Consells fàcils per als principiants de WordPress per començar el 2018

WordPress permet que persones com tu i jo puguem configurar i gestionar els nostres propis blocs i llocs web. Estem molt emocionats quan veiem el nostre propi Tauler de control de WordPress per primera vegada. I ens apressem a publicar la nostra primera publicació per substituir la primera publicació estàndard de Hello World de WordPress.


Però espera, hi ha moltes funcions de WordPress integrades que hauríeu de familiaritzar-vos. Poden fer la vostra vida al bloc fàcil i deliciosa. Tireu temps per navegar per les moltes opcions del menú de l’esquerra, les opcions de pantalla a la part superior, les opcions de l’editor i us sorprendrà gratament el que heu passat per alt. Per tant, dedicem aquesta publicació a descobrir les moltes opcions no tan aparents que podem començar a utilitzar en la nostra vida diària de WordPress..

Comencem,

Gestió de publicacions de manera eficaç a WordPress

La cantonada dreta del Post Editor és una benedicció per als blocaires. T’ajuda a gestionar millor les teves publicacions de moltes maneres. Aquestes opcions normalment inclouen configuració de publicació, formats de publicació, taxonomies i imatges destacades.

Publicar

Consells fàcils per a principiants de WordPress: publiqueu la configuració

Per programar les publicacions per aparèixer en dates seleccionades, explora la secció Publicar opció Això us permet triar la data i l’hora exactes per publicar la publicació.

També podeu marcar la publicació per revisar-la fent clic Revisió pendent, especialment convenient per a un bloc de múltiples autors.

El Visibilitat l’opció controla la visualització de contingut per part d’altres. El valor per defecte d’aquesta opció és Públic, que significa que tot el món pot veure la publicació. Però podeu restringir la visualització a uns quants seleccionats fent-ho protegit amb contrasenya o habilitant el privat opció.

De manera predeterminada, les últimes publicacions apareixen a la part superior de la pàgina a WordPress. Què passa si voleu que una publicació perenne o una que estigui orientada als primers temporitzadors, ocupi aquest espai? Podeu fer-ho restablint les opcions de sota Visibilitat. Habiliteu la opció Enganxós opció per a la publicació, que apareixerà i romandrà a la part superior de les publicacions fins que no desactiveu l’opció enganxosa.

Com a blogger, sabreu quantes revisions té una publicació abans que aparegui per a la publicació pública. Pot començar com a petita ferralla o nota, i es convertirà amb el pas del temps en un article complet, amb moltes versions pel mig. Si voleu accedir a qualsevol de les versions, per qualsevol motiu, només heu de mirar més avall Revisions a l’editor de la publicació. Si no el podeu veure de seguida, activeu la configuració a Opcions de pantalla. Afegint un xic de codi a la secció wp-config.php fitxer (vegeu més avall), també podeu limitar el nombre de revisions de la publicació.

Format

Consells fàcils per a principiants de WordPress: format de publicació

Després de la configuració de publicació, haureu de veure una secció per a Format. Segons el tema que utilitzeu WordPress, podeu tenir un parell o moltes opcions de format de publicació. Aquests formats faran que la vostra publicació sigui diferent.

 • Estàndard és un format de text sencer
 • A part alinea
 • Imatge, Vídeo, Galeria i Àudio els formats inclouran els suports respectius a la part superior de la publicació
 • Citar donarà estil a la teva publicació com a pressupost directe
 • Enllaç les publicacions inclouran una opció per a que especifiqueu un enllaç sortint al qual dirigir una publicació (per exemple: si escriviu un problema que XYZ està a la venda, enllaceu la publicació amb ella per portar els lectors directament a la venda)
 • Estat les publicacions es formategen com a actualització d’estat similar a les xarxes socials
 • Xats apareixen com a converses

Només cal que seleccioneu el format que voleu utilitzar i afegiu el contingut. Alguns desenvolupadors de temes afegiran opcions addicionals a les publicacions en funció del format (com ara: les citacions poden tenir opcions per a colors negres o tipus de lletra i els vídeos poden tenir opcions addicionals per a superposicions o alternatives d’imatge). Podeu obtenir més informació sobre els formats de publicació de WordPress a la nostra guia.

Imatge destacada

Consells fàcils per als principiants de WordPress: Imatge destacada

Quan creeu una publicació, sovint tindreu l’opció d’imatges destacades (fins i tot amb diversos formats de publicació). Aquesta imatge s’utilitza normalment a la pàgina del bloc principal, com a imatge en miniatura quan la publicació es mostra com a publicació relacionada en un altre article o com a imatge en miniatura per a tots els mòduls de bloc del vostre creador de pàgines (com a reixes de blocs o carrusels a Elementor o el WPBaker Visual Composer).

Per començar, feu clic a l’enllaç a “Estableix la imatge destacada”.

Consells fàcils per als principiants de WordPress: seleccioneu Imatge destacada

A continuació, pugeu una imatge nova (seleccioneu-la al vostre ordinador o arrossegueu-la i deixeu anar la imatge) o bé seleccioneu una imatge que ja es troba a la vostra mediateca. Feu clic al botó blau per a “Definiu la imatge destacada” i, a continuació, deseu la publicació.

Quan afegiu imatges noves, és important afegir-hi Títol per descriure la imatge dels motors de cerca i Alt Text per ser utilitzats pels lectors de pantalla o navegadors. Això és per raons de SEO i accessibilitat. Està molt bé utilitzar la mateixa descripció per a tots dos, no oblidem d’afegir-la.

Categories i etiquetes

Consells fàcils per a principiants de WordPress: categories i etiquetes

Les categories i les etiquetes (de vegades anomenades col·lectivament “taxonomies”) s’utilitzen per agrupar contingut. S’utilitzen per ajudar els lectors (i els motors de cerca) a navegar pel vostre lloc web i trobar contingut relacionat. Aquí teniu una visió ràpida per ajudar-vos a:

 • Categories són els principals grups d’agrupacions del vostre bloc (o altres tipus de publicacions com ara personal, cartera, etc.). Aquesta és la definició general del contingut. Si fóssiu un bloc de revisió de vehicles, aquestes podrien ser les diferents marques de vehicles (Jeep, Toyota, Ford, etc.).
 • Etiquetes són detalls més específics que es basen en la categoria bàsica. Per a un bloc de cotxes, es pot tractar de detalls tècnics com potència de cavalls, airbags, colors, any, etc.

Si voleu obtenir més informació, consulteu la nostra guia de categories i etiquetes de WordPress, a més de plugins per millorar-los (o fins i tot automatitzar-los) al vostre lloc web.

Artesania de contingut

Els blocaires passen una bona quantitat de temps a l’editor de missatges. I hi ha diverses opcions a l’Editor que ajuden a racionalitzar el vostre treball. Aquestes opcions útils a Editor visual pot facilitar la tipificació de contingut,

Consells fàcils per a principiants de WordPress: Editor de publicacions

Distracció Escriptura lliure: Veieu el botó relativament gran de “X” just a sota de “Text” a la imatge de sota? Si feu clic sobre això, desapareixen els panells laterals i les capçaleres, deixant-vos un espai lliure de desordres per escriure. Quan el feu clic de nou, es restableix la pantalla original.

La barra d’eines canvia: També anomenat “fregador de cuina” és el botó quadrat de la fila superior de la barra d’eines. Al fer clic, s’obre una segona fila d’opcions a continuació.

Dreceres de teclat: Després d’obrir la segona fila d’opcions mitjançant la barra d’eines Toggle busqueu el botó “?Símbol ”. Fent clic sobre ella es mostrarà a conjunt de dreceres integrat a l’editor en una finestra emergent. Per exemple Alt + Maj + 2 us proporcionarà
Capçalera 2. Però abans d’utilitzar aquestes dreceres, haureu d’habilitar les dreceres del teclat al vostre perfil d’usuari. Les dreceres estan habilitades per usuari.

Llegeix més: Una altra característica útil per crear publicacions és Llegir més. D’aquesta manera, es desactiva la primera secció de text (abans d’introduir el descans) com a breu extracte que s’utilitzarà amb la miniatura de la publicació a la pàgina principal del bloc. Obtenen més atenció que un títol de publicació i es veuen elegants a les xarxes socials. Busqueu la funció a l’Editor de publicacions i col·loqueu el cursor al lloc on vulgueu que s’acabi l’exercici i feu clic a la icona. També podeu afegir un punt més vermell fent clic a la pestanya “Text” del contingut i afegint aquest bit d’HTML:

Després d ‘això, si voleu dividir una publicació llarga en moltes pàgines, inseriu el codi següent a la secció Editor de text en el punt exacte que voleu que es trenqui la pàgina. Podeu repetir-lo tantes vegades que vulgueu dividir-lo en diverses pàgines (això és bo per a llistes llargues / detallades i també us pot ajudar a mostrar més anuncis).

 
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map