Com utilitzar les aplicacions de missatgeria per augmentar el trànsit al vostre lloc de WordPress

Com utilitzar les aplicacions de missatgeria per conduir el trànsit al vostre lloc de WordPress

A nivell mundial, les aplicacions de missatgeria mòbil atrauen cada cop més usuaris. De fet, les tres primeres plataformes: WhatsApp, Facebook Messenger i WeChat, atreuen cadascuna més de mil milions d’usuaris al mes.


Tot i que n’hi ha usuaris més actius en aplicacions de missatgeria que en xarxes socials, aquestes plataformes es fan passar per alt i només han atret inversions importants per part de les grans empreses durant els darrers dos anys. Això vol dir que hi ha oportunitat i lloc per a un error, sobretot si busqueu formes de fer créixer el trànsit al vostre lloc de WordPress.

La veritat és, 67% d’usuaris busquen interactuar més amb les empreses a través d’aplicacions de missatgeria i moltes coses es poden fer amb els complements adequats de WordPress per aprofitar aquest boom. El primer pas és comprendre les aplicacions de missatgeria i, a continuació, mirar com utilitzar-les de manera efectiva pot augmentar el trànsit al vostre lloc de WordPress.

Aquí teniu el que heu de saber.

Aplicacions de missatgeria: una nova oportunitat de generació de trànsit

Atès que aquesta tecnologia i aquestes noves estratègies de màrqueting són tan singulars, s’han publicat poques dades dures. Tanmateix, on algunes de les marques més grans estan invertint el màxim dels seus esforços, així com la rapidesa en què ha anat creixent una plataforma de xat determinada, són ambdues maneres de medir el potencial.

Plugins i aplicacions de missatgeria de WordPress

Afegir un botó per compartir al vostre lloc de WordPress és una manera excel·lent de generar trànsit i augmentar la participació. Per què? Perquè permet als usuaris compartir la vostra informació a les plataformes que utilitzen. Encara millor, hi ha molts plugins fàcils per triar.

AddtoAny Share Buttons Plugin gratuït de WordPress

AddToAny és un complement de compartició social que obtindrà botons de compartició de 100 punts de venda diferents a la vostra pàgina. Les aplicacions de missatgeria que AddToAny té que us pot interessar inclouen Kik, Viber, WeChat i WhatsApp..

Line és una altra gran aplicació que té un complement de botons de compartir. Una de les maneres fàcils per als mig milió d’usuaris de la línia de saber que esteu fora és afegir-hi Connector social de línia al vostre lloc. Amb un simple clic al botó “Línia” s’obtindrà la pàgina davant de moltes cares noves.

També podeu fer un pas més i automatitzar les vostres respostes mitjançant Discord. Publicació de discòpia WP per exemple, el plugin utilitza un bot i un URL de webhook, que notificaran als lectors del canal desitjat sobre cada publicació nova publicada al vostre lloc de WordPress.

Opcions principals de l’aplicació de missatgeria

Ja sabeu els connectors que podeu integrar a la pàgina de WordPress, però quines aplicacions de missatgeria heu de triar per ajudar al trànsit?

Si abans havíeu utilitzat el màrqueting de xarxes socials per a la generació de trànsit, moltes d’aquestes mateixes habilitats s’apliquen aquí. No és tasca fàcil dominar qualsevol d’aquests canals i dur a terme tot el seu potencial de generació de trànsit.

Tanmateix, un cop tingueu el punt de mira i els comptes estan configurats, podeu deixar la majoria de les funcions del dia a dia per a robots i això s’espera en gairebé totes aquestes plataformes. Els missatges de xat proporcionen molts avantatges per als vostres clients i us permetrà utilitzar una aplicació de missatgeria a tot el seu potencial.

LÍNIA

Aplicacions de missatgeria per conduir trànsit al vostre lloc de WordPress: línia

Línia és una aplicació mòbil per a la comunicació instantània en dispositius intel·ligents. Amb només més d’un quart de milió d’usuaris, Line ofereix molt per a una aplicació de missatgeria. Ofereix a les persones i empreses la possibilitat d’interactuar entre ells, crear i unir-se a comunitats i compartir missatges, fotos i vídeos. També promouen l’ús, la creació i la venda d’emoticones i adhesius únics. Alguns fets clau sobre Line:

 • Ara mateix, la secció més significativa de la base d’usuaris de Line es troba al sud-est d’Àsia, particularment al Japó (on va originar l’aplicació)
 • Els usuaris de línia solen estar al costat jove, amb molts usuaris Entre 10 i 19 anys
 • La base d’usuaris de la línia es duplica anualment

De totes les plataformes de xat aquí, la presència més considerable d’Amazon es troba en línia. El seu compte i la seva comunitat es dediquen a promoure els productes i l’estil de vida d’Amazon. No és tan interactiu com moltes de les altres comunitats de marca i tots els enllaços apunten directament a Amazon.com. Si teniu un lloc web d’afiliació a Amazon a WordPress, podeu aprofitar la connexió d’Amazon a Line.

Descarregueu Amazon Associates Link Builder

El complement Amazon Associate Link Builder proporciona les eines necessàries per promoure productes afiliats al lloc web de WordPress. Aleshores, podeu utilitzar Line per promocionar els vostres productes afiliats. Podeu accedir a través de Line per demanar informació, podeu promocionar nous productes o podeu demanar als clients que revisin els diferents productes. El truc és obrir la “Línia” de comunicacions i crear un sentiment de confiança perquè els clients potencials visiten el vostre lloc de WordPress primer quan compren en línia.

Què tal

Aplicacions de missatgeria per conduir trànsit al vostre lloc de WordPress: Whatsapp

Què tal és una aplicació mòbil de vídeo i de xat de text. Amb 1.500 milions usuaris actius mensuals, el més probable és que hagueu escoltat o utilitzat WhatsApp. Algunes estadístiques de WhatsApp a tenir en compte són:

 • 42% internautes d’entre 25 i 34 anys han utilitzat o utilitzaran WhatsApp
 • Gairebé un terç de les persones menors de 44 anys l’han utilitzat
 • En una enquesta a més de 70.000 usuaris, 15% van denunciar WhatsApp com la seva principal font de notícies mentre que només un 8% confiava en Facebook Messenger

Per utilitzar WhatsApp per augmentar el trànsit, voldreu aprofitar els “grups” que ofereix l’aplicació. No obstant això, potser haureu de segmentar els vostres esforços ja que cada grup només pot tenir fins a 256 membres alhora. També podeu participar en grups establerts. A diferència d’altres serveis de missatgeria, WhatsApp no ​​permet anuncis ni bots. Això vol dir que cal ser creatiu.

Envia enllaços a les publicacions del teu blog de WordPress per educar i informar. També podeu oferir incentius a les persones perquè s’impliquin amb el vostre compte. Per exemple, Vodka Absolut va crear un personatge de ficció, “Steve”. Per rebre una invitació a una festa absoluta, la gent va haver de contactar i “impressionar” amb Steve.

Plugin gratuït de xat de WhatsApp

També hi ha un complement de WordPress WhatsApp que permet obrir el xat de WhatsApp directament des del vostre lloc de WordPress. Aquest complement permet al desenvolupador de llocs de WordPress inserir un quadre de xat al lloc web.

Aleshores, per combinar el trànsit al lloc de WordPress, molts propietaris de pàgines web demanen als lectors que ofereixin comentaris sobre el contingut a través del seu quadre de xat de WhatsApp. Parlen amb els lectors per veure què ressona amb ells i després fan servir el feedback per modificar i ajustar la seva estratègia de contingut.

Kik

Aplicacions de missatgeria per conduir trànsit al vostre lloc de WordPress: Kik

Kik és una aplicació mòbil de missatgeria instantània gratuïta que permet als usuaris iniciar noves converses fàcilment explorant el seu codi Kik. Permet missatges grupals senzills i únics. Entre els fets destacats sobre Kik cal destacar:

 • Gran part de la marca personal de Kik sembla dirigida a adolescents i adults joves
 • 70% del públic de Kik està entre els 13 i els 24 anys
 • És una de les 10 millors aplicacions de missatgeria per a adolescents dels Estats Units

Kik va començar a oferir la possibilitat que les marques utilitzessin bots a mitjan 2016. Això vol dir que ara podeu crear un Kik bot per al vostre lloc WordPress i augmentar el trànsit Un bot Kik pot ser efectivament més eficaç que els xats tradicionals. Aquest bot es pot utilitzar per enviar automàticament actualitzacions, butlletins i ofertes especials als clients perquè visiten el vostre lloc de WordPress per veure estalvis i ofertes.

Moltes marques, incloses Sephora i H&M, han començat a utilitzar Kik com a mitjà alternatiu per proporcionar recomanacions als clients. En una campanya de separació de Sephora, la marca ha rebut més de mig milió d’interaccions de bot xat a través de Kik.

WeChat

Aplicacions de missatgeria per conduir trànsit al vostre lloc de WordPress: Wechat

Presumint de la major proporció d’usuaris actius diaris, WeChat es troba en una posició única. Aquesta aplicació de missatgeria i missatgeria de veu mòbil inclou algunes estadístiques interessants:

 • 90% dels usuaris de WeChat són menors de 36 anys
 • Més del 90% dels usuaris de WeChat es troben a la Xina
 • 83% utilitzarà WeChat a la feina o per a la feina

Buzzfeed, per exemple, ha utilitzat WeChat per atraure nous lectors o retornar lectors que vulguin trobar contingut únic. L’empresa va establir un bot que donaria recomanacions basades en paraules clau, proporcionant una experiència curada als usuaris.

Complement WeChat per a WooCommerce

També hi ha un Complement WeChat per a WooCommerce que activa els pagaments de WeChat per a llocs de WooCommerce. L’avantatge d’afegir aquest complement al vostre lloc de WordPress és les seves senzilles opcions de pagament. Els clients tornen i el trànsit augmenta quan les coses són fàcils, i el complement WeChat és així. Aquest complement fa possible els pagaments amb codi QR i els pagaments mitjançant mòbil WeChat.

Discòrdia

Aplicacions de missatgeria per conduir trànsit al vostre lloc de WordPress: Discord

Discòrdia és una aplicació per a mòbils de Voip, és a dir, sobre comunitats La majoria d’aquestes es construeixen al voltant de jocs i fandoms, és aquí on va començar Discord. Tanmateix, moltes són polítiques o estan preparades per debatre sobre tipus específics de qüestions. Discord és una de les poques aplicacions de missatgeria basades en la comunitat que us permeten unir-vos a una comunitat per cercar trànsit en lloc de contactar amb persones. Alguns fets rellevants sobre Discòrdia:

 • És un exemple d’un servei de missatgeria de xat amb èxit però nínxol.
 • La seva estructura grupal i el seu disseny global estan pensats especialment per als jugadors
 • També fa una crida als grups que volen establir comunitats molt estretes amb la comunicació constant

Crear la vostra pròpia comunitat o unir-se a una altra és una forma viable de fer créixer la vostra presència a Discord i de dirigir altres usuaris de Discord al vostre lloc web..

WP Discord Post Plugin gratuït

Com s’ha comentat anteriorment, hi ha fins i tot un complement de WordPress anomenat WP Discord Post que publicarà les teves publicacions de WordPress al teu canal Discord. Aquells que interactuin amb el vostre canal Discord tindran l’oportunitat d’enllaçar-se fàcilment al vostre lloc.

Facebook Messenger

Aplicacions de missatgeria per conduir el trànsit al vostre lloc de WordPress: Facebook Messenger

Després d’haver decidit fer que la funció de xat de Facebook funcioni com a aplicació autònoma va permetre als usuaris connectar-se amb els contactes FB d’una manera similar a la de missatgeria de text SMS..

Pel que fa al creixement, després de la seva separació de l’aplicació Facebook, Facebook Messenger tenia:

 • A l’abril del 2015, 600 milions d’usuaris
 • 900 milions el juny de 2016
 • 1.200 milions a l’abril del 2017

Les principals marques utilitzen Facebook Messenger com a eina per obtenir accés directe al seu públic objectiu. Els campions de la NBA, The Els Golden State Warriors van utilitzar Facebook Messenger per crear un “Assistent de Playoff Warrior”. Aquesta era una manera d’aconseguir que els usuaris optessin per rebre actualitzacions de l’agenda de playoff de l’equip.

Descarregueu el connector de xat de client gratis de Messenger

Hi ha un complement que permet afegir un xat de Facebook Messenger en directe al vostre lloc web. Et permet enviar actualitzacions mitjançant Messenger quan hagis publicat contingut nou al lloc de WordPress. També podeu utilitzar Messenger per demanar als clients que omplen formularis de comentaris. Aquestes dues tècniques senzilles d’afectació poden generar trànsit important.

SnapChat

Aplicacions de missatgeria per conduir trànsit al vostre lloc de WordPress: SnapChat

Aquesta plataforma de xarxes socials basada en mòbils té una distinció única respecte a les altres plataformes, ja que totes les publicacions s’autodestrueixen segons segons les ha vist l’usuari. Alguns fets clau sobre Snapchat incloure:

 • El 71% dels usuaris de Snapchat tenen menys de 34 anys
 • El 70% dels usuaris de Snapchat són dones
 • El 30% dels usuaris d’Internet mil·lenaris utilitzen regularment Snapchat

Snapchat ha estat utilitzat per moltes marques per arribar a la seva audiència de manera eficaç i atractiva. Lloc web basat en WordPress MTV News utilitza Snapchat per donar a la seva audiència accés a contingut exclusiu que no poden trobar en cap altre lloc. Pot ser que es tracti de fotogrames posteriors a les escenes, sortides o promocions. Quan els seguidors de SnapChat veuen aquests clips curts de secció exclusiva, se’ls atrau al lloc web per veure clips més llargs. Així, el tràfic de llocs web creix.

Quina aplicació de missatgeria heu de triar?

A la part superior, podeu veure sis de les opcions més populars per a aplicacions de missatgeria que us poden ajudar a fer créixer la comunitat al voltant del vostre lloc de WordPress i enviar més trànsit a la vostra manera. Dit això, no totes les aplicacions de missatgeria es creen iguals.

Abans de decidir invertir temps i diners en crear una campanya per a una plataforma de missatgeria determinada, considereu qui és el vostre públic i on són més probables.

Les aplicacions de missatgeria poden fer-ne més

Voleu més que generació de trànsit? Amb WordPress i AI, a més d’una popular aplicació de missatgeria, podeu obtenir més que membres addicionals del grup o més visitants del vostre lloc de WordPress. Podeu recopilar dades rellevants que permetin que el vostre lloc web o negoci creixi en la direcció més rendible. També podeu convertir els curiosos en seguidors de tota la vida o de la vostra marca. El potencial de les aplicacions de missatgeria per al màrqueting està començant a adonar-se.

Tens addicionals per utilitzar aplicacions de missatgeria per augmentar el trànsit al lloc de WordPress? Ens agradaria escoltar els vostres pensaments a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map