Comercialitzeu la vostra botiga WooCommerce amb Google Merchant Center

Comercialitzeu la vostra botiga WooCommerce amb Google Merchant Center

Tots els propietaris de botigues en línia buscaran formes innovadores per comercialitzar els seus productes. Un dels canals preferits per comercialitzar a l’espai digital són els anuncis de Google Shopping. Els anuncis de productes amb imatges es mostraran quan un usuari faci una cerca rellevant a Google. Com que són atractius i ofereixen informació actualitzada, els anuncis de compres de Google són molt eficaços per millorar les conversions. Un dels aspectes essencials del màrqueting mitjançant anuncis de Google Shopping és crear un feed de productes per a Google Merchant Center. En aquest article tractarem els fonaments bàsics per comercialitzar la vostra botiga WooCommerce amb Google Merchant Center.


Què és Google Merchant Center?

Google Merchant Center

Google Merchant Center és una plataforma que ofereix Google, que els propietaris de botigues en línia poden utilitzar per carregar i mantenir la informació del seu producte. També proporciona opcions per enllaçar les dades del vostre producte amb altres serveis de Google, com ara Google Ads. Amb Google Merchant Center, tindreu un millor control sobre els vostres esforços de màrqueting mitjançant els serveis de Google.

Beneficis de Google Merchant Center

La configuració d’un compte de Google Merchant Center ofereix diversos avantatges als propietaris de botigues en línia. És important comprendre aquests avantatges perquè en pugueu aprofitar al màxim.

Ajuda a fer que els vostres productes estiguin disponibles per a anuncis de Google Shopping

Un dels avantatges més evidents de crear un feed de productes per a Google Merchant Center és que podreu posar els vostres productes disponibles per a anuncis de Google Shopping. Aquests anuncis són diferents dels anuncis de text de Google que requereixen que seleccioneu un conjunt de paraules clau per als vostres productes. Per visualitzar els vostres productes en anuncis de compra, heu de crear un feed dels vostres productes en el format especificat i penja-la a Google Merchant Center. Aleshores, podeu enllaçar el vostre compte de Merchant Center amb anuncis de Google i definir ofertes adequades. A partir de la consulta de cerca i la rellevància del vostre feed, Google mostrarà els vostres anuncis de producte als usuaris. Això millorarà enormement la visibilitat de la vostra botiga i productes i us ajudarà a adquirir nous clients.

Integració amb altres serveis de Google

Google Merchant Center actua com a plataforma perfecta per ajudar-vos a posar la informació del vostre producte disponible a altres serveis de Google com Google Ads. També podeu obtenir informació específica de Google Analytics per crear millors estratègies de màrqueting.

Enllaça comentaris de productes

L’alimentació de productes a Google Merchant Center permet obtenir dades riques, incloses les revisions de productes, de manera que els usuaris tindran un millor coneixement sobre els anuncis de producte que veuen. El fet de veure fàcilment les dades de revisió del producte pot ajudar els usuaris a prendre decisions de compra. També podreu recollir comentaris regulars dels clients automatitzant el procés de revisió.

Ajuda a mostrar productes locals

De vegades, quan teniu una ubicació física per a la vostra botiga, fins i tot podeu crear un feed de producte específic per a anuncis d’inventari local de Google. Això pot tenir el potencial de comercialitzar els vostres productes que només estan disponibles a la botiga.

Accions comercials

Als Estats Units i França, els usuaris podran realitzar una compra directa de Google mitjançant dispositius específics. Podeu enviar el feed de Merchant Center a accions de compra si és rellevant per a la vostra botiga.

Promocions i remàrqueting

Podeu mostrar ofertes i ofertes associades als vostres productes per garantir un millor percentatge de conversions. Google Merchant Center ofereix una opció anomenada Merchant Promotions per ajudar-vos a mostrar els descomptes disponibles amb els vostres productes. També trobareu estratègies de remàrqueting rellevants de Google extremadament útils per millorar les conversions i la fidelització dels clients.

Com enllaçar els vostres productes de la botiga WooCommerce a Google Merchant Center?

Com s’ha esmentat anteriorment, els anuncis de compres de Google no funcionen en funció de paraules clau específiques a les quals vau orientar. En canvi, Google mostrarà els vostres productes quan tingui consultes rellevants. Per tant, heu de garantir que el vostre feed de productes sigui rellevant i actualitzat. Google té unes directrius molt estrictes en què es detalla com s’ha d’organitzar la informació del producte en el feed. Per garantir que Google pugui entendre bé els vostres productes per mostrar-los quan tingui consultes de cerca rellevants.

Per tant, un dels primers passos per comercialitzar la vostra botiga mitjançant Google Merchant Center és crear un feed de productes. Podeu crear-la manualment mitjançant una plantilla de fulls de càlcul de Google que trobareu al vostre compte de Merchant Center. Alternativament, podeu utilitzar una eina per crear un feed exacte en un format de fitxer obligatori i després penjar-lo.

Connectors de feed de productes de WooCommerce Google

Hi ha eines que us ajudaran a generar un feed de producte exacte dels vostres productes en el format de fitxer desitjat. Si utilitzeu la plataforma WooCommerce per a la vostra botiga en línia, hi ha diversos plugins que podeu utilitzar per crear i actualitzar periòdicament el feed de productes al vostre compte de Merchant Center..

1. Connector d’alimentació de productes de ELEX de Google

Plugin de productes de productes ELEX de Google

Amb l’ajuda d’aquest complement, podreu penjar un feed de productes de Google al vostre compte de Merchant Center. El complement proporciona una opció per associar categories i atributs de producte de Google amb les categories i atributs respectius al vostre magatzem WooCommerce. Fins i tot podeu definir regles i condicions per al mapeig d’atributs mentre feu servir aquest complement. També us ajuda a definir horaris d’actualització per al feed de producte, de manera que qualsevol canvi a la vostra botiga també es reflectirà en el feed de producte.

Feed de productes de Google ELEX

A continuació, hi ha una ullada ràpida a les funcions del complement del producte Google Feed de ELEX:

 • Creeu un o més feeds de productes en formats XML, TSV o CSV, que podeu penjar al vostre compte de Google Merchant Center.
 • Creeu programes de refrescos diaris, setmanals o mensuals que us ajudaran a garantir que el vostre feed de productes estigui sincronitzat amb les dades de la vostra botiga.
 • Incloure variacions de producte al vostre feed per ajudar els usuaris a trobar els vostres productes quan utilitzen consultes de cerca amb aquests valors d’atributs.
 • Feu un mapa a les vostres categories de botigues WooCommerce amb les categories de Google.
 • Afegiu camps addicionals d’atributs de producte perquè el vostre producte sigui més ric.
 • Excloure selectivament els productes del feed.
 • Gestionar fàcilment diversos feeds de productes amb opcions fàcils de suprimir o descarregar.
 • Equip de suport fiable.

Si no voleu incloure productes variables al vostre feed, podeu provar-ho versió gratuïta del connector Feed de productes de Google ELEX.

2. WooCommerce Google Feed de productes

WooCommerce Google Feed de productes

Aquesta extensió us ajuda a generar i actualitzar el feed de productes a Google Merchant Center des del vostre magatzem WooCommerce. A més de Google Product Feed, també podeu crear un feed per a Bing i per a ressenyes de productes de Google mitjançant aquesta extensió. Admet més de 50 camps d’atributs i garanteix que els vostres productes presentin dades riques a Google. Podeu crear camps addicionals personalitzats segons els vostres requisits. L’extensió és compatible amb diversos complements populars com els paquets de productes, les marques, els productes compostos, etc..

WooCommerce Google Feed de productes

Les característiques d’aquest complement inclouen:

 • Creeu fonts de producte en temps real per proporcionar la informació més recent del producte a Google Merchant Center.
 • Opcions de mapeig senzilles per vincular les dades del producte de WooCommerce amb els camps obligatoris de Google.
 • Creeu camps personalitzats per capturar dades addicionals requerides per Google que no estan disponibles de manera predeterminada a WooCommerce.
 • Admet importacions a granel mitjançant l’importador de WooCommerce.
 • Flexible per personalitzar-se amb filtres i accions de WordPress.
 • Documentació extensa.

3. Gestor de feeds de Google de WooCommerce

WooCommerce Google Feed Manager

Si voleu crear un feed de productes de Google de menys de 100 productes, aquest producte gratuït podria ser una opció ideal per a vosaltres. El complement crearà automàticament un feed de producte inclòs tots els camps que Google ha fet obligatori. A més, podeu modificar el feed segons qualsevol requisit específic de la vostra empresa o ubicació. El complement és força senzill d’instal·lar i configurar de manera que fins i tot els nous usuaris de WordPress podran treballar amb ell. A més, us ajudarà a optimitzar el feed per tal que els vostres productes tinguin una millor visibilitat a través dels anuncis de Google Shopping. A més, garanteix que el feed s’actualitzi en temps real quan es facin canvis a la informació del vostre producte.

WP Pro Google Product Feed

El versió premium del complement del Gestor de Google Feed serà adequat per a la vostra botiga si tens un gran nombre de productes.

El complement gratuït inclou funcions per a:

 • Feu un mapa fàcil de les categories de productes de WooCommerce amb categories de Google amb l’ajuda de plantilles.
 • Optimitzeu el vostre feed fent millores adequades per aconseguir que el vostre menjar sigui més ric.
 • Actualitzeu automàticament el vostre feed especificant horaris de refrescos.
 • Filtres avançats per excloure selectivament determinats productes del feed que genereu.
 • Procés d’instal·lació senzill i suport fiable.

Aconsegueu una millor visibilitat dels vostres productes mitjançant Google Merchant Center

Com ja hem comentat, Google Merchant Center ofereix una gran plataforma per assegurar-se que els vostres productes arribin a més clients i mercats. Us ajudarà a integrar-vos amb altres serveis de Google, com ara Google Ads i Google Analytics. Un dels passos essencials per aconseguir que els vostres productes es llistin als anuncis de Google Shopping és la creació d’un feed de productes Google exacte.

Si teniu una botiga WooCommerce amb un gran nombre de productes, podeu utilitzar un dels complements esmentats anteriorment per generar automàticament un feed de producte. Aquests complements us ajudaran a assegurar-vos que el feed s’actualitza de forma regular i per evitar desajustos entre el vostre magatzem i el feed. Esperem que en aquest article els conceptes bàsics per comercialitzar la vostra botiga WooCommerce mitjançant Google Merchant Center. Deixa’ns un comentari si tens alguna pregunta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map