Consells senzills de WooCommerce per millorar la vostra botiga

Aquests dies, començar la vostra pròpia botiga en línia no ha de ser només un somni. Gràcies a WordPress, qualsevol pot construir una botiga en línia amb WooCommerce. És ràpid, bastant fàcil i podeu configurar un lloc web amb aspecte professional per vendre els vostres productes sense gastar-vos ni tones de diners. A més, amb aquests senzills consells de WooCommerce, ni tan sols cal que contracteu un dissenyador per tal que la vostra botiga sigui impressionant.


En aquesta publicació obtindreu consells ràpids i senzills per a WooCommerce que podeu utilitzar avui. Per fer una història breu, us explicarem com millorar la vostra botiga WooCommerce. Esteu preparat per veure els consells fàcils que tenim per a WooCommerce? Anem a començar!

Consell # 1: penseu en la navegació del vostre magatzem WooCommerce

D’entrada, us recomanem aplanar la navegació del vostre lloc web. Què significa això i per què és tan important? Una arquitectura plana web redueix el nombre de clics que haurà de realitzar un client per arribar a la destinació desitjada, i és un model força popular. Només heu de visitar botigues en línia més populars com ara ASOS o West Elm per veure què volem dir: mostren clarament enllaços a les pàgines més populars i qualsevol contingut nou o altament rellevant (com ara vendes o productes d’edició limitada).

Amb aquesta estructura de menús condensada aplanada, es redueix molt el nombre de clics entre la pàgina principal i la capa més profunda (o pàgina de destinació del client). Com a resultat, un visitant de la vostra botiga en línia trobarà fàcilment la pàgina necessària. A més, aquest model de navegació és una manera excel·lent de millorar el vostre SEO, ja que facilita la rastreig del vostre lloc web..

Per il·lustrar com funciona tot, imaginem la següent situació. Per exemple, el client ha de realitzar 10 clics abans de trobar una pàgina en concret. Fa molt clic i potser trigarà molt. Un visitant pot renunciar i sortir del vostre lloc per trobar una alternativa més còmoda. D’altra banda, els robots de Google (i d’altres motors de cerca més coneguts) passen només un temps limitat a les vostres pàgines. Sens dubte, voldreu que vegin la major part de les vostres pàgines possibles i, preferiblement, les millors (les que voleu classificar). Tant els clients com els bots podran obrir les pàgines necessàries en pocs clics gràcies a l’arquitectura plana. Podeu consultar el tema Woostroid dissenyat per TemplateMonster com a exemple.

Consells senzills de WooCommerce: menú aplanat amb Woostroid

Informació i descàrregaVeure la demostració

La demostració temàtica principal mostra clarament un menú fàcil de navegar, així com seccions destacades per a nous productes i pàgines populars (com ara Shoes by Zara, Jackets i una promoció d’enviament gratuïta). Observeu com un visitant pot obrir les seccions més populars amb un sol clic.

Consell # 2: feu que els productes es puguin descobrir amb categories i subcategories

Quan es tracta de consells de WooCommerce, aquest és senzill però eficaç. Us sorprendrà! Un dels errors més comuns que comet la gent quan dissenya una botiga WooCommerce, que oblida afegir categories i subcategories. Quan un client visita la vostra botiga és molt probable que vulgui ordenar els articles durant la seva cerca i les categories proporcionin una manera ràpida de fer-ho. A més, podeu utilitzar les subcategories per restringir encara més els resultats.

Aleshores, per què necessiteu pàgines de categories? El primer gran motiu és el SEO. Les pàgines més específiques que tingueu amb paraules clau de cua llarga, més probabilitats és que els clients nous us descobrin en motors de cerca com Google o Bing. Així, si teniu una categoria de “Vestits” és fantàstic, afegir subcategories per a “Petits vestits negres” i “Coachella Ready Festival Dresses” us proporciona millors probabilitats de classificació..

Consells senzills de WooCommerce: categories i subcategories per a botigues

Informació i descàrregaVeure la demostració

El segon motiu és per als vostres clients. Per exemple, diguem que teniu una botiga WooCommerce que ven llibres. No cal dir que de vegades la gent no sap què vol. De vegades, un visitant obrirà la vostra categoria “Novel·les” i veurà els productes més populars. Tanmateix, hauran de desplaçar-se per totes les vostres pàgines si no disposeu de categories i subcategories per ajudar-los a navegar per l’inventari.

Com es pot veure a la demostració de temes WordPress de Shopkeeper anterior, utilitzar subcategories i incloure-les en un megamenu fàcil de llegir és una manera fantàstica d’assegurar-vos que els clients i els bots facin mal ús la vostra botiga. Així que no us oblideu de les paraules clau rellevants i, a continuació, utilitzeu-ne l’avantatge a l’hora de crear les vostres categories (nota: si el vostre tema no inclou mega menu support, podeu afegir-les amb el complement Ubermenu).

Consell # 3: afegiu la cerca en directe a WooCommerce

En un esforç per facilitar als vostres clients trobar exactament el que volen, també us recomanem que feu servir Live Search. Amb ell, els clients podran visualitzar els resultats de cerca més populars i rellevants del vostre lloc de comerç electrònic en temps real, agilitzant el procés de compres en línia..

Consells senzills de WooCommerce: Searchpy Live Store Ajax Live Search

Informació i descàrregaVeure la demostració

També podeu afegir aquestes funcions a qualsevol lloc mitjançant Cerca de productes de WooCommerce extensió o escollint un tema que ja inclogui aquesta funció, com ara el tema de ShoppyStore. Si aneu a la seva demostració, podeu provar-ho. Si escriviu unes quantes lletres al quadre de cerca es mostraran automàticament els resultats de les botigues coincidents. Com més escriviu, reduïu els resultats.

Consell # 4: Creeu les vostres descripcions de producte úniques

A més, és necessari crear un contingut realment únic sense enganxar còpies. Al final, el contingut duplicat és un altre error comú que fan els usuaris mentre construeixen les seves botigues WooCommerce.

És molt fàcil copiar i enganxar contingut d’una pàgina de producte a una altra. Fins i tot hi ha plugins que enllacen el vostre magatzem de WooCommerce amb el vostre compte d’Amazon Associates per automatitzar el procés. Per molt temptador que sigui, pot ser el que sigui millor per evitar-ho. Trobareu que les vostres pàgines tindran una possibilitat molt millor d’enganxar un rànquing de cerca superior si escriviu les vostres descripcions úniques.

YITH WooCommerce Plugin de vídeo gratuït amb vídeo destacat

De la mateixa manera, podeu assegurar-vos que les vostres pàgines de producte es destaquen encara més si afegiu imatges o suports personalitzats. Si utilitzeu una cosa com la Complement de vídeo gratuït de YITH WooCommerce fins i tot podeu afegir vídeos personalitzats a la vostra galeria de productes. Només heu de filmar el vostre propi vídeo, penjar-lo a YouTube o Vimeo i afegir-lo a la vostra pàgina de producte mitjançant les opcions del complement.

Consell # 5: no oblideu millorar la vinculació interna de contingut

La vinculació interna sempre ha estat imprescindible per a qualsevol negoci en línia guanyador. La idea és que els visitants del vostre lloc llegeixin un article del bloc i feu clic als enllaços a altres publicacions relacionades. Però avui parlem específicament dels llocs de WooCommerce, i aquest és un altre error habitual dels propietaris de llocs web de comerç electrònic. La pena, ja que és molt fàcil afegir enllaços interns a la vostra botiga!

WooCommerce Upsells i Cross-Sells

WooCommerce inclou opcions integrades per afegir Upsells i Cross-sell als vostres productes. Es recomana a Upsells a la pàgina del producte com a producte relacionat, cosa que també pot agradar al client (exemple: en un vestit vermell, pot ser que vulgui augmentar un vestit vermell més car). Les vendes creuades es mostren a la pàgina del carretó com a productes complementaris (per exemple, si un client ha afegit un vestit de bany al seu carretó pot ser que també vulgui afegir ulleres de sol).

Consells sobre WooCommerce: productes relacionats amb el noir

Informació i descàrregaVeure la demostració

A més, alguns temes de WordPress inclouen pàgines de productes amb estil que us ajuden a mostrar els productes de la vostra botiga. El tema de Noir WordPress és un bon exemple. El tema mostrarà automàticament productes relacionats de la mateixa categoria. A més, podeu afegir ginys de WooCommerce a la vostra barra lateral per visualitzar els articles més valorats que els vostres clients també poden estar interessats.

Fins i tot podeu fer un pas més i afegir-hi una Comparació de preus de WooCommerce connectar. Aquesta funció imprescindible ajudarà els visitants a comparar diversos productes per les principals característiques. Això significa que hi haurà més probabilitats que el convidat de la vostra botiga WooCommerce compri alguna cosa (o diversos).

A banda d’ajudar a augmentar les vostres conversions, atreure els clients a visualitzar diverses pàgines, l’enllaç intern també és bo per a SEO. Mitjançant l’enllaç intern, podeu impulsar els robots de cerca per trobar més pàgines que s’arrosseguen més a fons al lloc de WooCommerce que vau crear. No oblideu actualitzar el contingut de la vostra botiga WooCommerce si afegiu enllaços manualment. Les estadístiques mostren que hi ha gairebé un 40% de llocs que tenen problemes amb els enllaços trencats, la qual cosa és habitualment causada per l’eliminació de productes enllaçats.

Consell # 6: assegureu-vos que les vostres opinions siguin reals

Hem cobert més de la meitat dels nostres consells sobre WooCommerce, però aquest és molt important. Avui en dia, la prova social és un factor important per determinar si un client compra o no un article específic, i una de les formes més potents de proves socials són les revisions. Preferiblement molts de positius. Però, quan un client potencial ve, òbviament, comentaris falsos sobre un producte, pot acabar malament. Segur que heu vist productes amb comentaris qüestionables? Això és només per dir perfectament (o tot el contrari, confusament trencat) per ser veritat?

Consells sobre WooCommerce Simple: comentaris realitzats

Assegureu-vos que els usuaris puguin confiar en les ressenyes publicades a la vostra botiga verificant les ressenyes. Una manera senzilla de fer-ho és marcar la casella de WooCommerce> Configuració> Productes per tal que només els “propietaris verificats” reals que han comprat el producte a la botiga i es registrin en un compte poden deixar una revisió. O bé podeu instal·lar un complement com Opinions de TrustedSite de manera que un tercer pot sol·licitar i revisar veterinaris. D’aquesta manera, no només recopileu ressenyes reals, sinó que en tindreu moltes.

Suggeriment # 7: Què passa amb les pàgines fora d’esgotament?

No cal dir que cada lloc de comerç electrònic s’executarà amb l’afortunat problema de productes que esgoten. Si només hi ha uns dies, és probable que no sigui un gran problema, però, i què saps si passaran mesos fins que puguis tornar a obrir-se? En una situació similar és possible que vulgueu eliminar els productes que ja no voleu vendre. Aquestes raons poden ser diferents, però al final tens la mateixa pregunta. Què heu de fer amb les pàgines de productes per a articles fora de stock o eliminats? Lògicament, voleu suprimir-les. no voldreu decebre als vostres compradors, però no tingueu pressa! Hi ha una altra opció.

Heu de saber que la supressió de productes fora de stock redueix el nombre de pàgines de classificació del vostre lloc web. Això significa que també reduireu la visibilitat de la vostra botiga WooCommerce. A més, què passa si un dia l’article torna a estar disponible?

Consells senzills de WooCommerce: redirigències de SEO de Yoast per a productes fora de stock

En lloc d’això, us recomanem redirigir la pàgina del producte exhaurit a una altra diferent. Com a resultat, tots dos oferireu els vostres productes i tindreu l’oportunitat de tornar a activar la pàgina antiga si cal. La manera més fàcil de trobar-nos per redirigir les pàgines és amb un complement SEO. Si utilitzeu SEO de Yoast aquesta opció està disponible des del tauler de control de WordPress, sota SEO> Redirigències. Si creieu que el producte no funciona correctament, haureu d’utilitzar una redirecció de 301 permanent, però si creieu que només es tracta d’uns dies o setmanes, una redirecció temporal de 307 pot ser millor..

Consell # 8: accelereu la vostra botiga de comerç comercial

Segurament, heu fet un gran treball per configurar el vostre lloc de comerç electrònic. Tot i així, necessiteu que funcioni el més ràpid possible per moltes raons. En primer lloc, millora el vostre SEO. Motors de cerca com Google tenen en compte els temps de càrrega de pàgina. És més probable que una pàgina que es carrega en un segon o dos per obtenir una posició superior a la que triga una trentena. En segon lloc, avui, fins i tot un retard de 5 segons, farà que els vostres clients vulguin marxar i és el principal contribuïdor a un augment del percentatge de rebots.

Per accelerar el lloc web, prova primer la velocitat de la pàgina a PageSpeed ​​Insights de Google o amb una altra eina gratuïta. Això us mostrarà el temps de càrrega de la pàgina que heu introduït, i oferirem diversos suggeriments per accelerar-la.

A continuació seguiu els suggeriments! És possible que només haureu d’optimitzar imatges. Molts propietaris de botigues cometen l’error de penjar imatges enormes i de gran qualitat. Tot i que semblen excel·lents, triguen edats a carregar, especialment per als usuaris mòbils. En lloc d’escollir una mida d’imatge raonable, convertiu-la en JPEG i executeu-la amb un optimitzador d’imatges. A continuació, utilitzeu un CDN per ajudar-vos a carregar el vostre contingut més ràpidament (aquí es mostren els nostres serveis CDN gratuïts preferits per a WordPress).

Consell # 9: afegir funcions útils amb connectors

Tot i que us recomanem que escolliu l’actualitat tema temàtic de WooCommerce responsive per començar, sabem que és possible que no es pugui trobar un ajustament perfecte. Però no us preocupeu: hi ha una solució senzilla per tenir la vostra botiga WooCommerce de somni.

Tema WordPress de comerç electrònic de Nova York

Informació i descàrregaVeure la demostració

Primer, tria un tema que sembli similar al que vols a la teva botiga. Preferiblement un tema amb opcions d’estil integrades. Per exemple, el tema de Nova York inclou tot el suport de WooCommerce, a més de tenir opcions d’estil de punt i clic (gràcies a l’editor inclòs CSS Yellow Pencil). D’aquesta manera, podeu ajustar fàcilment fonts i colors sense haver d’aprendre cap idioma de codificació.

A continuació, consulteu aquesta llista de les millors extensions i complements de WooCommerce per afegir algunes funcions més que vulgueu o necessiteu a la vostra botiga.

WooCommerce Checkout Manager

Per exemple, potser voldreu afegir més opcions a la pàgina de compra. En aquest cas, un complement específic com el WooCommerce Checkout Manager és una gran opció. Amb aquest complement instal·lat, podeu personalitzar la pàgina de checkout mitjançant l’eliminació o l’addició de camps personalitzats. El complement també us permet afegir tarifes personalitzades (basades en percentatges, camps únics o fins i tot caselles de selecció múltiples), camps condicionals, càrregues de fitxers i notificacions per correu electrònic..

Però aquest és només un exemple concret. Independentment de quines siguin les vostres necessitats, és probable que hi hagi un complement per a les funcions que vulgueu. Afegiu membres, descomptes, referències, desplaçament infinit i molt més. No et torneu boig i instal·leu massa plugins; sovint podeu trobar un complement amb diverses funcions que vulgueu i menys plugins tingueu menys possibilitats de produir-vos un conflicte (però són només els nostres consells).

Qualsevol altre consell WooCommerce?

Aquests van ser tots els consells de WooCommerce que segur que us ajudaran a crear una meravellosa botiga WooCommerce. Com veieu, no són massa complicats i, certament, podreu gestionar-los fins i tot sense tenir experiència en la creació de llocs web. Així, vés i millora el teu lloc de comerç electrònic avui en dia!

Però, abans de marxar, teniu cap pregunta o algun altre consell sobre WooCommerce? Ens agradaria escoltar-vos els comentaris a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map