Consells senzills per trobar i contractar un desenvolupador de temes de WordPress

Si fa un temps que utilitzeu un lloc web propi, hi ha molt bones possibilitats que comenceu a pensar en crear un tema personalitzat per destacar-vos de la multitud. Si bé els temes i els marcs premium us portaran lluny, no hi ha res com tenir un tema desenvolupat segons els vostres requisits.


Pot ser que tingueu un to amb un tema perquè sembli com voleu, però gairebé sempre hi ha alguna cosa que no té tota la raó. Les personalitzacions que feu amb un tema existent gairebé no faran que el vostre lloc web sembli exactament com vulgueu.

El problema acostuma a ser que esteu massa ocupats a administrar el lloc. No teniu temps ni paciència per aprendre a codificar o fer aquests canvis pel vostre compte. En lloc d’atrapar-se en l’aspecte de desenvolupament de WordPress, per què no adoptar l’enfocament assenyat i contractar-vos un desenvolupador de temes de WordPress per crear un tema personalitzat per a vosaltres.?

Les decisions de prendre abans de contractar un desenvolupador

Hi ha un parell de coses que haureu de decidir abans de començar a buscar un desenvolupador per crear el vostre tema personalitzat.

En primer lloc, heu de decidir si voleu trobar algú que vulgui dissenyar-lo i desenvolupar el tema o si es separarà aquest treball en les seves dues parts diferents.

No tots els desenvolupadors portaran a terme el procés complet de creació d’un tema. És molt més probable que un desenvolupador prengui un fitxer PSD del disseny finalitzat i en crei un tema de treball.

Us recomanaria que dividiu el projecte en diferents fases de disseny i desenvolupament. Això permet trobar persones especialitzades en cada aspecte. Podeu treballar amb un dissenyador per crear el tema del vostre tema fins al més mínim detall on podreu oferir assessorament constructiu i qualificat.

Un cop completat el disseny del tema, es pot passar a un desenvolupador que té com a únic objectiu convertir aquest disseny en un tema de treball. Això els allibera de qualsevol discussió sobre decisions i decisions per centrar-se en el que millor són.

En segon lloc, i probablement el més important, heu de saber què voleu d’un tema nou. No hi ha sentit en això sense tenir una idea clara de com vol que el vostre lloc web funcioni i funcioni.

Els detalls poden canviar a mesura que es discuteix el tema amb un dissenyador, però les opcions bàsiques d’aspecte, disseny i funcionalitat del lloc haurien d’estar clares en la vostra ment des del principi.

Cerca de desenvolupadors de temes

Un cop tingueu un fitxer PSD complet del disseny del lloc, ara podeu començar a buscar algú que ho faci junt.

Hi ha diversos llocs on pots anar a buscar un desenvolupador per dur a terme el treball. Un dels millors llocs per començar és preguntar realment al dissenyador amb què heu treballat si us poden recomanar algú.

És molt comú que els dissenyadors i desenvolupadors treballin junts i es recomanin els uns als altres als clients. Si el dissenyador té algú en qui confien per fer un bon treball, és cert que val la pena parlar-los. És possible que no siguin ideals per treballar, però com que ja vénen amb una recomanació d’algú en qui confieu, podríeu ometre diversos obstacles possibles.

Una altra opció per trobar un desenvolupador és utilitzar un dels llocs de licitació com ara Treball superior. O podeu provar l’últim lloc basat en serveis del servei Envato Studio. Aquests llocs no són excel·lents per trobar desenvolupadors d’alta qualitat, ja que la majoria de persones els deixen enrere un cop creen una cartera de treball decent. Tanmateix, és possible que trobeu un nou desenvolupador que tingui ganes de construir una cartera i que faci el treball molt més barat del que podríeu esperar en altres llocs. Personalment, evitaria aquesta opció, però si treballeu amb un pressupost reduït pot ser una bona solució per a vosaltres.

Una altra opció senzilla, però eficaç, és fer una cerca a Google per als desenvolupadors de WordPress de la vostra zona. Realment pot ser tan senzill. Trobareu multitud de persones que puguin fer la feina, i utilitzar algú localment pot ser una opció millor per a vosaltres que algú en un altre país.

L’opció local potencialment et permet conèixer a la persona o, almenys, parlar-ne per telèfon a intervals regulars durant el projecte. És possible que no trobeu el desenvolupador més talentós per a la feina si feu servir algú local, però pot ser compensat per la possibilitat de tenir una discussió cara a cara amb ells. Depèn realment del que et faci més còmode en executar el projecte.

Tria el teu desenvolupador de tema

Un cop tingueu una selecció de desenvolupadors, haureu de decidir sobre com reduir aquesta selecció a la persona amb qui treballareu.

Heu d’assegurar-vos que són capaços de dur a terme la feina i que són fàcils de treballar. La manera més ràpida de fer-ho és mirar el seu lloc web. El lloc web d’un desenvolupador ha de tenir un aspecte professional i impressionar-vos. Si tenen un lloc web dolent, per què confiaries en fer un bon treball amb la seva?

Haureu de ser capaços de trobar una cartera de clients anteriors al seu lloc i, idealment, testimonis de clients. És molt més fàcil confiar en algú que ha demostrat que pot fer la feina i té diversos clients que els recomanen.

Això no vol dir que un desenvolupador que no ho fa tenir aquestes coses no és bo. Simplement és molt més fàcil contractar algú que hagi abordat les vostres preguntes inicials de competència abans que fins i tot les feu.

Definició de les Directrius del Projecte i del Contracte

Un cop decidit pel vostre desenvolupador, heu de definir el projecte i les fites per escrit. No comenceu mai una feina com aquesta sense tenir contracte ni contracte. sempre.

És una bona idea exposar per escrit algunes coses abans que comenceu perquè tant vosaltres com el desenvolupador sàpiguen què s’espera de cadascú de vosaltres..

Hi ha algunes coses que heu d’incloure a les directrius i contractes que tingueu.

 • El preu complet del projecte i com es descompon aquesta tarifa (avanç / fites / etc)
 • Requisits de prova i revisions del tema abans que es publiqui
 • Que el projecte està treballat per contractar i que tots els vostres drets de propietat els conservin
 • Mètodes i freqüència de comunicació (correu electrònic / telèfon / en persona)
 • Temps previst per a la finalització del projecte

Hi pot haver altres coses específiques o específiques per al desenvolupador que hagin de ser inserides al contracte. El que heu de recordar és que es tracta d’un acord comercial i que heu de fer-lo tan específic o tan relaxat com necessiteu.


No ha de ser difícil ni problemàtic la troballa i el treball amb un bon desenvolupador. Hi ha milers de grans desenvolupadors. Voleu treballar amb algú amb talent, però més que això voleu treballar amb algú de confiança i un plaer de tractar.

No importa el talent que sigui un desenvolupador, si no poden complir una data límit o són horribles per treballar, no es penedirà d’utilitzar-los.

Quan trobeu un desenvolupador que faci una feina fantàstica i que funcioni bé amb vosaltres, sigueu amb ells per a altres projectes. Recomaneu-los als vostres amics i altres persones de la vostra xarxa quan busquin desenvolupadors. Si podeu crear una bona relació amb algú, és probable que realitzin aquest pas addicional per ajudar-vos, que només pot millorar el seu treball.

Heu creat un tema personalitzat per al vostre lloc web? Com heu trobat un desenvolupador i quins consells i recomanacions teniu per al procés? Ens agradaria escoltar-ne els comentaris a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map