Com triar la millor solució de comerç electrònic de WordPress

com triar-la millor solució de wordpress-e-commerce

El diable es troba en els detalls a l’hora de configurar una botiga de comerç electrònic de WordPress. Heu d’especificar-vos realment a les vostres necessitats; el complement de comerç electrònic que escolliu hauria de complir tots els vostres requisits comercials. Heu de tenir un lloc sobre la definició del que voleu que obtingui la vostra botiga en línia, molt abans d’escollir el vostre carretó de la compra. Sense un pla pla, no arribareu lluny. Escollireu la plataforma de comerç electrònic equivocada, fallau miserablement si no feu canvis i tanqueu la botiga.


A la publicació d’avui, farem llum d’algunes de les consideracions que cal tenir en compte a l’hora de seleccionar una solució de comerç electrònic de WordPress. Farem un pas més enllà i revisarem algunes de les millors solucions de comerç electrònic de WordPress del mercat, de manera que pugueu iniciar la vostra informació en línia a la nota correcta. Gaudeix!

Preu

Es necessita diners per guanyar diners, això és molt cert. No ho facis torçat, no hi ha res dolent en iniciar el procés d’inici del negoci, però no hauríeu d’estalviar l’estalvi a la solució de comerç electrònic de WordPress. Al cap i a la fi, el barat és car. Per exemple, no és absolutament necessari perdre el temps treballant en problemes petits que el suport premium resolgui en un segon.

A part de Shopify, els complements de comerç electrònic de WordPress que cobrirem en aquesta publicació són gratuïts. Això passa si voleu crear una botiga en línia bàsica. Per treure el màxim profit del vostre establiment de WordPress, voldreu sobrecarregar el vostre carret de la compra amb extensions que no surten barates. Planifiqueu prèviament o parleu amb un desenvolupador web si cal, per saber les funcions que necessitareu. Només llavors podeu determinar el vostre pressupost.

Al final del dia, només cal recordar que cada solució de comerç electrònic de WordPress (també conegut com a complement) té un preu diferent i / o un mètode de pagament diferent, és a dir, una única vegada versus una quota recurrent. Cap solució de comerç electrònic de WordPress no és realment gratuïta. Si no heu posat la targeta de crèdit, prepareu-vos la sudoració, almenys abans de poder retornar beneficis al vostre establiment.

Sensibilitat

Tret que no us hagueu quedat atrapat el 1969 perquè la festa no us ha parat, heu de saber que una part enorme dels vostres clients visiten la vostra botiga en línia en dispositius mòbils. És el 2015 i el tràfic mòbil i el disseny web sensible (RWD) són dues tendències en què cal mantenir les pestanyes.

La solució de comerç electrònic de WordPress en què us establiu hauria de tenir un aspecte excel·lent i treballar en tots els dispositius, ja sigui un telèfon intel·ligent o un ordinador d’escriptori. No voldríeu perdre un client perquè, per exemple, no podrien afegir productes al carret a la vostra botiga de comerç a la vostra botiga. Ara ho faríeu? Especialment amb la gran quantitat de complements de comerç electrònic de WordPress completament responsius al mercat, us ho faríeu risc?

capacitat de resposta

Sé que no deixaríeu els diners sobre la taula, així que aneu responsivament aviat o mireu el negoci. Sens dubte, podeu crear una versió mòbil del vostre lloc principal, però ara que tenim RWD, no creieu que sigui només redundant?

El vostre comerç electrònic d’elecció de WordPress s’ha de basar en tècniques i bones pràctiques de disseny web responsives. Llegeix bé els materials promocionals, però no oblidis provar la demostració de resposta. Els vostres clients us ho agrairan més endavant.

Estètica

L’experiència dels usuaris té un paper important en el cicle de compres. Desitgeu que els vostres clients s’ho passin d’allò més bé al vostre lloc web. Tant si el construireu pel vostre compte com si contractareu un desenvolupador, voleu que el vostre establiment sembli increïblement bo. No necessiteu la solució de comerç electrònic de WordPress que trieu per obstruir la uniformitat en el disseny.

El carretó de la compra ha de casar-se amb el tema o la plantilla de WordPress pel que fa a aspectes i, en gran mesura, de la funcionalitat. Si la solució de comerç electrònic de WordPress no hereta els estils del vostre tema automàticament, almenys hauria d’anar amb un tauler d’opcions on podeu afegir la personalització fàcilment.

Facilitat d’ús

No seria, ja ho sabeu, fàcil i molt divertit si poguéssiu instal·lar la vostra solució de comerç electrònic de WordPress, anar a dormir i despertar-vos un milió de comandes l’endemà al matí? Doncs bé, això són coses de contes de fades: el comerç electrònic de WordPress és un treball dur. L’últim que voleu és una solució de comerç electrònic de WordPress que faci més difícil gestionar el vostre negoci.

Darrere de cada botiga de comerç amb èxit, hi ha moltes activitats que inclouen, però sense limitar-se, el seguiment de les comandes, afegir inventari, eliminar productes antics i canviar els preus. És evident que en aquest moment o us he de recordar que la vostra solució de comerç electrònic de WordPress ha de donar suport fàcilment a totes aquestes activitats de “back office”?

fàcil de pastís

No heu de trucar de tornada al vostre desenvolupador per codificar nous productes al vostre botiga electrònica. Hauria de ser una qüestió puntual i de clic, i això és vàlid per a tota la resta, no només per afegir productes.

Si us costa molt, és la vostra solució incorrecta. Amb el temps, potser aprendràs, però, a l’hora de començar, busqueu un carretó de la compra que tingui al vostre pal d’acció en termes d’habilitats necessàries per gestionar un negoci amb èxit.

Passarel·les de pagament

Després de tot, haureu de treure diners dels vostres clients. Molts empresaris en línia ho fan tot bé fins que arribeu a la pàgina de compra. Aquí és on l’infern es desfà. Per exemple, esteu realment interessats en comprar allò que s’ofereix, però quan arribeu a la pàgina de compra, el comerciant no ofereix la vostra passarel·la de pagament preferida. Potser és deliberat, per exemple, no poden processar els vostres pagaments amb PayPal. Potser és el problema la seva solució de comerç electrònic a WordPress: el nombre de passarel·les de pagament que suporta és limitat.

A més, la majoria dels usuaris no els agrada quan els dirigiu a un lloc web de tercers, per exemple. PayPal per fer un pagament, de manera que deixen anar el carro i fan clic. Assegureu-vos que el vostre complement de comerç electrònic WordPress admet totes les passarel·les de pagament que necessiteu. A més, el merrier no s’aplica realment aquí, però almenys proporcioneu prou passarel·les de pagament als vostres clients.

Sempre podeu afegir passarel·les de pagament mitjançant extensions, així que feu la vostra investigació bé. Intento no deixar anar noms, almenys fins que no comencem a revisar les solucions de comerç electrònic disponibles, però Mijireh és una gran solució de compra que admet 90 passarel·les de pagament!

No, Mijireh no és un carretó de la compra. És el tipus de solució (com ara PayPal) que poseu entre el carretó de la compra i la pàgina de compra amb l’únic propòsit de processar comandes. Supera el PayPal deu fins a nul, ja que PayPal és només una passarel·la de pagament, però Mijireh és una “col·lecció” de passarel·les de pagament. A més, admet tots els principals plugins de comerç electrònic com ara WooCommerce, MarketPress i Cart66, entre d’altres. Continuant …

Optimització del Motor de Cerca

En acabar, SEO us oferirà una gran quantitat de trànsit web durant dies, mesos i anys vinents. Si voleu fer tu mateix SEO, penseu fer-ho Tutorial SEO WordPress de Yoast, WordPress SEO: una posició més alta en els motors de cerca, i això és impressionant Guia de SEO a Google.

A part, veient que tots podríem utilitzar un augment del trànsit de Google i de la mateixa forma, només convé buscar una solució de comerç electrònic de WordPress que estigui preparat per a SEO. Et dóna un bon començament.

seo-friendly

Quines són algunes de les coses que cal tenir en compte? Cerqueu una solució que admet meta dades en categories i etiquetes, HTML5, meta-títols i meta descripcions per producte entre d’altres. Preferiblement també heu de funcionar amb els vostres complements de SEO. De totes maneres, amb tots els complements de SEO disponibles, hauríeu de trencar fàcilment el codi de SEO de WordPress.

Seguretat

Els dolents sempre hi seran; escondint, esperonant i esperant una llacuna menor al vostre lloc web. Després van causar estralls i se’ls va deixar plorar. Penseu en els atacs de DDOS i no. DDOS és només un acrònim de luxe per als atacs de Denial of Service. Hauríeu de prendre seriosament la seguretat de WordPress.

Dit d’una altra manera, la vostra elecció de comerç electrònic de WordPress ha de ser segura. La informació personal de les vostres perspectives no hauria de caure mai en les mans equivocades. Imagineu quants danys causaria si una persona no autoritzada posseís les dades de la targeta de crèdit dels vostres clients.

Espereu … podria ser aquesta la raó per la qual Google va començar a utilitzar HTTPS com a senyal de classificació SEO un temps enrere? Per recollir i emmagatzemar informació de la targeta de crèdit al vostre lloc, necessiteu una solució de comerç electrònic compatible amb PCI DSS. PCI és la indústria de targetes de pagament i DSS per a la seguretat de dades.

Característiques

Aquí hi ha molt a considerar. En primer lloc, si una solució de comerç electrònic de WordPress té totes les funcions, però les funcions que necessiteu per al vostre negoci, apostaria que tots els meus diners és la solució incorrecta per a vosaltres..

Però sou un principiant i, probablement, us pregunteu quines són algunes de les funcions que necessiteu per iniciar el vostre negoci en línia. Per molt bàsica que sigui el vostre complement de comerç electrònic de WordPress, ha de ser compatible amb el seguiment d’inventaris, informes, programes d’afiliació, preus i tipus específic de producte, és a dir, descàrregues digitals versus productes físics etc..

Per sobre de tot, la vostra solució de comerç electrònic ha de ser compatible amb les extensions i la integració. Planifiqueu-lo per endavant per conèixer les funcions que necessiteu. Mentre hi esteu, penseu en el futur de la vostra empresa i determineu les funcions que us serviran avui i els dies vinents.

Una cosa més. Les solucions de comerç electrònic de WordPress solen consumir recursos. Per obtenir un millor rendiment i millor rànquing SEO, allotgeu la vostra botiga de comerç de WordPress a WPEngine o amb qualsevol dels amfitrions coberts en el millor allotjament de WordPress.

Escalabilitat

On veus el teu negoci en cinc anys? Si no és massa pesimista, hauria d’esperar almenys una forma de creixement. La vostra solució de comerç electrònic de WordPress no hauria de caure en peces quan el vostre inventari es dobli o quàdruple el volum. La vostra solució d’elecció és escalable?

Us sorprendrà el nombre de persones que esperen comprar el que oferiu i, tan aviat com talleu la cinta, sortiran corrent, un milió d’elles. Transaccions a sobre de transaccions; processament de pagaments; seguiment de comandes, cupons i descomptes: nomeneu-lo. Per tot això, la vostra solució de comerç electrònic no ha d’abandonar-se.

Suport tècnic

Cadascú de nosaltres necessita una mica d’ajuda de tant en tant. Fins i tot el millor de nosaltres ens enganxem i necessitem rescatar. Aquí és on ve el suport tècnic. Sé el que estàs pensant, però pot ser que necessitis molt més suport del que penses. Això passa.

La qüestió és que quan us quedeu enganxats necessiteu ajuda immediata, ja que és el vostre negoci a la línia. I us demanaria que els vostres fils no passessin resposta durant dies o setmanes al fòrum de suport.

Mentre compres, consulta aquells fòrums de suport i comprova qui compleix activament el seu deure. No afanyeu-vos a jutjar-ne d’altres (és hipòcrita), haureu d’assegurar-vos que proporcioneu el millor suport (tècnic o d’una altra manera) als vostres clients. També és un karma si creieu en aquestes coses.

Solucions de comerç electrònic de WordPress

Ara que coneixeu algunes de les coses que cal tenir en compte per triar la solució perfecta de comerç electrònic de WordPress, avançarem i revisarem algunes de les plataformes disponibles al mercat. Intentaré tot el possible per desglossar cada solució de comerç electrònic en funció de les consideracions comentades a la secció anterior, així que sí, prepareu-vos per a un gran viatge.

WooCommerce

Aquest complement de comerç electrònic de WordPress es basa en la premissa que vendre qualsevol cosa hauria de ser bonic. WooCommerce us permet transformar qualsevol lloc de WordPress en una botiga de comerç electrònic de nivell potent i empresarial en molt poc temps.

WooThemes està construït, mantingut i proporcionat de forma gratuïta entre altres desenvolupadors com Claudio Sanches. WooCommerce és fàcil d’utilitzar, té una qualificació mitjana de 4,22 / 5,00, té una aparença característica i inclou una sèrie de funcions i passarel·les de pagament. A més, WooCommerce és extensible gràcies a una gran quantitat d’extensions gratuïtes i premium.

WooCommerce gestiona alguns dels llocs de comerç electrònic més petits i més grans que veieu. És segur, amigable amb SEO i, des del fòrum d’assistència, podríem determinar que l’assistència és excel·lent. En general, WooCommerce és la millor solució de comerç electrònic de WordPress al mercat amb prop de sis milions de descàrregues.

Descàrregues digitals fàcils

Si voleu prescindir de productes digitals, p. Llibres electrònics PDF, temes, complements, fitxers d’àudio i vídeo, hauríeu d’anar amb el bonic programa de descàrregues digitals fàcils (EDD)..

EDD està construït per a un propòsit específic; la venda de contingut digital fàcilment amb WordPress. Ofereix una interfície d’usuari intuïtiva (interfície d’usuari), diverses passarel·les de pagament i informes entre altres funcions dolces. Per exemple, podeu fer un seguiment de l’ús de les llicències de programari molt després que els usuaris comprin els vostres productes.

Easy Digital Descàrregues gratuïtes i podeu millorar el seu rendiment mitjançant complements gratuïts i gratuïts. Aquesta solució de comerç electrònic de WordPress té una qualificació de 4,8 / 5,00 i més de 490k descàrregues. Consulteu el vídeo següent:

Intercanvi de iThemes: comerç electrònic simple WP

Desenvolupat per iThemes conjuntament amb Aaron D. Campell entre altres desenvolupadors, Exchange és una solució de comerç electrònic simple de WordPress que permet configurar la vostra botiga electrònica en menys de cinc (5) minuts.

Ofereix una interfície fàcil d’utilitzar, una sèrie de funcions i extensions, així com un gran suport. A més de crear estores de comerç electrònic, podeu crear llocs de membres amb Exchange, així que sí, és un avantatge important si busqueu construir una comunitat al voltant del vostre establiment..

L’intercanvi és gratuït però podeu comprar el paquet Pro a 197 dòlars o la suite de plugins a 247 dòlars. El ProPack compta amb alguns complements de Exchange mentre que la suite de complements inclou tots els complements de Exchange i més de 20 plugins, inclosos BackupBuddy amb un valor de 150 dòlars. Trieu en funció de les vostres necessitats.

Podeu rebre pagaments mitjançant Stripe o PayPal, oferir checkout als clients (els usuaris poden fer la caixa sense crear comptes) i afegir cupons entre d’altres..

MarketPress

WPMUDEV, afirma l’autor MarketPress t’ajudarà a “… donar als teus compradors una experiència de compres de primera classe …” i concordo. També afirmen que “… MarketPress no és només una botiga, sinó que és un sistema de gestió de productes i un especialista en relacions amb els clients …” i amb la seva extensa llista de funcions, podeu veure per què:

MarketPress és bonic, segur, és fàcil d’utilitzar i admet totes les passarel·les principals de pagaments. Podeu utilitzar qualsevol dels temes predefinits per dissenyar l’estil de la vostra botiga o simplement connectar MarketPress al tema preferit de WordPress.

Amb una classificació de 3,9 / 5,00 i aproximadament 150k de descàrregues, i, coneixent l’equip de WPMUDEV i la seva gamma de productes, MarketPress no decebrà.

Cart66 :: Comerç electrònic de WordPress

Fàcil d’utilitzar, suport Mijireh, diversos tipus de producte, gestió d’inventaris, monedes personalitzades, integració de programes d’afiliació, etc., Cart66 sembla tenir-ho tot i que no pot rivalitzar amb els gustos de WooCommerce.

Cart66 Lite és gratuït, però podeu millorar la vostra experiència de botiga electrònica i d’usuari amb el Cart66 Cloud que té un cost aproximat de $ 95 / any. Cart66 Lite té una qualificació de 3.0 / 5.00 i unes 165k de descàrregues. Val la pena comprovar-ho. Aquí teniu una breu visió general del vídeo que heu de realitzar la consulta si teniu en compte Cart66:

Mencions d’honor

Les nostres mencions honorífiques són solucions excel·lents de comerç electrònic de WordPress que no recopilaré en detall ja que ho vam fer a 20 millors complements de comerç electrònic de comerç electrònic:

 • Comerç electrònic WP – Gratuït amb una qualificació de 2,9 / 5,0 i uns tres milions de descàrregues
 • JigoShop – Gratuït amb una impressionant qualificació de 4,4 / 5,0 i descàrregues de 420k
 • Compra – Gratuït amb una gran qualificació de 4,4 / 5,0 i 28k de descàrregues
 • eShop: gratuït; 3,5 / 5,0; Descàrregues de 600k
 • EasyCart – Gratuït amb una qualificació de 4,2 / 5,0 i 54k de descàrregues
 • Shopify – Premium; potent; més de 140k clients satisfets; una gran relació qualitat-preu; modern; fàcil de configurar; integració fàcil de WordPress.

Més informació sobre les solucions de comerç electrònic de WordPress

Sens dubte hi ha més solucions de comerç electrònic de WordPress, amb funcions diferents i molt més, i l’única manera de triar la millor per al vostre negoci és educar-vos. Els recursos següents us indiquen en el bon camí:

Al final del dia…

L’elecció de la solució de comerç electrònic de WordPress que és perfecta per a les vostres necessitats específiques de negoci. No trieu una solució de comerç electrònic amb l’esperança de personalitzar-la a les vostres necessitats, escolliu-ne una que compleixi aproximadament el 80% de les vostres necessitats més urgents. Podeu satisfer el 20% restant amb complements, extensions i complements.

Quina és la vostra solució de comerç electrònic de WordPress preferida? Què voleu compartir amb nosaltres sobre les solucions de comerç electrònic de WordPress? Vam deixar fora alguna cosa important? Feu-nos-ho saber als comentaris! Ja ens veurem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map