Com utilitzar productes agrupats com a tècnica de màrqueting per a la vostra botiga de WordPress

Com utilitzar productes agrupats com a tècnica de màrqueting per a la vostra botiga de WordPress

Les estratègies de màrqueting per al comerç electrònic són com les tendències de moda. Al cap d’un temps, simplement acabes tenyint el teixit d’un color diferent i el dius revolucionari. Tot i així, com l’analogia esmentada anteriorment, la vostra creativitat és la que marca la diferència en la manera de presentar el vostre producte. Entre l’estoc d’estratègies tan fiables que es poden utilitzar per augmentar les vendes, hi ha productes agrupats.


Els propietaris de botigues digitals i físiques han estat utilitzats per l’agrupació de productes des de fa temps. En el fons, el concepte es basa en la tendència humana a optar per un munt de productes a un preu rebaixat en lloc de comprar cadascun d’aquests productes per separat. Atès l’estalvi total que fan, tal com percep el client, es pot utilitzar per a la seva maniobra per fer una compra més gran que l’original.

Encara que se suposa que els productes agrupats suposen un incentiu per als clients, aquests dies no ho fan jurar. Per què? Dos motius.

  1. En el moment en què un client pensa que està intentant induir-los a comprar alguna cosa que no perceben tan requerit, veuen la compra com una despesa i es retrocedeixen del tot.
  2. El mercat de comerç electrònic ja està a la saturació. Tenint en compte el gran nombre de botigues electròniques que atenen el mateix nínxol de públic, és probable que els clients naveguin cap a un altre lloc web per obtenir el que necessiten, si veuen que són massa empentats sobre la compra..

Mantingueu-vos però! Això no vol dir que els productes agrupats siguin una estratègia sense final. Per contra, hi ha algunes excel·lents aplicacions on es poden utilitzar els paquets de productes com a principal mètode de comercialització, sempre que es faci una idea intel·ligent.

Estratègies clàssiques per vendre més amb productes agrupats

Quan creeu una botiga en línia amb WordPress, podeu comercialitzar la vostra botiga, augmentar els ingressos i oferir més valor als clients amb aquests mètodes de producte agrupats..

Creeu valor per als clients amb els paquets encadenats

La cadena de paquets es refereix al mètode que s’utilitza quan s’ofereixen productes relacionats al client, de forma gratuïta o a un preu altament descomptat, com a agraïment per haver adquirit el producte principal inclòs a la botiga electrònica..

S’ha trobat que els paquets encadenats funcionen millor que els paquets de productes simples, a causa del seu doble avantatge; augmenten el paquet principal de productes, ja que tenen associats aquests productes gratuïts i actuen com a desencadenants promocionals de productes similars o rellevants que els clients poden ser induïts a comprar més endavant..

Tanmateix, potser la tasca més important que fan és crear valor per als clients. Els compradors de la botiga perceben els productes addicionals com una recompensa per la seva compra més gran que els anima a tornar a la vostra botiga amb més freqüència, creant clients fidels.

Penseu en una botiga de queviures que us ofereix un producte gratuït amb el paquet A i tres productes gratuïts amb un paquet de valor B. més alt.?

Ofereix Kits de productes personalitzables

A qui no li encanta tenir opcions? De fet, quan es tracta de comprar en línia, “com més, millor” és definitivament el mantra. Oferir als vostres clients l’opció de crear els seus propis paquets de productes és una de les iteracions més populars de l’estratègia de productes agrupats.

D’aquesta manera, es garanteix que les persones tinguin una llibertat absoluta en seleccionar els productes que busquen i empaquetar-los segons es requereixi.

En cas que estigueu preocupats pels problemes de recopilació que això pot causar entre els venedors, sempre podeu oferir un conjunt de productes pre-especificats per als clients. Això permet controlar efectivament el paquet de productes, però no restringeix els clients a comprar productes inclosos en un paquet preembalat.

Considereu el cas d’una botiga en línia que ven accessoris de moda i maquillatge. Tenint en compte la gamma de tons de pell, opcions de marca, paletes de colors i preferències personals, és difícilment crear paquets de productes per a tots els compradors. En lloc d’aquí, podeu crear una bossa de kit personalitzable, on el comprador podrà triar els productes que s’ofereixen segons el seu requisit.

Ofereix Kits de productes personalitzables

L’alternativa composta

S’utilitzen paquets de productes compostos sempre que apareix alguna personalització important. Això és una combinació de la creació de valor i els mètodes d’agrupament personalitzats. Aquí, el producte base o el paquet de producte romandran constants, però els perifèrics es poden personalitzar segons sigui necessari. Si teniu una botiga electrònica que ven càmeres i equips de fotografia, o mobles, o fins i tot joies personalitzades de bricolatge, pot ser una opció excel·lent per augmentar la popularitat dels paquets de productes..

Penseu en l’exemple d’una botiga que ven càmeres en línia. Teniu el paquet de lent DSLR +, però ofereixen un objectiu addicional, una bossa de kit, una targeta de memòria i un trípode com a paquet addicional que es pot comprar amb el paquet base. Si hi ha una situació en què un client no necessita, diguem el trípode, té la llibertat de personalitzar aquest paquet segons sigui necessari..

Aquest és un exemple senzill de com es poden utilitzar paquets compostos. Fins i tot podeu afavorir la compra de plataformes, fent paquets més complexos.

Afegiu alternatives de valor i oferta

Barregeu-ho

Aquest és un cas clàssic de productes agrupats i emula al màxim l’experiència de la compra en directe. Els clients poden comprar productes a granel a preus rebaixats, amb variacions opcionals en el mateix paquet. Aquí, definiu un nombre fix d’elements que es poden afegir al paquet i les persones poden afegir articles únics / múltiples segons la seva elecció.

Considereu el cas d’una botiga de rebosteria en línia, on la gent selecciona entre una gran varietat de bombons i pastissos. Teniu caixes de productes de mides 4, 6, 8, 12, etc. Les persones poden triar diferents varietats de bombons o diverses unitats del mateix producte amb la compra amb la compra.

Oferta Variacions opcionals de paquets

Llegiu sobre el experiència de Patrick Poptasi, per obtenir més informació sobre les maneres d’utilitzar paquets de producte mixt en una botiga de rebosteria en línia.

Els grups són bons

La venda de productes agrupats és una estratègia clau per a les botigues que venen imprescindibles que les persones no solen dedicar temps a navegar. Citant de nou l’exemple de la botiga de queviures, veiem com pot ser beneficiós si teniu un paquet de productes preparats per a la necessitat d’un setmana o mes. Això pot incloure tot, des de l’oli fins al pa fins a verdures fins a menjar instantani, per exemple, 2 persones.

Fins i tot podeu ampliar la idea i preparar paquets agrupats per categoria; vegans, vegetarians, amants de la carn, salut i forma física, i molts més, o per a durades variables, setmana, quinzena, dos mesos, etc..

Tot el paquet pot tenir un preu fix inferior al cost total de cadascun dels articles i, tot i així, dins del vostre marge de benefici. Tots els compradors que han de fer és seleccionar el paquet de productes i veure’ls. Un parell de clics i les vostres compres de queviures mensuals es realitzen!

Nota final

Els productes agrupats són una bona manera d’incentivar les compres a granel i es poden utilitzar per a un varietat d’aplicacions. Podria ser una de les estratègies més antigues del llibre, però funciona perfectament.

Quina és la vostra opinió sobre l’ús de productes agrupats per augmentar els tipus de conversió? Alguna altra forma innovadora que vulguis compartir? Feu un comentari per fer-nos-ho saber!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map