Eines i trucs d’estalvi de temps per l’usuari ocupat de WordPress

Si utilitzeu WordPress en comptes de crear, actualitzar, carregar manualment pàgines HTML sempre que vulgueu canviar o afegir pàgines noves, ja és un gran estalvi de temps. Però no heu d’aturar-vos-hi. Hi ha molts trucs i complements que podeu utilitzar perquè la gestió / creació de contingut sigui una experiència encara més ràpida i suau. En aquesta publicació explorarem algunes eines fàcilment disponibles per ajudar-vos a aconseguir-ho.


Aprengueu algunes dreceres de teclat fàcils, però increïblement útils

Tot i que pot semblar fàcil i ràpid fer un enllaç mitjançant la selecció de text i, a continuació, fent clic en un botó, coses petites com ara es sumaran al llarg dels anys d’escriptura. Si trigueu uns minuts en aprendre algunes dreceres de teclat fàcils per a WordPress, us passareu menys temps per formatar i més temps per escriure realment..

 • Ctrl + b = negreta
 • Ctrl + i = cursiva
 • Ctrl + 1-6 = Rúbrica 1-6
 • Alt + Majúscules + u = llista no ordenada
 • Alt + Majúscula + o = llista ordenada
 • Alt + Majúscula + a = enllaç
 • Alt + Majúscula + t = inserir més etiqueta
 • Alt + Maj + x = afegir / treure etiqueta de codi
 • Alt + Maj + q = pressupost
 • Alt + Majúscula + m = inserir imatge
 • Alt + Maj + w = ​​mode d’escriptura sense distracció

Utilitzeu Markdown per formatar sense problemes mentre escriviu

baixada

Markdown és una eina útil que us ajuda a fer tota la vostra forma de forma ràpida i indolora, mentre escriviu la vostra publicació al bloc, tutorial o article. Fer una cosa d’una capçalera de la classe 2 és tan fàcil com afegir 2 # s abans d’escriure el títol tal com es mostra a la imatge de dalt.

Una cosa clau a l’hora de marcar és que hi ha diversos estàndards que utilitzen codis drecers diferents, de manera que assegureu-vos que esteu aprenent i exportant l’adequat. Si us pregunteu què vol dir “exportar”, bàsicament utilitzeu un script / programa per traduir el text de marca en HTML.

Personalment, faig servir WriteMonkey (un editor de text simplista, de pantalla completa) per a la major part de la meva redacció, inclòs tot el material per a WordPress. La versió de WriteMonkey que estic utilitzant ofereix exportacions de Mardown extra, Tèxtil i Wikicreole. Si teniu un lloc de WordPress.com, podeu activar Markdown des del tauler de comandament, però per a nosaltres els usuaris de WordPress.org, hem d’instal·lar un complement, per exemple el complement JP Markdown.

Escriviu en mode lliure de distracció o utilitzeu un editor de text simplista

Com menys coses no relacionades es poden veure a la pantalla fora del propi text quan escriviu, millor. La gent de WordPress ho sap, i és per això que hi ha un mode integrat de distracció integrat, on es treuen tots els botons i similars per obtenir una experiència d’escriptura neta..

El mode lliure de distraccions dins de WordPress és un gran editor de text sense distracció (no sorprenent). L’única raó per la qual no l’utilitzo com a principal, és que es troba en una finestra del navegador, és a dir, que la distància entre mi i Internet és d’uns quants clics més petits que si n’utilitzem una de fora. Això és fantàstic quan comproveu de fet, però no és fantàstic quan intenteu evitar espeleologia i veure un programa favorit a Netflix o consultar Facebook.

Si us agrada el mode lliure de distracció, però la vostra voluntat davant les temptacions d’internet manca de manera similar, potser voldreu considerar l’ús d’un altre editor de text simplista. Personalment faig servir i estimo WriteMonkey. (És gratis.)

Utilitzeu plugins per retallar automàticament imatges a la mida preferida

10-wordpress-plugins-per-optimització d'imatge-EWWW-imatge-optimitzador-wpexplorer

El pensament aquí és bastant simple. Si només pengeu imatges que siguin superiors a la vostra mida preferida, aleshores podeu definir el vostre complement d’optimització d’imatges per retallar totes les imatges a la mida preferida a la càrrega i no, no haureu de preocupar-vos de canviar la mida a Photoshop o Gimp abans de penjar-les..

Pots fer servir Imsanitat  per evitar haver de tornar a canviar la mida de les imatges (o evitar fàcilment que col·laboradors externs publiquin imatges sobre mida al vostre lloc web). També hi ha plugins que també optimitzaran els fitxers per a la mida de la càrrega, aconseguint-lo sortir al mateix temps. Per exemple Optimitzador d’imatges EWWW. I sí, tots dos treballen si està activat alhora.

Còpia de seguretat / clonació del vostre lloc web

Aquest és el punt amb el major estalvi de temps teòric. Si el pitjor arriba al pitjor, quan actualitzeu la vostra versió de WordPress o quan canvieu a un tema nou, tenir una còpia de seguretat us pot estalviar moltes hores i molta energia. (La clonació és més aviat una mesura preventiva ja que la feu servir per comprovar si alguna cosa trencarà el vostre lloc abans d’implementar-lo al lloc web real.)

També us pot estalviar diners importants en cas de desastre complet on el vostre allotjament web pugui exigir el pagament per accedir a les còpies de seguretat, o si una part dels vostres ingressos depenen de que el vostre lloc de WordPress sigui completament funcional.

Es tracta, bàsicament, de prendre precaucions que facin que el pitjor dels casos es consumeixi molt menys temps del que podria haver estat. Aquí a WPExplorer us recomanem el complement o Backup Buddy VaultPress (que utilitzem actualment), però qualsevol complement de confiança o solució externa és infinitament millor que no tenir res.

Si encara no ho és, utilitzeu Akismet o altres complements anti-spam

akismet

El vostre temps és massa valuós per gastar manualment els comentaris de correu brossa dels veritables. Deixeu un bon bot per desfer el treball dels robots de correu brossa. Simplement podeu activar Akismet que ve amb WordPress o proveu altres complements anti-spam.

Vegeu els enllaços trencats a l’instant amb el verificador d’enllaços trencats

Si feu blog durant un temps, els enllaços trencats apareixen de tant en tant. Amb Comprobador d’enllaços trencats podeu evitar haver de cercar i actualitzar manualment cada publicació. En lloc només cal que instal·leu i activeu el connector i que trobareu automàticament els enllaços trencats.

Programació de publicacions abans del temps

post-programació

Utilitzeu el poder de programació innat de WordPress (assegureu-vos que heu definit el vostre lloc de WordPress a la franja horària adequada a Configuració> General al tauler de control de WordPress). Això no només vol dir que podeu configurar-ho abans d’hora quan no esteu segurs que tindreu el temps o l’accés a Internet fiable.

Per exemple, si voleu que la vostra publicació vagi en directe un dia on esteu fora de la ciutat o en una reunió. També significa que no haureu de fer que el viatge de tornada sigui publicat. (Simplement editeu l’opció “Publicar immediatament” que es troba just damunt del botó de publicació dins de l’editor de publicacions. Per a més consells, consulteu el nostre guia sobre la programació de publicacions de WordPress que Tom va escriure fa un temps..

Deixa de comprovar obsessivament les estadístiques de visitants (tret que sigui el teu treball)

Si sou alguna cosa com jo, podríeu passar una mica de temps obsessionant-vos per les vostres estadístiques. Recordo quan vaig crear el meu primer bloc. Durant els primers tres mesos o, probablement he dedicat més temps a revisar i refrescar les estadístiques de visitants del meu blog que el que he dedicat a escriure contingut nou. Tot i que això és una exageració lleugera, si no és un punt on mantenir-se al dia amb les mètriques del visitant i del client és una clau per al seu nivell de vida, potser hauríeu de mantenir-lo a la vista una vegada o dues vegades per setmana. Si hi ha alguna cosa, al principi les estadístiques sovint poden ser més desmotivadores que no pas elevadores.

Embalatge

Tots hem tingut tantes coses que hauríem de fer aquests dies. Posem cada cop més coses a les nostres tasques de fer (sobretot en aquesta època de l’any), però, per descomptat, encara tenim les mateixes vint-i-quatre hores al dia. Alguns de nosaltres ens conformem per classificar-nos com ocupats, on altres opten per augmentar l’eficiència allà on sigui. Alguns de nosaltres per treballar encara més, d’altres per obtenir més temps per relaxar-nos. Per a mi són una mica els dos.

Tant de bo utilitzant aquestes eines i trucs, acabareu també amb un temps excedent. Si voleu tenir més consells, eines o trucs per afegir, compartiu-lo als comentaris que es mostren a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map