Com personalitzar WooCommerce per als vostres clients més valorats

Com personalitzar WooCommerce per als vostres clients més valorats

Com a propietari del negoci, cada client és especial. Com que al final del dia, a client = ingressos. Però fora de la vostra piscina de clients, haureu de poder identificar els que se situen per sobre de la resta.


Aquests no són els vostres compradors únics. Es tracta de clients que, o bé compren a granel, són una font d’ingressos recurrents o influeixen en les referències per arribar al vostre camí. Els anomenem vostès clients més valorats – perquè, bé, ho són! Poden augmentar el vostre gràfic de beneficis de forma exponencial, sempre que els mantingueu contents.

Com vas fer això? Estàs a punt d’esbrinar!

Missatgeria personalitzada

Una tendència del foc segur que està agafant aquest any és contingut intel·ligent! Quin és el contingut intel·ligent que demaneu? És el contingut que es personalitza a les necessitats del vostre client.

El contingut intel·ligent utilitza contingut dinàmic per mostrar missatges, trucades a accions, etc., en lloc de l’antic avorrit contingut estàtic. Això afegeix l’experiència de l’usuari. Els vostres clients de molt de temps estarien encantats si el contingut els apel·lés directament.

“Se sap que el contingut personalitzat funciona millor que el contingut genèric perquè atrau a les emocions del client”.

Aquí teniu un exemple.

Missatge personalitzat de benvinguda al client

En lloc d’un missatge general “Hola allà”, un “Hola {nom de client}” funciona millor. Hi ha eines que us poden ajudar a identificar els vostres clients valorats i mostrar-los contingut a mida.

Si aneu a la vostra botiga WooCommerce, la personalització també inclouria mostrar productes recomanats en funció de la seva compra o historial de navegació.

CONSELLS DE WOOCOMMERCE TECH 1

Com podeu afegir contingut personalitzat a la vostra botiga de WooCommerce?

Preus especials

És obvi, no? A tothom li agrada molt. Però, més que això, a tots els agrada sentir-se especial.

Funciona així: executar a descompte a tota la botiga pot ajudar a millorar les vendes, però oferint preus especials a determinats clients els mantindrà per tornar-hi més.

Els vostres clients de primer nivell volen saber que hi ha valor per comprar. I podeu reforçar aquest pensament oferint-los preus personalitzats. Hi ha dues maneres de fer-ho:

 1. Preu basat en quantitat: funciona perfectament per als vostres compradors a l’engròs. Més estalvis per als clients que compren una quantitat més elevada de productes
 2. Preu basat en el nivell de membres: per als vostres clients fidels. Com més alt sigui el nivell d’afiliació, més es farà el descompte

Preu basat en funcions

CONSELLS DE WOOCOMMERCE TECH 2

Podeu configurar preus basats en quantitat o preus basats en clients / grups / rols mitjançant:

Ofertes i descomptes

WooCommerce us permet establir preus de venda i fins i tot programar vendes. Però aneu un pas endavant per als vostres clients especials i creeu ofertes personalitzades per als seus aniversaris o aniversaris.

Un correu electrònic amb descompte especial per a aniversaris o un crèdit de compres pot ser una idea fantàstica!

CONSELLS DE WOOCOMMERCE TECH 3

Es pot aconseguir mitjançant un complement de màrqueting per correu electrònic com:

Beneficis d’enviament

Ho has sentit a Amazon Prime? Sembla que la campana no ho fa a l’instant. Amazon Prime ofereix un dia d’enviament als seus principals clients. Per què això? Aquest és l’avantatge que tenen per ser membres fidels de la botiga.

No es tracta tant de personalitzar l’experiència de compres ni de proporcionar cost d’enviament per ser clients de llarg temps o socis comercials.

Com a idea alternativa, podeu oferir descomptes d’enviament en funció del nivell de membres. Però, sobretot, assegureu-vos d’enviar-lo a temps perquè els vostres clients més valorats siguin feliços!

CONSELLS DE WOOCOMMERCE TECH 4

Es poden aconseguir tarifes d’enviament personalitzades mitjançant:

 • WooCommerce Advanced Shipping: per establir descomptes d’enviament condicional

Beneficis de fidelització

“De mitjana, els clients fidels valen fins a deu vegades més que la primera compra”.

Complement SUMO Reward Points

Si teniu una botiga de comerç electrònic, un dels vostres actius més valuosos és la vostra base de clients existent. Al cap i a la fi, s’ha demostrat que els clients existents tenen més probabilitats de comprar de nou que els compradors de primera vegada. Tenint això en compte, si podeu mantenir feliç la vostra base de clients existent, la vostra botiga de comerç electrònic ha de prosperar, per descomptat, això és molt més fàcil de dir que de fer-ho!

Hi ha moltes maneres de retenir un client i una de les millors estratègies és introduir un esquema de fidelització. Si voleu implementar alguna cosa, consulteu el connector SUMO Reward Points, disponible per 49 $. Podeu integrar-lo amb WooCommerce i el complement és compatible amb tots els temes compatibles amb WooCommerce.

Els punts de recompensa SUMO us permeten lliurar els punts de fidelització de diverses maneres. La manera més evident és, per descomptat, quan un client fa compres des de la vostra botiga. Per exemple, podeu oferir 1 punt de recompensa per cada $ 1 gastat i el complement us permet especificar el valor monetari de cada punt. Més enllà de realitzar compres, podeu animar els visitants a realitzar determinades accions oferint punts de fidelitat. Podeu oferir punts per a una participació social, deixar una revisió, fer referència a un amic o registrar-vos en un compte. Un cop més, podeu especificar quant és la recompensa per a cadascuna d’aquestes accions. Amb SUMO, fins i tot, podríeu intentar generar algun brunzit a les xarxes socials en regalar punts de fidelitat com a part d’una competició (ja sigui per part, o per al guanyador).

Els visitants podran bescanviar els seus punts de fidelitat al final de la compra per obtenir diners de la seva compra. També podeu especificar el nombre mínim / màxim de punts a bescanviar en una compra. Si voleu donar una raó als vostres clients per continuar comprant-vos a vosaltres a través de competidors (a part d’oferir un servei excel·lent!), Llavors introduir un esquema de fidelització pot resultar molt eficaç.

Servei d’atenció al client

Els vostres clients més valorats mereixen una atenció especial. Haurien de tenir un avantatge de fidelització per haver estat associat amb tu durant tant de temps. A més de descomptes, o fins i tot material promocional gratuït, ofereixen avantguarda servei d’atenció al client. Com a part d’aquest servei també podeu enviar-los per correu electrònic vídeos de formació de producte o acollir webinars de formació de productes per als productes que adquireixen.

CONSELL DE TECNOLOGIA WOOCOMMERCE # 5

Es pot afegir servei d’atenció al client personalitzat mitjançant:

 • WooCommerce Freshdesk: afegeix un sistema de ticketing, un fòrum de discussió i una base de coneixement

Promoció gratuïta

Una estratègia que es garanteix fer feliç al client però completament gratuïta és la promoció de la seva marca al vostre lloc web.

Per amb la seva història al bloc, o bé afegint una entrevista amb el client, poden fer-los sentir especials i també conduir una mica de trànsit. No només això els pot beneficiar, sinó que també pot mostrar a altres clients que us importen; millorar la percepció general de la vostra marca.

CONSELL BONUS

A la publicació de la funció es podrien afegir testimonis dels clients sobre els vostres productes. Una mica d’autopromoció mai va fer mal a ningú ara ho va fer ?! :-p

Terminació

Tant si es tracta de missatges personalitzats com de preus, l’ús d’aquestes tàctiques fa que els clients se sentin importants. I aquest no és cert?! Es tracta de fer saber als clients que els valoren.

Aquestes estratègies són força senzilles d’implementar i tenen avantatges a llarg termini. Un cop que hàgiu fet un esforç conscient per implementar-los, els vostres clients valorats se sentiran bé … i també us faran sentir bé. ��

Tens més idees que t’agradaria veure afegides? La secció de comentaris està oberta per a discussió.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map