Com triar el millor allotjament de WordPress

Finalment, teniu en compte el vostre pla d’empresa. Ja sabeu exactament què fareu per executar un lloc WordPress amb èxit i fins i tot heu començat a agrupar recursos junts. Tot el que necessiteu ara és una bona llar per al vostre lloc de WordPress: un bon pla d’allotjament de WordPress que us ajudarà a assolir els vostres objectius i a assolir els vostres somnis en línia..


Amb els milions de proveïdors d’allotjament de WordPress que hi ha, pot ser una tasca ascendent escollir el millor (o el més adequat). I només necessiteu el millor perquè si no teniu allotjament web per a vosaltres, executar un negoci en línia pot provocar-vos migranyes. Necessites el millor, i res d’això.

A la publicació d’avui, us enduré en el procés per triar l’allotjament adequat de WordPress. També recomanaré alguns hostes de WordPress per facilitar la feina. Al final d’aquesta publicació, podreu escollir el millor allotjament de WordPress per al vostre proper projecte.

Cost / preus

Cost d’allotjament de WordPress

Per a la majoria de les persones, el cost de l’allotjament de WordPress és el primer aspecte que consideren a l’hora d’escollir un amfitrió web. L’impuls aquí és anar a buscar l’oferta més barata que hi ha, però sovint aquesta és la decisió errònia que cal fer. Tingueu en compte que obteniu exactament el que pagueu, ja que els amfitrions web –igual que qualsevol altre negoci– han d’obtenir un benefici, fins i tot quan semblen donar-vos “tot de manera il·limitada”..

Si bé a tots ens agradaria estalviar uns quants dòlars de tant en tant, hauríeu de fer una ullada més a fons a les funcions que ofereix la màquina web en lloc de fer el primer pla barat que us ofereix..

El preu de l’allotjament web depèn de diversos factors com la qualitat del suport i la salut dels servidors entre d’altres. Si necessiteu el millor, heu de pagar una prima. Segurament, estareu fent broma si espereu que el millor allotjament de WordPress sigui d’1 duro al mes.

D’altra banda, 90 dòlars al mes és una mica car, però és ideal entre 3 i 30 dòlars al mes si teniu un petit lloc de WordPress que no us fa guanyar diners.

Oh, no caureu en la trampa “tot il·limitat” que suposadament us atraure. No hi ha res il·limitat. Com que sovint es comparteixen plans d’allotjament web (cosa que està bé per a un petit lloc de WordPress BTW), hi ha un nombre limitat de recursos repartits entre tots els llocs web d’aquest servidor. Així, un cop que el vostre lloc web comenci a atraure grans quantitats de visitants, l’amfitrió del web us obligarà educadament a augmentar-lo. Si teniu un portal de WordPress que obté milions de visualitzacions de pàgines al mes, l’allotjament compartit no ho tallarà, fins i tot amb les opcions il·limitades.

Sens dubte, podeu començar per un allotjament web compartit de pressupost amigable, però hauríeu de millorar el creixement del vostre lloc web. Altres plans d’allotjament web disponibles inclouen servidors privats virtuals (VPS), servidors dedicats, VPS gestionats, servidors dedicats gestionats i allotjament de WordPress gestionat. El preu de l’allotjament de WordPress varia segons els plans, de manera que estigueu dins del vostre pressupost i només aneu a un proveïdor d’allotjament web que ofereixi les funcions que busqueu..

Característiques i rendiment

Funcions d’allotjament de WordPress

No es tracta tant de les funcions (o del nivell de rendiment) que proporciona l’amfitrió web. Totes les funcions que necessiteu per executar el lloc de WordPress. No té sentit buscar un pla d’allotjament de WordPress amb funcions que mai no utilitzaràs ara ni en el futur. Prepareu-ho amb antelació perquè sapigueu exactament el que necessiteu avui i què necessitareu, per exemple, ara fa un any.

 • A més de WordPress, haureu d’instal·lar altres scripts (en un subdomini o domini separat) en el futur?
 • Haureu d’acollir més d’un lloc de WordPress?
 • El vostre amfitrió de triats de WordPress admet dominis o subdominis addon il·limitats o haureu de traslladar-vos a un altre amfitrió per gaudir d’aquestes funcions?
 • Esteu disposat a pagar més pels serveis de còpia de seguretat?
 • Voleu aprofitar un domini gratuït?
 • L’empresa d’allotjament web suporta una causa benvolguda per al vostre cor?

Aquestes són només algunes de les preguntes que us heu de plantejar. Al cap i a la fi, us pertoca tot i què voleu aconseguir. Tenir un pla sòlid per al vostre negoci en línia us indicarà cap a l’allotjament adequat de WordPress.

En relació amb el rendiment, necessiteu un proveïdor d’allotjament de WordPress que garanteixi temps, servidors super ràpids, amplada de banda i espai suficient per a cobrir les vostres necessitats. Si decidiu jugar a un preu barat, pagareu gastant molt de temps i esforç per fer front als temps d’inici i altres problemes relacionats amb el servidor. Al capdavall, és barat.

Us preneu seriosament el vostre lloc de WordPress i el proveïdor d’allotjament de WordPress també ho hauria de fer. Poseu-vos en contacte amb ells i feu preguntes. Llegiu comentaris independents o demaneu recomanacions a amics de confiança.

Una altra cosa. Si una empresa d’allotjament web s’especialitza només en solucions d’allotjament basades en empreses i teniu un petit bloc de WordPress, no us convé més. La inversa també és certa. Altres funcions a tenir en compte a l’hora d’escollir l’allotjament de WordPress són l’allotjament de correu electrònic, els panells de control i la seguretat.

Qualitat del servei d’atenció al client

La qualitat de l’assistència al client que proporciona un amfitrió web us hauria de dir molt sobre l’empresa. Si l’assistència al client deixa molt a desitjar, no voldreu confiar en aquesta empresa amb el vostre negoci en línia. Si el vostre lloc baixa per algun motiu, podeu contactar amb assistència tècnica i obtenir ajuda instantània? Si estan disponibles, poden solucionar el problema ràpidament? O necessitareu edats per obtenir ajuda, fins i tot per als temes més petits?

Abans d’escollir un amfitrió web per als vostres llocs web de WordPress, assegureu-vos que tenen una bona reputació d’assistència al client. Una bona empresa d’allotjament web proporcionarà múltiples formes de contacte, incloent un número de telèfon (duh), correu electrònic i xat. Tindran algú per ajudar-vos les 24 hores del dia i tindran bones ressenyes a Internet. Feu la vostra recerca i trieu un amfitrió web que valori l’assistència al client.

Recomanacions de hosting de WordPress

En aquesta secció, abastarem dues categories d’allotjament de WordPress:

 • Allotjament de WordPress gestionat
 • Proveïdors típics d’allotjament web

Hosting de WordPress gestionat

Les empreses d’allotjament de WordPress gestionades s’especialitzen en proporcionar solucions d’allotjament per a la plataforma WordPress. Això significa que només podeu allotjar llocs de WordPress amb ells i res més.

Això és fantàstic per a vosaltres, perquè tots els seus recursos es dediquen a la vostra plataforma de WordPress, i tots ho sabem esforços concentrats = millors resultats. A continuació, es presenten les principals empreses d’allotjament de WordPress gestionades en el mercat ara mateix.

Motor WP

WP Engine que gestiona el hosting de WordPress

Estic començant amb WP Engine perquè nosaltres l’utilitza i l’estima! Fa temps que utilitzem WP Engine i l’experiència és simplement fora d’aquest món. No només recomano WP Engine, vaig a revelar-vos per què és la millor solució d’allotjament de WordPress gestionada per allà.

En primer lloc, l’equip de suport de WP Engine és “… 100% centrat i dedicat a WordPress”. A més d’això, l’empresa compta amb la millor relació entre el personal i el suport al personal de la indústria, cosa que significa que sempre tindreu un suport personal i ràpid..

No és el final. Des que vam començar a utilitzar WP Engine, no ens havíem de preocupar mai de fer una còpia de seguretat de WPExplorer.com perquè es cuida de forma automàtica diàriament. I, a més, no hi ha costos addicionals (o ocults), a més de restaurar el lloc sempre que tingui uns quants clics. Què suau? Tots els plans del motor WP tenen les característiques anteriors i les següents:

 • Firewall i programari maliciós que busquen la seguretat
 • SLA generós i sense contractes a llarg termini (pagueu mensualment i margeu quan vulgueu, tot i que no ho voldreu mai)
 • Centres de dades internacionals per garantir velocitats de càrrega super ràpides (acomiadem els plugins en caché)
 • Tant d’espai com vulguis
 • Transferència il·limitada de dades
 • Plànols escalables
 • Maquinari superior de la gamma
 • Suport de xarxes de lliurament de contingut (CDN)
 • Eines de desenvolupament
 • I molt més …

Aquesta és la solució d’allotjament de WordPress més gestionada per a vosaltres, tant si teniu un blog personal, un lloc professional de WordPress o un portal de comerç electrònic. També tenen un paquet premium amb opcions personalitzades per a les vostres necessitats úniques.

Alguns dels clients de WP Engine inclouen Foursquare, ConstantContact, SoundCloud, Buffer i GeekWire entre d’altres. Automàtica també invertit en WP Engine, cosa que li dóna encara més credibilitat.

Visiteu WP Engine →

Empreses tradicionals d’allotjament web

La majoria de les empreses d’allotjament web suporten el programari WordPress. Només heu d’adquirir el vostre paquet d’allotjament, instal·lar WordPress amb uns clics i el vostre treball finalitzi. Fins ara, aquesta opció és més popular que allotjament de WordPress gestionat per a molts un blogger. És molt barat (amb paquets que comencen al voltant d’uns 4 dòlars $ 5 al mes), però no sempre té tots els avantatges addicionals que s’ofereixen amb l’allotjament de WordPress gestionat. Els amfitrions web següents tenen una bona reputació per al suport i el rendiment del client al mercat.

Bluehost

bluehost-wpexplorer-promo

Amb configuració instantània, garantia de devolució de diners en qualsevol moment, allotjament de dominis il·limitat, amplada de banda il·limitada, espai de disc il·limitat, comptes de correu electrònic il·limitats, un domini gratuït, eines de creació de llocs, FTP, SSL, suport 24/7, crèdit de publicitat de Google de 100 dòlars i un parell de Bluehost és un gran nom en el negoci d’allotjament web. A més, Bluehost havia ofert un tracte especial per a tots els lectors de WPExplorer, perquè pugueu allotjar-vos a partir de només 3,95 dòlars al mes. Si us plau, assegureu-vos d’utilitzar un dels nostres enllaços a Bluehost d’aquesta pàgina o a la nostra pàgina de cupons per garantir-vos el descompte.

De fet, WordPress opta per Bluehost com a amfitrió de WordPress. A més de l’allotjament compartit, també proporcionen servei VPS i allotjament web dedicat, de manera que no es produirà cap problema. A més, si voleu començar el vostre propi servei d’allotjament web, tenen un pla de revendedor atractiu. Com a distribuïdor, pot ser que estigui interessat en consultar aquests temes de WordPress per a empreses d’allotjament.

Visiteu Bluehost →

Hostgator

hostgator-wordpress-hosting-wpexplorer

Amb més de vuit (8) milions de llocs als seus servidors, HostGator és un popular servei d’allotjament web. Proporcionen suport 24 hores per correu electrònic, xat, skype i telèfon. Podeu instal·lar WordPress amb uns quants clics a través del tauler de control.

També proporcionen un 99,9% de garantia de temps de vida, és a dir, fins i tot amb els seus preus baixos, que no haureu de preocupar-vos pels temps d’aturada. Els seus plans d’allotjament comencen a partir de 3,96 dòlars mensuals a causa d’un descompte del vint per cent (20%). L’allotjament VPS comença a partir de 9,97 dòlars al mes i els servidors dedicats comencen a 139 dòlars al mes. L’allotjament dels venedors comença a partir de 19,95 dòlars al mes. És una excel·lent solució d’allotjament de WordPress per començar.

Conclusió

L’elecció de l’allotjament adequat de WordPress és el primer pas per assolir l’èxit en línia. Voleu evitar problemes relacionats amb l’allotjament web des del primer moment per concentrar-vos a crear productes, comercialitzar el vostre lloc WordPress i generalment guanyar diners. Abans de marxar, preneu un moment per compartir els vostres pensaments a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Us desitjo un feliç i pròsper 2014!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map