Com reduir el temps d’inactivitat del vostre lloc web de WordPress

Els alts temps d’inactivitat del vostre lloc web de WordPress tenen conseqüències desastroses. Quan la gent fa clic al vostre lloc, vol utilitzar-lo, però si no està fora de línia, la vostra audiència perdrà ràpidament paciència. Què podeu fer per reduir els temps d’inactivitat del vostre lloc web de WordPress?


En aquest article parlarem de com els temps d’inactivitat poden afectar negativament el lloc web de WordPress i com podeu supervisar el temps d’inactivitat per veure si hi ha algun problema. De manera crítica, anem a veure com podeu millorar el vostre temps de treball per ajudar a que el vostre lloc sigui el més exitós possible.

Per què el temps d’inactivitat és dolent per al vostre lloc web de WordPress

El sentit comú diu que no voleu que el vostre lloc estigui fora de línia. Els temps morts frustraran, confondran i molestaran els vostres usuaris potencials. Quan les persones intenten accedir al vostre lloc, ho estan fent amb algun objectiu en compte, tant si s’entreté, aprenen alguna cosa nova com si realitzen una compra.

Si el vostre lloc web està fora de línia, us pot costar retornar visitants, clients nous, clients potencials i vendes. El temps d’aturada també pot significar que el vostre lloc perdi credibilitat amb la vostra audiència i dins de la vostra indústria. Un lloc que té problemes amb temps d’inici retrata una imatge de poc professionalisme i no seria una primera opció per pagar els clients. Sens dubte no es consideraria un líder i una autoritat en el seu camp.

L’altra principal raó per la qual no voleu tenir problemes amb l’aturada és que Google, i els altres motors de cerca, no els agrada. La descàrrega regular començarà a afectar el vostre rànquing ràpidament a les pàgines de resultats i, com tots sabem, com més baixa caureu, menys trànsit rebreu. Per tant, és vital fer tot el possible per reduir el temps d’inactivitat del vostre lloc web de WordPress.

Utilitzeu una solució de seguiment per fer el seguiment dels temps d’inactivitat

El primer que heu de saber quan considereu com reduir el temps d’inactivitat del vostre lloc web de WordPress és la quantitat d’afectació d’aquest lloc. Pot ser molt més del que penses.

Una manera de fer-ho és utilitzar una solució de control per veure si i quan el vostre lloc està fora de línia. A continuació, es mostren algunes opcions per mesurar el temps d’inactivitat del vostre lloc web de WordPress.

Jetpack

reduïu el temps d’inactivitat del vostre lloc web de WordPress

Jetpack és un complement gratuït de WordPress que té múltiples usos i val la pena instal·lar-lo al vostre lloc. Una de les parts importants de Jetpack és el seu mòdul Monitor, que us pot ajudar a fer el seguiment dels temps d’inactivitat.

Monitor us comprovarà el lloc cada 5 minuts per veure que està en línia. Si alguna cosa no funciona malament, Jetpack us enviarà un correu electrònic per avisar-vos que el vostre lloc s’ha esgotat i, un cop més, tornarà a funcionar. Això us donarà una imatge precisa de quan el vostre lloc està fora de línia i quant de temps per cada temps.

Pingdom

Pingdom

Pingdom és una solució premium popular per a aquells que desitgin una mica més informació sobre el rendiment dels seus llocs. Pingdom proporciona supervisió en temps de funcionament, utilitzeu més de 60 servidors de sonda de tot el món per provar el vostre lloc web fins a cada minut. Si alguna cosa es trenca immediatament t’alerta.

No obstant això, de manera més impressionant, Pingdom ofereix analítiques per ajudar-vos a comprendre la causa fonamental de cada problema d’aturada. Això vol dir que podeu solucionar el problema i evitar que es torni a produir, de manera que es produeixi un temps de major durada. A més amb el Plugin Pingdom Real Monitorització d’Usuaris podeu integrar fàcilment les eines de Pingdom amb la instal·lació de WOrdpress.

El primer pas per intentar reduir el temps d’inactivitat del vostre lloc web de WordPress és mesurar el seu funcionament. Al cap i a la fi, com diu la vella dita, si no la podeu mesurar, no la podreu gestionar.

Trieu un amfitrió web amb una bona reputació

Un cop tingueu una idea de la freqüència amb què el vostre lloc pateix temps d’inactivitat, haureu de començar a abordar les causes. El vostre allotjament web podria ser un dels problemes, per la qual cosa és important que confieu el vostre lloc a una empresa d’allotjament professional que no us defallirà..

Motor WP

WPEngine Hosting

Segurament, abans ens haureu sentit parlar, però WP Engine és la nostra elecció màxima per a un amfitrió fiable. Ofereixen plans d’allotjament de WordPress completament gestionats que compten amb un gran suport tècnic, llocs d’escenificació gratuïts, servidors potents i una impressionant garantia de temps de vida del 99,95%..

És possible que vegis aquest temps de funcionament i et pregunteu per què no és del 99,99% o fins i tot del 100%, perquè WP Engine permet fins a un 0,05% del temps del servidor cada mes durant manteniment (i fins i tot ofereixen un crèdit del 5% de la vostra quota mensual per cada hora que el vostre lloc és inferior). Això és per mantenir els servidors en funcionament ràpid i segur. Alguna vegada has vist WPExplorer baixar? Probablement no. Això és degut a que l’equip de WP Engine s’està fent molt bé. A més, si preveuen que el servidor o el centre de dades estiguin desactivats durant un període prolongat, seran proactius i transferiran els vostres llocs a un nou servidor perquè us mantingui en funcionament..

Voleu obtenir més informació sobre el motor WP i totes les funcions que ofereixen amb els seus plans d’allotjament de WordPress gestionats? Consulteu la nostra revisió completa sobre allotjament de WP Engine al bloc.

SiteGround

SiteGround

SiteGround és un altre servei d’allotjament gestionat de riquesa. Aquesta, però, es troba a l’extrem més assequible i per tant és més accessible per a tothom, des de bloggers fins a petites empreses i més enllà. SiteGround ofereix una selecció d’opcions d’allotjament, incloses la web, el núvol i l’allotjament dedicat. És fàcil i ràpid d’instal·lar i utilitza les tecnologies més recents en el camp d’allotjament.

El més important, però, com Pagely, SiteGround és conegut pels seus horaris de funcionament. SiteGround presumeix d’això el temps de funcionament es troba actualment al 99.99%, un registre del qual qualsevol empresa de hosting estaria orgullosa. Per tant, tot i que costa menys que Pagely, SiteGround continua sent una solució d’allotjament impressionant que sens dubte val la pena tenir en compte.

Per obtenir més informació sobre aquest servei de gran valor, no dubteu a llegir la nostra crítica detallada d’allotjament de WordPress SiteGround.

Pagament

Pagament
Pagament és una solució d’allotjament d’alta gamma, dirigida a grans llocs i grans empreses. Pagely té l’origen de ser molt escalable i ofereix un allotjament específic de WordPress gestionat al núvol d’Amazon. Per tant, és una opció popular per a les marques de pes pesat amb necessitats de trànsit creixents.

Tot i això, una de les principals raons per les quals Pagely és tan popular és que ofereix Temps de funcionament 100% (tot i que depèn del vostre judici si voleu o no creure això Garantia 100% de temps de vida) Això vol dir que mai us haureu de preocupar pel vostre servei d’allotjament. Pagament potser només et proporcionarà tranquil·litat, i per a tots els llocs web, sigui quina sigui la teva mida, això és inestimable.

Més consells per triar l’allotjament adequat

Quan escolliu un proveïdor d’allotjament web, no us ajusteu pel preu ni la mida del vostre equip. Potser és un tracte barat, però si el vostre amfitrió web no pot garantir el temps d’obtenció, el vostre lloc perdrà ràpidament els diners que heu estalviat a l’allotjament.

De la mateixa manera, només perquè la solució d’allotjament no sigui coneguda, no vol dir que sigui fiable. Fins i tot amfitrions coneguts poden tenir problemes abans de registrar-se, feu la vostra investigació i comproveu les empreses que allotgen informes.

Per tant, si voleu reduir el temps d’inactivitat del vostre lloc web de WordPress, invertir en hosting de qualitat és un lloc ideal per començar.

Mantingueu la seguretat del vostre lloc actualitzada

Una de les formes principals de fer efectiu el vostre temps de vida és mitjançant incompliments de seguretat. Els problemes amb seguretat poden anar des de virus irritants fins a ser piratejat tot el lloc, la qual cosa pot augmentar el ritme d’aturada del vostre lloc de manera espectacular..

Hi ha moltes maneres de millorar la seguretat al vostre lloc de WordPress. Al nivell més bàsic, haureu de canviar les contrasenyes, actualitzar temes i complements de WordPress i dur a terme exploracions malicioses diàries. Tot i això, invertir en un complement de seguretat de WordPress és una de les millors maneres de mantenir el vostre lloc segur i el temps d’inactivitat com a mínim.

Wordfence Security

Wordfence Security

El WordPress Wordfence Security el plugin proporciona una protecció gratuïta al vostre lloc contra els pirates informàtics i el programari maliciós. El seu tallafoc d’aplicacions web prevé problemes abans que es produeixin i l’exploració de Wordfence us avisarà immediatament en cas que el vostre lloc es vegi compromès..

També hi ha un versió premium d’aquest complement, que incorpora una gran varietat de tecnologies de seguretat d’alta tecnologia, com la defensa de les amenaces en temps real. De forma gratuïta o premium, Wordfence Security és un excel·lent complement per instal·lar si voleu mantenir el vostre lloc segur i en línia.

VaultPress

VaultPress

VaultPress és una solució de seguretat i còpia de seguretat de primera qualitat per a llocs de WordPress. Aquest potent complement ric amb funcions no només protegirà el vostre lloc de tots els problemes de seguretat grans i petits, sinó que també ofereix protecció si el pitjor hauria de passar.

Imagineu que us desperteu demà al matí i tot el vostre lloc web havia desaparegut a causa d’un incompliment de seguretat. Ara parlem de temps morts greus, ja que cal reconstruir lentament però segur el vostre lloc.

VaultPress us permet fer-ho còpia de seguretat del vostre lloc i us permet restaurar-lo de manera ràpida i senzilla. No només sempre tindreu una còpia viable del vostre lloc, sinó que el vostre temps de funcionament mai no hauria de tenir un impacte seriós.

El complement de còpia de seguretat adequat pot ajudar molt a reduir el temps d’inactivitat del vostre lloc web de WordPress en el cas desafortunat que el vostre lloc hagi estat piratat o corromput d’alguna altra manera.

Manteniment i optimització

A més d’implementar un procés de recuperació i restauració robust, és important dur a terme l’optimització i el manteniment regular del vostre lloc web de WordPress, inclosa la seva base de dades..

Podeu trobar més informació sobre com mantenir el vostre lloc web en bon funcionament a la nostra guia per optimitzar la base de dades de WordPress i la nostra guia per a principiants de manteniment de llocs web de WordPress..

I si tot això funciona com a massa feina, sempre podríeu obtenir els serveis d’un servei professional de suport de WordPress i deixar-los tenir cura de reduir els temps d’inactivitat del vostre lloc web de WordPress..

Pensaments finals

No es pot menystenir la importància de treballar per reduir el temps d’inactivitat del vostre lloc web de WordPress. Si escolliu un servei d’allotjament web professional, controleu els vostres temps morts i manteniu les tasques de seguretat i manteniment del vostre lloc, haureu de ser capaç de maximitzar el temps de funcionament del vostre lloc..

Això hauria de donar lloc a millors rànquings en els motors de cerca, als visitants més feliços i, en definitiva, a un lloc web amb més èxit i millor rendiment.

El vostre lloc web pateix temps d’inactivitat? Què creus que ho està provocant? Informeu-nos de com planifiqueu ara reduir el temps d’inactivitat del vostre lloc web de WordPress als comentaris que es mostren a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map