Com optimitzar WooCommerce i millorar el rendiment del lloc

Com optimitzar WooCommerce i millorar el rendiment del lloc

El mercat de comerç electrònic ha crescut significativament en els darrers anys i continua creixent sense signes de desacceleració aviat. El principal motiu pel qual el comerç electrònic ha guanyat tanta popularitat és que és més convenient que els consumidors comprin en línia en aquests dies. Tanmateix, només fer servir una botiga en línia no significa que tindreu molts clients ni vendes per aquest tema (primer haureu d’optimitzar WooCommerce).


Els consumidors en línia tenen expectatives, necessitats i exigències específiques a l’hora de comprar en línia. Si no podeu superar ni tan sols complir aquestes expectatives, perdreu clients davant d’un competidor. És per això que és tan important optimitzar correctament el rendiment del vostre magatzem WooCommerce.

Avui en dia, molts propietaris de llocs web trien WordPress. WordPress és un dels sistemes de gestió de contingut (CMS) més populars i potents del món. No només això, sinó 31,6% de tots els llocs web globals executar WordPress. D’aquestes persones, més de 4 milions d’ells han pres la decisiva decisió de construir una botiga en línia amb WooCommerce.

WooCommerce és un potent (i gratuït) complement de WordPress amb funcions integrades per vendre productes al vostre propi lloc web. A més, hi ha centenars d’extensions i complements de WooCommerce disponibles per personalitzar la vostra botiga que considereu adequada. Autobús com s’ha comentat abans, simplement tenir una botiga de comerç electrònic no és suficient per generar clients o augmentar les vendes.

Importància de les pàgines de càrrega ràpida

Quan optimitzeu la vostra pàgina de WooCommerce, tot això ens permet assegurar-vos que és fàcil de navegar, fàcil d’utilitzar, enriquit amb contingut de qualitat, sensible i així successivament. Tot i això, un dels factors de rendiment més importants és la velocitat. El temps de càrrega de les vostres pàgines i, en general, la velocitat del vostre lloc web tenen un paper fonamental en la satisfacció del client.

Ningú tolera llocs web lents en aquests dies i podeu estar segur que els vostres clients abandonaran la vostra botiga si es triga massa temps a carregar-se. De fet, al voltant del 47% dels consumidors en línia espera que es carregui la vostra pàgina en menys de dos segons. A més, el 67% dels usuaris de mòbils abandonaran definitivament la pàgina si es triguen més de tres segons a carregar-se.

Dit això, el temps de càrrega de pàgines lenta garanteix una pèrdua de clients i vendes. A més, un segon segon de retard en el temps de càrrega de pàgines pot produir una disminució del 16% de la satisfacció del client, un 11% menys de visualitzacions de pàgines i un 7% de conversions. Per a botigues de comerç electrònic, això pot afectar significativament els beneficis i la línia de fons. Per tant, la velocitat és de la màxima importància si voleu executar una botiga de comerç electrònic amb èxit. A més d’utilitzar la nostra guia completa sobre com accelerar WordPress, aquests 5 consells fàcils us ajudaran a optimitzar WooCommerce asap.

1. Trieu la solució adequada d’allotjament de WordPress

El millor allotjament de WordPress per al vostre lloc web

Tot comença amb l’elecció d’un proveïdor d’allotjament de WordPress. Aquest és el primer pas cap a un lloc ràpid de WordPress. Si el proveïdor d’allotjament no admet la bona velocitat del lloc web, no podreu fer molt per optimitzar WooCommerce. Busqueu bones solucions d’allotjament abans de començar a optimitzar la vostra botiga.

Quan busqueu el millor allotjament de WordPress per al vostre lloc, dediqueu-vos a la possibilitat de mantenir un temps d’aturada excepcional i el menor temps d’aturada possible, suport 24 hores al dia, una gran velocitat del lloc web i preus raonables. En cas contrari, podeu experimentar una velocitat de banda ampla lenta, bloqueigs freqüents del servidor, un augment del temps d’aturada del lloc web i un rendiment inadequat. Això segur que allunyarà els vostres clients de la vostra botiga.

Per a WooCommerce, intenteu evitar solucions d’allotjament de pressupost. Un pla d’1 $ / mes o suposadament “gratuït” no us permetrà res a llarg termini. Al principi podria funcionar bé, però a mesura que la mida de la botiga i la demanda de productes augmenten, aquests petits plans simplement no poden oferir recursos suficients per donar suport al vostre lloc. En lloc d’això, trieu el temps per triar un pla que s’adapti a les vostres necessitats de trànsit i recursos. Ens agrada WP Engine i Flywheel: tots dos ofereixen un allotjament de WordPress súper ràpid i completament gestionat amb molts recursos per donar servei a una botiga WooCommerce de mida.

2. Optimitzar les imatges

Com optimitzar les imatges per a WordPress, una guia completa

Les imatges d’alta qualitat són una de les maneres més senzilles de destacar la vostra botiga de comerç electrònic. Tot i això, les imatges poden tenir un impacte significatiu en el temps de càrrega de la pàgina si no s’optimitzen correctament. Les imatges grans i de gran qualitat per als vostres productes poden semblar excepcionals a la vostra botiga. Però, al costat de la volada, es necessitarà temps per carregar aquestes imatges. Això és per què optimitzar les vostres imatges és tan important.

Amb l’optimització de les imatges, podeu mantenir imatges impressionants a la vostra botiga sense augmentar el temps de càrrega de la pàgina. Podeu utilitzar un complement, però és millor aprendre a optimitzar adequadament les imatges abans de penjar-les a la vostra botiga. A continuació, es detallen algunes coses per optimitzar les imatges:

 • Utilitzeu el format d’imatge adequat: Quan trieu un format per a les vostres imatges, és important centrar-vos en formats ideals per a llocs web i navegadors. Normalment es tracta de formats JPG o PNG. Compressen les imatges per a ús en línia i redueixen la qualitat de la imatge sense efectes negatius. Dit d’una altra manera, les imatges es veuran excel·lents, fins i tot amb una qualitat reduïda.
 • Utilitzeu la mida adequada per a les vostres imatges: Talleu les imatges a la mida correcta abans de penjar-les. A més, quan carregueu una imatge a les mides de suport per defecte de WordPress, es crearà automàticament. Podeu trobar aquestes opcions de mida de la imatge a Configuració> Suport al tauler de control de WordPress. Recomanem suprimir les opcions que no utilitzeu mitjançant la configuració dels valors per defecte a zero.
 • Comprimeix imatges: Assegureu-vos de comprimir les imatges abans de penjar-les a WordPress. Podeu utilitzar una opció d’escriptori com ara ImageOptim, o un servei en línia gratuït com Cracòvia. Si ja heu penjat les imatges a WordPress, no us preocupeu. Encara podeu utilitzar un complement com ara EWWW o Smush per reduir les mides del fitxer per a les imatges que ja hi ha a la base de dades.

3. Aprofiteu una xarxa de lliurament de contingut (CDN)

CDN: Xarxa de lliurament de contingut

El CDN o la xarxa de lliurament de contingut us poden ajudar a millorar la velocitat del vostre lloc web i reduir el temps de càrrega de la pàgina del vostre magatzem WooCommerce. Un CDN és una xarxa de servidors ubicats estratègicament a tot el món. S’utilitzen per memoritzar la memòria cau del contingut del vostre lloc web per tal de fer-lo més fàcil a la disposició dels clients en funció de la ubicació geogràfica. Així doncs, quan un CDN emmagatzema una memòria cau als fitxers del vostre lloc web (una versió estàtica de les vostres imatges, CSS, JavaScript, etc.), després les posa a disposició dels usuaris més propers al CDN.

Per exemple, un client amb CDN enviarà una sol·licitud al centre de dades CDN més proper. De manera que un client a Washington pot veure contingut en cau des d’un servidor de Nova York, mentre que un client a Tòquio veu contingut d’un centre de dades de Hong Kong. D’aquesta manera es pot reduir la distància geogràfica, el trànsit d’ample de banda i el temps de càrrega.

A més, un altre avantatge d’utilitzar un CDN és disminuir la tensió al servidor d’allotjament. Al reduir el nombre de sol·licituds HTTP als vostres servidors principals, reduïu el risc de bloqueig del servidor. Per exemple, si feu servir un incentiu per augmenta molt el trànsit de llocs web, És possible que el vostre servidor d’allotjament no pugui gestionar totes les sol·licituds noves sense l’ajuda d’un CDN.

Hi ha moltes opcions de CDN disponibles. Una gran opció és Flama de núvols, que ofereix un pla CDN gratuït per a llocs web personals. Fins i tot s’utilitza Cloudflare en aquest lloc (WPExplorer), de manera que podreu veure el seu funcionament.

4. Codi mínim

Codi reduït

No és infreqüent que els llocs web crein i emmagatzemin molts fitxers. Malauradament, això pot augmentar els temps de càrrega de la pàgina. Al reduir el codi en si, podeu reduir el nombre de fitxers i línies de codi innecessaris. Al seu torn, les pàgines poden trigar menys temps a carregar-se. Minimització del codi és el procés per eliminar línies de codi innecessàries. D’aquesta manera el codi segueix sent executat correctament, de manera més eficaç. Per exemple, les línies de codi poden ser comentaris, delimitadors de blocs, caràcters d’espai en blanc, caràcters de línia nous, etc. Com a exemple, es mostra el codi CSS:

cos {
marge: 20px;
encoixinament: 20px;
color: # 333;
fons: #fff;
}

h1 {
font-size: 32px;
color: # 222;
marge-fons: 10px;
}

Aquí hi ha el mateix codi després d’haver estat minificat:

body {margin: 20px; encoixinat: 20px; color: # 333; background: #fff} h1 {font-size: 32px; color: # 222; margin-bottom: 10px}

Aquests caràcters excessius simplement no són necessaris perquè els idiomes del navegador, com JavaScript o CSS, llegeixin adequadament el codi. Només alentiran tot el procés. En altres paraules, un codi més curt significa menys dades per processar idiomes, cosa que millora la velocitat del vostre lloc web de WordPress. Minimitzar el codi es pot fer manualment o bé podeu utilitzar una eina en línia gratuïta com ara MinifyCode. Tot i que els temes i plugins de WordPress més ben codificats ja es poden reduir, val la pena comprovar que les vostres personalitzacions també ho són.

5. Reviseu els vostres complements

Revisar i treure els complements

Una part del que fa que WordPress sigui tan atractiu és la gran varietat de complements disponibles per personalitzar el vostre lloc web. Al cap i a la fi, fins i tot WooCommerce és un complement. Tanmateix, només perquè hi ha un munt de connectors disponibles no vol dir que els hagueu de fer servir tots.

WordPress és de codi obert, cosa que significa que qualsevol pot crear noves opcions de personalització, temes o complements. I hi ha una gran quantitat d’allà, que és impressionant. Per a gairebé qualsevol funcionalitat que vulgueu afegir a la vostra botiga, hi ha un complement que ho pot fer. Tot i que alguns propietaris de web van a extrems, instal·lant qualsevol complement que creuen que pot ser el més petit.

Tot i que un nombre raonable de plugins no hauria d’afectar la velocitat del vostre lloc, hi ha algunes advertències.

 • Qualitat del codi de connectors: L’ús d’un únic complement no està ben codificat pot frenar el vostre lloc web. Per exemple, pot ser que els amfitrions web no permetin als usuaris instal·lar el popular complement de verificador d’enllaços trencats, ja que crea un nombre aclaparador de sol·licituds HTTP. Els complements també són programari de tercers, cosa que significa que poden tenir un codi extens o fins i tot riscos de seguretat que potser no teniu en compte. Proveu de buscar ressenyes per a un complement o provar-lo en un entorn d’escenificació abans d’instal·lar-lo al vostre lloc principal.
 • Duplica les funcions del complement: L’ús de diversos complements que compleixen el mateix propòsit pot crear conflictes i això alenteix el vostre lloc. Per exemple, no necessiteu dos plugins lliscants instal·lats al vostre lloc web. Si utilitzeu lliscants només en seleccioneu un. En la mateixa línia, si ja teniu instal·lat JetPack potser no haureu d’instal·lar un altre complement d’analítica (ja que les estadístiques del lloc són una de les moltes funcions potents de JetPack).
 • Mida del complement: La instal·lació d’una gran quantitat de complements pesats de grans o recursos (com ara un creador de pàgines, un control lliscant premium, comerç electrònic, xat en viu i un fòrum de la comunitat) poden causar problemes. De la mateixa manera, la utilització extrema de plugins pot causar inflor al lloc. Només teniu tanta marge a la vostra base de dades.

Al final, utilitzeu el que necessiteu i elimineu-vos de qualsevol complement que no tingueu. Si voleu ampliar la funcionalitat del vostre magatzem de WooCommerce, preneu el temps per considerar detingudament nous plugins (o la possibilitat de funcions desenvolupades a mida) per garantir una bona velocitat i funcionalitat.

Consells sobre l’envolupament per optimitzar WooCommerce

L’implementació de WooCommerce al vostre lloc web de WordPress és un gran pas per dirigir una botiga de comerç electrònic amb èxit. Tanmateix, per molt que sigui la vostra plataforma, no ho pot fer tot sol. Això vol dir que heu d’optimitzar correctament WooCommerce i altres elements del lloc per proporcionar la millor experiència possible al client o al vostre públic.

Tens altres consells per optimitzar WooCommerce? O alguna pregunta sobre la vostra pròpia botiga WooCommerce? No dubteu a deixar una nota a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map