Consells de WordPress: 15 errors de WordPress que cal evitar a tota costa

Només podeu fer que el vostre lloc de WordPress sigui tan potent o feble com vulgueu. Viousbviament, tots volem crear el més formidable dels llocs web, però, malauradament, això no passarà per casualitat: heu de prendre decisions conscients i després anar a treballar. Tot i que aquest és l’enfocament que tot usuari de WordPress hauria d’assumir, tots acabem equivocant-nos perquè, primer, sempre tenim pressa i, en segon lloc, generalment tenim una espècie descuidada. Fer un error és recordar l’home?


Si sou nous de WordPress, la publicació d’avui us mostrarà com evitar quinze (15) errors de WordPress. Si heu combinat el vostre lloc de WordPress amb molta pressa i heu comès aquests problemes entre altres errors, aquesta publicació us mostrarà com arreglar els vostres problemes i tornar-vos al camí correcte..

Agafa un llapis i una mica de paper, haurem de configurar el vostre lloc just en tres, dos, un …

1. Oblidar / Ignorar les còpies de seguretat de llocs web

Heu comprovat aquesta publicació de seguretat de WordPress? En aquesta publicació, esborràvem a fons les mesures que heu de prendre per reforçar la seguretat del vostre lloc web de WordPress. Voldria fer-me ressò d’un punt en aquesta publicació de còpia de seguretat del vostre lloc de WordPress.

Desenvolupar el vostre lloc web sense còpies de seguretat regulars és com saltar d’un avió sense xut. Només Capità Amèrica ho fa, i si no podeu rebobinar temps com Curtis Incapacitats, acostuma a tenir l’hàbit de fer una còpia de seguretat del lloc de WordPress o és possible que ho perdis tot.

Potser oblideu fer una còpia de seguretat del vostre lloc web. Potser és esgotador i no teniu cap cosa per fer tasques mundanes. O probablement no tindreu el temps. Bé, no haureu de fer una còpia de seguretat manualment del vostre WordPress. Podeu utilitzar complements de còpia de seguretat de WordPress o serveis comercials que facin còpies de seguretat del vostre lloc automàticament de manera regular. Vull recomanar:

Serveis de còpia de seguretat més importants

 • WPEngine: el primer proveïdor de hosting de WordPress gestionat de la classe. Proporcionen funcions de còpia de seguretat integrada.
 • VaultPress – Còpia de seguretat i seguretat de WordPress. Proporcionen còpies de seguretat automatitzades amb restauracions fàcils.
 • Consulteu el vostre proveïdor d’allotjament web. Alguns servidors web ofereixen còpies de seguretat regulars.

Complements de còpia de seguretat de WordPress

2. Ignorant les actualitzacions de WordPress

Actualització de WordPress

Us sorprendrà la gran quantitat d’usuaris de WordPress que gestionen els seus llocs “estimats” en versions obsoletes de WordPress.

La pitjor part és que la majoria d’altres usuaris creuen que l’actualització a la versió més recent de WordPress trencarà els seus llocs web. De manera que es van afegir a complements i temes antics només perquè els desenvolupadors no es molestaven prou per actualitzar-los. Per aquí, WordPress rep sempre funcions noves i emocionants, cada vegada més dur en termes de seguretat.

Si no fossin necessàries les actualitzacions, avui no tindríem el WordPress que coneixem i estimem. Les funcions obsoletes i les vulnerabilitats de seguretat van de la mà i si no esteu executant el vostre lloc web WordPress 3.9.1 o més o menys, demaneu que us pirateguin.

No ignorem les notificacions d’actualització i si un tema o complement es trenca després de l’actualització, hi ha alternatives millors. Si no podeu obtenir una alternativa adequada, creeu-ne una o contracteu un desenvolupador i deixeu de ser petit.

3. Utilitzant “Administrador” com a nom d’usuari

Voleu veure la vostra mà si “administrador” és el vostre nom d’usuari? Probablement teniu una contrasenya feble i els hackers no poden esperar a entrar al vostre lloc web (si no ho són).

“Deixeu de bascar-me, WordPress crea el nom d’usuari de“ administrador ”per defecte. No és el meu error! ” Bé, el podeu canviar! Podeu canviar-lo quan instal·leu WordPress. Deixeu-lo com si odies realment el vostre lloc web. No utilitzeu mai “administrador” com a nom d’usuari. A continuació, recordeu que creeu contrasenyes difícils d’esquerrar.

4. Baixant temes de WordPress “gratuïts” des de qualsevol lloc

Activeu el motor de cerca favorit ara i cerqueu “temes gratuïts de WordPress”. Us estalviaré el problema; obtindreu una càrrega mare de temes de WordPress “gratuïts” empaquetats i llestos per a la seva descàrrega.

L’únic problema és que la majoria d’aquests temes gratuïts no són realment gratuïts. La majoria estan carregats de codi maliciós i d’enllaços que no us beneficien. L’èxit del vostre bloc de WordPress depèn de molts factors: la qualitat del vostre tema. Si trieu un tema de WordPress incorrecte (o defectuós), també podreu adéixer un èxit en línia. Si busqueu temes WordPress de primera qualitat professional, aneu amb una empresa de bona reputació com ara:

 • WPExplorer
 • Temificar
 • Temes elegants
 • Gènesi
 • Total de temes de WordPress
 • O contracteu un desenvolupador de WordPress per crear un tema per a vosaltres

Amb un pressupost ajustat? Et tenim cobert. Podeu obtenir temes de WordPress fantàstics i gratuïts a:

Manteniu-vos clar dels temes gratuïts de WordPress des de qualsevol lloc del web. Assegureu-vos que només descarregueu temes de fonts respectables. Us arrossegaran cap avall. No digueu per alliberar temes de baixa qualitat.

5. Oblidar-se d’instal·lar un complement de memòria cau

Cache WordPress Plugin

Si teniu greenhorn pel que fa a WordPress (i desenvolupament web), probablement no sabreu què és la memòria cau. Si sabeu què és la memòria cau però no us molesta instal·lar un complement de memòria cau, estareu perdent molts segons en el temps de càrrega de la pàgina..

Voleu oferir als vostres visitants velocitats de càrrega de pàgina súper ràpides que donin lloc a una experiència d’usuari que compleixi, instal·leu un complement de memòria cau o registreu-vos amb una xarxa de lliurament de contingut (CDN). Aquí teniu les solucions que utilitzo per sobrecarregar els meus llocs web:

Altres opcions:

A més, algunes empreses d’allotjament de WordPress inclouen opcions per a la memòria cau. WPEngine té una memòria cau integrada i SiteGround ofereix un complement WordPress SuperCacher amb alguns dels seus plans. Assegureu-vos que el vostre host no ofereix opcions de memòria cau abans d’instal·lar el vostre propi complement, ja que això podria provocar conflictes i acabar alentint el vostre lloc. Així, només cal vigilar.

6. Conservació de la pàgina de l’exemple

Fa uns dies, vaig instal·lar un tema de resposta d’una pàgina per a un client. Vaig instal·lar el tema en una nova còpia de WordPress que, òbviament, va venir amb la pàgina de l’exemple. Ja que el tema d’una pàgina funciona amb seccions (en contraposició a diverses pàgines) i és propi Pantalla d’opcions, la pàgina d’exemple estava oculta a la vista. Ho vaig veure més tard en afegir pàgines addicionals. N’hi ha prou de dir, hauria perdut la pàgina d’exemple si no necessités pàgines addicionals.

A part, coneixíeu que hi ha més d’un (1) milió d’usuaris de WordPress que encara tenen la pàgina d’exemple als seus llocs web? Si això sorprèn, haureu de saber que la majoria d’aquestes persones no coneixen la pàgina d’exemple o no us n’heu oblidat de suprimir-la. Si no utilitzeu la pàgina d’exemple (i per què la faríeu servir de totes maneres quan podeu crear un milió i una altra pàgina), seguiu-la i elimineu-la immediatament. No apareix bé al vostre bloc professional. Això és perquè és un error.

7. Mai modera els comentaris

Moderació dels comentaris

Els comentaris us diuen com responen els vostres lectors al vostre missatge de màrqueting. Però cal determinació i esforç per moderar els comentaris, especialment si n’obteniu més d’uns quants. Molts propietaris de petites empreses no saben gestionar els seus llocs web i acaben enganxats amb tones de comentaris que necessiten moderació. Ells continuen apagant fins que els enderroqui.

A continuació, tenim comentaris de correu brossa, que realment poden fer mal al vostre SEO a més d’espantar els lectors. No aproveu mai els comentaris de correu brossa, fins i tot per casualitat, per molt que estiguin escrits. Com dius bons comentaris dels comentaris de correu brossa? Com separeu el blat de la xafarda? Bé, és fàcil. Si camina com un ànec, com un ànec, sembla un ànec, ha de ser un ànec. Si és spam, ho sabreu immediatament.

Si no voleu comentaris, desactiveu-ne els comentaris Configuració >> Discussió >> Per defecte Configuració de l’article o utilitzeu un complement com Desactiva el complement de comentaris. Per guardar comentaris de correu brossa, feu servir Akismet o algun d’aquests complements de bloqueig de correu brossa.

8. Massa categories, no prou etiquetes

WordPress us permet crear categories i etiquetes fàcilment. Això us pot ajudar a agrupar publicacions relacionades per millorar l’accessibilitat. Sovint, les persones s’emporten i acaben creant categoria rere categoria per anar a cada publicació nova.

Malauradament, moltes persones no etiqueten les publicacions tant com les categoritzen. Acaben creant centenars de categories i poques etiquetes (si n’hi ha). Això no va bé per al vostre SEO i arquitectura de llocs. A més, podeu utilitzar categories i etiquetes de forma intercanviable. Fins i tot podeu utilitzar etiquetes en menús de navegació igual que les categories. Aprendre mes sobre Categories vs Etiquetes al Còdex.

9. Utilització del botó favorit predeterminat

Sóc culpable d’això. Amb les presses de llançar el seu lloc i començar a guanyar diners (haha), molts usuaris de WordPress solen oblidar-se de canviar els seus favicons. Consulteu llocs que tinguin preferits dels seus proveïdors d’allotjament, p. Bluehost o de la seva empresa marc, per exemple, Gènesi.

Igual que el vostre logotip, el vostre favorit és la vostra identitat a la xarxa. A més, els vostres visitants veuran el vostre favorit quan marquen el vostre lloc. Com podeu veure, es tracta de motius fantàstics per canviar el favor. És un treball fàcil com veuràs a redissenyar el lloc web de WordPress (per afegir un toc personal).

10. Anar amb la plataforma incorrecta

Enganxeu entre WordPress.com i WordPress.org? No sabeu quina opció escollir? Molts principiants sovint prenen la decisió errònia i acaben lamentant-se després.

Si bé cada plataforma té els seus beneficis, WordPress, que s’allotja de forma autònoma, és una opció ideal per a moltes empreses, petites i grans, ja que us proporciona més control sobre el vostre lloc web. Trieu una plataforma que s’adapti a les vostres necessitats. Aquesta guia sobre WordPress.com vs WordPress.org us hauria d’ajudar.

11. No tenir cap lloc mòbil o responsable

Llocs web mòbils de resposta

El futur és mòbil i realitzeu un servei de serveis si el vostre lloc web de WordPress no s’adapta als dispositius mòbils. Si el vostre lloc web no és senzill per a mòbils, potser perdreu molts negocis. A més d’això, Google us penalitzarà si el trànsit mòbil redirigeix ​​a la pàgina principal d’escriptori.

Podeu mobilitzar el vostre lloc mitjançant plugins com WPtouch o bé utilitzeu disseny sensible des del moment de sortida. El disseny responsable (utilitza HTML + CSS3) assegura que el vostre lloc web es veu bé en tots els dispositius, independentment de l’amplada de la pantalla.

12. Oblidar-vos de configurar els vostres enllaços enllaçats

Tal com vam veure a les opcions integrades de WordPress que hauríeu d’utilitzar, moltes persones utilitzen l’estructura d’URL predeterminada, és a dir, el vostre domini.com/?p=23. No voldreu deixar els vostres enllaços semblants, sinó que és dolent tant per al vostre SEO com per a l’experiència de l’usuari. Després d’instal·lar WordPress, aneu a Configuració >> Enllaços enllaç i actualitzeu els vostres enllaços de permís.

13. No instal·leu un formulari de contacte

El formulari de contacte forma part integral de qualsevol lloc web. La pàgina de contacte hauria de funcionar molt per al vostre negoci en línia, però és sorprenent veure quants usuaris de WordPress es disparen al peu oblidant incloure un formulari de contacte a les seves pàgines de contacte..

Moltes persones només llisten correus electrònics i potser un número de telèfon i s’obliden completament del formulari de contacte. Mal moviment. Enumerar els vostres correus electrònics només atraurà correu brossa a la vostra bústia. D’altra banda, un formulari de contacte facilitarà la participació. WordPress té un creador de formularis de contacte integrat que és accessible mitjançant l’editor de publicacions, però si necessiteu més funcions, podeu fer-ho Formulari de contacte 7 o Formes de gravetat.

14. Oblidar Google Analytics

anàlisis de Google

La majoria dels usuaris nous no s’instal·len anàlisis de Google després d’instal·lar WordPress. Potser estàs bé Estadístiques de Jetpack però hauríeu de saber que us falta molta informació sobre el vostre lloc.

Google Analytics us ajuda a desglossar el trànsit, de manera que sabreu què optimitzar per obtenir un millor rendiment. Recomanem instal·lar Google Analytics i registrar-vos amb Eines per a administradors web.

15. No optimitzar les imatges

Quan comenceu a utilitzar WordPress, teniu pressa per publicar la primera publicació que oblideu d’optimitzar les vostres imatges. Les imatges pesades alenteixen el vostre lloc web afectant negativament l’experiència dels usuaris. Abans de penjar imatges al vostre lloc de WordPress, optimitzeu-les per obtenir un millor rendiment. Si utilitzeu Adobe Photoshop, assegureu-vos de desar les imatges a la web amb les opcions “Desa per a web”. Comproveu el programa d’edició d’imatges per a l’opció “Desa per a la web”.

Per a tu …

Acabem d’enumerar quinze (15) dels pitjors errors de WordPress que hauríeu d’evitar a tota costa. Conscient d’altres errors de WordPress que els altres lectors haurien d’evitar? Si us plau, tingueu l’amabilitat de compartir els comentaris ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map