Com guanyar diners que ven productes i serveis de WordPress

 1. 1. Com guanyar diners amb un bloc de WordPress
 2. 2. Actualment Llegint: Com guanyar diners que ven productes i serveis de WordPress
 3. 3. Com convertir el vostre blog de WordPress en un negoci

Ha passat un temps, però finalment torno amb la segona part de guanyar diners amb la sèrie de WordPress. Abans preteníem guanyar diners amb el vostre bloc de WordPress, però no és l’única manera d’aprofitar WordPress per crear un negoci amb èxit.


Molta gent (WPExplorer inclosa) es guanya la vida venent productes i serveis per a WordPress. Avui veurem què podeu crear per ajudar els altres usuaris de WordPress i els avantatges i els avantatges específics a tenir en compte abans de començar a vendre.

Guanyeu diners amb productes de WordPress

Si utilitzeu WordPress, segurament també fareu servir (o heu utilitzat) almenys alguns productes de tercers per acompanyar-vos amb la vostra instal·lació bàsica. Segons la meva experiència, hi ha tres productes principals per als quals molts usuaris de WordPress estan disposats a pagar una prima.

1. i 2. Temes i complements de WordPress premium

Un dels majors mercats relacionats amb WordPress és el mercat de temes i complements. Hi ha infinitat de botigues temàtiques independents (TemesBeans, ThemeIsle, Anariel Design, etc.), a més dels mega temes de mercat com Themeforest o Templatemonster, que ofereixen infinitat de productes de molts desenvolupadors diferents.

Si sou un desenvolupador i teniu confiança en la vostra capacitat de codificació, crear temes o complements premium és una bona manera de generar ingressos. L’única inversió necessària és el vostre temps! Un cop hàgiu creat un producte original, només heu de decidir si preferiu començar la vostra botiga, vendre en un mercat o equilibrar una combinació de molèsties.

Inicieu el vostre propi tema de WordPress o la botiga de connectors

Els temes elegants són un exemple brillant Tema independent i botiga de complements fent-se un nom per ells mateixos. El que va començar com un lloc de membres de petits temes s’ha convertit en un negoci de dòlars multimilionaris tot construït amb la premissa d’oferir temes i plugins WordPress premium a un preu assequible. Entre altres casos, destaquen OptinMonster, Themify, DesignModo, Soliloquy i StudioPress..

L’avantatge més gran en iniciar la vostra pròpia botiga és que teniu el 100% de control de totes les decisions. Vostè decideix els seus preus. Decideixes què vens Tu decidiu si voleu publicar promocions.

Al mateix temps, pot ser difícil fer funcionar la vostra pròpia botiga perquè sou el que funciona. Això significa que heu de prendre precaucions addicionals per a la seguretat de les dades del client, assegureu-vos de seguir totes les lleis locals de comerç electrònic i, si feu vendes internacionals, heu de complir les lleis. És molt!

Hi ha opcions com Shopify que podeu utilitzar per ajudar a gestionar millor la vostra botiga, però només haureu de fer la recerca per veure quin mètode de comerç electrònic funciona millor per a la vostra botiga..

Ven en un WordPress Marketplace

Per a WPExplorer hem escollit utilitzar els mercats pels nostres temes premium. Actualment, ens podeu trobar a Themeforest i Creative Market. En el nostre cas vam creure que era més fàcil deixar que algú altre administrés les transaccions per a nosaltres, mentre continuem gestionant el suport i el desenvolupament de temes.

Els dos reptes principals de l’ús de mercats són que sovint tenen processos de revisió estrictes i llargs i també tenen un percentatge de vendes. Segons la nostra experiència, hem trobat que el procés de revisió sovint millora els articles i la taxa nominal és més que val la pena no haver de gestionar el nostre propi sistema de comerç electrònic..

Ven els teus productes WOrdPress a tot arreu

Finalment, teniu l’opció d’aprofitar tots dos i vendre els vostres articles de manera no exclusiva tant als mercats com a la vostra botiga pròpia.

Marques com Themefuse, ArrayThemes i Anariel Design han fet un gran treball aprofitant els mercats per a exposició, així com les seves botigues pròpies per un control més proper sobre les vendes..

Una de les opcions més destacades és que alguns mercats com Themeforest cobren als autors no exclusius una tarifa de venda més gran. Això significa que és possible que hagueu de perdre una mica més els vostres ingressos per tal de tenir la flexibilitat de vendre en diversos llocs.

A més, com més llocs venguin els vostres articles, més llocs haureu de proporcionar assistència. O bé, haureu de crear una ubicació d’assistència central (com ara un fòrum de clients o un lloc de venda de bitllets que utilitzi un servei com HelpScout o ZenDesk) o bé haureu de dedicar-vos el temps a iniciar sessió en diversos comptes d’autor per proporcionar als clients una assistència adequada de l’element..

Les tres opcions són formes fantàstiques de vendre els vostres propis productes. Tingueu en compte que, independentment de quin mètode escolliu, passareu temps per establir-vos com a desenvolupador o marca de confiança a la comunitat de WordPress. No us sentireu desanimats si al principi no veieu tones de vendes. Xarxa amb blocs per ajudar-los a promoure els vostres articles, a crear complements premium per als vostres productes o a plantejar-vos crear versions “lite” per a una exposició addicional.

3. eBooks i cursos de WordPress

Venda eBooks o cursos de WordPress

El següent producte que val la pena esmentar no estén WordPress, sinó que el compliment. Hi ha milions d’usuaris de WordPress arreu del món, i molts d’ells continuen aprenent. Per què no proporcionar un producte que els ajudi a fer això??

Persones experimentades han estat creant llibres electrònics premium, guies i fins i tot cursos en línia (com els que s’ofereixen a) Udemy, o vendre’ls tu mateix LearnDash o una altra eina de curs de WordPress) per ajudar els usuaris nous amb tot el formulari per configurar un bloc per primera vegada per desenvolupar els vostres propis plugins personalitzats.

La millor part per oferir productes educatius és que no heu de ser un desenvolupador o un dissenyador per crear un producte útil que els usuaris compraran. Només necessita experiència i capacitat per transmetre els que coneixes als altres.

Guanyeu diners oferint serveis de WordPress

Els productes de WordPress ofereixen moltes oportunitats perquè els empresaris famolencs puguin iniciar negocis amb èxit, però no heu de vendre un producte per guanyar diners. Molts usuaris creatius han trobat maneres d’oferir serveis als usuaris de WordPress d’una manera excel·lent.

4. Disseny i desenvolupament de llocs web de WordPress

Disseny i desenvolupament de llocs web de WordPress

El primer servei que em ve al cap és simplement la creació de llocs web. Diversos dissenyadors construeixen llocs de clients completament amb WordPress. Aquest és un procés llarg, ja que sovint hauràs de treballar amb els clients mitjançant concepte, creació i potencialment manteniment.

L’avantatge d’afrontar un projecte de disseny web de clients és que sovint podeu cobrar una quantitat elevada per l’esforç, ja que probablement estareu dedicant un parell de setmanes o més a treballar-hi. Seràs capaç de sentir-te segur en un ingrés fixat mentre concentres els teus esforços en un sol projecte (o potser fins a alguns projectes si els pots fer malabars).

L’aspecte desafiant del disseny web està treballant amb els clients. No tots els clients hi podran treballar (confieu en nosaltres, ho sabem i fins i tot hem escrit un article sobre com acomiadar els clients de malson). Alguns clients estaran contents amb la vostra feina i mai no en podreu sentir. Altres us enviaran missatges freqüents amb noves sol·licituds. Cada client és diferent.

Correspon a vosaltres decidir quin nivell de servei voleu oferir als vostres clients, així que només recordeu incorporar-lo al vostre contracte abans de començar un projecte..

5. i 6. Serveis d’instal·lació i personalització de WordPress

Oferiu instal·lació i personalització de WordPress

Potser no voldreu treballar a llarg termini amb els clients i preferiu oferir serveis puntuals, com ara serveis d’instal·lació de temes o complements. Molts experts ofereixen aquest servei exacte en llocs com Treball superior o Autònom.

Alguns nous usuaris de WordPress entenen com crear publicacions de blocs, però els seus coneixements acaben aquí. Això pot provocar la instal·lació i la configuració de temes o complements. Oferint serveis d’instal·lació només podeu iniciar la sessió, afegir el tema, assegurar-vos que estigui configurat correctament i que es realitzarà.

Les personalitzacions són un altre nínxol fantàstic dins de WordPress on els autònoms poden guanyar una mica de diners addicionals. Molts usuaris només necessiten ajuda per canviar la disposició de la capçalera o afegir un nou tipus de publicació personalitzada, però no tenen coneixement de codificació per fer-ho. Aquí és on podeu oferir els vostres serveis de manera ajustada.

7. Gestió, manteniment i / o assistència de WordPress

Oferir manteniment de WordPress

Una altra opció que convé tenir en compte són els serveis de manteniment de WordPress. Llocs com WP Butler i Corba WP han creat empreses entorn al manteniment de les instal·lacions de WordPress per a persones que simplement no tenen ni les competències ni el temps per fer-ho ells mateixos.

Una de les millors parts sobre el manteniment és que podeu afegir fàcilment per augmentar el valor del vostre servei. Oferir auditories de llocs web, còpies de seguretat, exploració de programari maliciós, personalitzacions i opcions similars significa que podeu cobrar més pel vostre servei.

8. Hosting de WordPress

Ofereix allotjament de WordPress

Si sou una mica més ambiciosos, també podríeu considerar la venda del vostre servei d’allotjament de WordPress gestionat. Per això, no necessiteu ser un desenvolupador o dissenyador tradicional de WordPress, tot i que necessitareu una comprensió de les funcions bàsiques de WordPress.

El millor és que no necessiteu els vostres propis servidors per començar a oferir hosting, moltes de les grans empreses d’allotjament com HostGator ofereixen allotjament de revendes com a opció. Aquests plans també inclouen eines útils per crear paquets o gestionar els comptes dels vostres clients directament des del vostre panell d’usuari. També podeu crear el vostre propi hosting gestionat amb un servidor privat virtual de Media Temple o allotjament en núvol a través de Cloudways, ja que tots dos permeten instal·lacions il·limitades a cada servidor. Només caldrà ampliar el vostre propi pla a mesura que adquireixis més clients.

L’avantatge d’oferir allotjament és que podeu obtenir uns ingressos periòdics i recurrents dels clients. L’allotjament més és un complement natural si ja ofereixen altres serveis de WordPress, com ara el disseny web o la gestió de llocs web.

Abans de saltar, assegureu-vos de considerar alguns dels requisits d’oferir hosting. Contractes, seguretat del servidor, actualitzacions, etc. Feu bé la vostra investigació?

9. Desenvolupament personalitzat de productes de WordPress

Desenvolupament personalitzat de productes de WordPress

Si sou un desenvolupador, però no teniu idees per al vostre propi producte, o potser simplement no voleu crear alguna cosa que haureu de donar suport, sempre podeu oferir els vostres serveis a altres desenvolupadors o empreses..

Sovint, els creadors sol·liciten ajuda d’altres desenvolupadors que tinguin més experiència en una àrea determinada. Per exemple, els desenvolupadors de temes solen contactar amb els desenvolupadors de complements per ajudar a crear extensions personalitzades. En aquests casos poden contractar un desenvolupador per un projecte únic per crear alguna cosa que aporti valor al seu propi producte.

De nou, llocs com Treball superior i Envato Studio ofereixen als desenvolupadors un lloc per anunciar les seves habilitats i qualificacions.

10. Formació personalitzada de forma individual o personalitzada

Oferiu una formació de WordPress individual o en persona

De forma similar a oferir llibres electrònics o cursos com a producte, podeu oferir materials educatius similars en un format de servei. Els experts de WordPress com LisaWork han creat carreres oferint seminaris de WordPress en directe, on poden participar nous usuaris per aprendre a utilitzar WordPress.

Molts usuaris nous agraeixen la capacitat de fer preguntes i rebre ajuda individual per la primera vegada que passen pel procés de creació d’un lloc web. Podeu utilitzar aquesta oportunitat per crear un negoci generador d’ingressos, amb fluxos d’ingressos addicionals a partir de cursos de seguiment recomanats, allotjament o productes clau.

Estigueu atents

WordPress és una plataforma increïble, no només per a llocs web, sinó també per crear un negoci amb èxit. Fins ara hem compartit les millors maneres d’utilitzar WordPress per guanyar diners amb el vostre bloc, així com de deu maneres de treure profit de la venda de productes i serveis. Esperem que la informació us resulti nova o útil!

En la nostra propera entrega cobrirem com convertir el vostre bloc en un negoci i alguns dels passos crucials que vam fer per crear WPExplorer.

Fins llavors, aviseu-nos si teniu cap pregunta a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Estarem encantats de respondre-los el millor que puguem ajudar a iniciar el vostre propi negoci amb WordPres.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map