Com iniciar un negoci de WordPress

Com començar un negoci basat en WordPress

És possible construir avui un negoci amb èxit al voltant de WordPress? La resposta breu és que sí. El 2020 hi ha milions d’autònoms que es guanyen la vida en línia. Molts d’ells tenen empreses que han creat al voltant de WordPress. Hi ha raons sòlides per a això:


 • WordPress continua creixent com una plataforma de publicació simple i versàtil i no mostra cap tipus d’alentiment. Això significa que la plataforma continua atraient nous usuaris, cosa que es tradueix en una demanda més gran de serveis relacionats amb WordPress.
 • Podeu ampliar i ampliar la funcionalitat bàsica del programari per aconseguir tot el que vulgueu mitjançant plugins, temes i aplicacions personalitzades. És molt més que una simple plataforma de blocs. Podeu crear qualsevol tipus de lloc web o aplicació web complexa a WordPress.
 • Ofereix una entrada relativament fàcil (i normalment més barata) al món de l’autònom en línia des dels blogs, per donar suport al desenvolupament de wordpress o en altres àrees. Per a algunes empreses, podeu començar amb menys de 500 dòlars o menys.
 • Hi ha molts recursos gratuïts (i premium) gratuïts per ajudar-vos a començar ràpidament amb la vostra idea de negoci.

Tots aquests factors fan que WordPress sigui una ruta atractiva per a persones que vulguin desenvolupar negocis autònoms.

És realment? Això Fàcil?

No tot és atractiu quan us aventureu com a empresari de WordPress. És cert que podeu obtenir un ingrés molt còmode de WordPress. Centenars de persones emprenedores guanyen milers de dòlars cada any de diverses empreses relacionades amb WordPress, però requereix molta feina i compromís per assolir aquest nivell d’èxit. La majoria d’empresaris de WordPress que han tingut èxit han treballat molt per arribar al nivell d’uns ingressos còmodes.

La publicació d’avui és la guia per a principiants de llançar un negoci basat en WordPress amb èxit. Per descomptat, el camí de cada persona per assolir l’èxit en aquest negoci és diferent, però no podeu evitar notar les moltes semblances entre les històries personals d’alguns dels més emprenedors empresaris de WordPress. Vaig a cobrir algunes a la secció de fer i no. Primer, però són els passos bàsics:

1. Inicieu un lloc web d’empresa

Inicieu un lloc web d’empresa

El primer pas del món autònom de WordPress és crear un lloc web d’empresa. Aquí és on portaràs a terme tot el teu negoci, ja sigui venent productes, serveis, consultoria o qualsevol model de negoci que triïs..

El vostre lloc web també serà la principal eina de màrqueting per al vostre negoci. Totes les estratègies promocionals estaran orientades a clients potencials redirigits al vostre lloc web, de manera que assegureu-vos que sembli el component i que sigui fàcil d’utilitzar. El fons és que el vostre lloc web hauria de funcionar i tenir tot el que els vostres clients potencials buscaran.

Llavors, com es crea un lloc web? En general, haureu de tenir el següent.

Bon allotjament

Seleccioneu un bon pla d’allotjament adequat a la vostra empresa. Personalment ens encanta i fem servir allotjament de WordPress gestionat per WP Engine per executar WPExplorer. Segons la nostra opinió, l’allotjament gestionat és la vostra millor opció, tot i que costa una mica més que l’allotjament compartit estàndard (el motor WP comença a partir de 22,50 dòlars mensuals amb el nostre enllaç)..

Tanmateix, si realment esteu veient el vostre allotjament de pressupost compartit és una bona opció. Per exemple, el servei d’allotjament compartit de Bluehost comença amb només 2,95 dòlars al mes. Tingueu en compte que els plans que aquest cost sigui assequible sovint no poden fer front a una munió de trànsit de llocs, però com que tot just comença, segur que farà la feina (i podreu augmentar el vostre pla després).

Nom de domini rellevant

També voldreu triar un bon nom de domini. S’adhereixen a l’evident. Si teniu un nom comercial oficial, utilitzeu-ho (com ara que simplement utilitzem WPExplorer.com). O podeu utilitzar una variació del vostre nom i servei. Per exemple, si el vostre nom és Jessica i creeu un lloc web per als vostres serveis de creació de contingut, potser voldreu utilitzar alguna cosa com ara “copywritingbyjessica” o “jessicawritesforyou”..

Algunes empreses de serveis que ofereixen un nom de domini gratuït per al primer any (amb un nou pla). Tanmateix, si compres el teu domini per separat, assegureu-vos d’utilitzar un registrador de bona reputació i afegir protecció a la privadesa (que manté la informació de registre privada a les bases de dades WHOIS i també pot ajudar a prevenir spa,). Ens agraden els dominis GoDaddy, que només són 4,99 dòlars a l’any per un nou nom de domini (amb el nostre enllaç) i després 9,99 dòlars a l’any per a la privadesa estàndard.

Tema professional de WordPress

Per tal de dissenyar el vostre lloc, assegureu-vos de triar un tema de WordPress d’empresa flexible amb opcions d’estil integrades, preferiblement per un desenvolupador establert (principalment per assegurar-vos que hi hagi actualitzacions futures). Si el vostre pressupost és limitat, no us preocupeu: hi ha centenars de temes gratuïts disponibles WordPress.org. Només heu de cercar un terme per restringir la vostra selecció. Tot i això, la majoria de temes gratuïts són limitats en funcionalitat i volen que pagueu per desbloquejar funcions.

Per obtenir millors funcions i assistència, pot preferir optar per començar amb un tema premium. Ens estimem que el millor tema total és el millor. Amb més de 40 demostracions d’inici ràpid, funcions de personalització integrades, creador de pàgines d’arrossegament i reproducció en directe, compatibilitat per a complements populars i suport per a les traduccions d’idiomes, és un tema fantàstic per a gairebé qualsevol lloc web..

Connectors bàsics

Els connectors que instal·leu dependran del vostre negoci. Tot i això, hi ha alguns connectors essencials que la majoria de llocs han d’instal·lar. Per exemple:

 • SEO de Yoast (que inclou pa de pa, mapes de lloc, etc.)
 • Google Site Kit (per a analítica)
 • Butlletí MailChimp (o un altre sistema de butlletins)
 • Plugin de seguretat i / o còpia de seguretat de WordPress (si no és una característica del vostre allotjament)

A més dels complements que considerem essencials, potser voldreu afegir-ne uns quants més (de nou, segons les vostres necessitats individuals). Si el tema ho requereix, potser haureu d’instal·lar un creador de pàgines (per exemple, el Tema Total inclou WP Bakery i el tema Hello gratis va ser dissenyat específicament per a Elementor). O si voleu afegir una botiga en línia al vostre lloc serà necessari un complement de comerç electrònic (us recomanem molt que WooCommerce per a botigues completes, o Shopify si voleu oferir només un o dos productes).

Proveu de no sobrepassar amb plugins o instal·leu plugins amb una funcionalitat duplicada (per exemple, no haureu d’instal·lar dos complements de SEO). Això pot provocar conflictes de complements que causen problemes al vostre lloc (o fins i tot fer coses completes).

I, per últim, recordeu que es tracta simplement d’una visió general dels passos. Per obtenir instruccions més detallades, consulteu la nostra guia de configuració que cobreix la configuració bàsica de WordPress, la instal·lació de temes / complements i la manera de crear una publicació.

2. Recollir i organitzar les eines

Recollir i organitzar eines essencials

Necessiteu un parell d’eines bàsiques per facilitar la vostra feina d’autònom. Les eines que necessiteu depenen exactament de quina empresa sigueu. Però generalment, trobo que aquestes eines són imprescindibles per a tots els autònoms de WordPress, independentment de l’especialització:

Tant si esteu especialitzats en desenvolupament de temes com en consultoria empresarial, aquestes eines us facilitaran la vida simplificant els vostres processos empresarials.

Segons la vostra especialitat comercial, hi ha moltes altres eines de productivitat que necessiteu per realitzar el treball del client. Per exemple, si teniu un inventari a gestionar, voldreu utilitzar un programari capaç de fer un seguiment de les existències. O si oferiu serveis de manteniment de WordPress, us serà de gran ajuda una eina de gestió de WordPress (com MangeWP o InfiniteWP). Però, com ja hem esmentat, depèn realment de la vostra empresa.

3. Deseu un flux de treball

Dissenyar un flux de treball

Un flux de treball racionalitzat és l’eix vertebrador d’un autònom productiu i d’èxit. Quan només comenceu amb el vostre projecte d’autònom, fareu gairebé tot per vosaltres mateixos:

 • Adquisició de clients
 • Promocionar el vostre negoci
 • Gestió i seguiment de projectes o tasques
 • Facturació de clients i comptabilitat
 • A més de qualsevol altre procés específic de negoci

Com veieu, la majoria d’aquestes seran tasques administratives que us poden incomodar fàcilment i deixar-vos amb menys temps per completar el treball real del client. Hi ha moltes eines i serveis en línia que poden gestionar les tasques recurrents de manera més eficient i allibereu-vos així per centrar-vos en el treball del client. Parlo de serveis com La menta per fer el seguiment de factures o pagaments i eines de gestió de projectes com els esmentats anteriorment Trello i Asana.

O podeu considerar els passos d’externalització del vostre flux de treball per aconseguir més temps per guanyar diners. Si us ho podeu permetre, la subcontractació de tasques empresarials us facilitarà i gestionarà el vostre flux de treball. Això us permet el temps suficient per assolir els objectius del client i centrar-vos en el creixement del vostre negoci. Reviseu el flux de treball cada poques setmanes per identificar els colls d’ampolla i millorar-los.

4. Promou el vostre negoci

Anuncis de Google

Al món autònom, el vostre lloc web és el vostre negoci, per la qual cosa la promoció del vostre lloc web és bàsicament la promoció del vostre negoci. Després de posar els fonaments per al seu negoci, vostè haver de promocionar-lo.

Vendre les teves habilitats, productes o serveis a clients potencials mitjançant totes les eines de promoció que puguis agrupar. Molts són gratuïts o costos extremadament baixos.

 • El vostre propi lloc web: Aprofiteu el trànsit al vostre lloc. L’afegit a les barres de notificació o a les finestres emergents és una manera excel·lent de dirigir el trànsit a les pàgines clau del vostre lloc, especialment les pàgines de destinació dels vostres productes o serveis..
 • Blogs relacionats: Intenteu publicar la vostra publicació. Necessitarà temps i experiència en un camp específic, però és una forma (sovint) gratuïta de crear enllaços enllaçats al vostre lloc i promocionar-vos.
 • Mitjans de comunicació social: El màrqueting en xarxes socials us ofereix una audiència encara més àmplia a la qual promocionar. Aprofiteu hashtags, eines gratuïtes com ara Tweetdeck o invertir en una eina d’automatització de mitjans socials com Missinglettr. Tot això pot fer que la gestió de l’aspecte social del vostre negoci sigui molt senzilla.
 • Contactes existents: Mantingueu-vos en contacte amb clients actuals / anteriors, contactes que vau conèixer en esdeveniments de xarxa, col·laboradors anteriors, bàsicament qualsevol persona que podríeu afegir al vostre perfil de LinkedIn. Arribeu-hi directament (o utilitzeu un butlletí informatiu segmentat) per augmentar l’interès per les vostres ofertes.
 • Anuncis pagats: Si teniu el pressupost, també podeu considerar la publicitat de pagament mitjançant motors de cerca com Anuncis de Google o Anuncis de Bing. Haureu de fer una mica de recerca de paraules clau, però els anuncis de pagament poden ser de gran ajuda per generar oportunitats.

A mesura que la vostra base de clients creix i es consolida, podeu augmentar la promoció, però mai no s’aturarà. La majoria dels autònoms comencen a centrar-se en mètodes per retenir clients com butlletins, ofertes i publicacions de blocs.

5. Fes créixer el teu negoci

Fes créixer el teu negoci

Una vegada que tingueu tots els fonaments bàsics i hàgiu garantit uns quants clients, podreu pensar en l’ampliació del vostre negoci.

El primer lloc de la llista és fer créixer un flux d’ingressos recurrents. Si teniu un valor de referència establert per als ingressos cada mes, podeu concentrar-vos a la creació de nous fluxos d’ingressos. Penseu en un servei de retenció que podeu oferir als vostres clients. O un servei de manteniment mensual per cobrir els costos del servei rutinari. Sense assegurar un flux de caixa constant, tindreu dificultat per créixer.

A continuació, podreu afegir membres al vostre equip. Podeu utilitzar llocs de feina de WordPress per contractar personal a temps complet o per trobar autònoms per donar un cop de mà quan ho necessiteu. També hi ha molts plugins per gestionar el vostre equip i podeu utilitzar fàcilment els rols d’usuari de WordPress per limitar l’accés a diverses parts del vostre lloc..

I, després d’això, podeu continuar cercant més maneres d’expandir el vostre negoci. Amb el pas del temps, podreu trobar nous nínxols als quals pugueu distribuir-vos.

Bonus: poques empreses no ho fan i no

I ara, només alguns consells útils per començar a la direcció correcta. Ens centrem en empreses i autònoms de WordPress, però realment es podrien aplicar a qualsevol empresa basada en serveis en línia o a petita escala.

No assumiu col·laboracions innecessàries

El que vull dir aquí és que no busqueu inversió externa quan inicieu un negoci autònom de WordPress. Una empresa de WordPress és una de les més fàcils d’arrencar, ja que és barat, sigui quin sigui el servei que vulgueu oferir. Així que no és necessari que us registreu una part del vostre negoci.

El programari bàsic que potenciarà el vostre negoci és gratuït i es millora activament cada dia. I, tot i que podreu trobar més valor en els recursos de pagament, podeu utilitzar-ne de franc des del primer moment. Quan l’empresa comença a guanyar diners, podeu agafar coses i invertir en recursos de productivitat premium.

Feu entrega a les promeses

Teniu la disciplina per complir els terminis i complir les vostres promeses. Sigui realista quan establiu terminis o podreu perdre clients tan aviat com els obteniu.

No treballeu més del que podeu manejar

Quan sou nous resultats freelancers i necessiteu ingressos greus, pot ser temptador dir que sí a tots els clients potencials. Tanmateix, això és arriscat perquè la reputació de la vostra empresa pot patir si no realitzen els projectes de clients a causa de la feina massa gran. Assumeix projectes que puguis completar sense problemes i a mesura que vagis creixent, sol·liciti l’ajuda de mà d’obra externalitzada.

Adquireix noves habilitats

La independència és un esforç exigent i competitiu. Per mantenir un avantatge, continueu perfeccionant les habilitats o afegint-ne de noves. A més, sempre s’està actualitzant WordPress, de manera que també cal estar al dia d’aquestes novetats.


És increïble com WordPress ha canviat la vida de milers de persones a tot el món i continua fent-ho. Tant de bo trobareu aquests consells útils si teniu previst iniciar un negoci al voltant de WordPress. Recordeu-vos que heu de seguir aprenent i mantenir-vos motivats.

També voldria aprendre de vosaltres. Com va ser la vostra experiència en iniciar un negoci de WordPress? Tens algun consell per afegir o consells per compartir? Deixa un comentari a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map