Com fer créixer el vostre públic i promocionar els vostres productes amb competicions per a WordPress

Feu créixer el vostre públic amb competicions per a WordPress

Fer un concurs al vostre lloc web de WordPress pot ser molt digne, però també pot ser dur. Si es planifica i s’executa correctament, pot ajudar a fer créixer el vostre públic, sensibilitzar la marca i ajudar a promoure i vendre els vostres productes.


Però, què cal tenir en compte abans de realitzar una competició i quin tipus de competència és el més adequat per al vostre projecte? En aquest article, veurem alguns dels diferents tipus de concursos que podeu fer, així com els millors complements per a la competència de WordPress que fan que la vostra audiència faci brisa.

Els avantatges de tenir una competició WordPress

Competència WordPress

Organitzar una competició crea il·lusió i interacció entre la comunitat del vostre lloc web. No cal que els premis siguin enormes, però, correctament, poden ser els beneficis del vostre negoci.

Recollida d’adreces de correu electrònic

Les competicions són una manera fantàstica de recopilar adreces de correu electrònic i una de les poques vegades en què la gent es complau a participar-hi. A la gent els encanta concursos divertits i més que els encanten els regalets. Obtenir una adreça de correu electrònic per accedir a la possibilitat de guanyar un premi és un preu reduït a pagar. Mentrestant, la llista de correu del lloc creix i creix.

Fer créixer el vostre públic

El resultat evident d’una competició és que podeu arribar a una audiència més àmplia, sobretot si aprofiteu al màxim els vostres canals de xarxes socials. Com més gent participi en el vostre concurs, discutint-lo i compartint-lo en línia amb els seus amics, més el vostre lloc web començarà a cultivar i arribarà a un públic nou.

Millorar la vostra presència en els mitjans socials

Els concursos són una forma molt popular de millorar la vostra presència a les xarxes socials. Compartiu o publiqueu les vostres competències a través dels vostres comptes de les xarxes socials i les vostres accions, els agrada i els seguidors augmentaran ràpidament. Això farà créixer el vostre públic a les xarxes socials i, si sou més intel·ligent, ajudeu a augmentar el trànsit al vostre lloc.

Incrementar el coneixement de la marca

El màrqueting en mitjans socials, a més d’arribar a una audiència més àmplia mitjançant la realització d’una competició, contribueix àmpliament a sensibilitzar la marca. L’emoció al voltant del concurs i l’abast conseqüent que poden produir-se els nous consumidors ajudaran a conscienciar generalment la vostra marca. Juntament amb això, la competència i la interacció al seu voltant ajudaran a posicionar-vos com una marca seriosa i una autèntica autoritat de la vostra indústria..

Promoció dels vostres productes

Les competicions també són una manera impressionant de promocionar els vostres productes, sobretot si baseu una competició al voltant d’un dels vostres productes. Podríeu utilitzar el vostre producte com a premi, demanant a la gent que comenteu sobre un producte en concret, o que compartissin fotos que mostressin un dels vostres productes. Permet que els vostres visitants i clients comercialitzin els vostres productes per a vosaltres mitjançant competicions, compartint imatges i diàleg sobre ells amb una audiència més àmplia.

Tots els punts anteriors han de conduir finalment a un augment del trànsit al vostre lloc i més vendes o avantatges. Tanmateix, això només serà cert si heu pensat en la competició i escollit el tipus de concurs adequat per al vostre lloc i públic.

Coses a considerar ABANS DE començar la competició

WordPress-Winner-Dollarphotoclub_105863212

Un cop hàgiu decidit fer una competició del vostre lloc web de WordPress, no us avançarem sense un pla ni una estratègia clara. Hi ha alguns punts clau a tenir en compte abans de començar.

Quin és l’objectiu de la competició?

Penseu detingudament sobre què voleu aconseguir a partir d’una competició de WordPress. A qui vau dirigir i, per tant, a quin tipus de concurs heu de realitzar la prova? Voleu fer créixer el vostre públic, augmentar la vostra llista de correu, promocionar els vostres productes o alguna altra cosa? Recordeu que, a llarg termini, podeu disputar més d’una competició de WordPress, per la qual cosa només cal escollir un o dos objectius per al primer concurs del vostre lloc..

Qui és el públic objectiu?

Heu d’identificar el vostre públic objectiu si voleu que la vostra competició aconsegueixi els seus objectius. Voleu que el concurs atragui el tipus de persones que és susceptible de convertir-se en clients, clients o subscriptors, no persones amants de les competicions però que no tinguin interès en el vostre nínxol.

El premi del vostre concurs és important aquí. No ha de ser car, però és important que tingui ressonància amb el públic objectiu i estigui relacionat amb els vostres productes o la vostra indústria. Això ajudarà a atreure la clientela adequada.

Quin tipus de competició de WordPress executaràs?

El tipus de competició que escolliu ha de contribuir a marcar les caselles per atraure el públic adequat i aconseguir els objectius del concurs. Penseu en el tipus de competició que el vostre públic objectiu li interessarà. Per exemple, al nivell més bàsic, els fotògrafs fan un concurs de fotografia. Però si el vostre objectiu és recopilar una adreça de correu electrònic, assegureu-vos que es tracta d’un requisit previ per entrar a la competició.

Els diferents tipus de competicions que podeu realitzar

A continuació, es detallen alguns tipus de competicions diferents, així com alguns dels millors complements de competició de WordPress que us poden ajudar a gestionar-los..

Nota: Assegureu-vos de investigar les lleis relatives als regals i loteries del vostre país, estat, providència, comtat, ciutat, etc. En alguns casos, pot haver-hi restriccions d’edat, formes d’impostos o altres regles i requisits que són la vostra responsabilitat de seguir..

Una competició fotogràfica

Concurs de fotografies Plugin de WordPress

És ben sabut que la gent es dedica més a les imatges en línia que al text. Per què no aprofitar-ho i organitzar un concurs fotogràfic? Compartir imatges en una competició pot ser una manera excel·lent de promocionar els vostres productes, ja que la competència pot ser publicar una imatge d’un dels vostres productes que s’utilitzi o gaudiu. Per augmentar la participació al vostre lloc, podeu demanar a la gent que vota les imatges per determinar el guanyador.

Photo Contest Plugin és un complement de competició de WordPress premium. Us permet configurar un concurs de fotografia al vostre lloc de WordPress i ofereix diverses opcions perquè pugueu adaptar el concurs segons les vostres necessitats. Aporta els vots i identifica el guanyador per a tu, tenint totes les dificultats per organitzar i fer una competició en línia amb WordPress.

Un concurs de comentaris de WordPress

Seleccioneu el complement del guanyador regal

Si voleu crear una competició que fomenti la il·lusió, la discussió i la participació entre la comunitat del vostre lloc web, haureu d’instal·lar i executar el complement gratuït de WordPress Escolliu el guanyador regal. Aquest complement us permet fer un concurs al vostre lloc basat en persones que comenten una publicació en un bloc.

Simplement trieu quina publicació al bloc voleu que la gent discuteixi i, a continuació, ofereixi la possibilitat de guanyar, seleccionada a l’atzar pel complement, per a qualsevol persona que opti per fer comentaris. Aquest tipus de concurs fomenta el discurs al vostre lloc i crea una comunitat interactiva forta.

Compartir competència a les xarxes socials

Concursos Socials Wishpond

Una manera impressionant d’animar la gent a generar consciència de marca i a guanyar nous seguidors és la de realitzar una competició compartida a les xarxes socials. Es tracta de crear algun tipus d’imatge o text i demanar a la gent que ho comparteixi i que els agradi, per estar amb la possibilitat de guanyar.

Concursos Socials Wishpond és un excel·lent complement gratuït de competició de WordPress que us permet establir un concurs de compartició a Facebook i Twitter. Corre i supervisa la competició per a tu i fins i tot tria el guanyador a l’atzar.

Consulteu la competició d’un amic

Invitebox Plugin de competició de WordPress

InviteBox és un complement de concurs de WordPress de tipus premium per a refer-amic que permet fer concursos de referència. Però arriba amb una prova gratuïta de 14 dies (que podríeu servir per ajudar a llançar un nou lloc web i, a continuació, utilitzar diferents complements del concurs).

Per configurar una campanya de derivació amb InviteBox podeu organitzar la vostra competició premiant els que fan referència als seus amics. La gent sol estar encantada de refer un amic si té la possibilitat de guanyar un premi. Mentrestant, el vostre lloc es beneficia de la promoció i la compartició del vostre negoci amb un públic nou.

Un concurs de vídeos

Concurs de vídeos WordPress Pugin

Els vídeos en línia són allò que tots els interessen en aquest moment i, a continuació, intenteu aprofundir. Concurs de vídeos WordPress Plugin és un complement de competició premium que us ajudarà a configurar i gestionar un concurs de vídeo per a vosaltres. Mitjançant concursos de vídeo, podeu promocionar la vostra marca i productes. Tant de bo, la gent també comparteixi la competència i vídeos a les xarxes socials, per ajudar a fer créixer el vostre públic.

Loteria WooCommerce

Loteria WooCommerce

O podríeu fer una loteria antiga. WooCommerce Lottery us permet fer servir les vostres loteries de WordPress utilitzant el poder de WooCommerce.

Després de la instal·lació, podreu crear una loteria de la mateixa manera que creareu qualsevol altra pàgina de productes de WooCommerce. Podeu definir una etiqueta de preu per a cada bitllet, que paguen els usuaris per utilitzar qualsevol de les passarel·les de pagament aprovades per WooCommerce que hagueu instal·lat al vostre lloc web.

També podeu controlar tots els detalls importants de cada loteria. Inclou els temps d’inici / finalització, el nombre màxim d’entrades per usuari i el nombre de guanyadors. També podeu especificar el nombre màxim absolut d’entrades disponibles. Per provocar la il·lusió addicional, hi ha fins i tot una gamma de widgets animats, que compten fins al proper sorteig.

Quan acabi el temps de la loteria, el connector també s’ocuparà de totes les coses posteriors a les escenes, inclosa la selecció dels bitllets guanyadors a l’atzar. Després del sorteig, WooCommerce Lottery també enviarà notificacions per correu electrònic als guanyadors / es i, si voleu, a aquells que no guanyessin.

Tot i que no podeu utilitzar el connector per a sortejos en efectiu, es pot utilitzar per regalar premis fantàstics, per exemple, els productes emmagatzemats al vostre comerç de comerç electrònic..


Per descomptat, hi ha molts més tipus de serveis i plugins de concurs que podeu utilitzar, però els esmentats en aquest article són sens dubte un bon lloc per començar. Penseu detingudament sobre el vostre tipus de lloc web o negoci, el públic que voleu atraure i, el més important, el que voleu aconseguir a través de la vostra competència. A continuació, tria el tipus de concurs en conseqüència. Bona sort!

Com fareu servir competicions per promocionar i fer créixer el vostre lloc web? Compartiu els vostres pensaments en els comentaris que es mostren a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map