Com restablir la contrasenya de WordPress amb MySQL

Com restablir la contrasenya de WordPress amb MySQL
 1. 1. Com restablir la vostra contrasenya de WordPress mitjançant phpMyAdmin
 2. 2. Actualment Llegint: Com restablir la contrasenya de WordPress amb MySQL

La nostra sèrie de recuperació de contrasenya de WordPress s’ordena segons la popularitat del tutorial esmentat. Per començar, teniu l’opció de recuperació més popular, és a dir, utilitzant phpMyAdmin.


Hi ha certs proveïdors d’allotjament web que no proporcionen cPanel i / o phpMyAdmin. Què feu, doncs? Llegiu aquest article!

Coberta de WPMYSQL

Estigueu segurs, ja que WordPress utilitzava una base de dades (normalment MySQL), tots els proveïdors d’allotjament han de tenir un sistema de gestió de bases de dades més conegut com DBMS. En aquest tutorial, utilitzarem el text MySQL indicador d’ordres (abreujat com a CMD) que és un SGBD gratuït segons llicència sota llicència pública general GNU v2.

Prerequisits

Recuperar la vostra contrasenya mitjançant MySQL CMD implica un nombre menor de passos i es pot pensar com un sistema universal de recuperació de contrasenyes; en el sentit que es pot utilitzar en gairebé qualsevol escenari plausible.

Tanmateix, heu de comprendre bé les bases de dades i interactuar amb WordPress amb una sola. A part d’això, també heu de conèixer els aspectes tècnics següents:

 • Nom de la base de dades que utilitza la instal·lació de WordPress
 • Adreça del servidor MySQL (IP o nom d’amfitrió)
 • Les credencials d’inici de sessió de MySQL de l’usuari “root”
 • L’ID d’usuari de l’usuari amb la contrasenya associada que voleu canviar. Normalment és 1, ja que durant la instal·lació de WordPress creem l’usuari d’administrador. Tingueu en compte que el nom d’usuari de l’usuari d’administració pot ser “Jack” o “Mike” o “administrador”, però l’ID d’usuari sempre serà 1, ja que aquest és el primer usuari que creeu.

Inicieu la sessió al sistema d’ordres de MySQL

Windows

Si utilitzeu una instal·lació fora de línia de WordPress a Windows mitjançant WAMP o XAMPP, llavors per llançar el MySQL CMD, feu clic a la icona WAMP> MySQL> consola MySQL. Això us registra directament. No cal que introduïu cap comanda més. Dirigiu-vos al següent pas.

MySQL Consola WAMP

Linux

La majoria de proveïdors d’allotjament compartits, VPS, servidors dedicats utilitzen una variant de Linux que inclou CentOS, Debian, Fedora o Ubuntu per citar alguns.

Si teniu una instal·lació fora de línia de WordPress a Linux mitjançant LAMP, només heu de llançar l’emulador de terminal i escriviu l’ordre:

mysql -u arrel -p

Si intenteu restablir la contrasenya en un servidor remot, connecteu-la a través de SSH mitjançant qualsevol client SSH – per exemple, el client favorit del món – Putty. Un cop heu accedit al servidor remot, per iniciar la sessió a MySQL, utilitzeu la següent comanda:

mysql -u arrel -p 

Inici de sessió a MySQL en un servidor VPS remot

Restabliment de la contrasenya de WordPress:

Ara que teniu accés al CMD de MySQL que indica el missatge de “mysql>”, ha arribat el moment de treballar la màgia. Bé, no màgia, només són les ordres del MySQL. ��

MySQL Shell

ASSUMPTIONS:

 • Nom de la base de dades de WordPress: wp_genesis
 • Identificador d’usuari: 1
 • Nova contrasenya: WPEXPLORER

TREBALLANT LA MÀGIA:

Introduïu les ordres següents ditto:

utilitzar wp_genesis;
SELECT ID, user_login, user_pass FROM wp_users;
ACTUALITZACIÓ wp_users SET user_pass = MD5 ("WPEXPLORER") WHERE ID = 1 LIMIT 1;

En cas que l’última ordre no sigui segons la captura de pantalla, suprimeix les cometes simples i escriviu-les manualment al CMD. Això hauria de fer el truc.

Restablir la contrasenya de WP del MySQL CMD WAMP

Això restablirà la contrasenya de l’usuari d’administrador a WPEXPLORER. Per descomptat, mentre configureu una nova contrasenya, n’heu d’utilitzar una més forta. Un cop acabat, podeu sortir del MySQL CMD mitjançant la comanda:

sortir

Video Tutorial

Aquí teniu un tutorial de vídeo que descriu tot el procés. Recomanaria llegir l’article primer, però si busqueu una solució ràpida, aquesta és la vostra cua:

Conclusió

Com a conclusió de la nostra sèrie de recuperació de contrasenya de WordPress, m’agradaria recordar-li que la part (a) és més senzilla perquè el 90% de les empreses d’allotjament venen amb phpMyAdmin. Però si teniu temps lliure, us recomano provar aquesta part (utilitzant MySQL), ja que us donarà una mica d’experiència en el maneig d’ordres i bases de dades MySQL. I qui ho sap, potser serà útil en el futur!

La prevenció és millor que la cura

LastPass

Vaig començar aquesta sèrie dient com són els serveis d’estalvi / còpia de seguretat de contrasenyes LastPass prosperar. No m’equivoquisqueu, no era la meva intenció trobar-me tan demanant. Realment m’encanta i utilitzo LastPass cada dia. El tinc instal·lat al meu telèfon i a tots els navegadors de tots els meus ordinadors. La vida (per a mi) arribaria a parar sense ella. Sincerament, no puc sobreviure sense ell.

LastPass, ja que és un dels programes de gestió de contrasenyes més complets i fàcils d’utilitzar que hi ha. Us recomanaria molt utilitzar-lo. I cada vegada que accediu a un lloc web nou, assegureu-vos que realment deseu la contrasenya. ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map