Com millorar l’estructura i els enllaços permanent del vostre lloc de WordPress

Potser recordeu la publicació que vaig escriure sobre com canviar els enllaços enllaçats sense interrompre l’estructura subjacent una estona enrere. Doncs bé, vaig decidir que era hora de revisar una mica aquest tema i dedicar una estona més a detallar com es pot millorar l’estructura del vostre lloc de WordPress en general. Aquí teniu una breu recuperació de la meva primera publicació:


 • Els enllaços enllaços són els URL de les publicacions / pàgines del vostre lloc web.
 • Els enllaços enllaç són claus per al rendiment de SEO del vostre lloc perquè els motors de cerca els utilitzen per localitzar les vostres publicacions o pàgines per a cerques rellevants..
 • La sintaxi dels vostres enllaços enllaços és crucial i garanteix una reflexió acurada.
 • Podeu utilitzar les senzilles redireccions 301 per arreglar 301 redireccions després de canviar l’estructura de l’enllaç permanent.

En aquesta publicació, aprofundiré sobre les maneres de millorar l’estructura de enllaços enllaç del vostre lloc web de WordPress. Per començar, tret que tingueu bons motius per canviar l’estructura de l’enllaç de connexió general, haureu de deixar-la intacta. El millor es fa quan el vostre lloc sigui nou, en cas contrari, podreu perdre la classificació del lloc web. No és bó! Però si simplement haver de canvieu els vostres enllaços continuats.

Les estructures d’enllaç permanent més comuns

En teoria, WordPress permet fins a deu enllaços enllaç etiquetes d’estructura podeu crear per crear enllaços de permís únics, però en realitat, la majoria dels llocs web de WordPress utilitzen menys de cinc etiquetes d’estructura, incloses: nom de la publicació, dia i nom, categoria i nom i mes i nom.

Estructura del lloc de WordPress i enllaços permanent

Nom de la publicació

El nom de la publicació (/% postname% /) és, probablement, l’etiqueta d’estructura més popular que s’utilitza avui dia, ja que proporciona URL breus i agradables que són fàcils de memoritzar. Molts blocs fan servir aquesta etiqueta d’estructura per aquest motiu senzill. A més, el nom de la publicació no especifica la data de publicació, de manera que el fa ideal per crear contingut “atemporal” que romandrà rellevant durant molt de temps.

A causa de la popularitat de Post Name, la majoria de la gent assumeix erròniament que és la millor etiqueta d’estructura de SEO, però la veritat és que no hi ha fets creïbles per respaldar aquestes afirmacions. Només la publicació sembla que és una preferència personal per a molts propietaris de llocs web de WordPress.

Dia i nom

Normalment s’utilitza una extensió de tipus per a l’etiqueta Nom de la publicació, Dia i nom (/% any% /% monthnum% /% day% /% postname% /) als blocs on es requereix una alta especificitat pel que fa a temps de publicació. Aquesta estructura d’enllaç permanent inclou el dia, el mes i l’any en què es va publicar un contingut. Day and Name s’utilitza principalment en llocs web de notícies que publiquen diversos articles al dia.

Categoria i nom

Categoria i nom (/% categoria% /% postname% /) facilita als usuaris la difusió del contingut d’un lloc web en funció de les categories. També permet inserir la majoria de les paraules clau als vostres URL. Si escolliu aquesta estructura, mantingueu les llimadures curtes i expressives. Si s’utilitza correctament, Categoria i nom poden fer meravelles per al vostre SEO.

Dit això, hi ha algunes raons per les quals haureu de pensar dues vegades abans d’utilitzar aquesta estructura. En primer lloc, no podreu moure una publicació a una altra categoria en el futur perquè altres llocs web poden estar enllaçats amb aquesta publicació. En segon lloc, les paraules clau utilitzades en el vostre nom de la publicació reben menys pes en els motors de cerca, ja que s’han impulsat fins al final de l’URL. Com més lluny estigui el nom de domini de primer nivell, menys pes porten.

Mes i nom

Mes i nom (/% any% /% monthnum% /% postname% /) és una altra estructura de conllaç de paraula molt utilitzada molt similar a Day and Name en termes de SEO. Els dos comparteixen bàsicament beneficis i traves similars. Igual que el dia i el nom, el mes i el nom mostra el nom i la data de la publicació (aquesta vegada, el mes) a l’URL, però els URL generats són més baixos que el dia i el nom per dos caràcters..

Estructura personalitzada

Els enllaços de connexió personalitzats us permeten personalitzar l’estructura de enllaços de permís segons considereu adequat per al vostre bloc. Les estructures personalitzades més comunes són /% postname% /% post_id% / i /% postname% /.

Els usuaris de WordPress es divideixen en gran mesura respecte als enllaços enllaç personalitzats. D’una banda, hi ha qui jura que l’estructura de enllaços personalitzats és la millor per a SEO, quan s’utilitza correctament. Mentrestant, d’altres afirmen que no hi ha cap diferència significativa en termes de SEO. La millor manera de descobrir-ho és provar-ho per tu mateix, idealment en un bloc nou. L’experimentació guanya el dia!

Quina estructura heu d’adoptar??

A excepció de l’estructura predeterminada, totes les estructures de enllaços de WordPress són favorables a SEO i donaran resultats de SEO més o menys similars. Bàsicament es refereix a les preferències personals i a la finalitat o al tipus de bloc que esteu publicant. El fons és que, qualsevol que sigui l’estructura de enllaç permanent que trieu, assegureu-vos que els humans puguin llegir-la i que les vostres paraules clau principals estiguin el més properes al domini de primer nivell..

Els petits retocs poden marcar la diferència

Enllaços permanent

Així, hem vist que el simple canvi de l’estructura de l’enllaç permanent no produirà resultats significatius si el SEO és el vostre objectiu principal. Tot i això, alguns ajustaments addicionals poden millorar la preparació del motor de cerca del vostre lloc i assegurar la visibilitat futura dels resultats de la cerca. Com ja s’ha apuntat, totes les estructures de enllaç de connexió de WordPress són força bones en termes de SEO. Podeu utilitzar tota una gamma de variables amb qualsevol estructura que trieu. I per als enllaços de connexió personalitzats, podeu augmentar un valor amb valors personalitzats.

Quins són els valors personalitzats que us podeu preguntar? Si necessiteu resultats significatius de SEO de la vostra estructura de enllaç enllaç, potser voldreu utilitzar una estructura d’URL avançada que us permeti afegir valors personalitzats als vostres enllaços de permís mitjançant publicacions i camps personalitzats. Tanmateix, això requereix algunes modificacions a les funcions internes de WordPress, cosa que suposa gastar diners per contractar un desenvolupador o millorar les teves habilitats de codificació..

Rendiment 

Si teniu un bloc que rep molt trànsit com un lloc web de comerç electrònic o algun tipus de negoci en línia, el rendiment del lloc web és crucial perquè afecta l’experiència general dels usuaris. El rendiment és essencialment la velocitat del lloc o el temps de càrrega de la pàgina. Les velocitats de càrrega pobres de les pàgines poden afectar el percentatge de conversions i, en definitiva, les vendes.

Així que tornem al punt; mentre que l’estructura d’enllaços té poc o cap efecte sobre el rendiment de llocs web petits, pot afectar la velocitat de càrrega de pàgines per a llocs web més grans amb grans bases de dades. És encara més un problema quan els usuaris cerquen contingut específic al vostre lloc web.

Quan un usuari emet una consulta de cerca en un lloc de WordPress, PHP no cerca a tota la base de dades; en canvi, fa cerques a través de taules que tenen la mateixa data de segells (any, mes i dia). El mateix passa per als enllaços que contenen categoria i arxiu. Per aquesta raó, l’estructura de l’enllaç permanent hauria de contenir idealment el segell de data com /% year% /% monthnum% /% postname% /.

Només per a estructures que continguin camps de text, WordPress fa cerques a tota la base de dades perquè “fa més treballs” intentant distingir entre pàgines i publicacions, ja que no hi ha variables. Com a tal, les velocitats de càrrega de la pàgina es veuran afectades. Per això, heu d’evitar l’ús de la categoria abans del nom de la publicació en l’estructura de l’enllaç de enllaç.

Tingueu en compte que hi ha molts altres factors que poden afectar el rendiment del lloc web de WordPress i també hauríeu d’optimitzar-los. A més, les diferències de rendiment relacionades amb l’estructura de enllaç permanent són més destacades als llocs web de WordPress amb una quantitat relativament gran de contingut, així que tingueu en compte quan inicieu nous llocs.!


Qualsevol de les estructures de enllaç continu que proporciona WordPress, excepte la per defecte, serà suficient per a blogs ordinaris o personals. Factors constants, totes les estructures donen resultats idèntics i, malgrat diverses afirmacions, no hi ha proves que una estructura particular sigui millor que l’altra per a llocs web relativament petits.

Si necessiteu una estructura de enllaç personalitzat més avançada, potser haureu d’ajustar algunes funcions internes per tal d’utilitzar valors personalitzats als vostres URL, cosa que pot comportar un SEO lleugerament millorat. I per als llocs web ocupats de WordPress amb una quantitat considerable de contingut, una estructura d’URL que contingui el segell de data pot millorar lleugerament la velocitat de càrrega de la pàgina en cercar el contingut..

Quina estructura de enllaç permanent utilitzeu per al vostre lloc web? Heu trobat que sigui més eficaç que cap altre? Com ha afectat la vostra estructura de enllaç permanent al vostre rendiment o SEO? M’agradaria escoltar les vostres reflexions sobre el tema als comentaris que es mostren a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map