El millor allotjament de WordPress per al vostre lloc web

El millor allotjament de WordPress per al vostre lloc web

WordPress és la millor manera de crear el vostre lloc web, però abans fins i tot podeu començar amb temes i complements necessiteu trobar el millor allotjament de WordPress per al vostre lloc web. Això pot ser dur. Hi ha centenars d’empreses que ofereixen plans que a simple vista tenen una aparença semblant. Però no tots els allotjaments són iguals, i hi ha alguns factors clau que voldreu tenir en compte a l’hora de decidir quin és el millor allotjament de WordPress per al vostre lloc web, en particular.


En aquesta publicació, us mostrarem com triar el pla que s’adapta millor al vostre lloc web i compartir els millors plans d’allotjament de WordPress que hem tingut l’oportunitat de provar-los personalment. Comencem!

Bona llista de comprovació d’allotjament

Bona llista de comprovació d’allotjament

Quan cerqueu el millor allotjament de WordPress per al vostre lloc web, hi ha algunes caselles que voleu consultar. Per arribar directament al punt, qualsevol empresa d’allotjament web que valgui la seva sal tindrà el següent:

 • Versió 7 de PHP+
 • MySQL versió 5.6+
 • Suport HTTPS
 • Instal·lació amb 1 clic de WordPress o preinstal·lada (si es gestiona)
 • Memòria cau incorporada *
 • Garantia d’horari
 • Assistència per correu electrònic, xat o telèfon

Els tres primers de la llista us poden semblar una mica estrangers tret que sigueu desenvolupador o si hagueu comprat allotjament abans. Perquè sigui senzill, les empreses d’allotjament fan servir servidors (que són com mega ordinadors) per proporcionar els seus plans d’allotjament. Aquests servidors haurien de poder instal·lar l’última versió de WordPress sense cap problema, que segons WordPress.org actualment és a l’altura de PHP 7.2 i MySQL 5.6.

També us recomanem WordPress HTTPS i també ho fem. Una bona empresa d’allotjament vendrà certificats SSL premium o us permetrà utilitzar un servei gratuït de tercers com Encriptem per assegurar que els lectors de blocs puguin accedir de manera segura al vostre lloc web..

Recomanem que seleccioneu un host que estigui completament gestionat (on WordPress estigui preinstal·lat o mantingut per a vosaltres) o que ofereixi una fàcil instal·lació d’un clic. Tot i que certament podeu instal·lar WordPress manualment en un pla d’allotjament, realment el recomanem només si teniu desenvolupador amb experiència.

Per últim, s’ofereixen bones empreses d’allotjament garanties de funcionament i la part superior de la línia de suport. Les garanties de temps d’ús us asseguren generalment que el 99,9% o més del temps funcionarà el vostre lloc web, deixant una fracció del temps de les actualitzacions del servidor. I el suport és realment clau. Si mai teniu un problema d’allotjament, voleu contactar amb algú. Les bones empreses d’allotjament tindran un parell de maneres fàcils de posar-vos en contacte amb una tecnologia d’assistència.

Tipus de WordPress Hosting

Tipus de WordPress Hosting

Quan es tracta d’allotjament no hi ha escassetat d’opcions. Hi ha plans amb tots els noms diferents de tot tipus d’empreses, però aquí teniu un resum ràpid dels tipus més habituals d’allotjament de WordPress que potser voldreu considerar quan intenteu trobar el millor allotjament de WordPress per al vostre lloc web..

Hosting WordPress compartit

L’allotjament compartit més comú i normalment el més assequible combina diversos comptes d’usuari en un servidor. Això vol dir que esteu compartint recursos com l’amplada de banda i la memòria amb altres usuaris. L’allotjament compartit és perfecte per a nous blocaires, ja que és probable que no necessiteu un munt de recursos al començar la primera i sempre podeu escalar fins a un pla més gran o afegir recursos després.

Quan es tracta d’executar hosting compartit de WordPress, sovint és més que capaç d’aportar el poder que necessiteu. Instal·lar WordPress també és bastant fàcil, ja que la majoria de proveïdors d’allotjament compartits ofereixen un procés d’instal·lació “1 clic”. Només heu de seleccionar WordPress quan us registreu al vostre pla i estareu a punt per començar a blocar gairebé immediatament.

Hosting de WordPress al núvol

El cloud hosting ofereix als usuaris servidors virtuals allotjats al “núvol”, que en aquest cas és una xarxa de servidors de tot el món. L’avantatge de l’allotjament en núvol és que (en teoria) el vostre lloc web mai no anirà a la baixa ja que en un moment donat els servidors de temps haurien d’estar en funcionament en algun lloc del món. El servei d’allotjament en núvol també és famós per la seva escalabilitat, ja que és molt fàcil afegir més recursos a la carta quan els necessiteu.

Recomanem allotjament en núvol per a usuaris experimentats en tecnologia que vulguin administrar la seva pròpia configuració del servidor, però hi ha empreses que ofereixen allotjament en núvol gestionat, cosa que també és una opció viable per a nous blocaires. Com que és escalable, és una opció excel·lent per a llocs web de xarxa social, d’impartició d’imatges o de contingut viral que poden tenir un trànsit fluctuant o esclats grans o esporàdiques..

 VPS Hosting per WordPress

VPS és un servidor privat virtual i és quan una empresa de hosting utilitza un programari per particionar digitalment un servidor físic a diversos servidors virtuals individuals. Aquesta és una opció més assequible per tenir el vostre propi servidor, tot i que requereix habilitats tècniques avançades per funcionar ja que controleu la configuració del vostre servidor virtual..

Per a blocs de mida mitjana o empreses VPS és una excel·lent opció. Només heu de recordar que haureu d’instal·lar manualment WordPress al servidor i administrador de tota la configuració del servidor. Per aquesta raó, recomanem passar temps per aprendre sobre servidors o contractar un especialista.

Servidor dedicat d’allotjament

Un servidor dedicat és el vostre propi servidor independent que podeu llogar a una empresa d’allotjament. Mantenen el servidor físic per a vosaltres, però tots els paràmetres i programari són a les vostres mans. És més costós, però teniu el 100% de control i utilitzeu el 100% dels recursos del servidor, cosa que el converteix en la millor elecció per a un bloc, lloc web o empresa gran..

De forma similar a VPS, us recomanem que contracteu un professional per gestionar el vostre servidor dedicat o dediqueu una gran quantitat de temps a conèixer els diversos paràmetres, programari i idiomes de codificació per operar correctament un servidor. Aquesta no és una opció d’allotjament recomanada per a principiants.

Hosting de WordPress gestionat

L’allotjament de WordPress gestionat és la manera més fàcil (i segons la nostra opinió millor) d’acollir un lloc web de WordPress. Amb l’allotjament gestionat l’empresa d’allotjament optimitza completament el vostre servidor per a WordPress i gestionen totes les actualitzacions i configuracions.

La majoria d’allotjaments de WordPress gestionats es basa en una plataforma compartida o en núvol, cosa que la converteix en una impressió fantàstica per a bloggers, petites empreses, carteres en línia, etc. Tot i això, les bones empreses d’allotjament ofereixen plans de servidor dedicats completament gestionats per a grans llocs web i empreses (és el que fem servir per a WPExplorer).

Quin hosting heu de triar?

Primer consideri el propòsit del vostre lloc web. Un bloc versus una botiga de comerç electrònic tindrà necessitats d’allotjament molt diferents. Els blocs, les carteres personals o els llocs web petits professionals normalment són lleugers i necessiten menys un enorme pla d’allotjament. Com a alternativa, el comerç electrònic, el directori o els llocs socials necessitaran molts recursos i, per tant, un pla d’allotjament més gran i més car.

En la mateixa línia que el primer punt, considereu la vostra qüestió contingut. Un lloc web amb una pàgina funcionarà bé amb un petit pla d’allotjament compartit. Un lloc web d’empresa corporativa amb centenars de pàgines, un bloc actiu i una xarxa d’empleats privats probablement ho farà millor amb un servidor dedicat.

Finalment, el teu trànsit jugarà un paper important en les vostres necessitats d’allotjament. Un nou lloc web trigarà una estona a crear-se el seguiment i fer créixer el trànsit regularment. A menys que ja hagueu establert una presència àmplia en una altra xarxa o lloc de xarxes socials, probablement podreu començar amb seguretat amb el vostre pla d’allotjament i ampliar o actualitzar a mesura que el lloc web creixi.

Comparació senzilla de les millors empreses d’allotjament de WordPress

Tot i que moltes empreses d’allotjament ofereixen funcions similars, no dues companyies d’allotjament són exactament iguals. Cada amfitrió ofereix plans d’allotjament especialitzats i totes les empreses d’allotjament que recomanem són excel·lents per a WordPress. Continua llegint per obtenir més informació sobre els nostres comentaris per obtenir el millor allotjament de WordPress i per descobrir quina és la seva adequació a les teves necessitats.

Bluehost: allotjament de WordPress compartit assequible

Allotjament web Bluehost

Bluehost és un dels majors jugadors en hosting i, per una raó, ofereixen plans d’allotjament assequibles amb molts recursos, bon suport i alguns avantatges addicionals que a qualsevol propietari del lloc web li encantarà. Bluehost ofereix un nom de domini gratuït, SSL gratuït, comptes de correu electrònic gratuïts i ofertes de màrqueting bonus (com ara $ 200 en ofertes de màrqueting per a usuaris més i principals). El millor de tot, els seus plans són algunes de les opcions més assequibles, a més d’ofereixen un descompte del 63% enorme per als lectors de WPExplorer, per la qual cosa no us encantarà?

Més informació sobre Bluehost

Cloudways: Hosting Cloud es facilita

Allotjament web de Cloudways

L’allotjament en núvol és una manera flexible d’acollir el vostre lloc web, però per a alguns usuaris que instal·len manualment WordPress en AWS, Digital Ocean o Azure està fora de les seves capacitats tècniques. És allà on entra Cloudways. Cloudways suporta les plataformes d’allotjament de núvols AWS, Google Cloud, Digital Ocean, Linode i Vultr. Només heu de seleccionar el preferit, tria WordPress com a CMS i deixeu que Cloudways gestioni el procés de configuració per a vosaltres. La millor part sobre Cloudways és la facilitat d’ús. La creació i el manteniment del vostre propi servidor de núvol poden consumir temps, però amb la interfície de Cloudways, disposeu de recursos dedicats (CPU, RAM, IP, emmagatzematge) al vostre abast. Les funcions inclouen una instal·lació de WordPress amb un clic, clonació de llocs, còpies de seguretat, escalada (memòria RAM i emmagatzematge), posada en escena, múltiples bases de dades, a més de tones de complements impressionants (correu electrònic, consola, supervisió, etc.).

Més informació sobre Cloudways

Media Temple: Hosting compartit, gestionat i VPS

Media Temple: Hosting compartit, gestionat i VPS

Media Temple és una impressionant empresa d’allotjament que ofereix una àmplia gamma de productes d’allotjament que satisfan les necessitats de qualsevol lloc web. Ofereixen tot, des d’allotjament compartit per bloggers, allotjament de WordPress gestionat per a persones serioses sobre el seu contingut, VPS per a professionals i fins i tot plans dedicats per a negocis que necessiten recursos addicionals. Tots els plans de Media Temple estan optimitzats i funcionen fantàsticament amb WordPress. A més, ofereixen funcions addicionals, com ara emmagatzematge SSD complet, recursos escalables, exploració de programari maliciós, adreces de correu electrònic, maquinari de primera línia i el millor suport 24/7 premium..

Més informació sobre el temple de mitjans

Kinsta: allotjament de núvols WordPress gestionat

Kinsta: allotjament de núvols WordPress gestionat

Kinsta no és una altra empresa de hosting WordPress gestionada. Ofereixen allotjament en núvol de Google completament gestionat i optimitzat, de manera que, com a client, obteniu tots els avantatges del núvol (allotjament ràpid i segur, pràcticament sense temps d’inactivitat) configurat per donar suport perfectament a WordPress. A més d’això, Kinsta compta amb experts de WordPress llestos per ajudar-vos amb els problemes que pugueu presentar quan utilitzeu el vostre lloc de WordPress als servidors del núvol. Tens alguna pregunta sobre com utilitzar el teu tauler Kinsta? Necessiteu consell sobre com ampliar el vostre pla d’allotjament? No saps com augmentar el límit de memòria? Només pregunta! Altres funcions d’allotjament notables inclouen SSL gratuït, CDN gratuït, còpies de seguretat diàries i fins i tot migracions gratuïtes.

Més informació sobre Kinsta

WP Engine: allotjament de WordPress gestionat de manera premium

WP Engine: allotjament de WordPress gestionat de manera premium

Quan es tracta de triar el millor allotjament de WordPress per al vostre lloc web de WordPress, us recomanem molt que WP Engine. Només ofereixen plans d’allotjament de WordPress gestionats i són excel·lents en el que fan. Concretament, tota la seva plataforma d’allotjament està construïda a la part superior de la tecnologia. Han creat un entorn optimitzat per a WordPress basat en regles dissenyades i codificades personalitzades perquè els servidors puguin avaluar les sol·licituds del navegador, equilibrar la càrrega del servidor i integrar EverCache per escalar recursos. Bàsicament, tot això significa que el vostre lloc web pot funcionar perfectament al màxim rendiment sense haver de gestionar res relacionat amb el servidor. WP Engine també ofereix suport professional d’experts de WordPress, 24 hores. Així que, fins i tot si necessiteu una mica d’ajuda un diumenge, hi haurà ajuda a l’abast. Altres funcions d’amfitrió inclouen entorns de posada en escena, opció SSL gratuïta, multisite WordPress, suport PHP7 i fins i tot un CDN integrat (per a Pro i plans superiors).

Més informació sobre el motor WP

Pagament: Solucions d’allotjament d’empreses personalitzades

Pagament: Solucions d’allotjament d’empreses personalitzades

Per a empreses de gran escala, Pagely ofereix les millors solucions d’allotjament d’empreses personalitzades al web. Pagament no és barat, però és una excel·lent inversió en el vostre negoci. Basats en un sistema de núvol gestionat, ofereixen allotjament de confiança i seguretat que es poden dimensionar fàcilment segons les necessitats del vostre negoci. Pagely ofereix funcions impressionants que inclouen l’optimització dinàmica d’imatges, seguretat avançada, CDN global, memòria cau integrada, analítica de rendiment, suport HTTP2 i PHP7. A més de les funcions específiques de WordPress, com ara les actualitzacions bàsiques completament gestionades i el WP-CLI. En breu, amb un preu superior a qualsevol dels altres amfitrions d’aquesta llista, Pagely ofereix un servei de prestigi que val molt més els diners.

Més informació sobre Pagely

Tingueu en compte que aquestes no són totes les opcions d’allotjament que teniu a la vostra disposició. Més aviat, es tracta d’una senzilla col·lecció d’empreses d’allotjament populars i ben valorades que personalment hem tingut l’oportunitat de provar.

Quin és el millor allotjament de WordPress?

Com que no en podem escollir, encertarem els dos primers llocs.

Segons la nostra opinió, WP Engine és el millor allotjament de WordPress. És el que utilitzem per allotjar el nostre lloc web i hem tingut una gran experiència treballant amb ells. S’han gestionat completament, tenen molt de temps, el suport sempre és ràpid i amable i tenim recursos més que suficients en el nostre pla actual per fer créixer el nostre negoci.

El nostre parer és Bluehost, que és perfecte per als bloggers que comencen a començar. Ofereixen plans d’allotjament a un preu raonable que són fàcils d’instal·lar, disposen de recursos suficients per alimentar WordPress i obtindreu algunes avantatges d’avantatge com un nom de domini i alguns crèdits publicitaris per arrencar. Es tracta d’un tracte molt dolç per als nous blocaires.

Preguntes freqüents d’hostatge comunes

Hi ha moltes preguntes que poden aparèixer en investigar el hosting. A continuació, es mostren algunes respostes ràpides a preguntes habituals que no vam incloure a l’article anterior. Esperem que això us ajudarà a prendre la decisió correcta quan escolliu el millor allotjament de WordPress per al vostre lloc web.

Necessiteu un servei d’allotjament per WordPress?
Sí, per a WordPress allotjat (que es troba a WordPress.org), segurament necessiteu un pla d’allotjament. Això és el que el fa auto-allotjat.
WordPress és un amfitrió?
WordPress ofereix el seu propi allotjament VIP, però és força car i només el recomanaríem per a empreses que necessitin una solució d’allotjament personalitzada (com si volguéssiu iniciar la vostra pròpia plataforma de blogs en línia gratuïta, una xarxa social basada en WordPress o una lloc per compartir fotos).
Com puc allotjar el meu bloc de WordPress?
Per acollir el vostre propi bloc, necessiteu un pla d’allotjament que adquiriu mensualment o anualment a una empresa d’acollida de bona reputació. Hi ha centenars d’allotjament web, però en la seva majoria ofereixen plans similars com ara compartit, núvol, VPS, dedicat o gestionat.
Hi ha allotjament gratuït per a WordPress?
No realment. Hi ha llocs web que afirmen que ofereixen allotjament “gratuït”, però normalment ofereixen recursos poc o gens, i no són els tipus de llocs web amb els quals voleu compartir informació personal. També podeu pensar en WordPress.com, que és una xarxa de blogs gratuïta com Tumblr. És molt diferent de WordPress.org (és el que tractem) i podeu obtenir més informació sobre les diferències entre WordPress .ORG i .COM.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map