Com guanyar diners amb un bloc de WordPress

 1. 1. Actualment Llegint: Com guanyar diners amb un bloc de WordPress
 2. 2. Com guanyar diners que ven productes i serveis de WordPress
 3. 3. Com convertir el vostre blog de WordPress en un negoci

Una de les cerques més grans al web és com guanyar diners. I quan busqueu la frase més específica de guanyar diners amb WordPress, encara trobareu 397 milions de resultats impressionants. A partir d’aquests números, es pot deduir que la gent guanya diners amb els seus blocs (especialment els que es classifiquen a la part superior dels resultats de la cerca)..


Ara per a la pregunta encara més important: com escriu la gent sobre guanyar diners en realitat? Doncs bé, probablement es guanyen la vida de la mateixa publicació que heu llegit al bloc. Està bé, només un bloc. Per descomptat, els escriptors probablement utilitzin uns quants mètodes clau per generar ingressos de publicacions, i avui compartirem alguns que WPExplorer en particular ha utilitzat al llarg dels anys juntament amb consells de les nostres pròpies experiències personals. Per descomptat, hi ha maneres de separar-se dels blocs per fer créixer la vostra cartera d’ingressos i les compartirem en algunes de les publicacions següents.

Ara per entrar en les coses bones! Estem dividint la nostra guia en tres parts: com guanyar diners amb el vostre bloc, com guanyar diners en serveis o productes i una guia sobre com crear un negoci des del vostre bloc. Però ara per ara volem centrar-nos en la forma més senzilla de guanyar diners en línia amb WordPress, la qual cosa monetitza el vostre bloc. Al final d’aquesta publicació trobareu que pot ser sorprenentment fàcil generar ingressos amb el vostre bloc com a punt de partida.

1. Enllaços d’afiliació

Potser la manera més fàcil de començar a guanyar diners amb el vostre bloc és amb enllaços d’afiliació. Els enllaços d’afiliació (també anomenats enllaços de referència) són enllaços que col·loqueu al vostre text o a imatges que dirigeixen els vostres lectors cap a un lloc web de tercers. Aleshores, si els vostres lectors continuen fent una compra al lloc de tercers, feu una comissió per remetre’ls.

Registrar-se als programes d’afiliació és fàcil. La majoria dels llocs web que venen productes o serveis tenen un enllaç a la capçalera o al peu de pàgina dels “afiliats”. Només heu de clicar per obtenir més informació sobre com registrar-vos en aquest programa. Alguns llocs utilitzen el seu propi programa d’afiliació mentre que d’altres treballen a través d’una xarxa d’afiliació. Algunes de les xarxes més comunes inclouen Amazon AssociatesShareasale, Comissió de la Comissió, e-Junkie i Radi d’impacte. Les xarxes faciliten la vostra incorporació a programes, ja que normalment podeu buscar els venedors i només cal fer clic en un botó per sol·licitar el programa.

Programa d'afiliació Envato

Al llarg dels anys hem unit molts programes i xarxes d’afiliació i un dels nostres més reeixits ha estat Themeforest. En referir els usuaris a productes que hem creat o ens agrada fer una petita comissió. Fins al moment hem pogut ajudar a més de 16.000 persones a trobar el seu tema perfecte de WordPress a Themeforest.

Un cop t’hagis unit a un programa, pots iniciar la sessió al teu compte per copiar els enllaços d’afiliació. Quan afegiu enllaços al contingut, tingueu en compte el text d’ancoratge. Voleu que tingui sentit perquè els vostres lectors sàpiguen que si feu clic a l’enllaç que heu col·locat als “millors temes de WordPress”, seran enviats a una llista o al mercat de temes WordPress..

Bastant enllaç amb força

També podeu triar els enllaços d’afiliació tal com és o podeu netejar-los una mica amb un claustre d’enllaços. Us recomanem Bastant Enllaç plugin, ja que és fàcil d’utilitzar i inclou opcions de nofollow i de seguiment de clic de manera predeterminada. D’aquesta manera podeu fer un seguiment de quins enllaços es converteixen o no.

Independentment d’on o com afegir els enllaços d’afiliació en una publicació, heu de revelar que utilitzeu enllaços d’afiliació. Això ho requereix la Comissió Federal de Comerç i és fàcil de seguir Guia de divulgació de FTC .com no hauria de ser massa difícil de complir. El principal punt aquí és afegir una revelació a cada pàgina amb enllaços afiliats que podeu fer una comissió si els vostres lectors fan clic i realitzen una compra (podeu veure la nostra a la part inferior de la pàgina, que incloguem a cada pàgina ja que nosaltres anuncis de la barra lateral de funcions).

NOTA: Les lleis FTC per a indústries com la salut, l’alleujament del deute, els béns immobles i altres temes complexos poden ser molt més estrictes que les del disseny web. Visiteu la pàgina Lloc web de FTC i llegiu les regles per a la vostra indústria abans d’afegir enllaços d’afiliació al vostre lloc per assegurar-vos que seguiu totes les lleis adequades.

Conferència de Màrqueting de Cimera d'Afiliació

Voleu obtenir més informació sobre màrqueting d’afiliació? Penseu en assistir-hi Cimera d’afiliació Est o oest. Es tracta d’un dels majors esdeveniments de màrqueting i afiliació en xarxa als Estats Units. Ofereixen diverses sessions on podeu aprendre sobre ser afiliat, les regles que heu de seguir i consells per aconseguir un èxit. És bastant car, però la bona notícia és que, amb la major antelació de la compra, podeu obtenir un descompte anticipat sobre les aus. I el que invertiu en l’esdeveniment es pot reclamar com a despesa empresarial (tema que es tractarà en una publicació posterior).

2. Punts d’anuncis

A banda dels enllaços d’afiliació que afegiu directament al contingut, els llocs publicitaris són una manera ideal de guanyar diners al vostre bloc recomanant altres productes al web. Amb els anuncis, teniu tres opcions: crea els vostres propis anuncis mitjançant enllaços d’afiliació a altres llocs, ven els vostres llocs publicitaris per un preu mensual pel vostre compte o uniu-vos a una xarxa d’anuncis que us vendrà l’espai publicitari..

Creació i gestió dels anuncis al vostre lloc pot tenir més sentit si voleu tenir un control complet sobre l’estètica dels anuncis i on es vinculen els anuncis. I ja que fareu servir els vostres enllaços d’afiliació, aconseguireu una mica de diners quan els vostres lectors facin clic i finalitzeu una compra. Aquesta va ser la ruta que vam fer aquí a WPExplorer fa temps. Ens va funcionar molt bé, però a mesura que el nostre bloc ha anat creixent fins a abastar els nostres propis productes de WordPress, hem suprimit els anuncis addicionals.

Quan tu ven els seus anuncis per una quota mensual a altres empreses, feu una tarifa mensual plana, quantes vegades la gent faci clic als vostres anuncis. Això és bo, ja que saps que obtindràs un ingrés consistent en els vostres anuncis, però la part complicada és que els compradors no es renovaran cada mes si els anuncis no obtindran clics..

Xarxa de publicitat BySellAds

La vostra última opció és fer-ho uniu-vos a una xarxa d’anuncis i deixeu-los fer el treball dur per vosaltres. Xarxes d’anuncis com Adsense, Anuncis CPM d’Amazon i Anuncis de compra assumir el vostre espai publicitari i vendre’l als compradors. BuySellAds us ofereix una mica més de control, ja que podeu vendre anuncis mensuals o CMP (cost per impressió) a través del lloc i obteniu l’aprovació final sobre el visual real que es col·locarà al vostre lloc..

Amb Adsense i Amazon CPM tens molt poc control sobre el que es mostra al vostre lloc web, però ambdues xarxes utilitzaven sistemes avançats per publicar anuncis rellevants per al vostre contingut i / o per als vostres lectors (així que no us preocupeu, si escriviu sobre el disseny del vostre lloc web). els lectors no haurien de veure anuncis per a les brides de cavalls, tret que hagin estat de moda en el seu temps lliure).

Tingueu també en compte que els anuncis Adsense solen ser de pagament per clic als llocs web de manera que només rebeu un pagament quan els lectors facin clic en un anunci amb un percentatge de clic més elevat. Amazon, en canvi, paga una taxa més baixa, però operen en un sistema de cost per impressió, de manera que rebeu diners cada vegada que els vostres lectors veuen l’anunci. Qualsevol que vulgueu fer servir només recordeu que totes les xarxes d’anuncis suposaran un retall dels ingressos publicitaris que genereu mitjançant els seus serveis.

3. Butlletins

Els butlletins informatius són una altra gran oportunitat d’ingressos. Els butlletins de notícies són com una instantània del bloc, ja que probablement compartiu publicacions o notícies recents amb els vostres subscriptors i, de la mateixa manera que el bloc, podeu tenir llocs publicitaris. De la mateixa manera que els anuncis, podeu vendre anuncis de butlletins al vostre compte o a través d’una xarxa com BuySellAds.

Butlletí de notícies construït amb MailChimp

Tot i que els anuncis normalment són bons per obtenir ingressos de butlletins, alguns serveis de màrqueting de correu electrònic com MailChimp i MadMimi no permeten l’ús d’enllaços d’afiliació al butlletí de notícies enviats mitjançant el seu servei. A més, molts programes d’afiliació (com ara els afiliats d’Amazon) no permeten la inclusió dels seus enllaços d’afiliació a butlletins informatius, independentment de qui sigui el seu proveïdor de serveis de correu electrònic..

En qualsevol cas, abans de publicar-los en anuncis o enllaços d’afiliació per al vostre butlletí, feu una doble verificació amb els termes del servei de màrqueting de correu electrònic i amb els programes d’afiliació que voleu incloure (si us permet el servei de butlletí).

4. Publicacions i ressenyes patrocinades

També podeu guanyar diners només escrivint un article si podeu trobar algú que el patrocini. Amb publicacions patrocinades, una empresa us pot acostar (o podeu enviar-li una proposta) per revisar un producte si us el donen gratuïtament o si pagueu una quota per escriure l’article. El que és impressionant! La part important aquí és que 1) sigueu sincers en la vostra revisió del producte o servei i 2) recordeu divulgar que es tracta d’una publicació patrocinada (igual que divulgueu enllaços d’afiliació).

Les ressenyes han de ser opinions honestes. Tot i que una empresa us pagui centenars de dòlars, assegureu-vos de donar un aspecte atent al seu producte, utilitzeu-lo i compartiu la vostra experiència amb els vostres lectors. També quan configureu l’acord per a la vostra publicació patrocinada o reviseu consulteu els termes per veure si podeu utilitzar els vostres enllaços d’afiliació a la publicació. D’aquesta manera, fins i tot després d’haver rebut l’article o un pagament inicial per escriure l’article, encara podreu generar ingressos en el futur fent referència als lectors perquè comprin el producte ells mateixos (per descomptat, aquest últim tros només té sentit si ha escrit una crítica positiva ).

5. Sorteis (Més comunament anomenats “regals”)

De forma semblant a les publicacions patrocinades, també podeu acollir regals (tot i que el terme legal adequat és “sorteig”) al vostre bloc. Al principi podríeu pensar: no hi ha cap manera de regalar alguna cosa de forma gratuïta a mi. És allà on us heu equivocat? Els obsequis normalment produeixen pics de trànsit decents, ja que pot incloure mètodes d’entrada diaris, referir opcions a un amic i, per descomptat, entrades de compartició social.

Gestor de regal de Rafflecopter

Quan publiqueu un regal és molt important fer un seguiment de totes les entrades i escollir un guanyador completament aleatori. Per això utilitzem personalment Rafflecopter. Faciliten la configuració del vostre regal, creen un widget que podeu incrustar en una publicació o pàgina, administreu les entrades i trieu un guanyador. Ofereixen tones d’opcions per a entrades obsequiades, de manera que podeu aprofitar el vostre nombre més gran de visitants nous afegint entrades a través d’agradar una pàgina de Facebook, subscriure’s a un butlletí, seguir a Twitter, tuitejar un missatge, seguir a Pinterest, col·locar una imatge, responent a una enquesta, comentant la teva publicació o pots afegir la teva pròpia opció personalitzada (tot i que aquesta requereix que el client introdueixi la verificació per la qual cosa no és tan fiable com altres formularis d’entrada).

Abans d’anar i començar a regalar, ara mateix, hi ha algunes regles a tenir en compte si es troba als EUA (tot i que estic segur que també hi ha tones de regles fora dels EUA, simplement no les coneixem ). A continuació, es mostren uns quants consells que seguim per ajudar-nos a mantenir els nostres regals en funció de les normes i regulacions vigents:

 1. Vostè no pot requeriu que els vostres visitants comprin qualsevol cosa per entrar, cosa que convertiria la vostra loteria en una il·legalitat.
 2. Mantingueu el premi menys de 600 dòlars per evitar que el guanyador hagi de reclamar-lo pels seus impostos. Qualsevol cop que es concedeixi un pagament o premi de 600 dòlars o més, s’ha de presentar a l’IRS un formulari variat de 1099.
 3. Assegureu-vos d’escriure els termes i les condicions adequades per a la vostra entrega. Si feu servir el Rafflecopter, esteu d’enhorabona: tenen una plantilla de preempleniment senzilla i senzilla per fer un bon començament. Fins i tot comença amb l’inclús “nul on està prohibit per la llei” que hi ha bàsicament per cobrir-vos legalment, implicant que els participants han d’assegurar-se de manera independent abans de entrar.
 4. Als Estats Units, hi ha regles especials sobre l’ús d’internet dels nens, inclòs l’entrada de regals en línia. Assegureu-vos que en els vostres termes i condicions afegiu una estipulació que els participants han de tenir 13 anys o més i tenir el consentiment parental de menys de 18 anys..
 5. No podeu canviar la data de finalització de la vostra entrega. Tot i que no obteniu la resposta que teníeu esperat, haureu d’acabar amb la vostra entrega quan vau dir que mantindreu les coses justes i quadrades.
 6. Per últim, heu d’entregar el premi. Tot i que desapareix el vostre patrocinador obsequiat, heu d’assegurar-vos que el guanyador rebi el seu premi (o un premi equivalent si l’original s’ha suprimit).

Entre altres coses, cal tenir en compte les lleis estatals (hauràs de investigar-ho o consultar amb la Fiscalia General per a cada estat en què publicaràs i allotjaràs el teu regal), les regles de la xarxa de xarxes socials (Kerry O’shea Gorgone té un gran article sobre això) i molt més (Sara F. Hawkins té una publicació sobre el regal que haureu de llegir).

6. Contingut exclusiu (mitjançant subscripcions o subscripcions)

A més de tots els mètodes anteriors, també podeu guanyar diners amb contingut exclusiu. Aquí a WPExplorer oferim temes i complements gratuïts exclusius als nostres lectors que s’inscriuen en un compte. Les membres que es concedeixen són gratuïtes, però hi ha molts llocs web que han aconseguit guanyar diners oferint contingut exclusiu de llocs web premium.

Membres Premium de Wall Street Journal

Un exemple a gran escala és el Wall Street Journal, que mostra algunes publicacions gratuïtes per llegir, però principalment fragments d’articles que heu de ser membre per desbloquejar. Un altre exemple menys centrat en notícies és el Envato Tuts+ lloc web Hi ha vídeos i continguts gratuïts on es poden accedir només amb membres.

Si voleu crear el vostre propi lloc web basat en subscripció o subscripció, us recomanem que utilitzeu un complement. Ens agrada Restringir contingut Pro, MemberPress i membres de WPMUdev. També podeu consultar la nostra col·lecció dels millors complements de membres de WordPress si voleu veure encara més opcions. Es tracta de complements excel·lents que us ajuden a crear i gestionar contingut exclusiu per a membres. Només heu d’assegurar-vos que continueu publicant contingut regular i d’alta qualitat per incloure-vos als vostres membres.

L’única incògnita és que quan comenceu a vendre subscripcions o membres de primera qualitat, heu d’anar amb compte que seguiu totes les lleis locals de recollida de dades i comerç electrònic. Sempre que processi una venda en línia, haureu de recollir alguna forma de dades del client, cosa que significa que heu de seguir les lleis de privadesa i seguretat adequades. Si sou als Estats Units a la caixa de pagaments Administració per a petites empreses dels Estats Units – tenen un munt de recursos i guies excel·lents per ajudar les empreses en línia. També tingueu en compte les lleis d’impostos sobre vendes al vostre lloc local. Ja que és membre de bloc bé digital immaterial molts estats dels EUA no necessitaran que pagueu un impost sobre les vendes, tot i que alguns estats com Hawaii apliquen un impost sobre vendes literalment a tot (fins i tot si sou algú en un altre estat que ven a una persona a Hawaii). Podeu obtenir més informació sobre l’impost de vendes de TaxJar i Alvalara. Només cal estar al dia i fer la investigació bé?

7. Venent

Per últim, podeu guanyar diners creant un bloc amb l’única intenció de vendre’l. Hi ha un munt de desenvolupadors i blocaires que han realitzat una carrera creant llocs web començats i venent-los sense passar-los i guanyar-los completament. Tot i que podeu vendre un blog rendible que també teniu des de fa anys.

La norma general que hem trobat és que un bloc val dos anys dels ingressos mensuals que genera actualment. Per tant, si el vostre bloc obté 1000 dòlars mensuals a partir d’anuncis i vendes d’afiliació, el preu de compra és probablement al voltant dels 24.000 dòlars. Per descomptat, aquesta és només una directriu, alguna cosa només pot valer la pena el que algú estigui disposat a pagar per ella (tot i que, amb obres d’art, normalment els preus no baixen). Si se us acudeix a vendre el vostre bloc, trigueu un temps a considerar l’oferta, els objectius del vostre lloc web (si la conserveu) i, possiblement, penseu en contacte amb altres compradors interessats si hi ha.

Subhastes de llocs web de Flippa

Si voleu vendre el vostre bloc, hi ha diversos llocs web que us poden ajudar a facilitar la venda. Flippa és una opció coneguda per subhasta del vostre lloc web, domini o aplicació. A més, ofereixen l’opció de classificar el lloc com un lloc establert o iniciat, de manera que els compradors sàpiguen què esperar i què s’ofereixen. Abans de posar la venda al vostre lloc, assegureu-vos que tingueu dades de Google Analytics, informes d’ingressos i qualsevol altra documentació per ajudar a demostrar l’estabilitat i la rendibilitat potencial del vostre lloc web. Com millor pugueu demostrar-ho als compradors, més altes són les vostres possibilitats d’assegurar un preu premium per al vostre lloc.

Consell: importància del trànsit de llocs web

Abans de sortir al capvespre a convertir-vos en la vostra aventura de guanyar diners en WordPress, és molt important recordar que necessiteu trànsit de llocs web per fer possible el blogging a temps complet. Si bé totes les maneres de guanyar diners amb el vostre bloc esmentat anteriorment són viables, necessiteu una quantitat decent de trànsit per generar ingressos significatius. Els blocs no són un esquema de “fer-se ràpid i ràpid”, si tothom seria blog a temps complet! És un equilibri delicat de contingut de qualitat, bon trànsit i lectors compromesos que fa que el bloc sigui rendible.

Contingut de qualitat

La manera més senzilla d’ajudar-se a llarg termini és assegurar-se que sou un producte de gran qualitat i contingut original per al vostre bloc. Per amor a WordPress, no “raspeu contingut” d’altres llocs. Preneu-vos el temps, escriviu els vostres articles amb les vostres paraules i feu-ho de la manera correcta. Sens dubte, podeu citar fonts si és rellevant per al vostre tema de la publicació, compartir una definició de diccionari.com o incloure un fragment de codi del còdex de WordPress. si acrediteu la vostra font. És important incloure un nom i un enllaç a la font original de la informació.

Bon SEO

Juntament amb un bon contingut, heu de seguir bones pràctiques de SEO per assegurar-vos que els motors de cerca estiguin encantats d’enumerar el vostre lloc web en els resultats. Els motors de cerca són una de les principals fonts de nou trànsit. Consulteu alguns dels nostres articles de SEO de WordPress més populars.

 • Guia per a principiants de WordPress SEO (Post Series)
 • Bones Pràctiques de SEO de WordPress per al 2015 i més enllà
 • Guia ràpida d’instal·lació i configuració de SEO de Yoast

Compromís amb els lectors

Els enllaços i anuncis d’afiliació no generaran ingressos si els lectors no hi participen, tornant al vostre lloc i feu clic als vostres enllaços. Hi ha moltes maneres d’incrementar l’activitat dels vostres visitants, però aquí teniu un bon grapat de publicacions per ajudar-vos a anar en el camí correcte:

 • Milloreu el compromís i eviteu els avenços perduts amb els sortidors de sortida de WordPress
 • Plugins de WordPress per augmentar la interacció i interacció entre el públic
 • Un model senzill per incrementar la participació en el vostre bloc de WordPress
 • Com crear enllaços al vostre bloc de WordPress per incrementar la vostra participació
 • 5 complements de WordPress que poden impulsar la participació del lector al vostre bloc de WordPress

Estigueu atents

La propera vegada anem a cobrir com guanyar diners amb productes i serveis de WordPress. També compartirem com hem començat i el camí que hem adoptat per fer créixer la nostra cartera de productes, de manera que no us ho voldreu perdre!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map