Els avantatges i els contres del funcionament de WordPress a Ubuntu

Els avantatges i els contres del funcionament de WordPress a Ubuntu

Ubuntu és un dels millors sistemes operatius on executar el vostre lloc de WordPress. Sabem, aquesta és una gran afirmació. I en aquest article, ho intentarem embalar. A més de ser lliurement disponible, també és un sistema operatiu basat en Linux de codi obert.


Amb els anys, Ubuntu ha llançat diverses versions del sistema operatiu. Per a aquest article ens referirem a Ubuntu 18.04.4 LTS, ja que és l’última versió de suport a llarg termini. És imprescindible comproveu la versió d’Ubuntu és possible que estigueu executant tan bon punt inicieu la sessió al vostre equip per primera vegada.

Servidor Ubuntu

A diferència d’altres sistemes operatius, Ubuntu sol llançar una nova versió del sistema operatiu, Sabors d’Ubuntu, a un interval de sis mesos i suport a llarg termini cada dos anys. Té un esquema únic que proporciona cinc anys de suport a les versions d’escriptori i servidor. Juntament amb això, Ubuntu ofereix un programa de suport de nou mesos per a les versions estàndard llançades.

Si esteu llançant un lloc web d’empresa o voleu iniciar un bloc mitjançant la tecnologia del servidor del sistema operatiu Ubuntu, teniu la seguretat d’avantatges fundacionals com ara seguretat de dades i molt més. Primer, anem a exposar els avantatges i els contres d’executar un lloc de WordPress basat en WordPress.

Els avantatges d’executar un lloc de WordPress a Ubuntu

Aprenguem el que és molt bo sobre Ubuntu, que els propietaris de llocs web de WordPress haurien de considerar-lo definitivament com una opció per executar el seu lloc.

Ubuntu és gratuït

Per a un principiant, no us haureu de preocupar de tenir el pressupost per executar el vostre lloc de WordPress a Ubuntu perquè és absolutament gratuït. No calen honoraris de llicència. Ubuntu ha permès a milions d’empresaris, institucions i blocaires professionals aprofitar els seus serveis i llançar el seu lloc web amb més control en comparació amb solucions d’allotjament compartit.

Personalitzable

Tot i que WordPress es pot executar en un servidor alimentat per Microsoft, la majoria dels desenvolupadors de llocs web prefereixen Ubuntu per les seves màquines. Amb l’Ubuntu CLI, que tractarem de manera més detallada en una secció posterior, teniu uns nivells increïbles de personalització tant de com controleu i gestioneu el vostre lloc, com del funcionament intern o el backend del mateix..

Ubuntu és ideal per al desenvolupament

A diferència d’una finestra neta que requereix que l’usuari instal·li una suite de Microsoft Office, Java, Python i un editor de text a l’escriptori o a l’ordinador o qualsevol altra cosa, una instal·lació neta d’Ubuntu farà que el treball sigui molt més ràpid i fàcil. Està dissenyat amb diferents característiques de suport fora de caixa que permeten al programador utilitzar les màquines immediatament després d’adquirir-les. Li falta alguna cosa? Utilitzeu la comanda apt-get per descarregar ràpidament tot el que necessiteu amb una sola línia de codi de molts Ubuntu dipòsits.

Ubuntu: Desenvolupament

Tot i que Windows s’estima molt per la capacitat de permetre a l’usuari multitarea fàcilment amb l’ajuda de la interfície gràfica, els avantatges de triar Ubuntu el superen ja que ajuda a l’usuari a estalviar temps. Un cop us hàgiu acostumat al CLI, podreu desenvolupar-vos de manera molt més eficient i ràpida, mantenint al màxim l’ús dels recursos del servidor..

Actualitzacions fàcils

Ubuntu actualitza el programari de fons sense que us entorpeixi la realització del vostre projecte; per aquest motiu, milions de persones ho prefereixen per Windows, cosa que requereix que el motor es reiniciï mentre s’actualitza. Si publiqueu una actualització no important (per exemple: des d’Ubuntu 18.04.03 fins a 18.04.04), l’actualització serà ràpida, fàcil i no interromp el vostre lloc. Les actualitzacions també són molt més lleugeres.

Ubuntu: actualitzacions fàcils

Documentació extensa

Ubuntu és codi obert la natura ofereix el mateix avantatge que WordPress, està molt ben documentat. Tot el que pugui necessitar, és probable que algú faci un tutorial sobre això. Els usuaris nous veuran que el motor de cerca que triaran es convertirà en el seu millor amic en configurar el seu lloc web.

Més amigable amb recursos

A causa de la falta de GUI Ubuntu és molt més amè per als recursos en comparació amb qualsevol altre programari del servidor. Això allibera espai per executar el vostre lloc, en lloc de mantenir el servidor i els seus processos de fons no essencials.

A més, us permetrà estalviar una mica més. Podeu optar per un servidor més assequible i menys ric en recursos, ja que estalvieu l’ús dels recursos.

Ubuntu està dissenyat amb la línia de comandes Front i Center

Ubuntu està dissenyat amb una excel·lent interfície de línia d’ordres força fàcil d’aprendre com a suport predeterminat del seu Bash. A part d’això, disposa d’altres comandes que simplifiquen la gestió del servidor, l’ús de fitxers locals i l’entorn de desenvolupament.

Segura

Ubuntu aconsegueix gaudir d’actualitzacions de seguretat molt freqüents al seu programari base i ofereix als seus usuaris molta més flexibilitat a l’hora de dissenyar el tallafoc perfecte per al vostre lloc web en comparació amb altres sistemes operatius. Si bé la configuració inicial pot requerir recerca i temps, al final del dia, estareu molt ben protegits.

Permet repositoris addicionals de programari addicional

Ubuntu té diversos dipòsits; a través d’ells, proporciona programari addicional per al vostre sistema. Aquests repositoris inclouen programari gratuït, gratuït i obert que és suportat per Ubuntu, dispositius propietaris, lliures i de codi obert mantinguts per una comunitat, programari recolzat per Ubuntu.

Els desavantatges d’executar un lloc de WordPress a Ubuntu

Analitzem algunes de les raons per les quals Ubuntu pot no ser l’opció correcta per a alguns administradors web.

Curva d’aprenentatge abrupta

Tenint present, és un programari de codi obert que s’adreça més als usuaris de potència, Ubuntu és més difícil de dominar. Els usuaris que tinguin poca experiència utilitzant una interfície de línia d’ordres passaran molt de temps buscant tutorials mentre intenten realitzar tasques. Dit això, un cop entesos els principis fonamentals que hi ha al darrere, el procés d’aprenentatge posterior és molt més senzill i val la pena definitivament allò que treieu.

Requereix perits

Quan es té en compte el tema del desenvolupament d’un lloc web, es requereix d’un expert que ha dominat diferents tipus d’ordres i funcions. Una aplicació web complexa necessitarà que molts desenvolupadors treballin al darrere. Tot i això, un usuari de WordPress hauria d’estar completament a la vegada que comença per si sol.

Dificultats potencials de migració

Si teniu en compte canviar un lloc de WordPress allotjat en serveis d’allotjament compartits, potser tindreu algunes dificultats quan migreu un lloc de WordPress a un servidor alimentat per un sistema Ubuntu..

Consells per executar Ubuntu

A continuació, oferim uns quants consells per ajudar-vos a triar Ubuntu com a lloc d’execució que us mantindrà en el camí correcte.

Actualitzeu el vostre sistema operatiu immediatament i regularment

Després d’instal·lar Ubuntu al vostre equip, s’ha de prioritzar l’actualització del sistema operatiu abans de centrar-vos en el vostre projecte. És aconsellable executar una actualització de la versió més recent del sistema operatiu al mercat. Si no s’actualitza el sistema operatiu Ubuntu després de la instal·lació, hi ha una alta possibilitat de patir dificultats mentre instal·leu repositoris o programari.

Seleccioneu la vostra Pila preferida

Investiga i decideix quina pila de servidors web és la més adequada per a tu. Les dues opcions més comunes són LEMP i LAMP.

Anem a desglossar el que conté cadascun d’ells:

  • LEMP – aquesta pila de servidors està formada per Linux, Nginx, MySQL i PHP.
  • LLUM – l’altra opció popular substitueix Nginx per Apache, i també conté Linux, MySQL i PHP.

Hi ha altres alternatives, però escollint entre aquestes dues asseguraràs una gestió més fàcil del lloc, ja que són les piles més ben documentades disponibles.

Comença a investigar

Comenceu a investigar la interfície de la línia d’ordres, obteniu les ordres més populars i seleccioneu un mètode de connexió preferit. Normalment, quan utilitzeu un VPS alimentat per Ubuntu, haureu de connectar-vos al servidor mitjançant SSH. Si sou un usuari de Microsoft Windows, penseu provar-ho PUTTY. Mentrestant, si utilitzeu Linux o iOS, podreu connectar-vos al vostre servidor a través del terminal.

Apreneu les dreceres del teclat

Aquest és un dels avantatges de tenir el teu WordPress a Ubuntu. Proporciona una flexibilitat que permet a l’usuari configurar dreceres desitjades que escolliu, que us ajudaran amb l’obertura fàcil de les aplicacions, commutació de panells, etc. editor nano o dividint panells amb TMUX, és fonamental familiaritzar-vos amb diverses dreceres de teclat que us ajudaran a gestionar millor el vostre servidor.


És força evident que, a hores d’ara, ja enteneu els avantatges i els contres d’executar un lloc de WordPress a Ubuntu. La decisió és a la fi. Quan es tracta de triar l’amfitrió web ideal per al vostre lloc, hi ha moltes coses per pensar.

Abans de prendre una decisió final, és vital prendre un temps i mirar les opcions disponibles. Com a usuari principiant de WordPress, és important tenir objectius realistes tenint en compte que l’experiència que teniu i els objectius del lloc web que teniu us ajudaran a mantenir viu el vostre somni i a prendre la millor decisió..

Si busqueu un amfitrió gratuït i senzill que no requereixi de molta molèstia, us recomano que us dirigiu el lloc de WordPress a Ubuntu. Sense pressupost, segur que en beneficiaràs. Aquest és un lloc excel·lent on pots iniciar una petita empresa i créixer sense molta empenta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map