i vigilància 24 hores, pagaries 79 dòlars al mes, si pagues durant tot l’any d’una sola vegada..

El seu paquet professional ofereix serveis addicionals: optimització d’atenció al lloc, auditoria de seguretat mensual, augment de l’atenció al lloc, supervisió de l’activitat i suport de comerç electrònic i us costarà 299 dòlars al mes (anualment).

Totes les entrades reben una resposta dins de l’hora. Per evitar els molestos fils, Site Care ha iniciat una funció de walkie talkie mitjançant la qual podeu sol·licitar una sol·licitud de còpia de seguretat de WordPress..

Corba WP

Corba WP

Els números impressionants del lloc web de Corba WP són una indicació de la popularitat dels serveis de manteniment de WordPress.

Amb els seus diversos paquets, podeu adquirir diversos crèdits al mes per fer feina. Aquí, els treballs es refereixen als diferents serveis de WordPress que podeu demanar als desenvolupadors de WP Curve per ajudar-vos. Podeu triar qualsevol cosa del seu catàleg de suport (independentment del temps, cada tasca = 1 crèdit). Això pot significar qualsevol cosa des d’optimització de velocitat, millores de seguretat o actualització de temes o complements. Els seus llocs de treball poden ajudar a augmentar el trànsit dels motors de cerca, reduir la taxa de rebot, accelerar el vostre lloc, augmentar les conversions o fins i tot augmentar la vostra marca.

Es poden sol·licitar feines per correu electrònic i normalment rebreu atenció al llarg del dia. El servei de xat de correu electrònic i xat per problemes urgents fa que el servei sigui atractiu.

El preu comença a partir de 49,99 dòlars mensuals per 1 crèdit, fins a 149,99 dòlars per 10.

Mantenir

MAintainn

Un cop hagueu confiat al vostre lloc web Mantenir, els vostres combats de lluita amb WordPress s’acabaran. Tenen cura de tot WordPress, des del desenvolupament, fins a la seguretat, fins a les actualitzacions del lloc i molt més.

Si no esteu segurs de qualsevol canvi que vulgueu fer al vostre lloc web, Maintainn pot configurar un estadi de prova per tal de provar els canvis sense afectar la funcionalitat del vostre lloc. Cada paquet amb ells inclou una subscripció a Sucuri per al control del costat del servidor i còpies de seguretat nocturnes fora de lloc a Amazon S3.

Per un import de 49 dòlars mensuals per lloc, s’ocupen de les actualitzacions temàtiques i bàsiques de WordPress, vigilància de seguretat 24 × 7 i asseguren còpies de seguretat de llocs. Per obtenir més funcions i control, potser voldreu considerar Enterprise. Amb un pla de 249 dòlars / mes, aquest pla afegeix opcions per a un gestor de comptes dedicat, actualitzacions de la configuració i fins i tot un cicle de revisió del client.

WP Butler

WP Butler

Ja coneixeu Dave Clements de fer-ho amb WordPress? Bé, és l’home que hi ha al darrere WP Butler, un servei de manteniment que tendeix al vostre lloc de WordPress minuciosament. Tot i que hi ha paquets definits, també podeu triar entre una cistella de serveis per afegir al vostre carretó com a servei de pagament en forma de pagament.

S’ofereixen la creació de temes infantils, la memòria cau i la millora general de la velocitat del lloc, la configuració HTTPS, l’auditoria de seguretat, la transferència del lloc i l’auditoria general del lloc. Si no esteu segurs, sempre podeu tornar a un dels plans de manteniment recomanats. El més baix és de 39 dòlars al mes, cosa que el converteix en un dels serveis més assequibles del mercat. O bé, apunteu-vos i inscriviu-vos a un servidor de manteniment de trucada o desenvolupament personalitzat.

Valet

Valet

En comparació amb la competició Valet és un preuat servei de WordPress, però el que obteniu són consultes amb un equip d’experts. Valet manté, desenvolupa i fins i tot migra llocs web de WordPress de gamma alta. Arrangen problemes i ajuden en el desenvolupament de llocs web.

Disseny i desenvolupament, migració i conversions, suport continuat estan a la taula. Asseguren que el vostre lloc està sempre en funcionament i adopten accions preventives i reparadores.

Els seus preus no són immediatament accessibles al seu lloc web i heu d’omplir un formulari basat en el qual valoraran les vostres necessitats i el seu preu. Amb més de 50 anys d’experiència col·lectiva, es poden deixar al vostre servei les vostres necessitats de WordPress.

Mantenidor del WP

WP Maintainner

Mantenidor del WP ofereix serveis a un preu pla de 99 dòlars mensuals per lloc i té accés a hores addicionals per a desenvolupadors a tarifes reduïdes. El que obteniu és un suport escalable i tranquil·litat, tenint en compte que el vostre lloc web té cura.

Manteniment, seguretat, còpies de seguretat i suport estan inclosos en aquest pla. Els professionals de la seguretat de Sucuri gestionen els programes de neteja de programari maliciós i els errors. El servei té com a objectiu mantenir el vostre lloc segur, actualitzat, una còpia de seguretat i un bon funcionament.

WordXpress

WordXpress

WordXpress Ofereix un servei de manteniment mensual senzill per als llocs web de WordPress. Ja no haureu d’escoltar els vostres visitants quan el vostre lloc web s’hagi esgotat. WordXpress el tornarà a fer en línia abans que algú ho notifiqui.

Un gran suport d’un equip jove, canvis il·limitats de contingut, actualitzacions segures, exploració de programari maliciós, supervisió de l’horari, accés als complements premium i fins i tot eines de màrqueting estan disponibles al pla “Menjador amb cotxe” a 199 dòlars al mes. Totes les mateixes funcions, menys l’allotjament inclòs, estan disponibles a 149 dòlars mensuals al pla “Boxcar”. Si és massa, el pla de “Flatcar” de 77 dòlars al mes té límits en la quantitat d’edicions i canvis, més algunes altres característiques premium. Però tots els seus plans ofereixen una gestió i seguretat útils per al vostre lloc.

WP Minder

WP Minder

WP Minder ofereix tota la gamma de serveis de manteniment de WordPress en tres esquemes, el més baix que comença a 60 dòlars i el màxim a 160 dòlars. Està dissenyat específicament per a petites empreses i ofereix un gran suport i protecció a un preu assequible.

La neteja de pirates, la migració del lloc, l’ajuda de complements, l’auditoria de seguretat i la comprovació del rendiment també s’ofereixen fora dels esquemes, de manera obligatòria..

No cal contractes i podeu canviar o cancel·lar plans en qualsevol moment. Hi ha descomptes disponibles per a diversos llocs i podeu discutir-ne les necessitats especials sobre paquets personalitzats.

WP Copilot

WP CoPilot

WP Copilot es basa a Austràlia i les seves hores d’assistència poden funcionar millor per a Austràlia o Àsia. Ofereixen la majoria dels serveis habituals de manteniment de WordPress a preus que comencen aproximadament als 49 dòlars. També podeu disposar de 30 minuts d’ajuda de WordPress mensualment. A més, teniu accés als seus vídeos de tutorial de WordPress per valor de 288 dòlars.

Pensaments finals sobre manteniment de WordPress

Hi ha molts més proveïdors de serveis de manteniment de WordPress. I podeu escollir la vostra opció després de valorar les vostres necessitats. L’equip Automàtic de WordPress fa un bon treball per mantenir el sistema de gestió de continguts de WordPress en una forma excel·lent amb actualitzacions i millores periòdiques. Però per obtenir tots els avantatges d’això, els propietaris de llocs web han d’estar atents als canvis a WordPress.

Els proveïdors de serveis de manteniment de WordPress omplen molt bé la bretxa. També afegeixen una capa de seguretat al vostre lloc web per garantir que teniu un lloc sense errors. L’auditoria periòdica de seguretat, la neteja, l’acceleració dels forats de seguretat i la vigilància constant permeten que el lloc estigui segur de tot el dia contra els pirates informàtics i les infeccions per malware. S’eviten els temps d’aturada potencials i es redueixen els temps d’inactivitat reals.

Així doncs, aneu endavant, assegureu-vos el lloc web i assegureu-vos que sabeu que el vostre lloc web és segur i té un funcionament excel·lent.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map