Com triar un esquema de colors per al vostre projecte WordPress

L'elecció d'un esquema de color per a WordPress i els millors generadors de color

L’elecció d’un esquema de colors per al vostre projecte de WordPress pot ser una tasca molt difícil i que necessiti temps. Els colors adequats ajudaran a crear un lloc web atractiu i atractiu, atractiu per als vostres visitants i animant-los a tornar una i altra vegada. Però s’equivoca que es pot patir i els números, vendes, percentatges de conversions i negocis repetits de visitants.


Per sort, molts temes de WordPress més venuts inclouen opcions de color integrades. El tema Total de WordPress, per exemple, inclou captadors de colors per a gairebé tots els mòduls creadors de pàgines, així com tones d’opcions integrades al personalitzador de WordPress en directe. Així, amb el tema adequat, podeu implementar el vostre esquema de colors.

En aquest resum dels millors generadors de colors, analitzarem diverses eines per ajudar-vos a triar un esquema de colors per al vostre lloc web de WordPress. La selecció de generadors de colors esmentats en aquest article ofereix nombroses funcions entre ells. Així sigui quina sigui la vostra experiència de disseny, podràs trobar una eina generadora de color que s’adapti a les teves necessitats.

Paletes de marca

Paletes de marca de Bold Web Design

Una de les millors maneres de començar amb el vostre propi esquema de colors és inspirar-vos en les grans marques del vostre nínxol. No us preocupeu: això no implica Googling ni inspeccionar imatges per desxifrar l’ombra perfecta del blau. Disseny web en negreta va crear un útil eina de paleta de colors de marca de fortuna 500 empreses per facilitar-ho!

Exemple FedEx de paletes de marca

Aquesta eina gratuïta de paleta de colors facilita la visualització de les altres marques del vostre nínxol. Utilitzeu els filtres per seleccionar una indústria determinada i, a continuació, feu clic a un logotip per veure els colors hexats que utilitza l’empresa en particular per al seu lloc web i màrqueting. Tot i que no suggeriríem copiar la marca d’una empresa, aquesta és una eina excel·lent per obtenir inspiració i visualitzar les tendències de la paleta de colors. D’aquesta manera podeu reduir fàcilment la direcció que voleu agafar els vostres propis colors.

Adobe Color CC

Adobe Color CC

Com tots els productes d’Adobe, Adobe Color CC és una solució avançada que implicarà una mica d’una corba d’aprenentatge si voleu treure el màxim partit de les seves característiques. Trieu entre paletes de colors generades prèviament o creeu-ne les vostres segons un color o una imatge que heu triat.

Adobe Color CC us permet seleccionar les vostres regles de color o ajustar manualment els colors. Si busqueu un generador de colors bàsic i ràpid, aquest no és el programari per a vosaltres. D’altra banda, si el disseny és cosa vostra i t’agrada explorar la complexitat de les paletes de colors, Adobe Color CC estarà al costat del carrer.

Refrigeradors

Refrigeradors

Refrigeradors permet crear ràpidament esquemes de colors molt bonics, que sempre funcionen junts. Bloquegeu un color que voleu fer servir, feu clic a la barra d’espai i, a continuació, Coolors generaran un esquema de colors adequat. Si baseu un esquema de colors al voltant d’una imatge, simplement pengeu la imatge i deixeu que els Coolors trobin els millors colors per combinar-la.

Es poden personalitzar els colors ajustant la temperatura, la tonalitat, la saturació i molt més. A continuació, es poden organitzar i guardar paletes al núvol, el que us permetrà accedir-hi des de qualsevol lloc.

ColorHexa

ColorHexa

ColorHexa és una eina gratuïta que generarà una paleta de colors per a qualsevol color que trieu. Un cop seleccionat un color, ColorHexa produirà informació detallada sobre aquest color específic. Inclou el percentatge de colors que componen el color escollit i les estadístiques de tonalitat, saturació, brillantor i molt més.

Es generen diverses paletes de colors, a més d’opcions alternatives, alteracions en tons i tons i previsualitzacions de text i sanefes de colors. En definitiva, ColorHexa és una eina extremadament detallada que us permetrà crear l’esquema de colors adequat per al vostre lloc web de WordPress.

Palettr

Palettr

Palettr és una interessant eina de generació de colors. En lloc de basar una paleta de colors en un color individual, Palettr selecciona una paleta de colors al voltant d’un tema o un lloc. Simplement escriviu una paraula o paraules que descriuen millor un tema o un lloc. A continuació, espereu a Palettr per trobar els colors adequats.

Palettr funciona cercant imatges vinculades a les vostres paraules i després generant paletes de colors al voltant d’aquestes fotos. Sens dubte, Palettr és un concepte intel·ligent. I una bona manera de trobar inspiració si s’està lluitant per trobar els colors adequats per a un projecte.

Colorfavs

ColorFavs

Colorfavs és una petita eina perfecta que produirà una gamma de paletes de colors i informació per als colors que trieu. Aquest lloc web generarà belles paletes de colors a partir d’URL, imatges o per coincidir amb un color específic. Colorfavs mostrarà colors complementaris i conversions de colors. S’inclouen una varietat d’esquemes de colors, matisos de gradient, palets de colors i molt més.

També podeu triar entre Colorfavs moltes paletes de colors preseleccionades. Com els vostres colors i paletes preferits. O creeu col·leccions de paletes que podeu desar i reutilitzar per a diversos projectes de WordPress.

ColorLovers

ColorLovers

ColorLovers és un lloc de la comunitat amb l’objectiu de proporcionar als missatges publicitaris un lloc on reunir-se, compartir el seu treball i trobar inspiració per al seu proper projecte. Aquí podeu explorar una varietat de colors, paletes i patrons, discutir les tendències i articles i interactuar amb tota la comunitat colorida.

ColorLovers conté algunes eines de disseny diferents. FOTOCOPA és un generador de colors inspirat en la imatge. Simplement pengeu la fotografia i PHOTOCOPA tornarà a aparèixer amb sis paletes de colors extretes de la imatge.

COPASO és una eina avançada de paletes de colors de ColorLovers que troba paletes de colors per combinar amb els colors escollits o, de nou, des d’una imatge penjada. COPASO és una de les eines més potents de ColorLovers, que es reflecteix en la seva interfície més avançada.

Paleta de disseny de materials

Disseny del material

Paleta de disseny de materials és una eina generadora de color extremadament senzilla, si és una mica bàsica. Seleccioneu dos colors de les opcions de colors de Material Design i generareu una paleta de colors per al vostre projecte de WordPress.

El Material Design etiqueta cada color que suggereix a la paleta generada com utilitzar-lo millor. Per exemple, seleccionarà un color que s’utilitzarà millor com a color de text primari, un com a color de text secundari, etc. Això és especialment útil per a aquells que tenen poca visió de disseny i que realment necessiten guiar tot el procés de selecció i ús dels colors que treballen junts.

Paletable

Paletable

Paletable és una altra eina fantàstica per a aquells que busquen un generador de color ràpid i senzill sense embotits. Aquesta solució funciona suggerint colors que són prou senzills. Aleshores, trieu M’agrada o desagradar, que permet mantenir el color o transmetre-li. A continuació, s’afegeixen més colors que coincideixin amb els colors originals, la qual cosa permet crear un esquema de colors complet de cinc colors.

Hi ha dos grans avantatges de Palettable. Una és la pantalla a mida completa dels colors. Això us permet obtenir una bona visió i el funcionament dels colors. El segon és la facilitat d’ús. Podeu seleccionar i personalitzar colors amb només uns clics d’un botó.

Pensaments finals

Trobar un conjunt de colors adequat és una part extremadament important de qualsevol projecte (gairebé tan important com triar el millor tema de WordPress). Com veieu, hi ha una gran quantitat d’eines disponibles en línia per ajudar-vos a encertar. Quan primer comenci, intenteu utilitzar diversos generadors de colors. Això us ajudarà a veure quina s’adapta millor a les vostres necessitats i experiència. A continuació, asseureu-vos i observeu que els vostres projectes cobren vida amb els nous esquemes de colors dinàmics que heu creat.

Quin generador de colors crida l’atenció? Compartiu els vostres pensaments en els comentaris que es mostren a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map