Com obtenir més comentaris al teu bloc de WordPress

Com obtenir més comentaris al teu bloc de WordPress

Començar amb la vostra audiència és una part vital per executar un lloc web de WordPress amb èxit. Si creeu una pròspera comunitat en línia, augmentareu el trànsit al vostre lloc web, garantireu els visitants que retornin i, per tant, ajudareu el lloc a convertir-se en els seus objectius.


Animar la gent a comentar, respondre i discutir articles sobre el bloc és una forma eficaç de fomentar les interaccions al vostre lloc. Però qualsevol que dirigeixi un bloc sabrà el difícil que és inicialment aconseguir que la conversa flueixi. Com obtens més comentaris al teu bloc?

En aquest article analitzarem alguns consells bàsics sobre com augmentar els comentaris al vostre bloc, des d’afegir trucades a accions als vostres articles, respondre a comentaris i participar en controvèrsies. A continuació, discutirem com actualitzar el vostre sistema de comentaris, incloent l’habilitat dels gravatars, la implementació de notificacions per correu electrònic per als comentaristes i l’ús del sistema de comentaris de tercers. Per finalitzar, considerarem com proporcionar incentius, com ara competicions, us poden obtenir més comentaris al vostre bloc.

Consells generals

Com és habitual, algunes de les estratègies més bàsiques i de sentit comú poden ser les més efectives. Així, anem a fer una ullada ràpida a alguns consells generals que hauríeu d’aplicar al vostre bloc …

Trieu Temes d’Interès sobre els quals escriure

Això pot semblar obvi, però escollir temes interessants o populars dels quals parlar, que emocionin la vostra audiència, és una de les millors maneres d’obtenir més comentaris al vostre bloc..

Un exemple brillant d’això és un article publicat just aquest mes al nostre propi blog aquí a WPExplorer. 8 maneres provades de guanyar diners amb WordPress, fins al moment que escric això, ha rebut 95 comentaris, fins a un nombre elevat segons els estàndards d’anyones. I el tema que té tanta gent emocionada per comentar-lo? Diners per descomptat!

Participa en la controvèrsia

Trieu temes controvertits sobre els quals escriviu o adopteu una posició controvertida sobre un tema. Si la vostra audiència està commocionada, enfadada o simplement se li dóna quelcom diferent a l’estat de quo habitual, és més probable que comparteixi el seu pensament al bloc.

No heu d’adoptar aquest enfocament per a totes les publicacions que escriviu. Tanmateix, alguns articles molt controvertits haurien de rebre els comentaris, així com contribuir a augmentar les vostres xarxes de xarxes socials.

Afegiu una crida a l’acció a totes les publicacions

Crida a l'acció

Assegureu-vos d’afegir una trucada a l’acció al final de cada publicació. Feu una pregunta clau sobre l’article que els vostres visitants han llegit per pensar-los. A continuació, demaneu-los que comparteixin els seus pensaments a continuació, perquè sàpiguen què es vol d’ells. Afirmar què heu de comentar als comentaris i simplement demanar als vostres visitants que facin un comentari, els animarà a fer-ho.

Respon a comentaris

Resposta als comentaris

Si voleu crear un bloc interactiu, on els visitants es responguin als comentaris i discuteixin les opinions, haureu de dirigir-los per exemple. Respon a tots els comentaris perquè els usuaris aprenguin que els seus comentaris són valuosos. Fes preguntes per ajudar a generar converses entre el públic. Estar present i visible al vostre bloc ajudarà el vostre públic a relacionar-se amb el contingut i la comunitat.

Actualitzeu la secció de comentaris

Millorar la funcionalitat de la vostra secció de comentaris i fer-la més fàcil d’utilitzar, hauria de tenir un impacte positiu en el nombre de comentaris que rebeu al vostre bloc. Vegem un parell de maneres d’actualitzar els vostres apartats de comentaris …

Habilitació dels gravats al vostre lloc web de WordPress

Gravatar

Un gravatar és un Avatar reconegut mundialment, que és una representació gràfica d’un usuari. Normalment es tracta d’una foto, però pot ser un dibuix o un logotip. Tots els individus poden crear el seu propi gravatar, que apareixeran automàticament al costat del seu nom quan facin coses en línia com ara comentaris sobre una publicació de bloc. Això proporciona a la gent una identitat en línia i els fa més fàcil reconèixer.

Gravatar Megan

L’ús de gravatars al vostre lloc web de WordPress és important perquè ajuda a donar cares o identitats a aquells que deixen comentaris. Això reforça la comunitat que intenteu crear, ja que ajuda al vostre públic a reconèixer-se i, per tant, a connectar-se.

Habilitació dels gravatars al vostre lloc va molt endavant. Al tauler de WordPress només cal que aneu a Configuració> Discussió.

Discussió

Desplaça’t cap avall per la pàgina a “Avatars”. Ara assegureu-vos que el botó “Mostra avatar” està marcat. Perquè el públic pugui conèixer-se realment, també heu de seleccionar “Cartes Hovercards Gravatar”..

Avatars

Podeu també triar una qualificació adequada per als gravatars que es mostren al vostre lloc i una icona per gravata predeterminada per als membres del vostre públic que encara no han configurat el seu propi gravatar..

No oblideu fer clic a “Desa els canvis” al final de la pàgina. Ara, quan rebeu un comentari nou en un bloc, apareixerà el gravatar de la persona, ajudant altres lectors a relacionar-se amb el comentarista.

Configura les notificacions per correu electrònic per a les respostes als comentaris

Subscriviu-vos als comentaris carregats

Si un visitant fa un comentari en una publicació del bloc, un cop hagi abandonat el lloc, sovint s’oblidarà de tot. L’ideal és que vulgueu que revisin el seu comentari i responguin a qualsevol comentari que hagi generat el seu comentari. En configurar notificacions per correu electrònic al vostre bloc, els visitants poden triar estar informats sobre qualsevol comentari escrit en una publicació determinada o sobre qualsevol resposta específica a un comentari que hagin deixat..

Subscriviu-vos als comentaris carregats és un complement gratuït de WordPress que permet als comentaristes registrar-se per rebre notificacions per correu electrònic quan algú comenta una publicació o respon al seu comentari. En rebre un correu electrònic amb detalls de comentaris, és més probable que els visitants tornin a la publicació i es tornin a unir a la discussió.

Si voleu actualitzar la funcionalitat de la secció de comentaris, aquest és un excel·lent complement per instal·lar. No només fomentarà els visitants de retorn i augmentarà el nombre de comentaris al vostre bloc, sinó que també promourà discussions i ajudarà els usuaris a implicar-se més a la vostra comunitat..

Utilitzeu un sistema de comentaris de tercers

Disqus

Si busqueu funcions més avançades, vibrants i fàcils d’utilitzar de les que permet la secció predeterminada de comentaris de WordPress, haureu de plantejar-vos utilitzar un sistema de comentaris de tercers.

El Sistema de comentaris de disqus substitueix el sistema de comentaris de WordPress, assumint l’allotjament i la gestió dels vostres comentaris. Disqus s’adapta al disseny del vostre lloc o podeu personalitzar-lo al vostre gust, donant als vostres apartats de comentaris un avantatge atractiu. Les funcions inclouen debats en temps real, suport fotogràfic i en vídeo per afegir suports als comentaris, votacions per comentaris i molt més. Els visitants també poden iniciar la sessió mitjançant Google o nombrosos canals de xarxes socials.

Com podeu veure, Disqus inclou una sèrie de funcions que actualitzaran la vostra secció de comentaris. Disqus facilita als visitants fer un comentari. Més important encara, fa que comentar sigui una perspectiva divertida i interessant, ajudant a crear una comunitat activa i compromesa.

Proporcionar incentius

Proporcionar incentius per combatre els vostres lectors per escriure un comentari a les publicacions del vostre bloc pot ser una altra manera impressionant de millorar els resultats.

Feu que els comentaristes deixin enllaços

ComentariLuv

Sovint, les persones que comenten ho fan perquè volen deixar un enllaç al seu propi lloc. Tanmateix, només perquè el principal motiu perquè algú deixi un comentari és la creació d’enllaços, no vol dir que el seu comentari no sigui valuós o útil per a vostè.

Tot i que els altres que tinguin lloc web al vostre nínxol poden ser els vostres competidors, també poden formar part de la vostra comunitat. Els comentaris interessants poden generar discussió o portar els seus propis seguidors al vostre lloc. Així, proporcionar l’incentiu de permetre que les persones s’enllacin amb el seu propi lloc pot ajudar a augmentar els comentaris a llarg termini.

ComentariLuv és un complement gratuït de WordPress que premia els lectors situant automàticament un enllaç a la seva darrera publicació al bloc al final del comentari. Això anima els lectors a deixar un comentari al vostre bloc, ja que poden promoure el contingut del propi lloc i obtenir un enllaç al seu lloc..

Realitza una competició obsequiada

Rafflecopter

Una competició és una manera fantàstica d’aconseguir que els visitants participin amb el vostre lloc. Per tant, proveu d’utilitzar un concurs de regal per tal que més gent comenti el vostre bloc. Simplement, oferiu a la vostra audiència la possibilitat de participar a la vostra competició si comenten una publicació en un blog.

Rafflecopter fa que sigui molt fàcil configurar, gestionar i executar una competició obsequiada. Només cal registrar-se en un compte Rafflecopter i, a continuació, crear la seva competició en uns passos senzills. El vostre regal es pot afegir al vostre lloc de WordPress mitjançant un codi de widget, sense necessitat de cap complement. El rafflecopter és lliure d’utilitzar, però n’hi ha plans professionals disponibles si voleu actualitzar a un servei premium.

Com a premi, ofereix un dels vostres productes o serveis o, si això no és adequat, podeu optar per una cosa com un val d’Amazon. Trieu publicar la competició al voltant d’un article que conté contingut important que voldríeu llegir. Per exemple, utilitzeu un dels vostres articles més populars o controvertits. O un article que promocioni els vostres productes més cars o que inclogui els vostres enllaços afiliats més ben pagats. La competició ajudarà a conduir el trànsit a aquest article i els comentaris animaran la gent a continuar amb la discussió del contingut.

Obtenint més comentaris al teu bloc

Assegureu-vos sempre que els vostres articles siguin d’alta qualitat, interessants i publicats periòdicament. Aquest és el primer i més important pas per crear una comunitat al voltant del vostre lloc. Si teniu problemes amb el contingut del vostre bloc, penseu que utilitzeu un autònom per escriure per a vosaltres.

Un cop tingueu un assaig de blocs ben escrit i actualitzat de manera constant per les diferents estratègies esmentades en aquest article per veure què funciona amb el vostre públic.

Quines estratègies implementareu al vostre bloc per ajudar-vos a augmentar el nombre de comentaris que rebeu? Compartiu els vostres pensaments en els comentaris següents …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map