Deu possibles raons per les quals els visitants abandonen el vostre lloc web

Deu possibles raons per les quals els visitants no els agrada el vostre lloc web

La freqüència amb què heu arribat a qualsevol lloc web i heu arribat al botó esquena botó al navegador gairebé immediatament? Els visitants ho fan quan aterren també a les vostres pàgines web? Si la taxa de rebots del vostre lloc web augmenta i la taxa de conversió disminueix, haureu de saber les raons per les quals els visitants no els agrada el vostre lloc web.


Per què exactament els visitants poden sortir del vostre lloc web? No heu de mirar lluny per trobar els motius. Pot ser que en tingueu coneixement de molts, però aquí hi ha una llista ràpida de les més importants.

1. El vostre lloc és massa lent

La velocitat de càrrega del lloc web és una gran quantitat a Internet. Cap visitant vol colgar-se esperar a que es carregui la pàgina d’inici. De fet, podeu afegir-hi un número, dos segons. És el moment en què la majoria de visitants esperen que es carregui una pàgina. Fins i tot un segon retard es pot traduir en una reducció del 7% en les conversions. A Amazon, a un segon retard significa una pèrdua anual d’1.600 milions de dòlars.

velocitat del lloc web

Però no hi ha cap raó perquè sigui així, ja que hi ha moltes coses que podeu fer per accelerar el vostre WordPress. El fet d’aconseguir només alguns d’ells us pot ajudar a millorar la velocitat del vostre lloc web.

2. Massa aparells emergents

Sí, tots sabem que les finestres emergents són excel·lents per a les conversions i no dic que les hagueu de treure totes del lloc. En absolut, simplement que les utilitzeu amb judici. D’altra banda, és probable que els vostres visitants es vagin allunyant, molt probablement al lloc d’un competidor.

Ara, hi ha moltes coses que podeu fer per utilitzar les finestres emergents sense perjudicar el SEO del vostre lloc. Per començar, podeu,

 • Comprometeu els lectors amb el contingut durant un temps abans de fer servir una llista emergent
 • Feu-los sempre una opció fàcil de trobar per rebutjar la llista emergent
 • Oculta les finestres emergents dels visitants que tornen

Interstitials acceptables

De fet, Google no s’aconsegueix amablement a les finestres emergents que es posen en contacte amb els visitants que utilitzen el vostre lloc web, com ara anuncis enganxosos grans. Les finestres emergents amb intenció de sortida no són tan molestes per al lector i, si heu d’utilitzar elements emergents, haureu de pensar seriosament per canviar-los.

3. El vostre lloc web no és amigable per a mòbils

El nombre de persones que accedeixen a Internet des de mòbils va superar el nombre d’usuaris d’escriptori. Així, no és el moment que hagueu creat llocs web adequats per a la seva visualització en mòbils?

Perquè un usuari tingui una bona experiència del vostre lloc en un mòbil, heu d’assegurar-vos que no cal pinçar ni fer zoom per a una millor visualització. Els botons i els botons del CTA han de ser fàcils de trobar, sense estar col·locats massa a prop. Hi ha moltes altres coses que podeu fer per optimitzar el vostre lloc web perquè es vegi bé i funcioni bé en dispositius mòbils. I després de realitzar tots els canvis, podeu comproveu si el vostre lloc és mòbil.

Prova amigable amb mòbils

Per no oblidar, Google no enviarà cap usuari mòbil a la vostra manera, si creieu que el vostre lloc web no és fàcil d’utilitzar en els telèfons mòbils. És a dir que són més de la meitat dels usuaris d’Internet, de manera que podreu veure el que podreu perdre si el vostre lloc no és mòbil.

A més, Google està canviant a mòbil-primer índex. Això vol dir que, en qualsevol cerca iniciada en un dispositiu mòbil, Google mirarà les vostres pàgines mòbils per davant de la versió d’escriptori.

També pot ser una bona idea plantejar-vos un primer enfocament mòbil per dissenyar el vostre lloc web, si sabeu que la majoria dels visitants accedeixen al vostre lloc web des de telèfons mòbils..

4. Reproducció automàtica d’àudio / vídeo en carregar-se

Per descomptat, a tots ens agrada escoltar música, però hi ha un moment i un lloc per a tot. Amb quina freqüència heu obert un lloc web per rebre algun àudio fort de manera inesperada? En un lloc públic, això pot ser més aviat intrusiu. Fins i tot, pot distreure’t de la tasca a l’abast.

El que pot ser pitjor és si teniu obertes diverses pestanyes i no podeu identificar la reproducció de l’àudio. I, creieu-me, és més fàcil que el vostre visitant pugui accedir al botó Enrere o a tancar que buscar el botó silenciar. És un altre visitant que heu perdut.

També, els anuncis que reprodueixen àudio de manera inesperada pot ser bloquejat pel bloqueig d’anuncis integrat de Chrome.

5. El seu disseny web és més atractiu que funcional

L’objectiu principal de qualsevol lloc web ha de ser la presentació del contingut de manera agradable. Al mateix temps, els usuaris haurien de poder interactuar amb ella de manera intuïtiva, sense distreure’s de massa trucs que criden l’atenció, com ara GIFs i animacions..

Els llocs atractius que són difícils d’utilitzar poden atraure els visitants en un primer moment, però quan s’adonen que res funciona com hauria de ser al vostre lloc, de ben segur que no tornaran.

Tot dissenyant el vostre lloc web, és una bona idea fer:

 • Segueix les tendències modernes que coneixen els usuaris d’Internet
 • Sigueu coherents en el disseny a tot el lloc web, sense deixar cap sorpresa a cada pàgina
 • Pareu atenció als tipus de lletra (obteu la voluntat d’afegir múltiples tipus de lletra), colors, espais blancs i maquetació
 • Si els blocs de text són reduïts, una pàgina sobrecarregada amb un munt de text és una forma segura d’enviar un problema al visitant
 • Feu servir lliscants només quan siguin rellevants i manteniu les publicitats a un nombre raonable

Els anuncis que s’obren al lloc web de l’anunci quan un usuari fa clic a “X” per desfer-se’n és segurament un gran número. És l’equivalent a enganyar un visitant i no s’hi acostarà amablement..

En lloc d’això, heu d’intentar afegir funcions útils per a l’ús com ara “Tornar al principi” en una pàgina llarga o una opció útil “Cerca”.

6. Les teves imatges avorren

Si heu estat executant un lloc web durant un llarg període de temps, heu de saber fins ara que les imatges són una part important de qualsevol lloc web bo. Per què no trobar algunes imatges adequades, úniques i atractives per al vostre lloc? Les imatges no sempre estan bé, sobretot si escolliu la primera imatge adequada que us trobareu. És probable que molts altres llocs web els utilitzin i no farà que el vostre lloc web sigui destacat amb els usuaris d’Internet.

Hem creat una llista de llocs on podeu trobar les millors fotos en stock del vostre lloc, però podeu fer un pas més i crear les vostres pròpies fotos. Utilitzeu fotos de persones reals que us envolten o creeu les vostres pròpies imatges. A més, si sou un client que paga els llocs web que emeten imatges, és possible que trobeu imatges que no són tan habituals a Internet.

7. Contingut no actualitzat

Un lloc web només és una plataforma pel contingut que conté. Les persones accedeixen al vostre lloc web amb la finalitat principal de consumir el vostre contingut. De manera que la informació que hi heu hauria de ser única, útil i presentada de forma conversativa.

En termes pràctics, això pot significar:

 • No hi ha contingut duplicat. Google penalitza això, per la qual cosa és important que no es repeteixi el contingut, tant des del vostre lloc web com des d’internet.
 • De la mateixa manera, el farciment de paraules clau també està incrustat per Google
 • Els seus títols i títols són el que crida l’atenció del lector i els fa llegir més lluny. Tot escrivint títols atractius, assegureu-vos que el que hi ha dins coincideix amb el títol
 • Una pàgina “Sobre” ben elaborada dóna context al contingut i la fa més fiable per als visitants

Addicionalment, s’ha d’incloure informació adequada al lloc web i, si és important, mostrar-la a llocs adequats. Per exemple, en un lloc de comerç electrònic voldria saber el cost abans d’afegir-lo al carretó. O bé, si el lliurament gratuït està disponible abans de procedir al pagament. També estaria bé que no demanés informació innecessària com ara la ubicació o l’edat del visitant. Vull dir que té sentit que Google Maps o un lloc de comerç electrònic ho preguntin, però no és el cas per a molts altres llocs web.

Molts lectors consideren molest quan els llocs web els demanen desactivar els bloquejadors d’anuncis. Segur, és fàcil entendre per què ho fan. Però, en la majoria dels casos, els usuaris poden trobar fàcilment el que busquen al lloc d’un competidor sense desactivar el bloqueig d’anuncis..

8. Falta la navegació pel lloc

És difícil navegar pel vostre lloc web? Els visitants es pregunten quin botó ha de fer clic al següent després que arribin al lloc web? Hi va un altre visitant, possiblement mai més.

La navegació per un lloc web ha de ser intuïtiva, permetent als visitants trobar el contingut que busquen fàcilment al vostre lloc web. WordPress té diverses opcions a l’hora d’ajudar-vos a navegar correctament. En general, té sentit mantenir-se amb els mètodes de navegació provats i provats que coneixen la majoria d’usuaris d’Internet. Tingueu en compte que els visitants sempre agraden una funció de cerca.

També heu d’assegurar-vos que tots els enllaços, tant interns com externs, funcionen bé. No hi ha enllaços trencats, segur.

9. El vostre lloc no està segur

Has notat el “https” al començament de la URL en aquesta pàgina? Això vol dir que WPExplorer ha obtingut un certificat SSL i tota la comunicació entre el vostre navegador i aquest lloc web està xifrada. Això fa que els tercers puguin escoltar la conversa o embolicar-se. Això proporciona als usuaris la confiança per interactuar amb el vostre lloc, especialment si és un que recopila informació personal sensible o accepta pagaments en línia. Podeu obtenir més informació sobre això en la nostra anterior guia HTTPS.

No només això, el vostre lloc web corre el risc de ser-ho etiquetat com a “no segur” si no té certificat SSL. Ara amb Let’s Encrypt, afegir certificació de seguretat al vostre lloc web és bastant fàcil.

10. Què hi ha a sobre de la vostra pàgina d’inici?

També és una bona idea posar els detalls més importants del lloc web visibles immediatament pels visitants quan arriben a la pàgina principal. El nom del lloc web, una línia de marca que indica de què es tracta i un menú que condueix al contingut del lloc web ha de ser evident per als visitants a l’aterratge a la pàgina principal, sense haver de desplaçar-se. D’aquesta manera us serà útil, i un visitant sap de seguida de què tracta el vostre lloc web.

Utilitzeu els menús de l’hamburguesa només si ho necessiteu. Tenen sentit als mòbils, però no tant a l’escriptori. Alguns lectors potser confusos, preguntant-se en què fer clic.

Embalatge

El vostre lloc web us serveix fins i tot quan dormiu. Una mica de comprensió de les preferències de l’audiència i d’ajustar-se a ells farà que els visitants puguin relacionar-se més amb el vostre lloc web i els impedeixin fer cap trampa sense pressa. Obteniu menys de dos segons per fer una bona primera impressió i heu de fer tot el possible per complir les expectatives dels usuaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map