Començament del correu electrònic per a WordPress Plus Plugins fàcils

Començament del correu electrònic per a WordPress Plus Plugins fàcils

Si només teniu els millors serveis de màrqueting per correu electrònic per a WordPress, us demanem que us desplacem més avall i ens atendrem a les vostres necessitats. Però si voleu obtenir més informació sobre el màrqueting per correu electrònic i com podeu fer que funcioni per al vostre lloc de WordPress, us recomanem que devoreu aquesta secció de publicació per secció.


Avui aprendrem un parell de coses. Ens referirem a què és el motiu del màrqueting per correu electrònic, com podeu doblar els vostres esforços i finalment descobrir els serveis de màrqueting de correu electrònic més populars per a la nostra plataforma més estimada, un bon ole WordPress. En altres paraules, obteniu els millors consells, serveis i complements de màrqueting per correu electrònic, que és Okey Dokey.

A punt? Estem bojos.

Per què el màrqueting per correu electrònic?

El màrqueting per correu electrònic només implica que els lectors se subscriguin a la vostra llista de correu per obtenir actualitzacions periòdiques. Quan publiqueu una publicació o teniu un producte o alguna cosa fantàstica per compartir, envieu una explosió als vostres lectors. No hi ha res per a això, només enviar un missatge de missatges de correu electrònic als possibles compradors. Més fàcil dit que fet.

En qualsevol cas, per què haureu de plantejar-vos fins i tot utilitzar el màrqueting per correu electrònic? Què fa que el màrqueting de correu electrònic faci clic? Oblideu-vos dels serveis de màrqueting per correu electrònic per un moment, val la pena el vostre màrqueting per correu electrònic? Quins són els pros? I hi ha contres?

Avantatges del màrqueting per correu electrònic

Primer cop, fem una ullada als aspectes positius del màrqueting per correu electrònic.

És personal

És més fàcil crear connexió i confiança per correu electrònic que qualsevol altra forma de màrqueting, i no triga la ciència de coets per desxifrar-ho. Per començar, el correu electrònic es troba a la safata d’entrada de la perspectiva, on podeu establir una relació directa amb el vostre públic objectiu.

Orientació precisa

Tens una conversa individualitzada amb algú que ha tingut el plaer d’omplir el formulari i confirmar la seva subscripció. Aquest tipus de persones està mostrant un cert interès per allò que estàs oferint. És molt probable que aquesta persona la compri i podeu accedir-hi de manera informal per correu electrònic.

Segmentació d’usuaris

El correu electrònic permet segmentar el vostre públic objectiu. Com que els subscriptors de correu electrònic són, òbviament, persones amb interessos en la vostra empresa, ja sabeu exactament el que els agrada a cada grup d’usuaris. Amb aquest tipus d’informació, podeu crear contingut i productes altament rellevants per obtenir millors resultats.

És propietari de la llista de correu

És propietari de la teva llista de correu de maneres que no pots tenir, per exemple, de gust a la teva pàgina de Facebook. El vostre impacte en aquestes plataformes de tercers està limitat a les seves polítiques, el que significa que un lleuger canvi en aquestes polítiques pot causar grans pèrdues al vostre final. És propietari de la teva llista de distribució i el que és un dels seus grans avantatges. A més, els llocs de xarxes socials van i vénen, però el correu electrònic continua.

Moltes opcions

Alguns serveis de màrqueting per correu electrònic s’ofereixen amb opcions increïbles, com la famosa funció de sortida d’Intenció a OptinMonster, que permet capturar els possibles clients tal i com estan a punt d’abandonar el vostre lloc. Recordeu-vos que la majoria de persones que abandonen el vostre lloc no tornen mai, però el màrqueting per correu electrònic soluciona aquest problema.

El màrqueting per correu electrònic és barat

Els serveis de màrqueting per correu electrònic són bastant barats avui en dia, amb la majoria de plans gratuïts que us ajudaran a tocar el terreny. MailChimp, per exemple, ofereix un pla de sempre, que permet enviar correus electrònics de 12k al mes a 2 subscriptors. Si esteu començant sense ànim de lucre o amb un pressupost reduït, aquesta és una gran notícia. Al cap i a la fi, no és la mida sinó la qualitat de la vostra llista de correu.

Fàcil de configurar

Configurar màrqueting per correu electrònic és relativament fàcil, la mare no us ajudarà. La majoria de serveis de màrqueting per correu electrònic ofereixen el millor dels entorns per crear, gestionar i enviar un gran nombre de correus electrònics en un moment donat. Ofereixen fabricants de butlletins i butlletins per a arrossegar i deixar anar tant de poder a les mans.

Analytics

Podeu reunir molta informació sobre els vostres clients amb formularis i enquestes. No necessiteu que us expliquem com de valuosa és aquesta informació. A més, podeu fer un seguiment dels vostres correus electrònics fàcilment, cosa que significa que sabeu exactament el que funciona i el que funciona. Fins i tot podeu descarregar informes sempre i així successivament.

Estalviar temps

En primer lloc, la creació de serveis de màrqueting per correu electrònic és ràpida. Només heu d’omplir un formulari curt i feu clic al botó d’enviament. En segon lloc, podeu crear un missatge de màrqueting per correu electrònic en una hora i enviar-lo a tot el món en pocs minuts. La vostra competició no us veurà.

Prova A / B

La majoria dels serveis de màrqueting per correu electrònic ofereixen proves d’A / B, que simplement consisteix en enviar dues variacions d’un correu electrònic a les vostres perspectives i mesurar com reaccionen a cada un. Obtenir comentaris mitjançant correu electrònic és instantani, de manera que podeu fer canvis en temps real al vostre missatge de màrqueting per obtenir un impacte màxim.

Contres de màrqueting per correu electrònic

Ara per l’inconvenient. Per molt impressionant que sigui el màrqueting per correu electrònic, hi ha algunes preocupacions que tinguis.

Fiabilitat

Si bé el correu electrònic té grans taxes de conversió, hi ha, dissortadament, destinataris que esborren el vostre correu electrònic abans de llegir-lo. Anem, probablement, també feu el mateix, què passa amb les empreses de màrqueting que inunden la vostra safata d’entrada de forma habitual. Bé, no us hauria de preocupar tenint en compte el correu electrònic té una taxa oberta mitjana del 25%.

Correu brossa

Si utilitzeu un servei de màrqueting massiu de correu electrònic, el vostre correu electrònic de bon significat i legítim podria acabar a la carpeta de correu brossa, on apareix i mor. Si teniu aquest problema, podríeu aconsellar els usuaris que afegiu el vostre correu electrònic a la seva llibreta d’adreces.

Com sobrecarregar la vostra campanya de màrqueting per correu electrònic

Passa que estem molt ocupats. Vull dir, enviem massa correus electrònics cada dia que surti. Segons Mashable, els internautes de tot el món envia més de 145 mil milions de correus electrònics al dia! És una figura impressionant des d’on em situo. Realment, és vertader un nombre tenint en compte que hi ha uns 7 mil milions de persones.

145.000 milions de correus electrònics al dia ?! Si us pregunteu com destacareu en aquesta competició de tallats, la següent secció està dedicada només a vosaltres.

Obteniu el servei adequat de màrqueting per correu electrònic

Val a dir que, si cal destacar, és necessari el millor dels serveis de màrqueting per correu electrònic. El servei de màrqueting de correu electrònic que trieu depèn de les vostres preferències personals, però aquí teniu un parell d’indicadors, independentment.

Cal buscar suport, característiques, preus, bon historial i facilitat d’ús. Com acabem de dir, les vostres necessitats també importen. Per exemple, si teniu una llista petita, potser un parell de cent subscriptors, us ofereixen millor un servei que ofereix un pla gratuït.

Escriu grans titulars

No importa el que us heu acostumat, els titulars de qualsevol publicació, no només de correu electrònic, només tenen un paper i un paper. Els venedors utilitzen titulars per cridar l’atenció i la pràctica ha estat utilitzada des de temps immemorials. Preneu, per exemple, un quiosc, són els titulars que criden l’atenció dels transeünts.

Al màrqueting parlar, creeu títols que millorin la tarifa d’obertura de correu electrònic. Creeu títols que els prospectes no poden esperar a obrir-se, de la mateixa manera que els vareu donar a les vostres publicacions més populars els millors titulars. Manteniu el títol clar, concis i vagi: el tipus de vague que desperta la curiositat.

Afegir una trucada a l’acció (CTA)

Parlant de claredat, també haureu de plantejar afegir CTA clars i rellevants als vostres correus electrònics, generant la possibilitat més avall del vostre embut de vendes. Tant si necessiteu que l’abonat torni al vostre lloc, participa en una competició, compre algunes coses fantàstiques o feu el que sigui, un CTA és la vostra millor oportunitat per segellar l’acord..

Fins i tot podeu enllaçar el vostre CTA a una pàgina de destinació especial només perquè les possibilitats siguin infinites. Segons Matt Carter Unbounce, “Com més clar sigui el CTA, més probable és que el vostre abonat sigui impulsat més avall al vostre embut de vendes”.

Situeu els vostres formularis d’inclusió estratègicament

La majoria dels principiants són culpables d’aquest. Si no posicioneu els formularis d’inscripció estratègica, tindreu molt difícil capturar l’oca daurada fins al punt de màrqueting per correu electrònic. Amb infinitat de mètodes d’integració, inclosa una gran quantitat de complements de màrqueting de correu electrònic per a WordPress, disposeu de les eines que necessiteu.

Són famosos els formularis que s’inscriuen en forma emergent que gairebé sempre el visitant surt del vostre lloc. És intrusiu, però força eficaç, amb usuaris que denuncien fins a un 469% l’augment de les taxes de conversió per correu electrònic. OptinMonster és un dels principals serveis de màrqueting de correu electrònic que ofereix aquesta funció Exit-Intent entre altres opcions de desactivació.

Personalitzeu el vostre correu electrònic

No sou bot i tampoc sou subscriptors. Podeu augmentar els vostres esforços de màrqueting per correu electrònic simplement personalitzant els vostres missatges. Segons Robert Cialdini, el noi que hi ha al darrere Els Sis Principis d’Influència, la gent té més probabilitats de comprar de tu si els agrada.

De la mateixa manera que utilitzeu un disseny de lloc web increïble i un contingut orientat per parlar directament amb els visitants del vostre web, intenteu personalitzar tots els missatges que envieu als vostres subscriptors. Ja que sabeu qui són els vostres subscriptors i quines coses els agraden, podeu escriure correus electrònics personalitzats que més afectin.

Cas concret: una vegada vaig demanar als subscriptors que esmentessin el seu dolor més gran a mesura que es van inscriure i em van sorprendre gratament les respostes, i més els comentaris que vaig obtenir fàcilment. A continuació, vaig escriure correus electrònics que s’adrecen a aquells punts de dolor i podeu endevinar què va passar amb les meves tarifes obertes ��

Va utilitzar el mateix comentari per tornar a dissenyar el lloc web i el contingut, augmentant per deu vegades les meves conversions.

Barreja contingut per correu electrònic

No podeu arriscar-vos a deixar-vos anar, ja que calia fer-ne un tipus de correu brossa, encara que això impliqués bombardejar subscriptors amb ofertes, ofertes i més ofertes. És imprescindible tenir una estratègia de màrqueting per correu electrònic ben pensada que informi de tot el procés de màrqueting.

Si no té sentit, només cal que escriviu correus electrònics informatius, amb la menció de productes puntuals. Els vostres correus han de ser una extensió del contingut del vostre lloc, però és millor. Oferint un gran valor a través dels vostres correus electrònics augmentarà les vostres tarifes obertes i, en definitiva, les taxes de conversió. També tindreu una millor possibilitat d’evitar la carpeta de correu brossa.

Provar, esbandir i repetir

Al final del dia, recordeu sempre provar els vostres mètodes per posar en valor el que funciona i el que no. D’aquesta manera, podeu esborrar problemes que us obliden la vida dels vostres esforços de màrqueting per correu electrònic. Evidentment, voleu mantenir-vos amb les coses que funcionen i enterrar el que no sigui.

Ara que teniu els consells que necessiteu per impulsar la vostra estratègia de màrqueting de correu electrònic, com podem veure els millors serveis de màrqueting de correu electrònic per a WordPress?

5 serveis populars de màrqueting per correu electrònic per a WordPress

Els següents serveis de màrqueting de correu electrònic funcionen amb WordPress. Això només significa que hi ha infinitat de plugins de WordPress que us permeten integrar qualsevol d’aquests serveis amb el vostre lloc en pocs minuts. Comencem amb el meu favorit personal.

MailChimp

millors serveis de màrqueting per correu electrònic per a WordPress MailChimp

MailChimp és un dels millors serveis de màrqueting de correu electrònic que poden adquirir diners. Des del seu informe anual de 2016, els clients de MailChimp van enviar més de 245 mil milions de correus electrònics aquell mateix any. Servint tot el món, MailChimp facilita que milions d’usuaris de WordPress puguin enviar correus electrònics massius amb una àmplia suite d’eines.

Aquestes eines us ajuden a crear la vostra campanya de màrqueting per correu electrònic des de la primera. La creació d’una llista de correu és senzilla i és tan fàcil amb un simple disseny. Ofereixen moltes funcions i integracions. Per exemple, podeu enviar missatges automàtics als visitants que abandonen els carretons, etc..

I n’hi ha més …

Hi ha informes detallats a la vostra disposició per mesurar l’impacte de les vostres campanyes en els subscriptors. Hi ha tant que podeu aprendre d’aquests informes, fins i tot exportar o descarregar-ne els mateixos per a futures referències i posteritats. Per exemple, veieu l’activitat de les xarxes socials, feu un seguiment d’enllaços, comproveu converses i molt més.

Només heu de saber que necessitaríem una publicació d’aquesta extensió i extensió per revisar tot el que MailChimp ofereix per a preus de sol ús. Si MailChimp sona com el servei de màrqueting de correu electrònic que necessita, l’empresa ofereix tres plans de preus:

 • Sempre planifiqueu gratis amb fins a 2.000 subscriptors i missatges de correu electrònic de 12k al mes
 • Pla de negocis en creixement a partir de 10 dòlars al mes i
 • El super-potent pla de Pro Marketer a partir de 199 dòlars al mes per al gros remitent de correu electrònic

Trieu sempre un pla que funcioni per al vostre negoci. MailChimp us permet enviar correu electrònic des dels “vostres propis servidors” editant els vostres registres DNS, un procés que detalla l’equip de suport amb claredat. És a dir, els correus electrònics provenen del vostre domini en lloc dels servidors de MailChimp.

Sempre podeu integrar MailChimp amb el vostre lloc de WordPress mitjançant qualsevol dels mètodes que s’ofereixen al tauler, però això significa que heu de tocar codi. Per evitar-ho, integrarem MailChimp amb WordPress mitjançant un complement.

Obteniu MailChimp

MailChimp per a WordPress

MailChimp per a WordPress

Només per aconseguir-ho, vull declarar que MailChimp per a WordPress no està afiliat al servei MailChimp. El complement de MailChimp per a WordPress és la idea de Danny van Kooten, Ibericode, Lap i Harish Chouhan.

Permet enllaçar el vostre lloc de WordPress a la vostra llista de correu MailChimp. A més, s’envia amb un creador de formularis que podeu utilitzar millor si heu versionat bastant en HTML i CSS. Amb uns quants retocs, podeu crear qualsevol forma que pugueu imaginar.

A més, el complement és fàcil d’instal·lar, ja que tot el que necessiteu és una clau d’API, força fàcil d’aconseguir. MailChimp per a WordPress s’integra perfectament amb extensions i plugins sorprenents com ara MailChimp reCAPTCHA, WPBruiser, WooCommerce, Formular de contacte 7, BuddyPress, MemberPress i Easy Digital Descàrregues per esmentar-ne algunes. Podeu integrar més el complement amb comentaris de WP i formularis de registre.

Podeu enganxar el complement de MailChimp gratuït per a WordPress amb el pla de MailChimp gratuït i tenir una solució completa de màrqueting per correu electrònic en menys de 10 minuts..

Descarregueu MailChimp per a WordPress

Contacte constant

Contacte constant

Constant Contact us inicia amb una prova gratuïta de 60 dies que us permet enviar missatges il·limitats a 100 subscriptors. Això és ideal per a una petita mostra de públic potser, com ara testadores d’aplicacions per a mòbils o grups de focus petits. A més, és el més fàcil de configurar i executar: vaig enviar el meu primer missatge de correu electrònic a tres passos. Va ser tan fàcil.

Haureu d’actualitzar el vostre pla de correu electrònic o de correu electrònic Plus que costi entre 20 i 295 dòlars al mes, segons el nombre de subscriptors que tingueu. 295 dòlars destinats a 50.000 contactes amb 2 GB d’emmagatzematge web, campanyes il·limitades, cupons, enquestes, promoció d’esdeveniments, informes i resposta automàtica.

Altres funcions destacables …

… inclouen eines de creació de llistes, gestió de contactes, entrenament gratuït, suport fantàstic, arxius, etc. Després vaig veure les plantilles prèviament fetes! Quina col·lecció enorme de plantilles de correu electrònic precioses. De debò, el lloc web de Constant Contact està creat per a la petita empresa.

Constant Contact és una solució ideal si voleu mantenir-vos al marge de l’excessiu i atentament partidari del minimalisme. A diferència de la majoria de serveis de màrqueting per correu electrònic, Constant Contact es restitueix totalment. Em va agradar el disseny net i la sensació acollidora. Hi ha codificació personalitzada, però el generador de correu electrònic Arrossegueu i solta, així que sí.

Al principi em vaig limitar a Constant Contact, però ara les investigacions posteriors confirmen que molts serveis de màrqueting per correu electrònic podrien demanar prestat una fulla d’aquests nois. Un servei de correu electrònic d’aquest calibre necessita un corresponent complement de WordPress.

CONSULTEU EL CONTACTE CONSTANT

Formulari de contacte constant per MailMunch

Formularis de contacte constants de MailMunch: complements de WordPress

… i el dia se salva MailMunch, l’autor d’aquest complement, és una empresa que simplifica el màrqueting per correu electrònic centrant-se en l’adquisició i la generació de clients. Aquest complement de màrqueting de correu electrònic és la culminació d’hores de treball dur, Liz Gannes i un equip de màrqueting de correu electrònic que ofereix funcions emocionants a preus baixos.

Aquest complement de WordPress, igual que Constant Contact, està infravalorat. Vaig ser esbiaixat fins que vaig comprovar les funcions disponibles. Per aconseguir la gana i fer que les coses siguin, podeu crear formes d’inclusió fora d’aquest món amb 5 tipus de formularis, uns 20 temes atractius, infinitat de camps de formularis i un creador de formularis que accepta HTML personalitzats..

Per descomptat, les millors funcions es troben bloquejades en els plans premium que comencen en 6,30 dòlars al mes. Necessiteu que el pla de l’Agència gaudeixi de tot un conjunt de funcions, que costa 34,30 dòlars al mes. El pla gratuït té dos temes totalment personalitzables i les funcions bàsiques que necessiteu per començar a recopilar correus electrònics.

Per configurar tot el ple, serà senzill en pocs minuts. Tots els formularis que creeu mitjançant aquest complement funcionen (ho he de saber, he provat) i subscriuen els usuaris a qualsevol llista de contacte constant que desitgeu. Si ja existeix un contacte, el complement actualitza automàticament l’abonat.

De veritat, necessitaríem una revisió completa per cobrir totes les altres funcions que no hem esmentat, inclosa una interfície d’interès gràfica, analítica detallada, respostes de resposta automàtica i un creador de correu electrònic intuïtiu entre d’altres. En poques paraules, Constant Contact i aquest complement de generació de ploms van junts com el pa i la mantega.

Relacionat: tenen un segon complement, el Plugin de WordPress MailMunch que s’integra amb el contacte constant d’una manera similar.

Descarregueu formularis de contacte constants per MailMunch

AWeber

millors serveis de màrqueting per correu electrònic per a WordPress AWeber

El número dos de la nostra llista d’avui és AWeber, un servei popular de màrqueting de correu electrònic que es troba des del 1998. La seva missió principal té i continua sent ajudar “… a petites empreses i empresaris a crear i enviar correus electrònics a qui els encanta …” per “… connectar amb [les persones] de maneres de fer créixer el seu negoci. “

Pel que fa als serveis de màrqueting per correu electrònic, AWeber té una reputació de molt de temps en proporcionar servei de classe mundial a un preu que s’adapti a tothom. Serveixen a centenars de milers de venedors de tots els àmbits, cosa que significa que sou una gran companyia.

Al departament de funcions, AWeber significa un negoci seriós. Té una gran varietat de funcions, com ara respostes automàtics, tones de plantilles de correu electrònic, analítiques detallades, una excel·lent atenció al client, un creador de formularis fàcil d’utilitzar, integració de xarxes socials, una aplicació per a mòbils, un editor d’arrossegar i deixar anar, segmentar subscriptors i la llista continua i continua.

La integració de AWeber és molt fàcil i, gràcies a un extens plugin conegut com a Hustle, ho podeu fer en menys de 5 minuts. És correcte perquè no us preocupeu per res; t’ofereixen una prova gratuïta de 30 dies. Els plans oscil·len entre 19 dòlars i 149 dòlars al mes, tot i que podeu obtenir un pla personalitzat només per a les vostres necessitats.

Obtén AWeber

Enrenou

Hustle: Pop Ups: Presentacions de diapositives i Opcions de correu electrònic - Directori de complements - WordPress

Hustle us ajuda a integrar no només AWeber, sinó també MailChimp i vuit altres serveis de màrqueting per correu electrònic. Tot això que feu a partir d’un tauler de control fàcil d’utilitzar que està ple de les millors opcions. Un cop més, només necessita una clau d’API, que és fàcil… ja saps com va.

Amb la integració del servei de correu electrònic en el passat, seràs lliure de dissenyar formularis d’inclusió al que desitgi el cor amb 4 estils predefinits, colors il·limitats, camps addicionals, sanefes, formes i icones animades. Si voleu provar els vostres tallats de disseny, Hustle també disposa de CSS personalitzats.

El darrer pas consisteix en personalitzar el seu lloc i com es comporten els vostres formularis d’inscripció. Podeu afegir un formulari a qualsevol lloc del vostre lloc mitjançant un codi curt. A més, podeu afegir formularis després del vostre contingut o crear formularis emergents i inclosos en forma de presentació per impulsar les subscripcions. La interactivitat en aquesta cosa!

Amb més de 70k instal·lacions actives, Hustle by WPMU DEV està fent bé molts estàndards. Registra’t a AWeber i integra’t amb Hustle per iniciar la campanya de màrqueting de correu electrònic avui. Com més aviat millor, millor.

Descarrega Hustle

Mad Mimi

Mad Mimi Email Marketing Crear Enviar i rastrear butlletins de correu electrònic HTML

Mad Mimi és una bonica ESP amb un enfocament totalment únic per al màrqueting per correu electrònic. Però, fins i tot amb una sèrie de funcions, aquests nois aconsegueixen fer-ho tot fàcil. He gestionat una llista de correu a Mad Mimi i no puc queixar-me. Aquest servei altament potent té l’atractiu d’una aplicació per a mòbils.

Totes les inscripcions, la creació de formularis i correus electrònics, així com la connexió amb els seus subscriptors és tan fàcil com A, B, C. El creador de formularis és impressionant, amb totes les funcions que necessita per crear belles butlletins, sense importar l’ocasió o la temporada. Fins i tot podeu afegir formularis a la vostra pàgina de Facebook de forma gratuïta!

Per descomptat, tenen un pla per sempre gratuït que us permet emmagatzemar 100 contactes i enviar correus electrònics il·limitats. Els plans de pro costen entre 10 i 369 dòlars dòlars al mes, segons les vostres necessitats. Cada pla té una llista fantàstica de funcions per posar-vos en marxa i funcionar de forma rotunda.

El tauler de control és una alegria de treballar. Gaudeix d’una experiència de disseny fora d’aquest món amb el sorprenent creador d’arrossegament, integra les teves promocions amb les xarxes socials, crea fonts RSS i gestiona la teva audiència com un cap amb Mad Mimi. Exporteu les vostres llistes fàcilment si voleu moure les coses etc..

Mad Mimi és un dels millors serveis de màrqueting de correu electrònic. Hem d’enllaçar-lo amb un dels millors complements de creació de llistes per a WordPress.

Aconsegueix Mad Mimi

Prosperen els seus clients

Thrive lidera el complement de creació de llistes de finalització per a WordPress

El nou complement de creació de llistes per a WordPress, Thrive Leads inclou una garantia de rendiment de 30 dies. Això només vol dir que si no us agrada Thrive Leads d’aquí a 30 dies, no podreu tornar a demanar-vos els diners. És cert, no ofereixen una versió gratuïta. L’adhesió a Thrive costa només 19 dòlars al mes i inclou llicències de llocs il·limitades i tots els productes de ThriveThemes.

Ofereixen tres altres plans únics. Podeu optar per la llicència d’un lloc que té un cost de 67 dòlars, la llicència de cinc llocs a 97 dòlars o el paquet de llicències de 15 llocs per 147 dòlars. L’elecció aquí depèn de les vostres necessitats, tot i que la Thrive Membership sona millor.

Una altra gran incorporació a Thrive Leads. És exactament per això que recomano a Thrive Themes a tothom que sigui la solució única per al seu màrqueting en línia. Gràcies de nou Shane! – Gary Kaminski

La llista de funcions s’estén des d’aquí fins a la lluna i la tornada. Estem parlant de coses com SmartExit +, SmartLinks, A / B Testing, animacions boniques, orientació puntual amb làser, desencadenants basats en interaccions, tot tipus de forma optable, informes increïbles i infinitat d’integracions amb serveis populars de màrqueting de correu electrònic, inclosos Mad Mimi.

Enllaça Thrive us porta a Mad Mimi o gairebé qualsevol servei de màrqueting de correu electrònic i teniu una solució potent de creació de llistes per al vostre negoci, ja sigui un principiant, un professional, una agència o una corporació enorme. No, realment, no caldrà anar a cap altre lloc.

Obteniu oportunitats de prosperar

GetResponse

Programari de màrqueting per correu electrònic GetResponse

Obtenir la part posterior és GetResponse, últim de la nostra llista, però definitivament no menys important quant a funcions i usabilitat. Podeu començar de seguida amb una prova gratuïta de 30 dies, sense necessitat de targeta de crèdit. Després d’inscriure’s, que implica la verificació de SMS, arribeu a un placa de comandament agradable.

Aquí podeu triar afegir contactes, crear un formulari o crear un butlletí. A només tres botons, que es troba molt a prop de l’extensa llista de funcions, temes i opcions que més conegueu GetResponse. Per exemple, podeu copiar i enganxar, carregar o importar els vostres contactes des d’un servei de tercers com Google Docs, SalesForce, etc..

El creador de formularis bufa tots els altres serveis de màrqueting de correu electrònic fora de l’aigua. Vaig anar desplaçant cap avall el que semblava un nombre impossible de temes magnífics en diverses categories i formats. Podeu crear formularis per a una campanya de Facebook tan fàcilment com podeu crear un formulari d’inclusió de barra lateral.

getresponse-newsletter-builder

Creador de butlletins GetResponse ��

No és el final. El creador de formularis inclou una funció de Color Magic que importa els colors del vostre lloc per personalitzar-los i fer-los servir als vostres formularis. A la vostra disposició, teniu 7 aplicacions de List Builder per a barres fixes, baixar, sortir de la llista emergent, desplaçar-se, agitar, caixa d’imatges i registrar formularis.

Podeu crear ràpidament els vostres formularis mitjançant l’editor HTML simple i, amb totes les integracions dels paquets GetResponse, probablement no haureu de necessitar cap complement. Podeu enllaçar els vostres formularis al vostre lloc de WordPress, la botiga WooCommerce i la pàgina de Facebook entre d’altres.

Al departament de butlletins, podeu utilitzar el botó arrossegar i deixar anar o arrodonir HTML sense parar els missatges de correu electrònic que ofereixen un bon cop de mà. Els creadors d’arrossegueu i deixen anar amb un milió i una plantilla de butlletins de notícies i més funcions de les que necessitareu mai.

Obteniu GetResponse

Formulari de contacte de WPForms

Formulari de contacte de WPForms: arrossegueu el creador de formularis per a WordPress - Complements de WordPress

Parellarem GetResponse amb els formularis de contacte de WPForms, ja que aquest és una obra mestra senzilla però plenament completa com la anterior. A primera vista, potser rebutgeu aquest complement i GetResponse, però, un cop arribeu per la porta, els dolços us arrosseguen dels peus..

Els formularis de contacte de WPForms tenen més de 90k instal·lacions actives en el moment d’escriure. Només heu d’instal·lar i activar el complement al vostre lloc. A continuació, heu de crear un formulari. Aquí és on comença la il·lusió. El connector s’envia amb un creador d’arrossegament i captació intuïtiu que racionalitza tot el procés de disseny.

I el constructor de formularis està carregat de característiques o què? El gran nombre d’opcions disponibles a la versió gratuïta us farà girar el cap. Tanmateix, necessitareu la versió professional de $ 99 per integrar-se amb la vostra llista GetResponse. La versió gratuïta us permet connectar-vos només amb el contacte constant.

Amb totes les funcions que obteniu, inclosa la integració amb les passarel·les de pagament, els formularis de contacte de la versió WPForms Pro no sonen tan malament després de tot. Els plans comencen amb només 39 dòlars a l’any, però recordeu que GetResponse inclou moltes altres integracions.

Descarregueu formularis de contacte de WPForms

Bonus: Popups Ninja per WordPress

Popups Ninja per a WordPress

Si heu format part de la comunitat de màrqueting d’Internet durant un període de temps, sens dubte haureu sentit parlar de la importància de construir una llista de màrqueting per correu electrònic. No només això permet desenvolupar la relació amb els lectors ja que tens una manera de comunicar-te directament, sinó que també et protegeix dels efectes adversos d’una actualització de l’algorisme de Google; si una actualització et deixa caure els SERP, pots encara atraure trànsit al vostre bloc per correu electrònic a la vostra llista quan publiqueu una publicació nova. Un públic objectiu, desenvolupar relacions i un trànsit estable només poden ser bones per a la línia de fons.

Si voleu créixer la vostra llista de correu electrònic, les finestres emergents són una forma demostrada de cridar l’atenció del visitant, assegurant-se que és més probable que se subscriguin. Hi ha consideracions ètiques, però les finestres emergents tenen un historial demostrat per augmentar les llistes de correu electrònic amb més rapidesa.

Ninja Popups per WordPress és un excel·lent complement per a qualsevol persona que desitgi créixer la seva llista de correu. El complement admet dotze serveis de màrqueting de correu electrònic diferents, inclosos AWeber i MailChimp.

Hi ha una gran quantitat de pells fantàstiques incloses amb el connector, que us permetrà crear algunes finestres emergents. Amb diverses opcions de personalització (vegeu les captures de pantalla de sota per tenir una idea de la qualitat de les finestres emergents que el connector pot crear), podeu dissenyar una finestra emergent a la vostra imatge i d’acord amb la marca del vostre lloc web. També podeu crear finestres emergents de diverses pàgines, que són útils si el vostre públic es divideix en grups d’interès molt diferents.

Les publicacions emergents poden resultar molèsties si són massa imponents, però el complement de Popups Ninja us permet seleccionar quan aparegui la vostra finestra emergent. Es pot produir després que un visitant hagi arribat a un cert punt de l’article, després d’un període d’inactivitat, o quan el visitant mostri la seva intenció d’abandonar el vostre lloc web. També podeu configurar una prova A / B per analitzar quan es converteixen els vostres popups millor i també comparar dos dissenys diferents, permetent-vos obtenir els millors resultats possibles. I si voleu triar encara més pells, hi ha disponible un paquet de temes per a elements emergents ninja.

Obteniu finestres emergents ninja


Quina guia fantàstica en el món del màrqueting per correu electrònic, però hi ha tant que no podríem esborrar tot en aquesta publicació. Hi ha molts altres serveis de màrqueting per correu electrònic per a WordPress i no em vaig iniciar en els complements de creació de llistes. Potser esteu segur d’altres consells sobre màrqueting de correu electrònic que us hem deixat fora.

Sóc un gran fan de MailChimp i del complement de MailChimp per a WordPress, però sóc jo. Quina és la vostra combinació preferida? Quin proveïdor de serveis de correu electrònic utilitza? Si teniu alguna pregunta o suggeriment, feu-nos-ho saber als comentaris!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map