El dilema entre “bonic” i fàcil d’utilitzar: com triar el tema perfecte de WordPress

Els dies de tenir un bonic tema van ser suficients per destacar a la web-selva. El creixement massiu de WordPress, amb molts desenvolupadors nous i amb talent que creen tones de temes amb molt bon aspecte que permeten fins i tot analfabetitzar el disseny més de nosaltres crear un lloc web molt bonic sense un pressupost massiu i sense haver de dedicar moltes hores a aprendre disseny. d’això.


Avui, per fer una impressió, el tema no només ha de ser fàcil per als ulls, sinó també intuïtiu. La bona notícia és que no ha de ser un compromís. En molts casos, la facilitat d’ús simplement complimenta un tema ja bonic i fa que la visita del vostre lloc web sigui una alegria completa a tots els nivells.

Però quan pensem en la facilitat d’ús, és fàcil pensar que és una cosa complexa i costosa reservada per a llocs web més grans, com Facebook i YouTube. Però no ha de ser així. La facilitat d’ús pot significar

El que fa un tema fàcil d’utilitzar?

A diferència de la bonicitat, si un tema és fàcil o no d’ús, no és una cosa que decidiu sobre un capritx basat en les vostres preferències estètiques (que poden ser diferents de les del vostre públic). És una cosa que decidiu tenint en compte el vostre (futur) públic.

Un tema és fàcil d’utilitzar si:

 • Mostra eficaçment el contingut que sigui més important / rellevant per a la vostra audiència.
 • El disseny és net i intuïtiu.
 • L’estil i les imatges del tema són rellevants per al vostre lloc web. (O al contrari, és prou neutral perquè permet que el contingut parli per si mateix.)

També és un avantatge si el tema té funcions que admeten el que voleu fer amb el lloc web en el futur. (Això fa possible habilitar nous elements sense temps d’inactivitat significatius. I, per descomptat, qualsevol temps d’inactivitat pot suposar una molèstia per al vostre públic dedicat.) Simplement, si us ajuda a comunicar el que voleu comunicar de manera més eficaç, un tema. és fàcil d’utilitzar.

Per exemple, si utilitzeu un tema empresarial estàndard al lloc web de la vostra cartera, si sou fotògraf, podeu enviar el missatge equivocat. (Tret que, per descomptat, els vostres principals clients són tipus corporatius que se senten més a casa quan un lloc web amb somriures de gent és la imatge de fons, i diria que teniu la idea correcta.) Un exemple encara més evident, és com probablement no heu d’utilitzar un tema sense ànim de lucre al vostre lloc web sobre ofertes de productes de disseny.

Però, per descomptat, pot ser més subtil que això. En la majoria dels casos, és molt més subtil. Per exemple, hi ha molts temes de cartera que semblen excel·lents. Dels que he anat fins a dir Daisho, Yin i Yang i el nostre tema elegant i gratuït són tots exemples excel·lents de temes de cartera mínims (vegeu-ne a continuació).

Daisho (mode de pàgina d’inici)

Daishoportfoliotheme

Yin Yang

yinandyangportfoliotheme

Elegant

elegantportfoliotheme

A la primera inspecció, són similars en molts nivells. Simplista, neta i bonica. Però no estan sense les seves diferències crucials. Yin & Yang permet una prioritat més pesada sobre contingut visual, òptim per a dir un fotògraf o dissenyador, però no tan òptim per a un redactor. Per contra, Daisho (en mode pàgina d’inici) permet un enfocament més intens al text, el fa ideal per a un producte o servei més difícil de representar només a través de les visuals.

El contingut que millor representi el que feu hauria de ser la prioritat. Tant si es tracta d’un vídeo, un portafoli d’imatges o la pròpia redacció. (El mateix principi per als blocs i altres llocs web.)

Quan es tracti d’un tema tan net i intuïtiu, es veurà obligat a fer una crida de judici. Com a regla general, voleu que hi hagi poques opcions i distraccions que puguin apartar l’atenció del focus principal del vostre lloc web. Si trobeu que el tema us convida a emprendre les accions que voleu que realitzi un visitant … per exemple, consulteu una cartera o llegiu més informació sobre un servei en particular, pot ser que tingueu un responsable.

Quan tinguis dubtes: aneu a favor d’un tema senzill i net

Si encara no esteu completament segur del tema, o podríeu prendre el lloc web en una de diverses adreces en el futur, trieu una cosa neta, senzilla i neutral. D’aquesta manera, podeu fer canvis petits o fins i tot monumentals al tema i al logotip, però seguiu utilitzant el mateix tema. (Fer “redissenys” increïblement indolors.)

Quan dic simple, em refereixo al disseny, no necessàriament a les capacitats del tema. Com a mínim, s’hauria d’optimitzar tant per a mòbils com per a la web, atès el gran percentatge d’usuaris de mòbils en aquests dies. (Normalment es coneix com a responsive. Un terme que voleu estar alerta.) Si voleu començar amb un simple bloc, però voleu tenir l’opció de crear una pàgina de servei fantàstica en el futur, Si trieu un tema que admet tant fora de ratlla, us podreu estalviar un mal de cap, algunes hores i, possiblement, una pèrdua d’efectiu en el futur..

Podeu, per exemple, anar amb el nostre total Total, que respon, té una bonica disposició del bloc, així com un creador de pàgines per a quan voleu crear aquestes pàgines de destinació.

Però potser us pregunteu Per què en cas de triar alguna cosa senzilla. Potser haureu notat que hi ha una mica de boom del minimalisme en aquests dies quan es tracta de disseny web. Els logotips s’estan simplificant. Els objectes i els botons 3D es tornen de nou. Les grans marques implementen els dissenys de llocs web que no tenen en compte les solucions artístiques i les animacions fantàstiques, i que, en canvi, se centren en la simplicitat i la usabilitat.

Potser és perquè la investigació ja està, i diu més senzill = millor aspecte a la majoria de la gent. Com més complex sigui un lloc web, menys atractiu sigui l’usuari final a la primera visita. (Això no vol dir que la gent no s’opini en el canvi durant un redisseny.)

A més, limitar-vos a temes senzills us pot ajudar a triar un dels centenars de milers que hi ha una mica més fàcil. I el temps que estalvieu es pot aprofitar millor (com crear contingut per al vostre fantàstic lloc de WordPress).

El vostre tema escollit és el resultat?

Abans de decidir finalment comprar (o simplement instal·lar) un tema, hauríeu de veure algunes coses abans

 • Està actualitzat??
 • Ofereix suport actiu?
 • És lliure d’errors?
 • És una molèstia per tractar?

Si utilitzeu el directori de WordPress.org o el mercat de Themeforest, podeu esbrinar la majoria d’aquestes coses i obtenir un bon maneig en els altres de manera molt fàcil.

Està actualitzat?

Si el vostre tema no està actualitzat, pot tenir forats de seguretat, o bé no té compatibilitat amb la versió més recent de WordPress. Aquest últim us permetrà trobar complements compatibles (o us permetrà fer versions antigues que tinguin menys funcionalitats o fins i tot problemes de seguretat). La darrera actualització del tema es mostra a la dreta, al botó “vista prèvia” del directori de WordPress.

dataupdatedwordpress

I una mica més avall a la barra lateral dreta de Themeforest.

datada

Si trobeu el tema perfecte i, al mateix temps, sembla que quedi lleugerament desfasat, què heu de fer? Passa tot el temps. Un desenvolupador / dissenyador crearà una obra mestra poc apreciada i deixarà de prestar-li atenció perquè no val la pena dedicar-s’hi a la pràctica. I qui pot culpar-los? Pot ser temptador anar a buscar un tema com aquest. Sobretot perquè no molts altres llocs web l’utilitzen.

Com a regla general, és una bona idea mantenir-se al marge dels temes antics que no s’han actualitzat durant molt de temps. En primer lloc, és possible que no funcionin del tot amb la versió més recent de WordPress. O potser algunes de les funcions més noves no són compatibles. Però en realitat, el pitjor dels casos és que funciona, fins que la propera actualització de WordPress el faci inútil i haureu d’afrontar el canvi de temes al vostre lloc actiu, a més de trobar-ne un de nou..

Però, si esteu realment enamorats d’un tema obsolet, podríeu argumentar: “Per què no utilitzar una versió més antiga de WordPress amb què funciona?” I la meva resposta seria convidar-vos a Google “Correccions d’errors de WordPress”, i recordar-vos que la compatibilitat amb els plugins també pot ser un problema. Estalvieu-vos el possible mal de cap i romaneu lluny.

Ofereix suport actiu?

Per a WordPress.Org podeu obtenir una bona indicació dels números de la pàgina principal que mostren la quantitat de sol·licituds d’assistència que es responen, però no sempre és un retratat molt exacte. Algunes de les entrades podrien ser duplicades, o bé un problema a causa de la instal·lació i no el tema en si, o l’autor de l’amenaça només pot oblidar-se de marcar-lo com resolt després de rebre ajuda..

A Themeforest, hauríeu de consultar els comentaris i, a més, seguir pendent de les mencions sobre el suport del text del cos. A la pàgina de vendes de Yin i Yang, per exemple, hi ha esment realment d’un fòrum de suport dedicat al final de la còpia.

És lliure d’errors?

En teoria, els temes al directori de WordPress.org i al mercat del tema temàtic no haurien d’executar errors, ja que el codi del tema es revisa abans que es permeti la inclusió. Però a la pràctica, a causa de la capacitat humana d’error (sobretot quan es tracta de persones treballades que revisen codi), hi ha algunes excepcions.

Una manera d’obtenir una impressió general de la integritat del tema, consisteix a examinar amb diligència comentaris i ressenyes i veure si hi ha una menció directa d’un problema problemàtic que no s’ha resolt com a resultat, és possible que evitis tema completament (Si hi ha algunes mencions d’errors menors, i l’autor respon ràpidament i implementa solucions, aquest serà normalment un bon signe que no pas un dolent …).

És una molèstia per tractar?

Tot i que els comentaris / comentaris tornin a ser font d’informació, us recomanaria que es revisessin revisions completes per a persones que sabessin el que fan. Hi ha algunes raons per això. Primer de tot, pot ser difícil jutjar l’alfabetització tècnica d’algú mitjançant un comentari o una revisió de tres frases. Tampoc diu res sobre les expectatives que tenien. Això vol dir que es poden enganyar comentaris d’aquest tipus breus. Si decidiu fer comentaris estrictes o no hi ha ressenyes, heu de fer algunes trucades de judici sobre l’alfabetització tècnica del comentarista, les seves expectatives i si és similar o no a la vostra.

Si, en aquest moment, us preocupeu si val la pena dedicar o no un esforç tant en un tema, considereu-ho, la manera en què el vostre lloc web LOOKS és més important per a qualsevol primera impressió que el contingut real. I també, com més diligentment aneu passant, menys us haureu de preocupar i més podreu seguir enfocats a escriure, dissenyar o fotografiar. Si necessiteu una mica d’inspiració, podeu veure algunes de les nostres recomanacions temàtiques aquí.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map