Com i per què afegir desplaçament infinit al vostre bloc de WordPress

Com afegir desplaçament infinit al vostre bloc de WordPress

El desplaçament infinit és una forma eficaç de mantenir els visitants compromesos i actius al lloc web de WordPress. El desplaçament infinit permet al vostre públic un accés ràpid i senzill a quantitats il·limitades d’informació. Això crea una experiència d’usuari positiva i pot ajudar a allargar el temps que dediquen a llegir el contingut i a explorar el vostre lloc. Tot i això, juntament amb els avantatges del desplaçament infinit, també hi pot haver alguns problemes.


Aquest article us permetrà comprendre els avantatges i els contres del desplaçament infinit i us ajudarà a decidir si l’heu d’utilitzar al vostre lloc web de WordPress. A continuació, discutirem com configurar-lo mitjançant el mòdul Jetpack, Infinite Scroll.

Què és el desplaçament infinit?

Desplaçament infinit significa simplement que un usuari pot mantenir el desplaçament indefinidament. En lloc que un lector arribi al final d’una pàgina web i en faci clic a una de nova, el desplaçament infinit permet que el següent conjunt d’informació es continuï carregant. Això vol dir que els visitants mai han d’esperar que es carregui una pàgina nova, el contingut continuarà fluint contínuament mentre es desplacen cap avall. Això pot incloure la següent publicació al vostre bloc o més articles de la vostra galeria.

Tot i que pot ser extremadament eficaç, el desplaçament infinit no és per a tothom. Abans de fer el canvi, val la pena considerar primer la vostra audiència, així com el tipus de lloc que executeu, per veure si tots dos són compatibles.

Qui utilitza actualment desplaçament infinit?

Pinterest

Els grans promotors del desplaçament infinit són, definitivament, els llocs de comunicació social. Instagram, Pinterest, Facebook i Twitter fan servir tots els desplaçaments infinits. Això significa que la majoria de la població en línia haurà utilitzat desplaçament infinit en algun moment.

BuzzFeed

Tanmateix, el desplaçament infinit no està restringit als mitjans socials. BuzzFeed i Homificable també han integrat amb èxit el desplaçament infinit, de manera que aquesta no és una característica que s’ha de limitar només a tuits i pins. Si teniu un lloc pesat de contingut o un bloc que s’actualitza constantment amb informació nova perquè el públic pugui desplaçar-se, aleshores pot ser el que necessiteu el desplaçament infinit..

Els avantatges del desplaçament infinit

L’ús de desplaçament infinit té nombrosos avantatges. El desplaçament infinit permet als visitants un accés ràpid i fàcil a la informació del vostre lloc. És extremadament fàcil d’utilitzar i té una qualitat addictiva que atrau els lectors i els incita a relacionar-se amb el contingut.

Augmenta el temps de visita al lloc

Un dels principals avantatges del desplaçament infinit és que manté les persones al vostre lloc durant més temps. En no tenir l’opció de carregar una segona o tercera pàgina, els espectadors només continuen desplaçant-se. I, com sabem, els visitants romanen més temps al vostre lloc, més probabilitats tindran de convertir-se en contra dels vostres objectius, ja sigui si introduïu la seva adreça de correu electrònic o comprin un producte..

Millora l’experiència de l’usuari

Si es fa servir un desplaçament infinit es millora molt l’experiència dels usuaris del vostre lloc. A mesura que es carrega informació nova cada cop que el lector s’aventura a prop de la part inferior de la pàgina, el contingut apareix ràpidament i sense problemes. D’aquesta manera, el públic no ha de prendre cap decisió, fer clic a cap botó o esperar que es carregui una pàgina. Un cop més, això manté els visitants al vostre lloc durant més temps, a més d’ajudar a augmentar el nombre de visitants retornats.

Mobile Friendly

El desplaçament infinit també és particularment mòbil. Sense haver de prémer cap botó de cap minut, els usuaris poden desplaçar-se a les pantalles tàctils sense distracció. L’accés ràpid i la facilitat d’ús són atractius per a la majoria, animant els visitants a freqüentar el vostre lloc regularment.

Quan no ho heu d’utilitzar per desplaçament infinit?

El desplaçament infinit no s’adapta a tots i a tots els llocs web. Per tant, quan no hauríeu de fer servir el desplaçament infinit?

A la vostra audiència li agradarà?

Hi ha alguns problemes associats al desplaçament infinit esmentat al web, però sovint poden quedar obsolets. Entre les queixes habituals contra el desplaçament infinit s’inclouen; que els espectadors es desorienten, la gran quantitat de dades de desplaçament infinit mostren visitants aclaparadors o els lectors no poden tornar a traslladar contingut una vegada que ho han passat.

Tot i que inicialment podrien haver estat autèntiques queixes, ja que el desplaçament infinit és ara tan utilitzat als mitjans de comunicació social, el gran públic l’ha aclimatat. Per tant, no deixeu que aquestes crítiques us deixin d’introduir i provar el desplaçament infinit al vostre lloc.

Tot i això, convé tenir en compte que el desplaçament infinit és una elecció personal. Alguns visitants poden preferir l’estil paginat per carregar contingut a la pàgina alhora. Proveu que la vostra audiència us ajudi a comprendre com respondran els desplaçaments infinits.

Si no esteu segur, proveu la prova de desplaçament infinit al vostre lloc per avaluar la reacció. Superviseu les vostres analítiques de prop per comprovar el temps dedicat al lloc, les taxes de rebot, el nombre de visitants i les conversions. Això us ajudarà a veure si el desplaçament infinit és popular entre els vostres visitants i com afecta el rendiment del vostre lloc.

El seu lloc li convé?

Una raó més factible per no utilitzar el desplaçament infinit està enllaçada amb el tipus de lloc que teniu en funcionament. No tots els llocs web es presten a un desplaçament infinit. Si el vostre lloc web té un objectiu específic, basat en que el vostre públic realitzi una tasca determinada, pot ser que el desplaçament infinit no sigui per a vosaltres. El desplaçament infinit pot distreure el públic, cosa que pot evitar que finalitzin la tasca a la mà. Amb la finalitat, es pot aturar la conversió del lloc al seu objectiu.

Els llocs de comerç electrònic han demostrat que no es corresponen amb el desplaçament infinit. S’ha trobat que tot i que les persones solen veure més productes en una botiga en línia amb desplaçament infinit, acostumen a fer clic a menys. Això pot afectar les vendes i la satisfacció del client amb el vostre lloc, donant lloc a una falta de beneficis i un menor volum de clients retornats.

També és important recordar que el desplaçament infinit funciona millor en llocs que contenen una gran quantitat de contingut que es publiquen regularment. Si el contingut del vostre lloc no és pesat, pot ser necessari un desplaçament infinit.

Plugin de WordPress de desplaçament infinit de Jetpack

Si heu decidit provar el desplaçament infinit, el següent pas és configurar-lo. Jetpack, per part de l’equip de WordPress.com, ofereix un conjunt de complements gratuïts o mòduls tal com es coneixen. Entre aquests hi ha un Scroll infinit mòdul. Aquest complement us permet activar el desplaçament infinit al vostre lloc web de WordPress, de manera que les publicacions següents es mostraran automàticament a mesura que el lector s’acosti a la part inferior de la pàgina..

Configuració del desplaçament infinit de Jetpack

Aquest complement és extremadament ràpid i fàcil de configurar. Primer, instal·leu Jetpack al vostre lloc web.

Jetpack

A continuació, a Configuració de Jetpack, seleccioneu Aspecte.

Aparició

Desplaceu-vos cap avall per localitzar el desplaçament infinit i activeu-lo per activar-lo.

Desplaçament infinit de Jetpack

Un punt clau que cal recordar a l’hora de configurar aquest complement és que només funciona amb temes que tenen suport de desplaçament infinit. Els temes més recents ja tindran aquest suport integrat, però si el tema no es preocupa. El Pàgina de suport de desplaçament infinit proporciona instruccions detallades sobre com afegir suport de desplaçament infinit al tema.

Un cop activat el mòdul, el desplaçament infinit començarà a funcionar automàticament al vostre lloc. Set publicacions noves es mostraran a cada nova càrrega mentre el visitant es desplaça cap avall. Tot seguit, es pot visualitzar tota càrrega a Google Analytics com a vista de pàgina nova. Això us ajudarà a controlar les vostres analítiques.

Personalització de les funcions del desplaçament infinit

CSS també es pot utilitzar per modificar les funcionalitats del desplaçament infinit si és necessari. Podeu trobar instruccions sobre com fer-ho a la pàgina d’assistència del desplaçament infinit.

Aleshores, què heu de considerar la personalització?

Alteració del peu de pàgina

Una crítica al desplaçament infinit és que, com que els lectors no arriben mai al final d’una pàgina, mai no accedeixen al peu de pàgina. El desplaçament infinit de Jetpack arriba amb un peu de pàgina fix, que es llisca un cop que es desplaça per la pàgina.

Tot i així, el peu de pàgina estàndard pot no adaptar-se al disseny del vostre lloc. L’aspecte d’aquest peu de pàgina es pot modificar o podeu optar per no afegir el peu de pàgina en funció de les necessitats del vostre lloc..

Afegiu un botó “Carrega més publicacions”

Desplaçament infinit ofereix una opció d’afegir el botó “Carrega més publicacions”. D’aquesta manera, el públic pot decidir si segueix el desplaçament cap avall, que pot ser un bon mitjà entre el desplaçament infinit i la càrrega d’una pàgina alhora. Si no esteu segurs de com reaccionaran els vostres visitants al desplaçament infinit, pot ser que sigui una bona opció per al vostre lloc.

Pensaments finals

El desplaçament infinit és una forma fantàstica d’atraure els vostres visitants, proporcionar-los una experiència d’usuari impressionant i ajudar a augmentar el temps que dediquen al vostre lloc..

Utilitzar Jetpack per configurar el desplaçament infinit en un lloc web de WordPress és ràpid i fàcil, però és extremadament eficaç. Un cop en funcionament, utilitzeu les estadístiques de lloc de Jetpack, per ajudar-vos a fer el seguiment de les vostres analítiques i a supervisar si el desplaçament infinit té un impacte positiu en el rendiment del vostre lloc..

Què en penses del desplaçament infinit? Afegireu desplaçament infinit al vostre lloc web de WordPress? Si us plau, informeu-nos als comentaris que es mostren a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map