Comparteix automàticament les publicacions noves de WordPress als teus comptes socials

Les xarxes socials són una manera excel·lent de conduir trànsit al vostre lloc web, però gestionar cada xarxa social per al vostre lloc web pot ser una feina que requereix molt de temps. Entrar a cada compte i compartir manualment les darreres publicacions pot trigar més temps que escriure i preparar el nou contingut. La majoria de llocs web actuals es creen a WordPress.


La majoria de nosaltres sabem que WordPress inclou molts complements que ens ajuden a automatitzar la compartició social, però utilitzar aquests complements significa afegir més scripts i funcions al vostre WordPress, que potencialment podrien augmentar el temps de càrrega del lloc..

Gràcies a moltes eines en línia, realment podem automatitzar els nostres comptes socials i estalviar-nos d’actualitzar-los manualment. Per què automatitzar els vostres comptes de xarxes socials mitjançant aquestes tècniques? Doncs bé, els avantatges d’utilitzar aquestes tècniques són abundants. Alguns d’aquests avantatges són:

 • Com més petits siguin els connectors al vostre lloc web, menys utilitzin els recursos del servidor. Això significa que el vostre lloc web tindrà millors temps de càrrega de pàgines.
 • Les notificacions d’actualització més reduïda comporten poc temps invertit en el manteniment de complements.
 • Es dedica un temps mínim a la gestió de comptes de xarxes socials.
 • Més senyals socials us poden ajudar a classificar-vos millor orgànicament en SERPs.
 • Aquestes eines proporcionen analítica, de manera que ja sabeu quines publicacions es fan virals.

Impressionat? Bé, sereu una vegada que implementeu una d’aquestes tècniques al vostre lloc web. A continuació, aquí teniu les tres maneres d’automatitzar l’intercanvi social dels vostres llocs web amb WordPress. Personalment utilitzo el primer mètode.

Mètode 1: Utilitzant IFTTT, Buffer i Feedly

El meu mètode recomanat per automatitzar la compartició social és mitjançant tres serveis web gratuïts: IFTTT, Buffer, i Feedly.

IFTTT és un servei sorprenent que ens permet connectar diversos comptes i aplicacions web per poder automatitzar-los. Utilitzo IFTTT per automatitzar moltes tasques i generar informes i alertes. El recomano i crec que és el millor cosa GRATIS d’utilitzar.

El buffer és una increïble aplicació web que permet programar publicacions per compartir-les en moments específics. La versió bàsica és gratuïta per utilitzar amb totes les xarxes socials més populars com Facebook, LinkedIn i Twitter.

Feedly és un programari d’agregador de pinsos que recopila fonts de recursos RSS. El millor de Feedly és que el seu disseny és molt senzill i funciona a velocitats molt altes.

Per poder automatitzar els vostres mitjans de comunicació social, primer us heu de registrar amb Feedly, Buffer i IFTTT. A continuació, afegiu el feed del vostre lloc de WordPress a Feedly mitjançant la barra de cerca present a la part superior dreta. Als llocs web amb WordPress, es pot trobar un canal RSS per defecte a www.yourdomain.com/feed.

AddFeedFeedly

Creeu una col·lecció nova i feu clic a Seguiu.

Follow-AddNewCollection

A continuació, dirigiu-vos a Buffer i inicieu la sessió per connectar les plataformes socials i les pàgines que voleu configurar. Per afegir diversos comptes, potser haureu de comprar “El programa fantàstic”.

bufferapp

Ara, podeu connectar Feedly i Buffer mitjançant IFTTT mitjançant aquest tutorial: Si és Feedly, a continuació, afegeix al buffer. Verifiqueu els vostres comptes i seleccioneu la categoria de feeds que voleu automatitzar. Això és! Tots sou bons.

Select-Category-IFTTT

Si Feedly s'afegeix al buffer de ahsanparwez - IFTTT

Ara, sempre que es trobi una publicació nova a la categoria de Feedly del vostre lloc web, la vostra publicació s’afegirà a Buffer. L’última cosa que heu de definir és quantes vegades al dia voleu compartir publicacions automàticament mitjançant el buffer.

Mètode 2: utilitzar TwitterFeed

TwitterFeed és un servei web senzill de tres passos que permet afegir els fluxos de blocs i publicar automàticament les publicacions a Twitter, Facebook, LinkedIn i App.net.

Primer, afegiu el feed i el títol del vostre bloc de blocs. Després, aneu a Configuració avançada on podeu definir la freqüència d’actualització, el contingut de la publicació, l’ordenació de publicacions, el prefix de la publicació i el sufix de publicació.

TwitterFeed-Add

Un cop acabat, heu de seleccionar les vostres xarxes de mitjans socials per compartir publicacions.

TwitterFeed-step2

Mètode 3: HootSuite

HootSuite ha estat durant molt de temps. És una eina de gestió de xarxes socials molt potent, on és molt fàcil programar publicacions per compartir-los en diversos comptes socials. És compatible amb Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Foursquare, WordPress i mixi.

Primer, registreu-vos per un compte gratuït a Hootsuite.com i afegiu els vostres comptes de mitjans socials preferits.

Comptes HootSuite-AddAccount

A continuació, aneu a Publisher i afegiu el canal RSS del vostre bloc.

HootSuite-AddRss

Finalment, cal afegir Programació automàtica a les publicacions.

HootSuite: automatització

HootSuite és fàcil de configurar i podeu programar fins a 10 publicacions a la vegada en un sol compte. Suggeriria que utilitzeu diferents comptes de HootSuite per a diferents llocs web de WordPress.

Pensaments

Espero que trobeu útils aquestes tècniques. Si coneixeu més trucs i tècniques per automatitzar la publicació de xarxes socials sense plugins, compartiu-los a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map