Consells perquè WordPress Mobile sigui amable

Consells perquè WordPress Mobile sigui amable

És força comú veure gent que utilitza dispositius portàtils per estar al dia de la lectura o cercar qualsevol cosa en línia. Es calcula un informe que el 60% de les cerques parteixen d’un dispositiu mòbil. Si el vostre públic objectiu és una part de la població que es troba constantment en moviment, realment no teniu cap opció; heu d’assegurar-vos que el vostre lloc web tingui un bon aspecte i que funcioni bé als telèfons mòbils. En aquesta publicació, mirem algunes de les coses que podeu fer perquè la vostra pàgina web de WordPress sigui mòbil.


Un lloc web agradable per a mòbils sembla una versió minúscula del vostre lloc web habitual. Per aconseguir aquest aspecte, cal optimitzar tots els elements del vostre lloc web per respondre a la mida de la pantalla. I, per atreure i retenir el trànsit, haureu d’assegurar-vos que el vostre lloc web es carrega ràpidament, especialment en mòbils.

Feu que el vostre lloc web de WordPress sigui mòbil

Un Googlebot analitza molts aspectes i comprova si una pàgina web és mòbil, inclosos,

 • tant si la pàgina inclou massa anuncis o un programari que no sigui adequat per a dispositius mòbils, com ara Flash i Java.
 • si el contingut de la mida baixa fins a la pantalla i el text es pot llegir, sense zoom ni desplaçament horitzontal.
 • tant si els enllaços es col·loquen de manera diferenciada de manera que siguin fàcils de tocar.

Per què el vostre lloc web de WordPress és amigable per a mòbils?

Fer un lloc web de WordPress amigable per a mòbils és un corol·lari natural per a l’explosiu augment del nombre de mòbils, una millor connectivitat de xarxa i l’accés a wifi en llocs públics. Les raons més convincents són,

 • Els motors de cerca consideren la facilitat per a mòbils un factor de classificació. La facilitat per a mòbils es determina a base de pàgina per pàgina. Això significa que les àrees pròpies per al mòbil del vostre lloc web seran més altes en els resultats de la cerca, mentre que el contingut restant serà inferior.
 • Una pàgina web difícil de navegar pot produir una taxa de rebot més alta que pot perjudicar el SEO del vostre lloc. En canvi, una pàgina web amigable per a mòbils es pot traduir en una millor velocitat del lloc i SEO.
 • Fer que les vostres pàgines web siguin mòbils sovint significa que disposeu de quadrícules i dissenys nets i, possiblement, una URL universal i una base de codis.
 • L’amabilitat mòbil permet millorar les vendes i el reforç de la marca.

Com fer que el vostre lloc web de WordPress sigui mòbil

Avui en dia, temes moderns de WordPress com ara Total són responsius i poden mostrar el lloc web en qualsevol dispositiu. Però podeu fer moltes coses per fer-ho optimitzeu el vostre lloc web per a mòbils, a més d’utilitzar un tema responsiu.

1. Usem un primer enfocament mòbil

En el present escenari digital, no es pot subratllar la importància de ser amigable per a mòbils. Als EUA, El temps de comunicació digital per a mòbils és superior al 51% enfront dels ordinadors de sobretaula en un 42%. Per arribar a aquesta audiència puntual i directa, els propietaris de llocs web no simplement optimitzen el disseny de llocs web existents per a diverses mides de pantalla. Van un pas endavant i adopten un primer enfocament per a mòbils.

El primer enfocament per a mòbils crea un disseny UX específicament per a mòbils i prioritza l’estratègia de contingut per a la mida de pantalla més petita. No simplement optimitza el lloc web d’escriptori regular existent per a mòbils.

Una altra raó important per anar al mòbil primer és l’anunci de Google el novembre de 2016 per passar gradualment a una primera indexació per a mòbils. Aquest mètode d’indexació implica que Google comprovi primer la indexació de les pàgines mòbils del lloc, per davant de les pàgines d’escriptori. Mentre que seleccioneu un lloc per al primer índex mòbil, Google fa servir “classificadors” per esbrinar la prestació d’un lloc per a l’índex del primer mòbil. Els classificadors determinen la igualtat o la comparació del lloc d’escriptori amb el lloc mòbil quan es tracta de contingut, enllaços, esquemes, multimèdia, etc. De fet, a l’octubre Gary Illyes de Google va indicar a una audiència a la conferència SMX East de la ciutat de Nova York, ja que alguns llocs ja es troben a la llista d’índexs de mòbils, i cal seguir-ne.

2. Optimitzar les imatges

Els fitxers d’imatges solen ser byte-heavy. Es carreguen més lentament que altres recursos, com ara text i HTML. Perquè el vostre lloc web sigui mòbil, cal que optimitzeu les imatges per adaptar-se a pantalles més petites. Des de la versió 4.4 WordPress en gran mesura s’ocupa d’això, però sempre podeu utilitzar un complement de WordPress per optimitzar més les vostres imatges.

Podeu fer molt més per optimitzar imatges, sempre tenint en compte que l’optimització d’imatges requereix un equilibri entre l’experiència de l’usuari, l’atractiu visual i el rendiment de la pàgina. Primerament, elimineu imatges que no aportin valor. A continuació, fins i tot abans de pujar les imatges, optimitzeu-les comprimint-les a mides de fitxer més petites. Si utilitzeu Photoshop, utilitzeu el botó Desa per a web opció Eines en línia com TinyPNG o plugins com WPSmush també pot fer el treball de manera molt eficient. També hi ha un Pàgina de Github que us poden ajudar a comparar diferents eines de compressió. Per obtenir més informació sobre l’optimització d’imatges, utilitzeu la nostra guia d’optimització d’imatges.

3. Implementa pàgines mòbils accelerades

Pàgines mòbils accelerades per a WordPress

Accelerated Mobile Pages és una iniciativa de codi obert de Google per proporcionar contingut de càrrega ràpida en mòbils. Ofereix als editors els mitjans per crear contingut adaptat per a mòbils una sola vegada i fer que es carreguen a tot arreu a la web mòbil instantàniament. L’AMP és en realitat moltes optimitzacions al lloc web realitzat de manera uniforme segons les exigències de Google. Estarà disponible una gamma estàndard de formats d’anuncis, xarxes d’anuncis i tecnologies. Al mateix temps, els editors també poden triar els seus propis formats, sempre que no es tracti d’una velocitat. Tenim el nostre propi tutorial AMP per WordPress per crear pàgines AMP per ajudar-vos a començar. També us recomanem AMP Start de Google també us ajuda a crear pàgines AMP fantàstiques, amb plantilles i components AMP preparats per a l’ús.

El contingut d’AMP estarà disponible a l’instant en una cerca de Google i serà accessible a través de plataformes socials com Twitter, LinkedIn i Pinterest.

La formatada i l’enviament especial de pàgines per a mòbils fa que aquestes pàgines siguin molt més ràpides en dispositius mòbils. El temps de càrrega mitjà que es carrega una pàgina AMP de Google és inferior a mig segon. A l’octubre del 2017, més que 25 milions de dominis de llocs web han publicat més de 4.000 milions de pàgines AMP. AMP genera un augment del 10% del trànsit de llocs web i duplica el temps dedicat a la pàgina. Els llocs web de comerç electrònic AMPed van registrar un augment del 20% de les conversions de vendes per sobre de les pàgines que no són de la pàgina AMP.

AMP encara no és un factor de rànquing tanmateix, pot tenir un impacte important en l’experiència dels usuaris i, per tant, en el SEO.

4. Eviteu les finestres emergents de pantalla completa

No hi ha dubte d’això els popups funcionen. No obstant això, mentre utilitzem les finestres emergents, sempre hem de mantenir l’experiència dels usuaris en l’avantguarda. Les finestres emergents que són rellevants per al context, tenen titulars atractius i ofereixen valor real al lector amb un millor rendiment a la conversió. D’altra banda, els missatges emergents que fan que es mostren els missatges emergents que mostren anuncis per mitjà del contingut principal són suficients per enviar un visitant que es molesta..

Quan un usuari fa clic a través d’una pàgina de Google, el contingut que teniu indexat en una cerca per a mòbils ha d’estar fàcilment disponible. O bé, és possible que no tinguin una alta classificació en els resultats de la cerca per a mòbils (des del gener del 2017). Els popups en resposta a obligacions legals, com ara les cookies i les confirmacions d’edat, o els diàlegs d’inici de sessió que permeten l’accés a contingut bloquejat s’adapten a Google. El mateix passa amb els anuncis que ocupen un espai mínim de pantalla i fàcilment descartables.

Per contra, les finestres emergents que apareixen tan bon punt un visitant arriba a la pàgina des d’una cerca, que cobreix el contingut principal, o que apareixen mentre un visitant navega, no troben favor de Google. Ditto per a intersticials autònoms que l’usuari ha de desestimar abans d’accedir al contingut principal.

Altres bones pràctiques a seguir respecte a les finestres emergents en mòbils inclouen evitar les finestres emergents a pantalla completa o incloure contingut expandible, com ara acordions o caixes expandibles al vostre lloc mòbil. Utilitzeu missatges més petits com pancartes, en línia o presentació de diapositives o per ocultar el contingut a les pestanyes.

John Mueller de Google aconsella que les intersticials que es mostren entre el clic de cerca i l’accés al contingut tenen un impacte negatiu en la classificació. En conseqüència, les finestres emergents en moure’s de pàgina en pàgina o sortir de finestra emergent de intenció poden no afectar la classificació.

5. Penseu en la creació d’una aplicació per a mòbils

WordPress per a mòbils

Una aplicació mòbil és un programa d’ordinador que s’executa en un dispositiu mòbil com ara un telèfon o un rellotge. Per exemple, Amazon té una aplicació de compres Alexa. Les aplicacions ja estan disponibles i es poden descarregar per a tot, per a utilitats, productivitat, navegació, entreteniment, esports o fitness. Facebook és l’aplicació més descarregada amb 140 milions descàrregues d’aplicacions mensuals.

Molts llocs web tenen tant llocs web com aplicacions mòbils. Una aplicació proporciona informació específica en un format fàcil d’entendre. És intuïtiu d’utilitzar i ofereix més interactivitat. Avui en dia, bona part de l’activitat de comerç electrònic, inclosos els pagaments es transaccionen mitjançant mòbils. Tot i així, les aplicacions mòbils són aquí per mantenir-se i créixer en nombre. El millor és que és fàcil convertir el vostre lloc web de WordPress en una aplicació o crear una aplicació per a les vostres petites empreses.

Les aplicacions mòbils augmenten el trànsit permetent als usuaris tocar directament des del telèfon. Els usuaris poden accedir-hi en un instant amb uns quants clics. Les aplicacions us ajuden a arribar a més clients i a integrar-vos bé amb les xarxes socials. Podeu utilitzar aplicacions per actualitzar periòdicament la vostra llista de productes i fer descomptes i ofertes. O bé, connecteu-vos amb els llocs web associats per accedir a la vostra aplicació i per a una millor visibilitat.

Per embolicar

Després d’haver realitzat totes les optimitzacions per fer que el vostre lloc web sigui mòbil, no oblideu provar-lo Inspeccions de pàgina. El Prova amigable de Google per a mòbils també posa a prova els llocs web de forma per URL.

Els consells d’aquest post no són en cap cas exhaustius. Hi ha tones de complements de WordPress d’optimització i més guies per ajudar-vos a millorar el vostre lloc web des del mòbil. Per tant, si teniu alguna cosa a afegir o teniu alguna pregunta per a nosaltres, compartiu els comentaris a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map