Com protegir la contrasenya de tot el vostre lloc de WordPress

Com protegir la contrasenya de tot el vostre lloc de WordPress

A diferència dels complements d’adhesió de WordPress, afegir protecció de contrasenya al vostre lloc de WordPress no requereix la inscripció ni l’inici de sessió dels usuaris, cosa que resulta útil en molts casos. Podeu bloquejar l’accés a determinades pàgines i publicacions privades de WordPress amb una contrasenya senzilla. De vegades, quan configureu un lloc privat per a discussions i comunicacions internes o mentre el vostre lloc web estigui en desenvolupament, és possible que vulgueu protegir amb contrasenya tot el lloc de WordPress. D’aquesta manera, qualsevol persona amb la contrasenya pot accedir-hi sense haver de registrar-se.


Hi ha diversos complements per protegir amb contrasenya tot el lloc de WordPress. En aquesta publicació comentarem els tres principals plugins de WordPress que protegeixen de contrasenyes que val la pena tenir en compte.

1. Protecció de contrasenya

Plugin de WordPress protegit amb contrasenya

El complement amb protecció de contrasenya protegeix tot el vostre lloc de WordPress amb una sola contrasenya. Tot el que heu de fer és primer que només activeu l’opció de configuració i, després, introduïu la contrasenya. Com a resultat, la vostra pàgina d’inici i la resta de pàgines del vostre lloc quedaran bloquejades.

Aquest complement permet als administradors i usuaris connectats accedir a tot el lloc web de WordPress sense haver d’introduir cap contrasenya. Hi ha una opció de mantenir públics els vostres fluxos RSS, fins i tot si el vostre lloc està protegit. Senzill i senzill, Protegida amb contrasenya es classifica com el complement de protecció de contrasenya del número 1 al dipòsit de complements de WordPress, aconseguint moltes ressenyes de 5 estrelles.

Configuració dels complements de WordPress protegits amb contrasenya

A menys, el connector no proporciona cap funció addicional sobre protecció de contrasenya. També inclou una interfície d’usuari bastant antiquada.

Pros

 • Senzill i fàcil d’utilitzar
 • Oferiu accés automàtic a administradors o usuaris connectats

Contres

 • Protegiu el contingut de WordPress només amb opcions limitades i sense altres funcions
 • Vine amb una interfície d’interès obsoleta

2. Amagueu el meu lloc

Oculta el meu lloc WordPress Plugin

Hide My Site ofereix una solució més avançada per protegir la vostra contrasenya contra el públic o els motors de cerca.

Si bé podeu habilitar la protecció de contrasenya a tot el lloc només heu de marcar una casella de selecció de configuració, el connector no s’atura només aquí. Permet que els usuaris es puguin iniciar sessió durant un període de temps. És a dir, els usuaris poden tornar a accedir al lloc sense introduir la contrasenya fins que passi el temps predefinit.

A més, podeu definir un suggeriment de contrasenya que recordi la vostra contrasenya als usuaris. Es podria tractar d’una simple pregunta o pista amb un màxim de 53 caràcters que només sabrien els vostres usuaris autoritzats. Si teniu por que els usuaris no desitjats puguin endevinar la contrasenya basada en el suggeriment, podeu deixar-la buida.

El vostre lloc es pot establir a l’abast dels usuaris que s’inicien com a administradors o provenen d’adreces IP específiques. Aquesta darrera és una característica útil que no es troba en plugins similars. Així mateix, Oculta el meu lloc proporciona l’opció de protecció contra la força bruta que permet evitar que els pirates informàtics endevinin la vostra contrasenya mitjançant el mètode “Força bruta”..

Per últim, però no per això menys important, hi ha l’opció de mostrar un missatge de notificació a la pàgina d’inici de sessió perquè els usuaris sàpiguen que es tracta d’un lloc web privat o que el lloc està en desenvolupament. Actualitzant a la versió Premium, podeu mostrar un missatge de notificació personalitzat a la part superior de la pàgina d’inici de sessió. La versió Premium d’Hide My Site també proporciona diversos temes atractius de la pàgina d’inici de sessió que podeu triar en funció del disseny del vostre lloc web.

Oculta les meves opcions d'estil de WordPress

Malgrat aquestes funcions avançades, encara hi ha espais per millorar, sobretot pel que fa a la interfície d’usuari. Les opcions de configuració, per exemple, es poden agrupar en seccions per facilitar als usuaris la seva navegació.

A més, semblant a altres complements protegits amb contrasenya, Amaga el meu lloc no protegeix les imatges ni altres fitxers adjunts. Si la gent pot trobar d’alguna manera l’URL exacte d’un fitxer multimèdia, només pot accedir i descarregar-lo.

Pros

 • Proporciona diversos temes de pàgines d’inici de sessió
 • Personalització de missatges de notificació
 • Permet l’accés des d’adreces IP específiques

Contres

 • La interfície d’interès es podria millorar
 • No protegeix els fitxers adjunts

3. WordPress Protegiu amb contrasenya

Plugin de WordPress Protegiu amb contrasenya

El complement de WordPress Protecta amb contrasenya proporciona una altra solució interessant per protegir la contrasenya de tot el lloc de WordPress. Tots els continguts del vostre lloc web inclosos pàgines, publicacions i altres tipus de publicacions personalitzades, excepte els fitxers multimèdia, estan protegits. Per motius de seguretat, la contrasenya està xifrada. És a dir, no és visible per a ningú ni per als administradors. L’inconvenient és que heu de restablir la contrasenya per si l’oblideu.

Tot protegint el lloc web complet, podeu excloure una o diverses pàgines específiques. En lloc de mostrar la pàgina d’inici de sessió directament, és possible que vulgueu mostrar una pàgina de destinació propera o prèvia per avisar als visitants que es tracta d’un lloc privat.

Semblantment a la funció Duration de Oculta el meu lloc, WordPress Protect amb contrasenya allibera els usuaris d’haver d’introduir la mateixa contrasenya fins que caduquin les cookies de contrasenya. Podeu canviar el temps de caducitat a la pàgina de configuració del complement.

A més de les funcions de protecció a tot el lloc, WordPress Protect Password inclou moltes altres funcions avançades. El complement us permet establir contrasenyes diverses per pàgina i publicació. A més, cada rol d’usuari pot tenir una contrasenya diferent, és a dir, una per als subscriptors, una per als editors.

Els plugins de cau i la memòria cau del costat del servidor poden causar conflictes amb les funcions de protecció de contrasenya. Contrasenya Protecta WordPress ho resol amb configuracions menors.

Contrasenya Protecta WordPress Pro

El Password Protect Pro la versió va encara més enllà i permet no només gestionar totes les contrasenyes en una finestra emergent amable, sinó també crear contrasenyes il·limitades per funció d’usuari o la mateixa contrasenya per a diverses pàgines. També podeu personalitzar els missatges d’error.

Tot i que aquest complement no protegeix les imatges ni els fitxers penjats, es pot integrar amb Eviteu l’accés directe a l’or per bloquejar l’accés dels URL directes a tots els fitxers multimèdia inclosos imatges, vídeos o PDF.

La protecció de contrasenya WordPress és relativament nou per a la majoria dels usuaris. Dit això, la seva interfície d’interès moderna ofereix un avantatge injust sobre els 2 connectors anteriors. Les diferents seccions, opcions desplegables i botons de commutació són senzilles i fàcils d’utilitzar.

Pros

 • És capaç d’excloure pàgines específiques de la protecció a tot el lloc
 • Proporcioneu altres funcions protegides amb contrasenya
 • Integra’t amb Evitar l’accés directe Gold per protegir les càrregues de fitxers
 • Vine amb una interfície d’interès moderna i fàcil d’utilitzar

Contres

 • No hi ha opcions per personalitzar la pàgina d’inici de sessió
 • Relativament nou per a la majoria dels usuaris

Resum

En resum, els 3 complements esmentats són excel·lents opcions per protegir amb contrasenya tot el lloc de WordPress. La protecció de contrasenya pot ser el complement de protecció de contrasenya més popular, però inclou una interfície d’interès obsoleta i una opció limitada. Oculta el meu lloc, d’altra banda, proporciona una solució més completa per protegir la contrasenya de tot el lloc de WordPress, inclòs l’accés a adreces IP específiques. Per últim, WordPress Protect amb contrasenya us permet no només excloure algunes pàgines específiques de la protecció de contrasenya a tot el lloc, sinó que també protegeixen les pàgines i publicacions de les pàgines i les funcions de l’usuari.

Quin és el connector més adequat per protegir amb contrasenya tot el lloc de WordPress? Si us plau, deixeu-nos la secció de comentaris a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map