Com optimitzar les barres laterals de WordPress per millorar el trànsit i les conversions

Com optimitzar les barres laterals de WordPress per millorar el trànsit i les conversions

Tenir el temps per optimitzar les barres laterals de WordPress al vostre lloc per obtenir un millor trànsit i conversions hauria de ser una de les vostres prioritats a més de crear contingut atractiu per atraure nous lectors. Sovint es deixen de banda les barres laterals perquè no entenem la seva veritable funció. Els considerem mers accessoris de pàgines web i publicacions. Així, no veiem les nostres barres laterals com una eina potent per a un bon compromís amb els usuaris.


En aquest article, exposo breument quines són les barres laterals i els elements comuns. També presentaré alguns consells per optimitzar les barres laterals per a un bon compromís amb els usuaris, que poden generar un millor trànsit i conversions.

La veritable funció de les barres laterals de WordPress

Les barres laterals de WordPress mostren informació diferent del contingut principal d’una pàgina web determinada. Aquests espais limitats es troben a qualsevol o als dos costats d’una pàgina i ofereixen una llar a ginys que mostren els nostres anuncis, menú de navegació, calendari, publicacions recents, etc..

Optimitzeu les barres laterals de WordPress: trieu els ginys

Quins ginys de la barra lateral són rellevants per al contingut principal?

Tot i això, malgrat el seu espai limitat, molts usuaris acostumen a omplir barres laterals amb el màxim de widgets possibles. Un dels motius és adaptar les necessitats i preferències dels usuaris del lloc. Per tant, un gestor de llocs pot desitjar que aquests widgets estiguin disponibles només en cas que un lector els necessiti. A més, és la manera més convenient de fer. Al final, la pàgina té una sobrecoberta. Els usuaris poden sentir-se desbordats amb massa informació o, fins i tot, interpretar el lloc com a “spam”. El resultat sovint és negatiu: els usuaris marxen i no hi tornen.

Aquesta situació il·lustra com les barres laterals de WordPress s’han convertit en una de les parts més descuidades d’una pàgina web. Per tant, trobe a faltar la seva veritable funció. És a dir, només contenim els ginys més rellevants per al contingut principal, que, a canvi, ajuden a augmentar la participació dels usuaris. Tots sabem que un bon compromís amb els usuaris es tradueix en augment del trànsit i en millors possibilitats de conversions.

Per assegurar-vos que no perdreu el públic i que esteu aprofitant les barres laterals, a continuació, es mostren uns quants consells fàcils per optimitzar les barres laterals de WordPress al vostre lloc..

1. Limitar el nombre de widgets mostrats

Tireu temps per decidir quins ginys heu de posar a les barres laterals. Pot ser una mica difícil, ho sé. Amb tants widgets de WordPress disponibles, és possible que tinguis la temptació d’afegir-ne tants com puguis a les barres laterals. Sí, és la manera més convenient de fer. Penseu que no farà cap mal, però heu visitat una pàgina del bloc que inclou diversos anuncis, text i widgets predeterminats enramats a la barra lateral? En cas afirmatiu, com va ser l’experiència? Jo mateix trobo que les pàgines amb aspecte enrevessat són força aclaparadores. Prefereixo una pàgina una mica menys complicada de veure, per tant ressalta el contingut principal; i els continguts són tanmateix al seu lloc i són fàcilment accessibles sense ser massa intrusos.

Per ajudar-vos a decidir què ubicar a les barres laterals, potser és una bona idea mirar alguns dels llocs més populars i observar quins widgets tenen en comú. Això és exactament el que vaig fer. Vaig buscar aproximadament 75 llocs web i vaig descobrir que 43 dels que tenien barres laterals a les seves pàgines de blocs utilitzaven habitualment els ginys següents.

Ginys Comuns de la barra lateral de WordPress

 1. Butlletí d’inclusió del butlletí
 2. Menú de navegació d’enllaços interns
 3. Anuncis
 4. Icones de Mitjans socials
 5. Publicacions populars / de moda
 6. Categories
 7. Missatges recents / recents
 8. Formulari de cerca
 9. Sobre
 10. Articles Relacionats

Per descomptat, podeu desviar-vos de la pràctica comuna, perquè el que és important és que prengueu una decisió basada en consideracions acurades sobre el que necessiten les vostres pàgines..

Important: assegureu-vos que els widgets no siguin redundants

Estudieu detingudament què és cada widget per assegurar-vos que les seves funcions són úniques. No necessiteu 5 ginys socials diferents només perquè semblen lleugerament diferents. Una n’hi ha prou.

Utilitzeu altres àrees preparades per a widgets (com ara la capçalera o el peu de pàgina)

D’aquesta manera, no satureu els vostres ginys a les barres laterals. També podeu voler que un o dos widgets importants apareguin simultàniament a les barres laterals, a la capçalera i al peu de pàgina. Els usuaris poden accedir-hi fàcilment allà on es trobin a la pàgina. En cas contrari, podeu tenir fixats, enganxosos i flotables aquells widgets importants. Més informació sobre això més endavant.

Considereu els dispositius que utilitza el vostre públic

La majoria d’usuaris web prefereixen navegar pels seus dispositius mòbils. Voleu assegurar-vos que les pàgines no es veuen amuntegades per widgets de petites pantalles de dispositius mòbils. Tot i que els millors temes de WordPress haurien de respondre del tot, sempre podeu utilitzar les eines de desenvolupament del navegador web (aquí es mostra La guia de Chrome) o una eina premium com CrossBrowserTesting per visualitzar i provar el vostre lloc. D’aquesta manera podeu assegurar-vos d’optimitzar les barres laterals de WordPress en les mides de pantalla comunes.

Optimitzeu les barres laterals de WordPress: limiteu els widgets

No voldreu que les vostres pàgines quedin aglutinades en posar massa widgets a la barra lateral.

2. Personalitzar barres laterals per pàgina o publicació

Per reiterar, la rellevància és clau (quan optimitzeu les barres laterals de WordPress, així com quan es tracta de gairebé tots els altres aspectes del vostre lloc). Quins dels ginys escollits són rellevants per a una pàgina o publicació específica? Haurien de ser els únics que es presentessin. Per exemple, no totes les pàgines han de mostrar el widget de la publicació recent; no totes les publicacions han de mostrar la bio de cert autor; i potser totes les pàgines haurien de tenir el vostre inactiu de correu electrònic.

3. Utilitzeu widgets flotants

Feu que aquests widgets importants (o fins i tot una barra lateral completa) segueixin els vostres usuaris mentre es desplacen cap amunt i cap avall per la pàgina. Aquests ginys fixos, enganxosos i flotants faciliten la presa d’acció als usuaris sempre que senten la necessitat. Poden fer-ho independentment d’on estiguin a la pàgina. No hi ha més desplaçament cap a la barra lateral o cap avall fins al peu de pàgina per obtenir un control amb aquells widgets amb els quals necessiten interactuar.

Avui en dia, la majoria de les pàgines de publicacions del bloc tenen widgets fixos, principalment enllaços de xarxes socials i barres de navegació. També podeu convertir els ginys flotants en botons de trucada a l’acció fent-los clic en un racó de la pàgina. N’hi ha prou amb afegir una diapositiva o una animació emergent al clic (en lloc de fer-los aparèixer per sobre del contingut principal).

Assoleix el teu objectiu d’optimitzar les barres laterals de WordPress de manera eficient

Ara que heu après algunes de les maneres d’optimitzar les barres laterals de WordPress, mirem les coses que heu de tenir i fer per assolir-les.

Pas 1: comprendre què volen els vostres clients i les vostres necessitats empresarials

Enteneu què busquen els visitants del vostre lloc i sabeu que teniu el que busquen. Tot el que heu de fer és assegurar-vos que les barres laterals els guien mentre exploren els vostres llocs web per obtenir la informació o els productes que necessiten. No voldreu que els allunyeu.

Pas 2: trieu les millors eines per crear un lloc web altament atractiu

Trieu plugins que us ajudaran a estalviar temps dissenyant i programant cada part del vostre lloc web, incloses les vostres barres laterals. Tot i que certament podríeu augmentar un desenvolupador per crear alguna cosa personalitzada, ja hi ha tones d’opcions fantàstiques. Entre una àmplia gamma de plugins disponibles al dipòsit de WordPress, podeu triar el que millor s’adapti a les vostres necessitats. Hi ha complements dedicats a gestionar les vostres barres i widgets de WordPress amb menys treballs de codificació o cap.

Opcions de widget Plugin de WordPress

Per exemple, un complement anomenat Opcions de widget, que està disponible de forma gratuïta al dipòsit de WordPress, us permet realitzar tasques senzilles i complexes de gestió de widgets, des del control de visibilitat (restriccions de pàgina, publicacions, dispositius i usuaris), estil, animació, fins a assistència del creador de pàgines.

Optimitza les barres laterals de WordPress: amaga o mostra els ginys

Oculta o mostra fàcilment un widget a qualsevol de les pàgines de WordPress.

Una de les característiques principals de les Opcions de widget és el control de visibilitat de widget a les pàgines i publicacions. Amb aquesta funció, podeu limitar el nombre de ginys que només es mostren i personalitzar les barres laterals per pàgina o publicació. A més, aquest complement gratuït també controla la visibilitat dels ginys per tipus de dispositiu: mòbil, tauleta o escriptori. Això resulta molt útil quan heu de controlar el nombre de widgets que apareixen a les minúscules pantalles dels dispositius mòbils.

Per a funcions (i suport) més potents, considereu l’actualització a Opcions de widget Premium. Inclou opcions afegides per a estils de ginys, ginys enganxosos, caché, enllaços de widgets personalitzats, opcions de permisos i molt més.

Per què haureu d’utilitzar un complement de gestió de widgets i barres laterals? Perquè negocis hauria de prendre seriosament la creació de contingut i la promoció de productes. Una de les vostres prioritats és dissenyar un lloc web en sintonia amb la marca i els visitants del lloc. Heu de trobar la manera de complir el vostre objectiu d’entregar llocs web altament atractius de manera eficient en termes de temps i diners.

Hi ha molts complements de WordPress disponibles de forma gratuïta o gratuïta, i la majoria estan dissenyats per permetre-vos gestionar els vostres llocs de WordPress amb menys treballs de codificació o res. Ja han quedat els dies en què has de passar llargues hores programant cada part dels vostres llocs web. A més, no hi ha plugins amb un sol nombre o un nombre limitat de funcions; Tots els complements integrats són inactius. Perquè utilitzar aquest tipus de complements significa menys diners per gastar i no canviar d’un complement a un altre. Així doncs, val molt la pena utilitzar un únic complement per optimitzar les barres laterals de WordPress a tot el vostre lloc.

Pas 3: trieu un disseny per a la funcionalitat i l’estil

La gent vol la manera més senzilla i ràpida d’obtenir la informació que necessita. Pel que fa a les barres laterals, si trieu una barra de 2 laterals, una barra lateral o una disposició de barra no lateral, considereu com aquesta elecció afectarà la funcionalitat general de les vostres pàgines. Recordeu que les barres laterals han d’ajudar els usuaris del lloc a implicar-se. Si opteu per una disposició de barra no lateral, assegureu-vos de posar aquests widgets de forma adequada per ajudar els usuaris a explorar fàcilment el vostre lloc..

Paraules finals sobre com optimitzar les barres laterals de WordPress

Gràcies per llegir! Espero que aquest article us ajudi a comprendre que les barres laterals de WordPress no són només accessoris a les nostres pàgines web. Juguen un paper vital per aconseguir un millor trànsit i conversions.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map